|
یکی به حرف ما هم گوش کنه...
|
|
۲:۱۵, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنده مهرداد حیدری یکی از اهنگسازان این کشور هستم.و تا قبل از اشناییت با عرصه مهدویت غرق در لذات دنیوی بودم.مدت 1 سالیست که خودمو پیدا و دهها کتاب در این زمینه و اکثریت سخنرانی ها و کلیپها را دیده ام.این روزها در کلیپهای ساخته شده در ایران از این بحث میشود که تا انجا ممکن است مطالب تکراری حذف شود که کار بسیار خوب است اما یه چیز ان همیشه تکراریست و به تقلید است و ان هم موسیقی فیلم است.بنده چندین بار ایمیل زدم به دوستانی که در پروژه های ساخت کلیپ کار میکنن که اقا من میتونم موسیقی حتی بهتر از موسیقی فیلم ظهور را برایتان بسازم که برای ما و به اسم خود ما مهدویون باشد همه و همه حتی موسیقی اما جوابی تا الان ندادن.بخاطر همین اومدم اینجا تا به گوش چند نفر برسه که بعضی از این دوستان مهدوی بسیار تواناییهای بالایی دارن و اگه فرصتی بهشون داده بشه در فیلم سازی طوفانی به پا میکنن.به جای این که بشینیم هی فیلم از هالیوود نقد کنیم بیایم نقد کنیم که چرا نمیتوانیم مثلا یک مستند بسیار قوی 20 30 قسمتی بسازیم که حاصل دست خودمان باشد و منتظر مستند خوب از این کشور و اون کشور نباشیم.بگید بنده دارم شعار میدم ولی در همین سایتهای مهدوی کسانی هستن که فقط میان مطالبارو میخوننو میرن و اگه ازشون بپرسی چرا شرکت نداری میگن چی بگیم در صورتی شاید همان فرد تواناییرو داشته باشه تا مارو یک گام جلوتر ببره.بیاید یک فراخوان بزرگ جمعی اعلام و همه را در ساخت یک مستند حداقل 20 30 قسمتی شرکت دهیم.از ابتدای خلقت شروع کنیم تا بحث های ماسون شناسی و ...انرا به پایان برسانیم و انرا پخش گسترده کنیم.اگر شروع کنیم مطمئن باشید نتیجه کار چیزی خواهد شد که حتی انتظار انرا نداشتیم چون خدا با ماست عزیزان اگر شروع کنیم کمکش هویدا خواهد شد....اگه میگید بازم داره شعار میده.ساخت تمامی اهنگهای متن با بنده و خرج بنده.یکی از دوبلور های صدا و سیما که از دوستان بنده است با من.کمک حداقل 1 میلیون تومانی از من...یه یا علی بگین این خبر رو با هم انتشار بدیم و به یک فراخوان در بیاریم و بعد شروع به ساخت که به طور مثال تمامی دوستانی که میخوان کمک کنن یک قرار حضوری در مسجدی یا جایی بگذاریم تا هماهنگیهارو بکنیم تا دیگه نبینیم هر کی متفرق برای خودش یه کلیپ چند دقیقه ای با کیفیت پایین بسازه. با هم باشیم طوفان خواهیم کرد یک لحظه به ان فکر کنید اگر بلند شویم....
و در اخر...اگه دیر بجنبیم دوستان این یعنی پیشی گرفتن بقیه از ما .چند وقت پیش مجله دانستنیهای همشهری رو میخوندم که در اون فرضیه داروین رو میخواست با سندهای خنده دار ثابت کنه حتی در اخر داشت ما رو متهم میکرد که دیگه چی میخواین تا این فرضیه رو باور کنین و در ادامه که کلا داشت از امریکا و تجهیزات نظامیش تعریف میکرد که جز اعصاب خوردی و بغض چیزی برام نداشت ولی اگه من و توی برادر گل بجنبیم و اطلاع رسانی تصویری در معیارهای بالا بکنیم دیگه کسی که به اینجور مطالبا بر میخوره ذهنش بازه..ببخشید که زیاد حرف زدم.منتظر جوابتون هستم یا حق...........کدامین جمعه می اید........... |
|||
|
|
۵:۱۸, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
واقعا درکت می کنم ولی پیشنهاد می کنم شما خودت را معطل کسی که بخواهد مستند بسازد نکن.چند قطعه با تخیل خودت بساز و برای دانلود توی سایت قرار بده.تا بعدا مورد استفاده قرار گیرد.مگه سازندگان arrival با آهنگسازان fountain هماهنگ کرده بودند؟
|
|||
|
۱۰:۱۶, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۰:۱۶ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
همسنگرم ابتدا ورودت رو به جمع ما خوش آمد می گم خوشحالم که شما در بین ما هستی
این کار در حال انجام است!!! البته تعجب نکنید زیر بناهای آن در حال انجام است به امید خدا تا آخر مرداد ماه مدیریت محترم طرح نماینده ی تالار در استان و همچنین سازماندهی کردن تالار را بررسی خواهند کرد تا به این اهداف نیکی که شما گفتید نزدیکتر شویم حتماً از وجود شما بهر خواهیم برد از شما دعوت می کنم خودتون رو در اینجا (معرفی اجمالی کاربران ) بیشتر معرفی کنید . |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز:
ورودتان رابه جمع بچه های بیداری اندیشه خوش آمدمیگم. دغدغه شما قابل تحسین هست.پیشنهادمیکنم به این موضوع سربزنید. شماهم یک جای کارروبه عهده بگیرید.برای شروع بدنیست(ساخت کلیپ ومستندبامحوریت افشای تجاوزآل خلیفه وآل سعودبه شیعیان بحرین): http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3498.html |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نمیدانم دکتر محمد هادی همایون را می شناسید یا خیر.اما ایشان همچین کاری انجام داده اند.
یعنی به شدت در تاریخ مطالعه کرده و توانسته اندبا سند و مدرک نشان بدهند که از ابتدای خلقت ما دوحزب داشته ایم. حزب الله و حزب شیطان. سخنرانی ایشان آن قدر جالب است که بارها دوست دارید بشنوید. از ایشان میشه کمک گرفت جهت ساخت مستند از ابتدای خلقت تا کنون. اگر اشتباه نکنم ایشان استاد دانشگاه امام صادق(علیه السلام)هستند. |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام و خوش آمد گویی خدمت شما
والا من خودم کسیم که نه زبان درست حسابی بلدم نه کتابهای زیادی خوندم نه قدرت بیان خوبی دارم سواد کاملی هم ندارم اما هر کمکی بتونم دریغ نمیکنم قول میدم امیدوارم خدای نکرده عدم همراهی و اشتیاق بقیه موجب سستی شما در کارتون نشه هدفتون متعالیه موفق باشید یا علی |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۵ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۰ ۱۷:۱۲)F_R نوشته است: با سلام و خوش آمد گویی خدمت شما سلام هدف شما اگاه سازی است که امیدوارم در این کار موفق باشید خدایش اهنگ مستند ظهور بسیار بد بود درک مفاهیم جدید ظهور به خودی خود سخت بود که اهنگش با محتوای ظهور سنخیتی نداشت من که بدون اهنگ مستند را نگاه کردم چون اعصابمو به هم می ریخت یکی از ایرادات بزرگ مستند ظهور اهنگش بود ان شا الله چیزی که شما می سازید خیلی بهتر از اهنگ ظهور باشد موفق باشید |
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ممنون دوستان از تمامی نظرات قشنگتون.من و چند تا از دوستان قرار است استارت کار رو شروع کنیم.استارت که خورد یه پست میزارم تا دوستانی که میخوان کمک کنن به ما ملحق شن تا از تک تک وجود شما دوستان نهایت استفاده رو ببریم. یا علی.....
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۰ ۰:۲۴ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۰ ۲:۱۵)جهاد نوشته است: بنده یکی از اهنگسازان این کشور هستم.و تا قبل از اشناییت با عرصه مهدویت غرق در لذات دنیوی بودم.مدت 1 سالیست که خودمو پیدا و دهها کتاب در این زمینه و اکثریت سخنرانی ها و کلیپها را دیده ام.این روزها در کلیپهای ساخته شده در ایران از این بحث میشود که تا انجا ممکن است مطالب تکراری حذف شود که کار بسیار خوب است اما یه چیز ان همیشه تکراریست و به تقلید است و ان هم موسیقی فیلم است.بنده چندین بار ایمیل زدم به دوستانی که در پروژه های ساخت کلیپ کار میکنن که اقا من میتونم موسیقی حتی بهتر از موسیقی فیلم ظهور را برایتان بسازم که برای ما و به اسم خود ما مهدویون باشد همه و همه حتی موسیقی اما جوابی تا الان ندادن.بخاطر همین اومدم اینجا تا به گوش چند نفر برسه که بعضی از این دوستان مهدوی بسیار تواناییهای بالایی دارن و اگه فرصتی بهشون داده بشه در فیلم سازی طوفانی به پا میکنن.به جای این که بشینیم هی فیلم از هالیوود نقد کنیم بیایم نقد کنیم که چرا نمیتوانیم مثلا یک مستند بسیار قوی 20 30 قسمتی بسازیم که حاصل دست خودمان باشد و منتظر مستند خوب از این کشور و اون کشور نباشیم.بگید بنده دارم شعار میدم ولی در همین سایتهای مهدوی کسانی هستن که فقط میان مطالبارو میخوننو میرن و اگه ازشون بپرسی چرا شرکت نداری میگن چی بگیم در صورتی شاید همان فرد تواناییرو داشته باشه تا مارو یک گام جلوتر ببره.بیاید یک فراخوان بزرگ جمعی اعلام و همه را در ساخت یک مستند حداقل 20 30 قسمتی شرکت دهیم.از ابتدای خلقت شروع کنیم تا بحث های ماسون شناسی و ...انرا به پایان برسانیم و انرا پخش گسترده کنیم.اگر شروع کنیم مطمئن باشید نتیجه کار چیزی خواهد شد که حتی انتظار انرا نداشتیم چون خدا با ماست عزیزان اگر شروع کنیم کمکش هویدا خواهد شد....اگه میگید بازم داره شعار میده.ساخت تمامی اهنگهای متن با بنده و خرج بنده.یکی از دوبلور های صدا و سیما که از دوستان بنده است با من.کمک حداقل 1 میلیون تومانی از من...یه یا علی بگین این خبر رو با هم انتشار بدیم و به یک فراخوان در بیاریم و بعد شروع به ساخت که به طور مثال تمامی دوستانی که میخوان کمک کنن یک قرار حضوری در مسجدی یا جایی بگذاریم تا هماهنگیهارو بکنیم تا دیگه نبینیم هر کی متفرق برای خودش یه کلیپ چند دقیقه ای با کیفیت پایین بسازه. با هم باشیم طوفان خواهیم کرد یک لحظه به ان فکر کنید اگر بلند شویم.... يكي از آموزه هاي مهم تربيتي كه مورد تاكيد مكتب انسان ساز اسلام قرار دارد ضرورت حرمت آبروي ديگران است. اين موضوع آنقدر مهم است كه تجاوز به آبروي ديگران جزء بزرگترين گناهان محسوب شده و از طرف خداوند وعده عذاب اليم داده شده است. در اين آيين گناه تجاوز به آبروي مسلمان از گناه زناي با محارم بالاتر است. دوست عزیز من به شما توصیه میکنم که اسم خودتونو از مطلبی که نوشتید حذف کنید چرا که یک مسلمان حق بی آبرو کردن خود را نداره . یک زمانی شما دچاره کج روی هایی بوده اید و حالا پی به اشتباه خود بردید. به دیگران چه ربطی داره که شما چه کسی هستید مهم درسی هستش که داستان زندگی شما به دیگران میده. یک شخصی به من میگفت اگه مجبور شدی ، برای حفظ آبروت میتونی دروغ هم بگی. مطالب مرتبط (کلیک کنید) |
|||
|
|
۳:۵۳, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۳:۵۹ توسط جهاد.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ممنون از این گوش زد دوست گرامی.ولی یه سر به داستان قوم سبا بزن.هدف داریم تا هدف فکر تا فکر تفحص یا ریا.راه تا راه......بنده هدف از این حرفهارو جز در راستای اون چیزی که خودم زدم کسی نمیدونه ولی بعضی مواقع همین رضومه ها باعث اشناییها میشود تا اگر در این زمینه کمکی خواست این رضومه بنده حقیره.بیایید مغلطه نکنیم و ضبط صوت نباشیم.تو این دنیا ادمایی هستن که تمام وقتشونو صرف مادی کردن دنیا میکنن و به هر نحوی منتظر هستن تا بی خدایی رو باب کنن پس من چطور میتونم ساکت بشینم.پس من فاش نمیگویم اعلام حضور و امادگی کرده ام.فکر من 1 سال در این سایت بشم هر روز یه پستیم بدم ایا این وسط کاری حل میشه.شما خودت رو از ما مخفی نگه دارم من اشکار و جز خدا کسیو قاضی نکن دوست عزیز.ولی ممنون از نظرت یا علی...
(خداوندا در ان قومی که غرق کرده ای مومنانی بوده اند انها برای چه؟...گناه انها این بود که میدیدند اما ساکت نشسته بودند) یا حق من یه بنده خدا یکی از اهنگسازان این کشور هستم.و تا قبل از اشناییت با عرصه مهدویت غرق در لذات دنیوی بودم.مدت 1 سالیست که خودمو پیدا و دهها کتاب در این زمینه و اکثریت سخنرانی ها و کلیپها را دیده ام.این روزها در کلیپهای ساخته شده در ایران از این بحث میشود که تا انجا ممکن است مطالب تکراری حذف شود که کار بسیار خوب است اما یه چیز ان همیشه تکراریست و به تقلید است و ان هم موسیقی فیلم است.بنده چندین بار ایمیل زدم به دوستانی که در پروژه های ساخت کلیپ کار میکنن که اقا من میتونم موسیقی حتی بهتر از موسیقی فیلم ظهور را برایتان بسازم که برای ما و به اسم خود ما مهدویون باشد همه و همه حتی موسیقی اما جوابی تا الان ندادن.بخاطر همین اومدم اینجا تا به گوش چند نفر برسه که بعضی از این دوستان مهدوی بسیار تواناییهای بالایی دارن و اگه فرصتی بهشون داده بشه در فیلم سازی طوفانی به پا میکنن.به جای این که بشینیم هی فیلم از هالیوود نقد کنیم بیایم نقد کنیم که چرا نمیتوانیم مثلا یک مستند بسیار قوی 20 30 قسمتی بسازیم که حاصل دست خودمان باشد و منتظر مستند خوب از این کشور و اون کشور نباشیم.بگید بنده دارم شعار میدم ولی در همین سایتهای مهدوی کسانی هستن که فقط میان مطالبارو میخوننو میرن و اگه ازشون بپرسی چرا شرکت نداری میگن چی بگیم در صورتی شاید همان فرد تواناییرو داشته باشه تا مارو یک گام جلوتر ببره.بیاید یک فراخوان بزرگ جمعی اعلام و همه را در ساخت یک مستند حداقل 20 30 قسمتی شرکت دهیم.از ابتدای خلقت شروع کنیم تا بحث های ماسون شناسی و ...انرا به پایان برسانیم و انرا پخش گسترده کنیم.اگر شروع کنیم مطمئن باشید نتیجه کار چیزی خواهد شد که حتی انتظار انرا نداشتیم چون خدا با ماست عزیزان اگر شروع کنیم کمکش هویدا خواهد شد....اگه میگید بازم داره شعار میده.ساخت تمامی اهنگهای متن با بنده و خرج بنده.یکی از دوبلور های صدا و سیما که از دوستان بنده است با من.کمک حداقل 1 میلیون تومانی از من...یه یا علی بگین این خبر رو با هم انتشار بدیم و به یک فراخوان در بیاریم و بعد شروع به ساخت که به طور مثال تمامی دوستانی که میخوان کمک کنن یک قرار حضوری در مسجدی یا جایی بگذاریم تا هماهنگیهارو بکنیم تا دیگه نبینیم هر کی متفرق برای خودش یه کلیپ چند دقیقه ای با کیفیت پایین بسازه. با هم باشیم طوفان خواهیم کرد یک لحظه به ان فکر کنید اگر بلند شویم.... و در اخر...اگه دیر بجنبیم دوستان این یعنی پیشی گرفتن بقیه از ما .چند وقت پیش مجله دانستنیهای همشهری رو میخوندم که در اون فرضیه داروین رو میخواست با سندهای خنده دار ثابت کنه حتی در اخر داشت ما رو متهم میکرد که دیگه چی میخواین تا این فرضیه رو باور کنین و در ادامه که کلا داشت از امریکا و تجهیزات نظامیش تعریف میکرد که جز اعصاب خوردی و بغض چیزی برام نداشت ولی اگه من و توی برادر گل بجنبیم و اطلاع رسانی تصویری در معیارهای بالا بکنیم دیگه کسی که به اینجور مطالبا بر میخوره ذهنش بازه..ببخشید که زیاد حرف زدم.منتظر جوابتون هستم یا حق...........کدامین جمعه می اید........... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |