|
بیایید کمی به خودمان بیاییم
|
|
۱۹:۳۴, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ای بابا
مثل اینکه تو باغ نیستید. آیا فکر میکنید این فراکسونها فقط از در دغل میتونند وارد بشند؟ بزار یک مسئله را بگم. اونها اینقدر باهوشند. اونها اینقدر مکارند. که حتی از طریق قرآن خودمون وارد میشوند. آلان شما این سریال را دیدید. درست؟ حالا یک سوال تا حالا اصلا از اونها چیزی میدونستید؟ حالا از این به بعد برای همه میگید. و در همه جا دنبالش میگردید. بعد از یک مدت کاری که نمیتونید انجام بدید فقط دارید تبلیغ اونها رو میکنید. پس اونها را بیشتر نشان میدید. نشان میدید که اینها چقدر توی دنیا پیشرفت کردند. قدرت نفوذ آنها را بررسی میکنید. حالا ما چه کار میتونیم بکنیم؟ جواب ما که نمیتونیم دولت باید کاری کنه؟ خوب از کجا معلوم توی همین نظام هم از اونها نباشه؟ اونها همه جا هستند. با ریش و بی ریش. به ظاهر مومن و کافر. بعضی وقتها از در دین راحتتر میشه دین را خراب کرد تا از راه تقابلش. توی این چند ساله اخیر را نگاه کنید؟ همین جنجال ریاست جمهوری؟ هر 2 مسلمان؟ هر 2 خون جگر انقلاب خورده؟ هر 2 مقید به مسایل شرعی. ولی نگاه کنید از دین یک ابزار ساختند که توی سر هم بزنند. من نمیخوام بگم این حقه اون ناحقه. شاید هر 2 ناخواسته اشتباه کردند البته که خدا میداند. ولی میدونید با این کارشون چه 2 دستگی بزرگی ایجاد کردند؟ حاصل چی شد؟ این مکر شیطان است. که تو را از راه خودت گمراه میکنه. تو را اینقدر به نشانه ها مشغول میکنه که نکته اصلی یادت میره. حالا هی بیایید دنبال نشانه ها بگردید. هی دنبال این باشید که آقا بیاد و نجاتتون بده. من شخصا دوست ندارم هیچ وقت آقا ظهور کنه. شاید شما آلان همه شاکی بشید. ولی نکته اینه که زمانی ایشون ظهور میکنند که شیطان زمین را گرفته باشه. من نمیخوام ظلم زمین را بگیره. من هر کاری از دستم بر میآید انجام میدم که آقا ظهور نکنه. یعنی سعی میکنم مردم را ارشاد کنم. سعی میکنم به راه خدا برگردونم. سعی میکنم از شیطان دورشان کنم. این وظیفه ماست. نه اینکه بگردیم و بگیم امروز شیطان 2% پیشرفت کرده. ای وای ای وای چه کار کنیم. فردا بگیم امروز 3% دیگه پیشرفت کرده. عزیزان دلم. سعی کنید جلوی اونو بگیرید. پیدا کردن شواهد وجودی اونها که کاری نداره. مقابله با اونهاست که مهمه. زمان عزاداری امام حسین (علیه السلام) میشه نوارهای هایده و حمیرا تبدیل به نوحه و عزاداری میشه هر 2 دالام دمبولند. تاحالا چند نفرتون توی ماشین نوار قرآن دارید و گوش میدید؟ من قرآن عربی را نمیگم. ترجمه اونو میگم. چند درصد ما مگه عربی بلده؟ یکم فکر کنید؟ توی تاکسی توی رادیو همه جا چیزهایی را میشنوید که به دل ما خوش نمیاد. من خودم توی ماشین متن ترجمه قرآن را گوش میدم. هر کسی هم که سوار میشه. میگه آقا نوار نداری؟ میگم نه. میگه خوب حرفهای اینارو ولش کن. میدونی من چی میگم؟ میگم این حرفهای اینا نیست. این حرف خداست. یکم گوش کنن ببین چی میگه؟ بعد میگن اینا ما را از اسلام دور کردند. میگم اسلام به اینا ربطی نداره. دلتو صاف کن با خدا باش به اینایی که میگی چکار داری؟ مگه اینا میان روز قیامت شفاعت تو را بکنند. بعد از شنیدن ترجمه این آیه ها تقریبا حدود 90% اونها میگن اینو از کجا آوردی منم میگم دانلود کردم از سایت yasinmedia. به نظر من شناختن دین مهمتر از شناختن دشمن دین است. وقتی شما دین را نشناسی چطور میخواهید از اون دفاع کنید. من خودم فکر میکردم که میشاسم. آلان که دارم قرآن را میشنوم دوست دارم باز هم بشنوم. پشت سر هم. از زمانیکه اینکار را شروع کردم میزان گناهان من خیلی کمتر شده. پس بسم الله اگر روی من جواب میده شما هم امتحان کنید. کلام خدا ضرر نداره. اول خودمون را از سلطه اهرمین در بیاوریم. بعد به جنگش میرویم. یاد امام حسن (علیه السلام) افتادم که رئسای قبایل گفتند تو برو به جنگ ما پشتتیم. در این هنگام یکی از اصحاب داشت رد میشد گفت فلانی بپر توی تنور آتش و صحابه پرید و گفت بیرون بیا. صحابه که سوخته بود رفت و همه مات و مبهوت صحنه را میدیدند. امام گفت آیا شما هم مثل این میتوانید فرامین مرا اجرا کنید. آنها گفتند نه. فرمود بروید و هر وقت ایمانتان به این حد رسید بیایید و بگویید که به جنگ برویم. شرمنده که متنم طولانی شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۸۹ ۲۰:۳۲)Seyed Mohsen نوشته است:(۹/دی/۸۹ ۱۹:۳۴)omoridi نوشته است: حالا هی بیایید دنبال نشانه ها بگردید. هی دنبال این باشید که آقا بیاد و نجاتتون بده. من شخصا دوست ندارم هیچ وقت آقا ظهور کنه. شاید شما آلان همه شاکی بشید. ولی نکته اینه که زمانی ایشون ظهور میکنند که شیطان زمین را گرفته باشه. من نمیخوام ظلم زمین را بگیره. من هر کاری از دستم بر میآید انجام میدم که آقا ظهور نکنه. یعنی سعی میکنم مردم را ارشاد کنم. سعی میکنم به راه خدا برگردونم. سعی میکنم از شیطان دورشان کنم. این وظیفه ماست. نه اینکه بگردیم و بگیم امروز شیطان 2% پیشرفت کرده. ای وای ای وای چه کار کنیم. فردا بگیم امروز 3% دیگه پیشرفت کرده. عزیزان دلم. سعی کنید جلوی اونو بگیرید. پیدا کردن شواهد وجودی اونها که کاری نداره. مقابله با اونهاست که مهمه. دوست من چرا عکس کشورهای دیگه را نشون میدی یذره بگردی توی همین ایرانش که مملکت اسلامیه به وفور پیدا میکنی. |
|||
|
۲:۲۹, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
من با نصف نظر برادر omiridi موافقم درسته ما باید به معنی قرآن دقت کنید هرچند که عربی اون هم آرامش بخش است اما این که میگید دعا میکنم امام زمان نیاید چون ایشان وقتی میایند که ظلم جهان را گرفته را نمی پذیرم چون شما بعضی از مسائل را اشتباه متوجه شدید امام زمان وقتی میایند که جهانیان خواهان آمدن ایشان باشند و مردم جهان تا جان به لب نشوند خواهان نمی شوند یعنی آنقدر از دست ظالمان ذله میشوند که آمدن ناجی را خواهان می شوند یعنی بر خلاف این که شما فکر می کنید امام زمان وقتی می آیند که گناه سرتاسر وجود مردم را میگیرد خیر امام زمان وقتی می آیند که مردم بیدار شوند تا کسی باشد که ایشان را یاری کند یعنی مثل لیبی درسته قزافی ظلم را به بی نهایت رساند اما وقتی انقلاب شد که مردم بیدار شدند شیطان در پی این است که توام با گسترش ظلم مردم خواب بمانند. خدا کند که مردم بیدار شوند = خدا کند که مهدی بیاید |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان شرمنده، از اینکه فقط با حرف زدن سرتونو در آوردم.
من رفتم. یا حق بدرود |
|||
|
۱:۲۸, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سوره: 22 , آیه: 3
و برخى از مردم در باره خدا بدون هيچ علمى مجادله مىكنند و از هر شيطان سركشى پيروى مىنمايند |
|||
|
۱۵:۲۲, ۱۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۱ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام .روش بحث و استدلالاتتون خیلی مغلطه امیزه .همه چی بهم مرتبط شده بدون وجود نوعی ارتباط منطقی و دقیقا با یک عنوان کلی .اینطور به ذهن متبادر میشه که ،میاید شکی ایجاد کنید و برید .نیتتون رو نمیدونم ولی نتیجه اش برای طالب حقیقت خیلی خوبه و عالی .با ایجاد تشکیک و ساخت سوال توی ذهن این افراد پرسشگر و فعال اونها حتما حقایق رو متوجه میشن و توی این تشکیک و دو دلی باقی نمی مونند .در مجال تاپیک پاسخ به سوالات و حرفاتون نمی گنجه ولی فقط ذکر چند نکته برای پیدا کردن حقیقت برای دوستانی که همراهیتون کردن به نظرم لازم رسید .
برای رسیدن به خدا علم حضوری خیلی بهتر از علم حصولیه .برید دنبال حضور. یادتون نره که اصول دین تحقیقی است نه تقلیدی . امیر و امام غایب میاد بهتره ما به وظیفه مون برسیم طبق اصول دین و برداشت ایمانی مون .و یادمون باشه که باید فردا روزی برای یک جمله مون جوابگو باشیم در پیشگاه الهی پس برای کارهامون محکم ترین دلیل ها و قالبل قبول ترین ها از نظر پروردگار رو لحاظ کنیم نه حکومت و سیاست و همسایه . و : اسم قرآن و معجزه پیامبر عشق و ایمان دقیقا کتابی با همین زبان و الفاظ است و این کاملا یک تحریفه که ما ترجمه قران رو بخونیم عین خود قرانه .قران طبق نص علما فقط همین کتاب ارزشمنده با جملات و زبان عربی و ترجمه اون به هر زبانی قران خوانده نمیشه و گد و درک بسیار کم و کوتاهی از حقیقت این معجزه است .پس عربی بخونید و برید دنبال درک درست از این کلمات الهی . ما حتی یک تجمه درست از لفظ جلاله الله نداریم چه رسد به تک تک کلمات و جملات نورانی این معجزه الهی . |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوست من. اول کار من اینه که طرح سوال کنم و دیگران برای روشنگری نسبت به دانشی که دارند اقدام کنند. این سوالاتی که من طرح میکنم، تقریبا خیلی ها با این سوالات زندگی میکنند. خوب شاید 10 نفر به شما برخورد کنند و بگویند مثلا چرا چنین؟ خوب حداقل اگر تا به امروز منطقی نمیدانستید شاید از این پس بدانید.
(۱۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۲)rajaby نوشته است: و : اسم قرآن و معجزه پیامبر عشق و ایمان دقیقا کتابی با همین زبان و الفاظ است و این کاملا یک تحریفه که ما ترجمه قران رو بخونیم عین خود قرانه .قران طبق نص علما فقط همین کتاب ارزشمنده با جملات و زبان عربی و ترجمه اون به هر زبانی قران خوانده نمیشه و گد و درک بسیار کم و کوتاهی از حقیقت این معجزه است .پس عربی بخونید و برید دنبال درک درست از این کلمات الهی . ولی اینکه قرآن را باید به زبان عربی حتما خوند را اصلا قبول ندارم. بالاخره وقتی توی یک مملکت اسلامی زندگی میکنی و چنان نظارتی روی ترانه های صد من یه غاز دارند، حتما 1000 برابر توجه روی ترجمه های قرآن است. پس ترجمه قرآن نمیتونه تحریف باشه، شاید در بعضی مواقع نتونه مفهوم را 100% برسونه. ولی برای من و امثال منی که زبان عربی بلد نیستیم. خیلی بهتره تا با همین ترجمه ها مفاهیم اولیه را درک کنیم. حالا اگر شما بر زبان عربی مسلط هستید میتوانید به آیه مربوطه مراجعه کنید و متن عربی آن را بخوانید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: pce684ddc6e41211d79082ea6fc2e603e4_5e8459.jpg]](http://www.pcparsi.com/uploaded/pce684ddc6e41211d79082ea6fc2e603e4_5e8459.jpg)
![[تصویر: L00958081773.jpg]](http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/10/07/L00958081773.jpg)
![[تصویر: poverty_img%20(9).png]](http://ariaclick.com/image_gallery/cool/poverty_img%20(9).png)
![[تصویر: Poverty1.jpg]](http://[/img][img]http://godsplan-today.com/0_Images/Poverty1.jpg)
![[تصویر: n00021870-b.jpg]](http://www.taghribnews.ir/images/docs/000021/n00021870-b.jpg)
![[تصویر: At-least-seven-children-die.jpg]](http://www.emdadgar.com/gallery/data/media/14/At-least-seven-children-die.jpg)
![[تصویر: Pelestine01.jpg]](http://narges2sun.fileave.com/Pelestine01.jpg)
![[تصویر: gaza22222.jpg]](http://tarnamaa.files.wordpress.com/2008/11/gaza22222.jpg)