کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز عاشورا آسمان بریتانیا خون گریست!
۹:۵۸, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
روایات شیعه ودیگر فرق اسلامى بر این نکته همداستان است که شهادت امام حسین علیه السلام در روز دهم محرم الحرام سال 61 هجرى صرفاً یک حادثه معمولى در تاریخ اسلام یا تاریخ بشرى نبود، بلکه مطابق روایات اسلامى این حادثه دردناک به عالم تکوین پیوند خورده است وزمین وآسمان وحور وساکنان بهشت بر این حادثه اندوهگین شدند وپیامبران از حضرت آدم ابوالبشر علیه السلام تا پیامبر خاتم صلى الله علیه وآله همگى در این واقعه به اظهار همدردى پرداختند وسالها پیش از وقوع این حادثه جانسوز هرگاه نزد آنان از امام حسین علیه السلام یاد شده، یا از سرزمین کربلا گذشته اند، براى آن حضرت اشک ریخته اند. در زیر به برخى از شواهد این مطلب اشاره مى کنیم:

• امام صادق علیه السلام خطاب به جد بزرگوارشان امام حسین علیه السلام عرضه مى دارند: وضمّنَ [الله] الارضَ ومن علیها دمَکَ وثارَک؛ وخداى متعال مسئولیت خون وخون خواهى تو را بر دوش زمین وزمینیان نهاده است.

• حضرت ابراهیم ـ علیه وعلى نبینا وآله صلوات الله ـ هنگامى که از سرزمین کربلا مى گذشت، از اسب به زمین افتاد وخون سرش براى همراهى با خون سیدالشهدا علیه السلام جارى شد.

• حضرت مهدى عجل الله تعالى فرجه الشریف خطاب به جد بزرگوارشان عرضه مى دارند: ولطمت علیک الحور العین؛ در مصیبت تو حوران بهشتى لطمه به [صورت وسینه] مى زدند.

• در حدیث شریف آمده است: نخستین کسى که در مدینه براى شهادت امام حسین علیه السلام صدا به گریه وزارى بلند کرد «ام سلمه» همسر پیامبر صلى الله علیه وآله بود. آن حضرت شیشه اى محتوى مقدارى خاک به او دادند وفرمودند: جبرئیل به من خبر داد وگفت: هرگاه از این خاک خون جوشید بدان که حسین کشته شده است. ام سلمه این خاک را نگاه داشت وپیش از شهادت امام حسین علیه السلام هر ساعت بدان مى نگریست. هنگامى که دید از آن خاک خون جوشید، فریاد زد: واحسیناه، وا ابن رسول الله! تمام زنان با شنیدن صداى او به گریه وزارى پرداختند ومدینه از بانگ گریه وناله پر شد.

• در برخى از احادیث تصریح شده است در روز عاشورا آسمان خون گریست. براى مثال حضرت زینب در روز عاشورا به مردم فرمودند: أو عَجِبتم أن مَطَرت السماءُ دماً؛ آیا از این که آسمان خون گریسته است شگفت زده شده اید؟

• در کتب عامه آمده است: لما قتل الحسین اسودّت السماء وظهرت الکواکب نهاراً حتى رأیت الجوزاء عند العصر وسقط التراب الأحمر؛ راوى مى گوید: هنگامى که [امام] حسین [علیه السلام] به شهادت رسید آسمان تیره وتار شد وستاره ها در روز مشاهده شدند ومن ستاره جوزا را هنگام عصر مشاهده کردم. هم چنین در آن روز خاک سرخ از آسمان بر زمین پاشیده شد.

• مورخان آورده اند که در این روز در بیت المقدس هر سنگ را که پشت و رو مى کردند، زیر آن خون تازه مى دیدند وپدیده خورشید گرفتگى تا سه روز ادامه یافت.

روایت زیر مؤید این معناست:

زیدبن عمر کندى به نقل از ام حیان گفت: وقتى امام حسین علیه السلام به شهادت رسید، تا سه روز خورشید گرفته بود وهر کس روغن به چهره اش مى مالید چهره اش به جاى آن که خنک شود مى سوخت وهر سنگ را که در بیت المقدس پشت و رو مى کردند، زیر آن خون تازه مى دیدند.
[تصویر: 201012271126232377.jpg]
این سند تاریخى نیز این حقیقت را تأیید مى کند. در صفحه 38 کتاب وقایع دوران انگلو ساکسون ( (THE ANGLO – SAXON CHRONICLEترجمه وویرایش میشل اسوانتون (SWANTON MICHAEL) ـ که در 1996 میلادى در انگلستان به چاپ رسیده و در سال 1998 میلادى از سوى دانشگاه Exeter در ایالت نیویورک تجدید چاپ شده است ـ چنین آمده است:
Here in Britain there was Bloodyrain, and milk and butter were turned to blood
معناى عبارت فوق چنین است:
در سال 685 میلادى این جا در بریتانیا آسمان خون بارید وهر جا شیر یا کره خوراکى بود تبدیل به خون شد یا رنگ آن سرخ گردید.

اگر زمان یاد شده (یعنى سال 685 میلادى) را به سال هجرى تبدیل کنیم، این زمان با سال 61 هجرى قمرى مطابق خواهد بود؛ یعنى همان سالى که سید وسالار شهیدان وآزادگان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام به همراه اصحاب وخاندانش به شهادت رسیدند.
منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، مسافر ، parisan ، علی 110 ، m.shirazi80 ، oO DaViD Oo ، جوینده حق ، MAHDI59 ، haddii ، M Rises Soon ، abbas313 ، انتصـار ، rastin ، iran67 ، yektasepas ، هدهد ، Secret ، خادمة الزهرا ، saloomeh ، Ramin_Ghn ، عبدالرحمن
۱۷:۲۹, ۷/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۸۹ ۱۷:۳۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سخنان حضرت رضا- عليه السّلام- در باره آيه شريفه «وَ فَدَيْناهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ»
(1) 1- فضل بن شاذان گويد: از حضرت رضا عليه السّلام چنين شنيدم كه آن زمان كه خداوند تبارك و تعالى به حضرت ابراهيم عليه السّلام امر فرمود كه بجاى فرزندش اسماعيل، گوسفندى را كه خداوند فرستاده بود ذبح نمايد، حضرت ابراهيم عليه السّلام در دل آرزو كرد كه اى كاش فرزندش اسماعيل عليهما السّلام را به دست خود ذبح مى‏كرد و دستور ذبح گوسفند بجاى ذبح فرزندش به او داده نشده بود، تا به اين‏ وسيله احساس پدرى را كه عزيزترين فرزندش را به دست خود ذبح مى‏كند، داشته باشد و در نتيجه شايسته رفيع‏ترين درجات ثواب در صبر بر مصائب شود،
خداوند عزّ و جلّ نيز به او وحى فرمود كه: اى ابراهيم! محبوبترين خلق من، نزد تو كيست! ابراهيم گفت: خدايا! مخلوقى خلق نكرده‏اى كه از حبيبت محمّد صلى اللَّه عليه و آله نزد من محبوبتر باشد،
خداوند به او وحى فرمود كه: اى ابراهيم آيا او را بيشتر دوست دارى يا خودت را؟
او گفت: نه، او را بيشتر دوست دارم،
خداوند فرمود: آيا فرزند او را بيشتر دوست دارى يا فرزند خودت را؟
عرض كرد: فرزند او را،
خداوند فرمود: آيا بريده شدن سر فرزند حبیبم محمد را از روى ظلم، به دست دشمنانش دل تو را بيشتر به درد مى‏آورد يا بريدن سر فرزندت به دست خودت بخاطر اطاعت از فرمان من؟
گفت: بريده شدن سر فرزند او به دست دشمنانش دل مرا بيشتر به درد مى‏آورد،
خداوند فرمود: گروهى كه خود را از امّت محمّد صلى اللَّه عليه و آله مى‏دانند، فرزندش حسين را به ظلم و ستم به مانند گوسفند ذبح خواهند كرد و با اين كار مستوجب خشم و غضب من خواهند شد،
ابراهيم عليه السّلام بر اين مطلب جزع و فزع نموده، دلش به درد آمد و شروع به گريه كرد،
خداوند عزّ و جلّ هم به او چنين وحى فرمود: اى ابراهيم! به خاطر اين ناراحتى و جزع و فزعت بر حسين و قتل او، ناراحتى و اندوهت بر اسماعيل را- در صورتى كه اگر او را ذبح مى‏كردى- پذيرفتم، و رفيع‏ترين درجات ثواب، در صبر بر مصائب را به تو خواهم داد، و اين همان مطلبى است كه آيه «وَ فَدَيْناهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ‏» (ذبح بزرگى را جايگزين او كرديم- صافات: 107) بدان اشاره دارد. و لا حول و لا قوّة إلّا باللَّه العليّ العظيم.
عيون أخبار الرضا ع-ترجمه غفارى و مستفيد، ج‏1، ص: 427

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80 ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، ELENOR ، haddii ، iran67 ، Secret ، خادمة الزهرا ، جویای حقیقت ، عبدالرحمن
۲۱:۴۴, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
(۷/دی/۸۹ ۱۷:۲۹)علی 110 نوشته است:  
ابراهيم عليه السّلام بر اين مطلب جزع و فزع نموده، دلش به درد آمد و شروع به گريه كرد،
خداوند عزّ و جلّ هم به او چنين وحى فرمود: اى ابراهيم! به خاطر اين ناراحتى و جزع و فزعت بر حسين و قتل او، ناراحتى و اندوهت بر اسماعيل را- در صورتى كه اگر او را ذبح مى‏كردى- پذيرفتم، و رفيع‏ترين درجات ثواب، در صبر بر مصائب را به تو خواهم داد، و اين همان مطلبى است كه آيه «وَ فَدَيْناهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ‏» (ذبح بزرگى را جايگزين او كرديم- صافات: 107) بدان اشاره دارد.

و لا حول و لا قوّة إلّا باللَّه العليّ العظيم.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Secret ، عبدالرحمن
۲:۲۶, ۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
(۷/دی/۸۹ ۹:۵۸)ELENOR نوشته است:  • در کتب عامه آمده است: لما قتل الحسین اسودّت السماء وظهرت الکواکب نهاراً حتى رأیت الجوزاء عند العصر وسقط التراب الأحمر؛ راوى مى گوید: هنگامى که [امام] حسین [علیه السلام] به شهادت رسید آسمان تیره وتار شد وستاره ها در روز مشاهده شدند ومن ستاره جوزا را هنگام عصر مشاهده کردم.

حادثه كربلا ، ظلم نينوا در روز چهارشنبه و مطابق 21 مهر 59 هجري شمسي رخ داده است/ در اين روز خورشيد در صورت فلكي قوس و نزديك به جدي واقع شده است، جوزا كه در واقع صورت فلكي است در اين روز در ساعت 45 دقيقه ي بامداد درست در مركز آسمان قرار دارد و از حدود ساعت 7:30 عصر(19:30) در افق قابل ديدن است/ البته اين ساعات به وقت محلي بيان شده است،
نكته آخر و نتيجه گيري اينكه غروب آفتاب در اين روز بين ساعات 17:15 تا 18 به وقت محلي مي باشد//// نتيجه اين كه يا راوي اين مطلب در تشخيص اشتباه كرده است و يا اينكه ديگر مسائلي در صحت اين نقل موثر است///
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Secret ، عبدالرحمن
۶:۲۳, ۸/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۸۹ ۶:۲۵ توسط haddii.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۷/دی/۸۹ ۹:۵۸)ELENOR نوشته است:  این سند تاریخى نیز این حقیقت را تأیید مى کند. در صفحه 38 کتاب وقایع دوران انگلو ساکسون ( (THE ANGLO – SAXON CHRONICLEترجمه وویرایش میشل اسوانتون (SWANTON MICHAEL) ـ که در 1996 میلادى در انگلستان به چاپ رسیده و در سال 1998 میلادى از سوى دانشگاه Exeter در ایالت نیویورک تجدید چاپ شده است ـ چنین آمده است:
Here in Britain there was Bloodyrain, and milk and butter were turned to blood
معناى عبارت فوق چنین است:
در سال 685 میلادى این جا در بریتانیا آسمان خون بارید وهر جا شیر یا کره خوراکى بود تبدیل به خون شد یا رنگ آن سرخ گردید.

اگر زمان یاد شده (یعنى سال 685 میلادى) را به سال هجرى تبدیل کنیم، این زمان با سال 61 هجرى قمرى مطابق خواهد بود؛ یعنى همان سالى که سید وسالار شهیدان وآزادگان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام به همراه اصحاب وخاندانش به شهادت رسیدند.
منبع

با كمال تاسف بايد بگم كه اين حساب هم اشتباه است، مطلقا/
سال 685 ميلادي برابر با سال 63 و 64 هجري شمسي و مطابق با 65 و 66 هجري قمري است و ...

... و من نمي دونم چي بگم به كسايي كه با مبالغه نه تنها اين قيام ارزشمند و جاويدان رو عظمت نمي بخشند، بلكه ...
(قبلا هم عرض كردم كه دفاع نكردن بهتر از بد دفاع كردن است) راه حق و حقيقت؟!
مواظب باشيم و براي هم دعا كنيم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، Secret ، عبدالرحمن
۱۷:۱۱, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6

[تصویر: 20111203091005609_02.gif]
درخت خونبار
در روستاى ”‌زرآباد“ از توابع ”‌رودبار الموت“ چنار کهن‌سالى وجود دارد که به اعتقاد اهل محل، هر سال هنگام اذان صبح روز عاشورا، از ساقه‌هاى آن مایع قرمز رنگى تراوش مى‌کند. هر سال افراد بسیارى از مناطق دور و نزدیک به این محل مى‌آیند و زیر درخت خونبار مى‌روند تا هم عزادارى کنند و هم شاهد تراوش خون باشند.
دوستان درستی مطلب فوق به کنار , غم حسین فاطمه انقدر سنگینه که اگه ازاسمون هم خون بباره به نظرم باز هم کمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، محمود ، احمدی ، عبدالرحمن
۱۸:۰۴, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
بخواب علی‌اصغرم. بخواب که راه درازی در پیش روی ماست.
می‌دانم که شدّت رنج و محنت این سرزمین، خواب را از چشمان کوچکت ربوده است.
پدرت حسین(علیه‌السلام) می‌فرمایند: (( این جا غاضریه، نینوا و بهتر بگویم؛کربلاست. محلّ فروآوردن ما و سرزمین ریخته شدن خون‌های ما.
این جاست که حرمت ما را می‌شکنند و مردان و کودکانمان را می‌کشند.))
این دشمن از نسل همان‌هایی است که در جنگ بدر و در مبارزه‌ی با حجّت رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله به جهنّم پیوستند. آن روز در مخالفت با رسول الله قد علم کردند و امروز در مخالفت با سبط او، حسین(علیه‌السلام).
در مدّت این شش ماهی که در این دنیا زیسته‌ای، سرود شهامت و شهادت را برایت زمزمه کردم و از شیره‌ی جانم که آمیخته با ولای حسین(علیه‌السلام) بود، سیرابت نمودم.
برایت گفتم که حق و باطل با هم جمع نمی‌شوند.
گفتم که یا ولایت امام نار یا امام نور. ولی امان از این قوم که ولایت امام نور را رها کردند و به ولایت امام نار گردن نهادند.
نامه‌های دعوت کوفیان هنوز هم همراه ماست. امام زمانشان را به سوی خود می‌خوانند و از برای کشتنش شمشیر از غلاف برون می‌کشند.
اینان آن قومی را که(( از یک صبح تا شب، چهل پیامبر خدا را کشتند و فردای آن، به راحتی به بازارهایشان رفتند و مشغول سرگرمی‌های دنیایشان شدند)) رو سفید کردند.
آنان یحیی(علیه السلام) کُشان امروزند در سال شصت و یک هجری.
فرعون وجودشان در برابر موسی زمان ایستاده است. نمرود وجودشان، در برابر خدا سینه سپر کرده و بانگ برآورده که ((اَنَا رَبُّکُمُ الاَعلی))
آن‌ها را خواب دنیا فراگرفته و به چند روز زندگی دنیا دل خوش نمودند.
سوره‌ی فجر را با هوای نفس می‌خوانند و از تأویل آن که حسین بن علی است، غافلند.
"دین لقلقه‌ی زبانشان شده و موقع ابتلا، دین داران واقعی، چه قلیل‌اند!" ...
و امروز شیعیان به یاد مظلومیت کودک شیرخوار کربلا، کودکان خود را شبیه علی اصغر امام حسین علیه السلام می کنند و در رثای آنان اشک ماتم می ریزند.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، sahel ، عبدالرحمن
۱۸:۳۹, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8

بسم رب الشهدا
سلام دوست عزیز ، جناب Beautiful-Mind :
بنده با نوشتن این مطلب قصد بی حرمتی به شما رو ندارم . اما لازم می دونم حداقل تجربه ی خودم رو نسبت به مورد مشابه این درخت برای شما توضیح بدم :
در یکی از روستاهای ساری ـ مرکز استان مازندران ـ که بهتره اسمش رو نبرم ، درختی وجود داشت که خون ازش بیرون می یومد . مردم زیادی از سراسر مازندران و حتی استانهای همجوار وارد این روستا می شدند و به این درخت دخیل های چند متری به بیمارشون می بستن تا شفا بگیره . هر چند ساعت یه بیمار شفا می گرفت و مردم از شدت خوشحالی هم گریه می کردن و هم مبلغی کمک می کردن . این چیزهایی که دارم میگم عینه واقعیته و خودم با چشای خودم دیدم . این درخت در اوقات خاصی ازش خون جاری می شد و مردم هم به خاطر اینکه این رو معجزه ی الهی می دونستن اشک می ریختن . از همون لحظه ی اول ورود به این روستا ، حس ناخوشایندی داشتم . به طوری که به اطرافیانم گفتم زودتر بریم ؛ جو اینجا یه جوریه . از اونجا رفتیم و یکی از آشنایان و دوستان ما رو
[b]به منزلش که توی همون روستا بود ،
دعوت کرد . اونجا همه محو این درخت بودن و مدام از عظمت خداوند نام می بردن .
بالاخره از اون روستا بیرون اومدیم و با انبوهی از تفکرات و البته سوالات بی جواب به خونه برگشتم .
یادم میاد چند روز یا چند هفته ی بعد بود که خبر اومد که همه چیز فقط کلاهبرداری بوده و مردم بازی خوردن . بیچاره مردم که با اعتقادات و احساساتشون بازی شده بود . هنوز هم بعد از چند سال که یاد اونموقع میفتم ، به فکر فرو میرم که چطور و به چه راحتی میشه افکار مردم و البته اعتقاداتشون رو بازیچه قرار داد ؟ و البته اینها همش بدلیل عدم آگاهی هستش .
در پایان از دوست عزیزم
[/b]
جناب Beautiful-Mind عذرخواهی میکنم . چون اصلا قصدم بی احترامی به مطلب ایشون نیست . این تراوشات همان شیره های این درخت هستش که به صورت طبیعی از درخت خارج میشه . حالا اینکه چطور میگن فقط روز عاشورا خارج میشه ، الله اعلم ... انشاءالله این یکی واقعیت داشته باشه .
در پناه الله
یا مهدی مدد
[/font]
[font=B Mitra]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Anti gods ، ترنم ، دیدگاه نوین ، عبدالرحمن
۱۹:۲۶, ۱۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۰ ۱۹:۳۳ توسط jkb.)
شماره ارسال: #9

سلام دوست عزیز
حرف شما کاملا درسته
هیئت ما بر اساس مبارزه با خرافات و عادات بد در رابطه با ائمه و عزاداری بنا شده و نسبت به کلاه برداری با استفاده از احساسات مردم کاملا آگاهم.
من این مطلب رو از سایتی گرفتم که خودم به شخصه قبولش دارم.
در ضمن سایتی که این مطلب رو گذاشته نگفته که این مطلب عین واقعیت هست و از درخت خون بیرون میاد .
شما اگر مطلب منو درست بخونید این نصیحتو به من نمی کردید!!!
نوشته مردم اعتقاد دارن از ساقه‌هاى آن مایع قرمز رنگى تراوش مى‌کند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، ترنم ، عبدالرحمن
۲:۰۰, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10

در این باره کلیپ های زیادی مبنی بر خرافات و انحرافات دینی اغلب روستا نشینان تهیه شده.اما جالبی موضوع اینه که هر سال باز این چیزها علم میشه و طرفداران و مشتاقان جدید رو به طرف خودش جذب میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، دیدگاه نوین ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا