کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام مسجد؟ قبه الصخره یا الاقصی؟
۲۳:۵۵, ۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
دسلام من یه سوال داشتم؟ آیا صدا و سیما فرق بین مسجد قبه الصخره و مسجدالاقصی رو رعایت میکنه؟ تا حالا کسی دیده که صدا و سیما به وضوح مسجد قبه الصخره رو جای مسجدالاقصی نشون بده؟ یا اینکه رسما برای مسجدالاقصی عکس صحیح رو نشون بده؟
خواهش میکنم منو اگاه کنین. خیلی سوال مهمیه برام.
پیشاپیش ممنون.
و من الله توفیق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، فرهاد ، fazel ، Maysam-1st
۰:۱۲, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
بله
صدا و سیما نیز در برخی موارد مسجد القصی و قبه الصخره را تفکیک شده نشون میده.
ولی در حالت کلی هر وقت حرف از فلسطین میشه همون قبه الصخره نمایش داده می شه.
همانطور که می دانید پشت اسکناس 100 تومانی تصویر قبه الصخره نقش بسته است
[تصویر: 61291_492.jpg]

ولی طرح جدید اسکناس های دوهزار تومانی، تصویر خود مسجد القصی را داره.
[تصویر: 39045103.jpg]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، mohammad790 ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، جوینده حق ، shia12 ، mosafer ، K-1 ، rastin ، علی 110 ، MohammadMeraj ، وحید110 ، fazel ، Maysam-1st
۰:۱۶, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #3

(۸/دی/۸۹ ۲۳:۵۵)mohammad790 نوشته است:  
بسم الله
دسلام من یه سوال داشتم؟ آیا صدا و سیما فرق بین مسجد قبه الصخره و مسجدالاقصی رو رعایت میکنه؟ تا حالا کسی دیده که صدا و سیما به وضوح مسجد قبه الصخره رو جای مسجدالاقصی نشون بده؟ یا اینکه رسما برای مسجدالاقصی عکس صحیح رو نشون بده؟
خواهش میکنم منو اگاه کنین. خیلی سوال مهمیه برام.
پیشاپیش ممنون.
و من الله توفیق

نه هیچوقت لا اقل من که یادم نمیاد متاسفانه صدا و سیما اصلاً تو باغ که هیچ تو باغچه هم نیست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، idea ، علی 110 ، fazel
۵:۳۳, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
چرا. من دو بار شبكه خبر و يك بار هم از شبكه دو/
آخرين بار سال پيش شبكه خبر توسط يكي از مهمان هاي گفتگو هاي سياسي بيان شد/
حالا بيشتر بوده و كي بوده من كه نديدم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohammad790 ، fazel
۱۱:۵۷, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
راستش فکر کنم دو جور طیف هستن توی تصاویر پخش شده در مورد فلسطین
یکی برای مستند سازهای آگاه هست که البته کمه برای صدا و سیمای به این گندگی ! که دقیقا در مورد این موضوع بحث می کنه ( من چندین بار دیدم )
یکی هم نمی دونم
شاید آگاهانس ....!
ولی انشالله ناآگاهانه باشه ! که در اون صورت هم وای بر ناآگاهانه ها !!!
که هر موقع بحثی در مورد فلسطین پخش میشه اکثرا تصاویر مسجد قبة الصخره رو نشون می دن !
توی راهپیمایی ها هم اکثرا روی پلاکاردا همین مسجد رو نشون می دن
در صورتی که مسجد الاقصی در خطر ویرانی کامل قرار داره
و این نشون می ده که ما مسلمونا چقدر خوابیم و اونا چقدر بیدارن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، mosafer
۱۳:۲۸, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
مرسی از همه
که من هم یه حرفی به گفته برادر david اضافه کنم
به نظر من آخه مگه میشه این همه خبر نگار که خودشون دنیا دیده ان نمیدونن کی به کیه؟ واقعا آگاه سازی تا این حد محدود واندک واقعا یعنی چی؟ موضوع به این مهمی چرا نادیده گرفته میشه تو صدا وسیما. نمیگم مطلقا اشاره ای بهش نمیشه ولی میگم چرا اینقد کم به ش اشاره میشه؟ صدا وسیما چرا تنبلی میکنه؟
یکی از دوستان گفت:آخرين بار سال پيش شبكه خبر توسط يكي از مهمان هاي گفتگو هاي سياسي بيان شد. خب چرا توسط مهمان برنامه این موضوع بیان بشه؟ چرا صدا و سیما مستقیم آگاه سازی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[b]وَ مَن یَعْش عَن ذِکرِ الرَّحمن نُقَیّضُ لَهُ شَیطَاناً فَهُوَ لَه قَرینٌ

و هرکس از یاد خدای رحمان دل بگرداند، بر او شیطانی می گماریم تا برای وی دمسازی باشد.[/b
]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۵:۴۵, ۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7

دوستان بايد توجه داشته باشن كه هدف اصلي ما اين نيست كه بگيم اين مسجدالقصي هست يا مثلا اومدن مسجد قبه الصخره هست اثلا به باور شيعه مسجد القصي روي زمين نيست كه ما بگيم اينجاست يا اون يكه .اون مسجدي كه گنبدش سياه هست در زمان خليفه دوم بنا شده ومروان اونو كامل كرده پس اصلا مسجد القصي اي كه قران ازش حرف ميزنه اين نيست چون پيامر به نص صريح قران در شب معراج از مسجدالحرام به مسجد اقصي رفت
«سبْحَانَ الَّذِی أَسرَی بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِّنَ الْمَسجِدِ الْحَرَامِ إِلی الْمَسجِدِ الاَقْصا الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنرِیَهُ مِنْ ءَایَتِنَا إِنَّهُ هُوَ السمِیعُ الْبَصِیرُ»

«منزّه‌است آن خدایی‏ که بنده‌اش را شبانگاهی از مسجد الحرام به سوی مسجد الأقصی- که پیرامون آن را برکت داده‌ایم- سیر داد، تا از نشانه‌های خود به او بنمایانیم، که او همان شنوای بیناست.
این آیات در سال ۶۲۱ یعنی حدود ۹۰ سال پیش از ساخت مسجدی با همین نام در بیت المقدس یا اورشلیم نازل شده‌است و لذا جز تشابه اسمی، دلالتی بر آن ندارد. این مسجد، که در بخش شرقی شهر بیت‌المقدس (اورشلیم) قرار دارد، در سال ۷۱۰ ساخته شد. مسلمانان پس از هجرت به مدینه، تا سال یکم هجری به سمت بیت المقدس نماز می‌خواندند.
عامه گمان می‌کنند که مسجدالاقصی همان قبه الصخره(یعنی گنبد طلائی بر روی صخره مقدس)، است. همچنین بیشتر مسلمانان گمان می‌کنند که مسجدالاقصی که در قرآن آمده‌است همان مسجدالاقصی واقع در بیت المقدس فعلی است ،که همانطور که اشاره شد تاریخ ساخت مسجدالاقصی فعلی واقع در بیت المقدس سالها پس از نزول قرآن است. بنیانگذار مسجد الاقصی فعلی خلیفه دوم عمر بن خطاب و کامل کننده آن ملک مروان پسر حکم بوده‌است.

در احادیث متعدد از ائمه شیعه، مسجدالاقصی که در قرآن آمده‌است نه در بیت المقدس و نه در روی زمین بلکه در آسمانها اعلام شده‌است.
معمولا گفته می‌شود مسجد الاقصی یکی از مقدس‌ترین اماکن اسلامی برای مسلمانان است. مثلاً در برخی احادیث اهل تسنن گفته می‌شود،این مسجد، سومین حرم شریف پس از مسجد الحرام و مسجد النبی در مکه و مدینه‌است. همچنین نقل است که آدم مسجد الاقصی را ساخته و زیر بنای آنرا چهل سال پس از ساختن بیت الله الحرام بنا به دستور خداوند نهاده‌است.

اما احادیث متعددی در اهل تشیع این موضوع را رد می‌کند. در بیشتر کتب حدیثی شیعه، فصلی به نام «برتری مسجد کوفه بر مسجد الاقصی» وجود دارد.در حدیثی ازامام جعفر صادق(علیه السلام) راوی چنین می‌گوید:

سَأَلْتُهُ عَنِ الْمَسَاجِدِ الَّتِی لَهَا الْفَضْلُ فَقَالَ الْمَسْجِدُ الْحَرَامُ وَ مَسْجِدُ الرَّسُولِ قُلْتُ وَ الْمَسْجِدُ الْأَقْصَی جُعِلْتُ فِدَاکَ فَقَالَ ذَاکَ فِی السَّمَاءِ إِلَیْهِ أُسْرِیَ رَسُولُ اللَّهِ ص فَقُلْتُ إِنَّ النَّاسَ یَقُولُونَ إِنَّهُ بَیْتُ الْمَقْدِسِ فَقَالَ مَسْجِدُ الْکُوفَةِ أَفْضَلُ مِنْهُ

ترجمه:از او در مورد مساجدی که فضل دارند سوال کردم، گفت: مسجد الحرام و مسجد الرسول، گفتم فدایت شوم و مسجد الاقصی؟ گفت آن در آسمان است. رسول خدا به سمت آن سیر کرد. گفتم مردم می‌گویند آن در بیت المقدس است، پس گفت مسجد کوفه از آن افضل است!

البته بیت المقدس و نه لزوما مسجد الاقصی، اولین قبله مسلمانان بوده‌است، جایی که در دوران اولیه پیامبر اسلام به سوی آن نماز می‌خواندند. و در برخی احادیث شیعیان مسجد بیت المقدس مورد تقدیس قرار گرفته‌است.

به هر حال صرف نظر از اعتقادات دینی مسلمانان ، قدمت بیش از یکهزار ساله این مسجد نیز سبب اهمیت تاریخی این مسجد است.

ولي اگر بخواهيم از لحاظ اسمي بگيم كه چرا قبه الصخره رو نشون ميدن اين فقط اسمه يا اينكه بيان كنه سر زميني از سرزمينها اسلامي اشغال شده وهدف اشغال كنندگان فقط اينجا نيستو خواب نيل تا فورات وبعد كل دنيا رو دارن كاملا نژاد پرست هستن ودم از دين ميزنن. ونمونه بارزشو در خيلي از ممالك ميبينم . با اميد اينكه روزي برسد كه حقايق واقعي برا اهل بصيرت با نگاهاي باتني باز شود تا دنبال حقايق نا با شيم
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، arnh ، فرهاد ، mohammad790
۱۶:۳۷, ۵/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۸ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

با تشکر از دوست خوبم mohammad ali عزیز ، امیدوارم همیشه موفق باشید

شما مطالبی را بیان فرمودید که من هرچه خواستم در این باره مطلبی ننویسم نشد
چند نکته باید خدمت شما دوست خوبم عرض کنم
این مطالبی که فرمودید منبع آن سایت ویکی پدیا است

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B...8%B5%DB%8C

، سایتی که ارتباط کامل با کانون های قدرت و ثروت و فراماسونها دارد و این ارتباط جای کوچکترین شکی ندارد ، یکی از اهداف ایجاد این سایت جاسوسی است ،بدون آنکه زحمتی به خود دهند ، خیلی از افراد ریزترین مسائل را در آن می نویسند بدون آنکه بدانند برای چه کسی می نویسند و صحبت ها کجا می رود و تجزیه و تحلیل می شود
وجود این مطالب در آن سایت ،واقعاً جای بحث دارد و شکی نمی ماند که دسیسه ای پلید و شیطانی پشت آن قرار دارد
کافی است شما به منابع داده شده در ویکی پدیا در ذیل این مطالب مراجعه کنید شاهد خواهید بود که یا منبع معتبر نیست یا اصلاً صحبت های آن مقاله ها تفسیر به رای شده و یا اصلاً در آن مقاله ها عکس این حرف ها زده شده ، اما آخر چه کسی می رود منابع را چک کند که ، آیا صحیح است یا غلط ، چه کسی حوصله این کار را دارد ، پس آن نوشته ها را قبول می کند ،خصوصاً که ببیند در دانشنامه آزاد ویکی پدیا باشد!!!!

نقل قول:اثلا به باور شيعه مسجد القصي روي زمين نيست كه ما بگيم اينجاست

چون شما این مطلب را از ویکی پدیا نقل کردید من مخاطبم را آن فردی که آن را نوشته قرار می دهم
دقیقا این مطلب تفسیر به رای است ( تفسیر به رای یعنی هرچه درباره مطلبی ،حال روایتی باشد و یا آیتی باشد و...، به ذهن می رسد بیان شود ، گفته می شود تفسیر به رای قرآن حرام است )
یک روایت ابتدا باید توسط افرادی که که در علم حدیث تسلط و علم دارند بررسی شود و بعد از آن نقل شود ،همانطور که می بینیم حدیث از کتاب بحار الانوار آورده شده است ، معنی آن این است که صحت روایت کلاً جای شک است ، ببینید نویسنده کتاب ارزشمند بحارالانوار در مورد کتاب خویش چه فرموده ، علامه مجلسی (رحمة الله علیه) می فرماید : (( که هدف من از نگاشتن این کتاب آن بوده که تمامی روایت ها، چه راست و چه آنهایی که گفته می شود دروغ را جمع کردم که با این کار می خواستم که احادیث در گذر زمان محو نشوند و از بین نروند، حال این وظیفه متخصصین است که این روایات را بررسی کنند تا ببینند کدام دارای سند صحیح است و کدام سند ضعیفی دارد و کدام ساخته شده است )) کتاب بحارالنوار کتاب تخصصی است و فقط افراد مطلع باید از آن استفاده کنند ، می بینیم این روایت از این کتاب است ، حالا چه کسی سندش را بررسی کرده !، به نظرم می آید که برادران صهیونیست این زحمت را کشیده اند و سندش را بررسی کرده اند
چرا ؟ چون با استناد با آن روایت ، آن مطالب را جزء عقاید شیعی دانسته اند!!!!!!!
شما در آخر آن مقاله ببینید وقتی می گوید احادیث شیعی ، می بینیم که در پایین فقط کتاب بحار را آورده ! شیعیان 4 کتاب اصلی در بحث روایت دارند که تحت عنوان کتب اربعه معروف اند ، چرا نویسنده مقاله که قطعاً آن را می دانسته از آنجا روایتی نیاورده ؟!!
تا آنجا که بنده تحقیق کرده ام ، مسجد القصی توسط حضرت آدم (علیه السلام) ساخته شده بود ، ولی گفته می شود که عمر برای اولین بار آنجا را ساخته ، ولی در اصل عمر آن را بازسازی کرده ،نه آنکه او آن مکان را خود ساخته باشد ، یعنی آن مکان خراب شده بود و آن را کاملا بازسازی کرد و چون این تخریب زیاد بود ، اینگونه به نظر آمد که آنجا را آنها ساخته اند

﴿سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَي بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَي الْمَسْجِدِ الْأَقْصَي الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ )

كلمه" اقصى" از ماده " قصو " و اين ماده به معناى دورى است، و اگر مسجد بيت المقدس را مسجد الاقصى ناميده بدين جهت است كه اين مسجد نسبت به محل زندگى رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و مخاطبينى كه با اويند از مسجد الحرام خيلى دور است، زيرا محل زندگى ايشان شهر مكه است كه مسجد الحرام در همانجا است.

اگر قرار بود منظور از مسجد الاقصی ،بیت المقدس باشد که دیگر نباید می فرمود (( الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ ))
پیرامون آن را برکت داده‌ایم
بیت المقدس خود شهر است ، دیگر پیرامون آن معنا نمی دهد ،چون مکان مقدس و برکت داده شده خود بیت المقدس است
اما چون این مسجد بسیار مقدس و خاص بوده ،از آن اسم برده شده ، پیرامونش نیز برکت داده شده همان بیت المقدس منظور بوده
((بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ )) کل مجموعه است یعنی شهر بیت المقدس و مسجد الاقصی قسمت خاص این مجموعه است ، پس به هیچ وجه این حرف درست نمی باشد که منظور از مسجد الاقصی همان بیت المقدس است و منظور از قبله ،خود شهر است

اما پشت این قضیه چه چیزی نهفته است ؟
ما در سال های اخیر شاهد آن هستیم که ، گفته می شود صهیونیست ها قصد تخریب مسجد الاقصی را دارند ، جای شکی نمی ماند که این صحبت ها ، ساخته و پرداخته آنها است ، اما چطور ؟
صهیونیست ها سعی دارند مسجد الاقصی را خراب کنند ،اما یک مشکل بزرگ دارند و آن هم ترس از عکس العمل مسلمانان است که با این کار آنها ، آنچه نباید بشود اتفاق بیوفتد و آن هم متحد شدن مسلمانان است بر سر این قضیه که باعث نابودی آنها می شود ، به همین خاطر این افراد پلید و شیطان صفت با نقشه های پلیدی سعی دارند کاری کنند که حساسیت بوجود آمده را بسیار بسیار کم کنند ،طوری که اگر شما شنیدید که روزی ،خدای ناکرده مسجد الاقصی ویران شد ، پیش خود بگویید چیز خاصی نشده است و یک بنا فرو ریخته ،همین !
این را بدانید این برنامه از چندین سال پیش آغاز شده و الان به اوج خود رسیده ، یکی از کارهای آنها ، ایجاد شک و تردید در مورد این مکان مقدس است دقیقاً همین مطلب در این مقاله گنجانده شده است ، یعنی کاری می کنند که شما بگوید که (( ای بابا مسجد الاقصی کجا بود ، قبله اول کجا بود ، قبله اول تو اون آسموناس ، یا منظور از مسجد الاقصی و قبله اول ، شهر بیت المقدسه ، یه عمری سر کار بودیم و خبر نداشتیم ))
واقعاً جای تاسف دارد که ما هنوز این صهیونیست های شیطان صفت را نشناخته ایم
مرحله اول تشکیک در عقاید است ،در کنار این کار سعی دارند که تصویر مسجد الاقصی را نیز از ذهن مسلمانان پاک کنند ، مثالی بزنم تا بدانید چگونه دارند نقشه خود را به ثمر می رسانند ، تا چند سال پیش ، اکثریت مسلمانان وقتی اسم مسجد الاقصی را می شنیدند ناخودآگاه این عکس در ذهنشان شکل می گرفت ،

[تصویر: b0hs9r4uuttbt32i7k00.jpg]

اما اکثراً نمی دانستند که این مکان قبة الصخره است و مسجد الاقصی جای دیگر است و حتی نماد فلسطین را هم قبة الصخره کردند در حالی که مقدس ترین مکان مسجد الاقصی است ، حتی الان که سال 2011 است خیلی ها این را نمی دانند و این اشتباه را می کنند ، می بینید دوستان چگونه این افراد پلید برنامه خود را پیش می برند ، این را هم بگویم که تقریباً از 30 سال پیش یا بیشتر به هیچ کسی حق عکس برداری از این مکان مقدس را نداده اند و عکس هایی که موجود است برای همان سال ها است ، بشدت این منطقه حفاظت می شود که مبادا از آن عکسی و خبر به بیرون درز پیدا کند ، اما متاسفانه ما اینها را نمی دانیم

[تصویر: oibvxu2rn0gk1l5e9h2o.jpg]

[تصویر: brebgrmjh7zi9jesx3r.jpg]

[تصویر: 03fhvwa6tm5m95qpozpl.jpg]

[تصویر: 1f9gt0e832txjje3z2ly.gif]

با این نقشه های پلید آنها ، دیگر کسی از مسجد الاقصی یاد نخواهد کرد و کاملاً فراموش می شود
دوستان ما باید کاملاً بیدار و هوشیار باشیم ، مبادا که در زمین دشمن بازی کنیم ، مبادا کار ما به نفع دشمن باشد و ما از آن بی خبر باشیم
ایکاش ما دیدمان را باز تر کنیم ....

و السلام علی من اتبع الهدی

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید121 ، oO DaViD Oo ، mosafer ، مسافر ، فرهاد ، nilo0ofar ، rastin ، mohammad790 ، Maysam-1st
۱۸:۱۷, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام وقت به خیر
اول اینکه خسته نباشید
بله این هم واسه خودش داستانی داره دوستان اگه دوست داشتن من یه مقاله اختصاصی دارم خواستن از لینک زیر استفاده کنند.
البته توی ارشیو هستش
http://943.sub.ir/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
۱۶:۲۰, ۴/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۴۵ توسط parisan.)
شماره ارسال: #10
آواتار
چند سالی است که بحث بیت المقدس در میان مردم باب شده است. حتی تعدادی مستند نیز در مورد آن ساخته شده است. البته منظورم این حرف است:

می گویند آن مسجدی که با گنبد زرد در تلویزیون نشان می دهند، مسجد الاقصی نیست. بلکه مسبجد کوچکی که در کنار آن با گنبد سبز وجود دارد مسجد الاقصی است؛ و این توطئه اسرائیل است. چرا که می خواهد وقتی در برنامه های خود مسجد الاقصای واقعی را خراب کرد مردم متوجه نشوند. چون سال های بسیاری مسجد کناری آن را بعنوان مسجد القصی شناخته اند.

[تصویر: 1317423308.jpg]

بله. نظر شما چیست؟ آیا با این حرف موافقید؟

http://antiasrail.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، وحید110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]