|
ویدیو بیداری // استقبال از ماه مبارک رمضان 94
|
|
۱۳:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۳۲ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام. اولین کار گروه کلیپ دانلود با کیفیت متوسط (20 مگ) : . دانلود با کیفیت بالا (60 مگ) : . . ان شاالله با همکاری دوستان داوطلب در آینده شاهد کارهای بهتر و بیشتر از این گروه باشیم. . دست اندر کاران : کارگردان و ایده پرداز --> میلاد.م تدوین گر --> آفتاب خطاطی --> مجنون العباس . . با توجه به اینکه تجربه اول گروه است، کاستی های موجود در آینده با کارهای بعدی رفع خواهد شد. . دوستانی که توانایی همکاری با این گروه رو دارند (خصوصا در بخش تدوین و انیمیشن) ، با استفاده از پیام خصوصی اعلام آمادگی کنند.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۴, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب بود . اما هنوز جای کار دارید. یکم بیشتر خلاقیت توش بکار ببرید. مثلا بجای اینکه همزمان دو تصویر رو مثل سایه رو هم بذارید و نصف کلیپ رو به این اختصاص بدید، چند ثانیه خطاطی نشون بدید و چند ثانیه از حال و هوای مردم تو حرم امام رضا علیه السلام. سبک تدوینش هم با خودتون. از تصاویر اجتماعی هم میتونید استفاده کنید.خیلی تاثیر داره. مثلا جوونی که پشت ترازوی میوه فروشی قرار داره و همین لحظه صوت ربنا لا تزغ قلوبنا... رو پخش کنید. البته اگر در اینده بشه دوربینی تهیه کرد و خودتون تصاویر دلخواهتون رو ضبط کنید خیلی عالی میشه. البته فعلا هم میشه از این دوربین ها موبایل ها استفاده کرد. به هر حال هیچ چیز مانع کار مومن نمیشه ![]() واقعا دست مریزاد و امیدوارم روز به روز پیشرفت کنید. |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خدا قوت دوستان
آفرین، احسنت ... ![]() همه اونهایی ک همه دوستان گفتن به علاوه اینکه بریم سر انتقادات ![]() شروع کلیپ، خیلی خوب بود دعایی ک اولش خطاطی میشه و کلامی ک روش بود عالی بود (الکی تعریف نمی کنمها، ب نظرم عالی بود) اما بعد از پایان خطاطی دعا، بقیه ش رو حس می کنم میشد نباشه ![]() روال کلیپ خیلی آهسته بود، یکمی سرعت ضمیمه ش کنید عالی میشه، میدونم ک کلیپ های اینطوری باید آرومتر باشه تا حس آرامش رو القا کنه، اما آروم بودن زیادی هم گاهی حوصله سربر میشه <-- ب طور کلی دارم میگم، نه درباره این کلیپ واقعیتش من همه ش داشتم میزدم جلو ک ببینم ب کجا میرسه ... ![]() بعد اینکه محتویاتش رو هم کمی بیشتر کنید، تایم خوبی داشت، میتونست محتویات بیشتری داشته باشه ... راستی دستخط خطاطی مجنون العباس عالی بود، کلی لذت بردم ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |