|
دستفروشی یک روحانی در کنار حرم حضرت معصومه
|
|
۲:۰۱, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شیعه آنلاین: یک روحانی کهنسال در صحنه ای دلخراش در کنار حرم حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) دستفروشی می کند.
نام این روحانی سالخورده حجة الإسلام و المسلمین شیخ "حسن صنیعی" است. او با تکیه دادن به حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها)، کتاب هایی که خودش تألیف کرده را به قیمت ناچیزی به فروش می رساند. برای بررسی بیشتر موضوع به این روحانی دستفروش نزدیک شدم. متوجه شدم که هر فردی از کنار او رد می شود، با صدای بسیار آهسته می گوید "یک کتاب بخرید، اگر پول ندارید مجانی ببرید". دلم خیلی برایش سوخت، رفتم جلو به بهانه خرید یک کتاب صحبت را با او باز کردم. گفتم "حاج آقا، چرا دستفروشی می کنی؟ گفت: این کتاب ها را خودم تألیف کردم. قیمت هر کدام 1500 تا 2000 تومان است. به مغازه دار که دادم آن را بفروشد، قیمت فروش آن را 4 یا 5 هزار تومان تعیین کرد. با این قیمت ها کسی نمی خرد و چون هدف من نشر علوم دینی و انتشار این گونه کتاب ها است، اینجا آمدم تا خودم آن را به قیمت ارزان بفروشم. کتاب های این روحانی دستفروش در موضوعاتی همچون حجاب، تولی و تبری و دیگر موضوعات دینی بود. من هم از هر جلد آن یک عدد خریداری کردم. ![]() |
|||
|
|
۲:۱۰, ۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۰ ۳:۲۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بعضی وقتها مخلصینی رو میبینم که اشک تو چشمام میاد و شدید از خودم خجالت میکشم .
وقتی به تاپیک شهدا سر میزنم . تا یک پست تمام بشه اونقدر خجالت زده میشم جلوی خدا که ... داستان اون بسیجی رو میخوندم که وقتی میخواست روی مین بره لباسش رو در اورد و گفت مال بیت المال هست . بزارید یکی دیگه بپوشه .... الله اکبر . احسن الخالقین رو در بعضی افراد میشه دید . یا حق |
|||
|
|
۲:۴۹, ۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۰ ۲:۵۰ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
..........................................
واقعا نمیدونم چی بنویسم ؟ یه نفر برای اینکه اسلام رو به مردم بشناسونه داره اینجور ..................... اما من ........................ واقعا نمی تونم بنویسم دوستان منو ببخشید |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۱ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۰ ۲:۰۱)zaeim نوشته است: شیعه آنلاین: یک روحانی کهنسال در صحنه ای دلخراش در کنار حرم حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیه) دستفروشی می کند. به خدای علی قسم از این روحانی ریش سپید از ننه علی که بیست سال است در بهشت زهرا در کنار فرزندشهیدش زندگی میکند از مادر شهیدی که بیست سال است در غم فراق فرزندش دیوانه شده و در یک اتاق زندانی است از همسر جوان جانبازی که در مترو دست فروشی میکند خجالت میکشم ای اخرین باز مانده از ال علی بیا که دلها طپید چشمها کم سو شد یادها به نسیان رفت گذشتکان فراموش وماندگان در گذشته اند بیا ودستی بر این دست فرتوت بکش که درترویج فرهنگ تو کرسی استادی را وا نهاده وعطر تن تو را به دیگران هدیه می دهد |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
فقط میتونم بگم افسوس صد افسوس
اری یاد حدیث های زیر افتادم زمانی می آید که قلب مومن در آن زمان حل و ذوب می شود مانند نمکی که در آب حل می گردد.گفته شد برای چه؟فرمودند:بخاطر اینکه منکراتی را می بیند ولی قدرت بر تغییر و جلوگیری از آن را ندارد. رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مجموعه ورام جلد 2 ص32
زمانی آید که اهل نجات کسی نیست جز همان کسی که مردم دیگر آنها را ابله و بی عقل می دانند ولی آنها راه حق را می روند ودر مقابل این تحقیر، صبر و تحمل می کنند. امام صادق(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کافی جلد2 ص117
غریب در دنیا چهار نفر است: 1-قرآن در سینه ی شخص ستمگر! 2-مسجد در محله ای که نماز نمی خوانند! 3-مصحف شریف در خانه ای که تلاوت نمی شود! 4-مرد صالح در میان قوم ناشایست!.. رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سلیمان،کامل،روزگار رهایی ج2،ص795 گفتم فقط میگم افسوس یاعلی |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
كاش اينها را بعضي از مردم نفهم و نادان ميديدند تا بيخودي به همه روحانيون انگ مفت خوري و كلاشي نزنند كاش ميديدنند ولي نمي بينند تا زماني كه خداوند نعمت وجود روحانيون حقيقي و افراد خالصي كه در اين راه هستند را از انها مي گيرد و وقتي همه افراد نيك از ميانشان رفتند ان موقع است كه عذاب الهي گريبان گير انها خواهد شد
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کاش مردمی که این همه انگ به روحانیون میزنن این ها رو میدیدن نه اونائی که دزدن و رفتن تو لباس مقدس پیامبر دزدی میکنن.به ولله یه همچین روحانی ای باعث میشه تمام ذهنیتی که هر روز از مردم بازار تو ذهنمون شکل میگیره به راحتی تمام پاک بشه و نقشه دشمن رو برای دوری مردم از روحانیت رو نقش بر آب میکنه.
ان شالله خدا اجرشو بده دوستان یکی از دوستانم رفته بود برای کار خیر 30 تا دی وی دی ظهور با پکیج زیبا آماده کرد و تقریبا 30 تومن خرج پاش در اومد و بعد از دو روز فهمید که نامش رفته حفاظت به جرم پخش این دی وی دی و کلی ناراحت شد و اومده بود باهام درده دل میکرد و جالبیش اینجا بود که هرکی بهش میرسید یه تیکه بهش مینداخت که الان میان میبرنت. خدا نصیب کنه که ماهم لااقل یه قدم کوچیک برای آقامون برداریم. یا صاحب الزمان ادرکنی |
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۱:۴۳ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۰ ۲:۱۰)وحید110 نوشته است: بعضی وقتها مخلصینی رو میبینم که اشک تو چشمام میاد و شدید از خودم خجالت میکشم .بنشسته ام من بر درت تا بوک بر جوشد وفا باشد که بگشایی دری گویی که برخیز اندرا غرقست جانم بر درت در بوی مشک وعنبرت ای صد هزاران مرحمت بر روی خوبت دایما ای بردرت خیل وحشم بیرون خرام ای محتشم زیرا که مست وخوشم زان چشم مست ای دلربا افغان وخون دیده بین !صد پیرهن دریده بین خون جگر پیچیده بین برگردن وروی و قفا |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
چرا باید یک روحانی چنین کاری کند چرا؟ احساس تکلیف تا این حد واقعاً تحسین برانگیزه خدایا اینجا واقعاً ایران اسلامی هستش؟! |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۹ توسط محمود.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۰ ۰:۴۸)ضد ماسون نوشته است: کاش مردمی که این همه انگ به روحانیون میزنن این ها رو میدیدن نه اونائی که دزدن و رفتن تو لباس مقدس پیامبر دزدی میکنن.به ولله یه همچین روحانی ای باعث میشه تمام ذهنیتی که هر روز از مردم بازار تو ذهنمون شکل میگیره به راحتی تمام پاک بشه و نقشه دشمن رو برای دوری مردم از روحانیت رو نقش بر آب میکنه. اقوامی برای غیر خدا درس فقه می می خوانند،صرفا برای مقام و ریاست به فقاهت می گرایند،قرآن را طبق خواسته های خود توجیه می کنند،وآیین خدا را با آراء خود تفسیر و تحلیل می کنند. رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) منتخب الاثر ص430
اسلام در آغاز غریب بود و در پایان غریب می شود، خوشا به حال آن غریبان! رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صحیح مسلم ج1،ص90
خواستید به این تایپیکم یه سر بزنید چگونگی آخرالزمان با استناد به روایات یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 19236_Q8F6C6NN_pic.jpg]](http://www.shia-online.ir/upload/article/19236/19236_Q8F6C6NN_pic.jpg)