|
محمدرضاورزی چه می کند؟
|
|
۱۱:۱۰, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سیمای جمهوری اسلامی در این چندسال کل تاریخ معاصر را در چند مجموعه (ازپهلوی دوم به پهلوی اول بعد سالهای مشروطه و حالا آغاز برخورد ایران با غرب در جنگهای ایران و روس) به جناب مستطاب! محمدرضاورزی سپرده است و او هم بدون توجه به واقعیات تاریخی تخیلات و داستان های خود را وارد فیلمنامه کرده است. یکی از ویژگی های ورزی تبیین نقش فراماسونری در تاریخ معاصر برای مخاطبین تلویزیون است اما او در همه روایتهایش مرز بین سریال خانوادگی و تاریخی به هم ریخته است. البته من قصد مخالفت با داستان پردازی در سریال تاریخی ندارم اما به هرحال تاریخ نباید تحریف شود. هنوز یادم نرفته که در سریال سالهای مشروطه سیدین مشروطه «پامنبری» شیخ فضل ا... نوری بودند! از مهمترین واقعیاتی که این وری ها و اون وری ها قبول دارند اختلاف نظر علما در مشروطه است البته اختلافات علما به تفرقه نینجامید و کسی راضی به هتک حرمت شیخ فضل ا... نبود اما به هرحال هر کسی نظری داشت و نباید گروهی را در حد سایه گروه دیگر معرفی نمود.
در مجموعه جدید ورزی عباس میرزا یک سردار ملی است که به شدت در میان روابط زنان خود درگیر شده است! تصویری که من از عباس میرزا قبل از این سریال داشتم سؤالات او پس از شکست برابر روس بود: ای اجنبی! به من بگو تو چه کرده ای که این همه پیشرفت کرده ای!! قصد پیش داوری ندارم اما ظاهراً قرار است همه کاسه کوزه های شکست ایران و انقاد عهدنامه های ننگین ترکمانچای و گلستان بر سر فتحعلیشاه زن باره ریخته شود و خودباختگی عباس میرزای شجاع برابر پیشرفت تمدن غربی نادیده گرفته شود! |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سالهای مشروطه واقعا افتضاح بود و گاف های عجیب غریبی داشت.
|
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۴۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۸۹ ۱۹:۰۱)user313 نوشته است: سالهای مشروطه واقعا افتضاح بود و گاف های عجیب غریبی داشت. به جای گرفتن به قول خودتان گاف کمی تاریخ بخوانید درست است که هر کسی تاریخ را به روایتی تعریف میکند ولی دلیلی بر خود باختگی شما نیست قرار نیست همه ناپلئون یا اسکندر باشند کمی مطالعه هم برای شما و نویسنده مطلب ضروری است .به جای ان که به تاریکی نفرین کنی برخیز وچراغی بیافروز |
|||
|
۹:۲۶, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۲:۴۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۵:۳۲)bagheri4 نوشته است:[b]در کتابهای دبیرستان نگاهی می کردم شاعر عزیزی شعری داشت به نام من تو او که شرح حال خیلی از ماست(۲۸/بهمن/۸۹ ۱۹:۰۱)user313 نوشته است: سالهای مشروطه واقعا افتضاح بود و گاف های عجیب غریبی داشت. من جنگیدم تو نگاه کردی او فرار کرد رعایت انصاف هم چیز خوبیست .[color=#32CD32][font=Impact] موقعی که ان ها مجنگیدند تو کجا بودی وقتی محمد رضا ورزی با این هزینه گزاف فیلم سازی دست روی تاریخ گذاشته نا شکر نباشید . او هم می توانست (از گلزار همیشه عاشق یا شاکردوست که جدیدا ادای وعشوه های زنان هالیود را در می اورد )استفاده کند ویک فیلم اشغال مثل دو خواهر بسازد که همه چیز حول محور تصاحب زنان ومردان وان هم با این وقاحت می چرخد . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |