|
بررسی آثار بریتنی اسپیرز
|
|
۲۲:۱۶, ۱۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
• بریتنی اسپیرز(Britney Spears):
بریتنی جین اسپیرز نخستین آلبوم خود «عزیزم یک بار دیگر» را در سال ۱۹۹۹ عرضه کرد، که او را به سمت شهرت سوق داد. آهنگ «عزیزم یک بار دیگر» در بیلبورد رتبه اول را کسب کرد. او دومین آلبوم استودیویی خودش را به نام «اوه!… من دوباره انجامش دادم» در سال ۲۰۰۰ با موفقیت روانه بازار کرد. آلبوم اول و دوم او جایگاه او را به عنوان یک الگو تثبیت کرد و رکورد های بسیاری به نام او ثبت شد. در سال ۲۰۰۱ با آلبوم سوم خود به نام بریتنی و اجرای نقش اول در فیلم «چهار راه» حوزه فعالیت خود را گسترش داد. و در پی آن در سال ۲۰۰۳ آلبوم چهارم او با نام «در منطقه» آهنگهای همچون «من در برابر موسیقی» و «سمی» و «هر زمان» منتشر شد. بعد از انتشار دو آلبوم بسیار موفق و به شهرت رسیدن او، زندگی شخصی مورد توجه رسانه ها قرار گرفت. (18) از آن به بعد هر کسی او را به عنوان یکی از برترین و مشهورترین خوانندگان حال حاضر می شناخت . شهرت و مقبولیت عامی که او در طی چند سال خوانندگی اش کسب کرده بود موجب آن شد که ایلومناتی بر جذب او دست بگذارد . سرانجام در سال 2004 خبری مبنی بر این که او به دین یهود و آیین کابالا گروییده است تمام رسانه ها را پر کرد. البته عده ای خبرگزاری ها گرایش وی را سبب دوستی با مـ دونـ ـا نسبت می دهند. ![]() ![]() بلافاصله پس از انتشار این خبر عکسی از وی پخش شد در حالی که گردنبند ستاره شش پر را به گردن آویخته بود. ![]() نکته: یکی از نشانه ها و نمادهای تصوف یهودی یا همان کابالا دست بند قرمز رنگ است . این دستبند که در دست چپ کابالیست ها بسته می شود، نمادی از دوری "چشم شیطان" است که آنها را از بدی و شر دور می کند. این دستبند از منظر آنها اثر وضعی بسیاری داشته و همراهی آن بسیار مهم تلقی می شود(19). عکس های بسیاری از بریتنی اسپیرز موجود است که دستبند قرمز رنگ کابالا به دست کرده است . کافیست عبارت" Britney spears kabbalah red bracelet " را در قسمت تصاویر موتورهای جستجوگر جستجو کنید! ![]() ![]() اینم عکس های مدونا واسه این که شکتون یقین بشه ![]() ![]() “بریتنی اسپیرز” خواننده مشهور پاپ قصد دارد با “عدنان غلیب” عکاس پاپاراتزی خود ازدواج کرده و به دین وی، اسلام، بگراید. سایت خبری تحلیلی عصر ایران نوشت : این خواننده آمریکایی به دوستان خود گفته که به شدت عاشق این عکاس شده است. به نظر می رسد این خواننده جنجالی که تاکنون دو بار ازدواج کرده، بدون توجه به هشدارهای دوستان و اطرافیان خود همچنان عزمش را برای ازدواج با این مرد مسلمان جزم کرده است. روزنامه انگلیسی زبان “دیلی استار” چاپ بیروت به نقل از یک منبع نزدیک به وی نوشت: برخی این اقدام “بیریتنی” را نوعی جنون قلمداد کرده اند، اما وی گفته که قصد انجام آن را دارد و برایش مهم نیست که دیگران در مورد او چگونه می اندیشند.ب براساس این گزارش بریتنی مایل است مراسم ازدواجش توسط یکی از کشیشان کلیسای ساینتولوژی برگزار شود. سخنگوی کلیسای ساینتولوژی نیز گفته است که کلیسا آماده اعزام کشیش برای برگزاری جشن عروسی “بریتنی” و شوهر سومش است. اینم عکس شوهر های این خانم ![]() ![]() _________________ در تاپیک های زیر می توانید بفهمید که چگونه با منحرف کردن اذهان من و شما سعی در پیش بردن اهداف خویش دارند ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی ! مدونا، عاشق یک جوان مسلمان شد آیا پاریس هیلتون مسلمان است؟ و اطلاعات بیشتری را کسب نمایید |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مدیر اسبق برنامه های بریتنی آرزو دارد که باز هم بتواند روابطش را با این خواننده از سر بگیرد.
سم لوتفی از اوایل امسال به خاطر بیماری بریتنی و به از آنجا که پدر و مادر وی سرپرستی این خواننده را بر عهده دارند و به دلیل این که عنوان شده روی بریتنی تاثیر منفی می گذارد از دیدن وی محروم شده است. قرار است دادگاهی که در 31 جولای (10 مرداد) تشکیل خواهد شد حکمی که قبلا با این عنوان که سم حق ندارد به فاصله 300 متری او نزدیک شود، بررسی کند. بنابراین گزارش، یک منبع آگاه گفت: "سم خیلی امیدوار است که این حکم باطل شود و او باز هم بتواند بریتنی را ببیند چرا که کماکان خود را با او دوست می داند." البته سم هنوز هم اتهاماتی که از سوی مادر بریتنی مبنی بر این که او بریتنی را معتاد کرده است رد می کند و هیچ کدام از آنها را قبول ندارد. البته در دادگاه سم حکم پدر بریتنی هم که در حال حاضر قیومیت او در تمام امور اعم از شخصی، اقتصادی و حرفه ای را به عهده دارد مجدد بازبینی می شود. این در حالیست که وکیل بریتنی وضعیت را وی رضایت بخش اعلام کرده است و عنوان کرده که وی از رای دادگاه در مورد سرپرستی و حضانت از فرزندانش بسیار راضی است. اینم عکس ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فراماسون باشه یا نباشه ، یک هرزه است...
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۷:۳۸ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من میخوام یه ریسک بزرگ بکنم.من قرار بود دیگه در مورد بریتنی چونه نزنم.من میخوام شرط ببندم با همه ی اونایی که معتقدند بریتنی دست نشانده و کابالیست هستش.اگه بریتنی اونی باشه که شما میگین خدا منو بکشه!هرکاری میخواد با شخص من بکنه!اینم امضای من!امیر جوادی!بریتنی از کابالا دراومد و گفت بچم دین من هستش.همه جا نوشته.توی ویکیپدیا انگلیشم نوشته.http://entertainment.oneindia.mobi/music/international/11843.html اینم بخونین.بریتنی!چرا عکسایی که بریتنی صبلیب انداخته گردنش رو نمیذاری.شاید بگین مدونا و متالیکا هم صلیب استفاده میکنن.در جواب میگم:مدونا همه میدونن واسه مسخره کردن و عوام فریبی،متالیکا هم دیگه اخر شیطان پرستیه!بریتنی خیلی خیلی عکس داره که صلیب استفاده کرده.میمیره واسه بچه هاش.این همه راجبش نوشتی و عکس ستاره دار و دست بند دار ازش گذاشتی اما هیچ چیزی از اینکه بعد از اولین روزی که اعلام خروج از کابالا کرد،گردنبند صلیب انداخت دور گردنش!چرا نمیگی مدونا گفت اون همه که پول و وقت صرف بریتنی کرده بود به قول خودشsuch a waste of time and money.!!!بله.بریتنی خودش اوایل میگفت که خیلی میخواد عین مدونا باشه مثه لون ستاره باشه.مدونا هم از این فرصت استفاده کرد و اون بیچاره رو به سمت خودش سوق داد.اما مامان و بابای بریتنی و خود بریتنی میخواستن که بریتنی از کابالا در بیاد.منم عکسایی دارم که بریتنی گردنبند ستاره ای داره یا دست بند قرمز دستش کرده و یا کتاب zoharدستشه.اما همه ی اینا مربوط به یه بازه زمانی خاصی بود که این دوستمون فقط از اون زمانا گفته!چرا نگفته بادی گاردش تحت تاثیر یه مامور اسرائیلی الاصل به فاش کردن عکسای خصوصیش اقدام کرده!چرا نگفته دو بار میخواسته خودکشی کنه؟!چرا نگفته عاشق بچه هاشه؟!چرا نگفته کلیسا میره؟!اینکه سم(osama) لوطفی اونو معتاد کرده بود حقیقت داره.فیلمایی هستش که بریتنی دیگه کفرش درمیاد و سر اون داد میزنه.ده ها فیلم هستش که توش نشون میده بریتنی معتاد و موادی شده به وسیله ی سم لوطفی!ببینید بریتنی اگه لخت بیاد دلیل بر این نیست که ایلومیناتیه!اگه عکسای خانوادگیشو سرچ کنین خودتون میفهمین که با بقیه خواننده ها فرق داره!خواهش میکنم.من دیگه طرفدار پر پا قرصش نیستم اما ناراحت و دلخور میشم وقتی میبینم یکی داره به یار و یاور ودوان درس خوندن و تنهایی و ناراحتی و مسیر سفر و ... تهمت نابجا میزنه!خدا هم جای خود دارد. خواهش می کنم این همه بدبینانه قضاوت نکنین.من یه بارم گفتم الانم میگم من هیچ کس رو به گوش دادن به اهنگا ژ دیگه توصیه و تشویق نمیکنم.صدای زن حرامه؟بله حرامه.چرا؟چون برای جنس مذکر حال میاره!(از خواهران حاضر عذر میخوام.)اما این صدای بریتنی برام عادی شده عین صدای مامانم. اما میدونم به هر حال درست نیست. من ارزومه یه روزی بزنن بکشنش تا براتون همه ی اونایی که گفتم ثابت بشه!اصلا چرا بریتنی رو هم مدونا و هم ریهانا به قول معروف"بوسه ی فرانسوی"کردن؟!بله؟!بریتنی تو جریان نبود!فعلا
|
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
فرض بر این بگیریم که ایشان نه فراماسون است و نه کابالایست نه هر دینی دیگه ای...!آیا ایشان یک خانوم با خصوصیات و افکار ناپسند هستند یا نه؟؟
همین موضوع خودش کفایت می کند و در ضمن یک نکته که ایشان با میل باطنی به دین کابالا گرایش پیدا نکرده است!! |
|||
|
|
۱:۵۲, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۰ ۰:۱۴)AmirBritney نوشته است: من میخوام یه ریسک بزرگ بکنم.من قرار بود دیگه در مورد بریتنی چونه نزنم.من میخوام شرط ببندم با همه ی اونایی که معتقدند بریتنی دست نشانده و کابالیست هستش.اگه بریتنی اونی باشه که شما میگین خدا منو بکشه!هرکاری میخواد با شخص من بکنه!اینم امضای من!امیر جوادی!بریتنی از کابالا دراومد و گفت بچم دین من هستش.همه جا نوشته.توی ویکیپدیا انگلیشم نوشته.http://entertainment.oneindia.mobi/music/international/11843.html اینم بخونین.بریتنی!چرا عکسایی که بریتنی صبلیب انداخته گردنش رو نمیذاری.شاید بگین مدونا و متالیکا هم صلیب استفاده میکنن.در جواب میگم:مدونا همه میدونن واسه مسخره کردن و عوام فریبی،متالیکا هم دیگه اخر شیطان پرستیه!بریتنی خیلی خیلی عکس داره که صلیب استفاده کرده.میمیره واسه بچه هاش.این همه راجبش نوشتی و عکس ستاره دار و دست بند دار ازش گذاشتی اما هیچ چیزی از اینکه بعد از اولین روزی که اعلام خروج از کابالا کرد،گردنبند صلیب انداخت دور گردنش!چرا نمیگی مدونا گفت اون همه که پول و وقت صرف بریتنی کرده بود به قول خودشsuch a waste of time and money.!!!بله.بریتنی خودش اوایل میگفت که خیلی میخواد عین مدونا باشه مثه لون ستاره باشه.مدونا هم از این فرصت استفاده کرد و اون بیچاره رو به سمت خودش سوق داد.اما مامان و بابای بریتنی و خود بریتنی میخواستن که بریتنی از کابالا در بیاد.منم عکسایی دارم که بریتنی گردنبند ستاره ای داره یا دست بند قرمز دستش کرده و یا کتاب zoharدستشه.اما همه ی اینا مربوط به یه بازه زمانی خاصی بود که این دوستمون فقط از اون زمانا گفته!چرا نگفته بادی گاردش تحت تاثیر یه مامور اسرائیلی الاصل به فاش کردن عکسای خصوصیش اقدام کرده!چرا نگفته دو بار میخواسته خودکشی کنه؟!چرا نگفته عاشق بچه هاشه؟!چرا نگفته کلیسا میره؟!اینکه سم(osama) لوطفی اونو معتاد کرده بود حقیقت داره.فیلمایی هستش که بریتنی دیگه کفرش درمیاد و سر اون داد میزنه.ده ها فیلم هستش که توش نشون میده بریتنی معتاد و موادی شده به وسیله ی سم لوطفی!ببینید بریتنی اگه لخت بیاد دلیل بر این نیست که ایلومیناتیه!اگه عکسای خانوادگیشو سرچ کنین خودتون میفهمین که با بقیه خواننده ها فرق داره!خواهش میکنم.من دیگه طرفدار پر پا قرصش نیستم اما ناراحت و دلخور میشم وقتی میبینم یکی داره به یار و یاور ودوان درس خوندن و تنهایی و ناراحتی و مسیر سفر و ... تهمت نابجا میزنه!خدا هم جای خود دارد.بذارین یه چیزی راجب تاریخچه ی من و بریتنی بگم:من از ۱۲ سالگیم به اهنگای بریتنی علاقه مند شدم و علتشم دختر خالم بود.از اون وقت تا حالا بریتنی شده جزئی از زندگی من و دیدن هر حالتی از اون واسم عادیه.به قول معروف عین ابجیم می مونه.خواهش میکنم خواهش می کنم این همه بدبینانه قضاوت نکنین.من یه بارم گفتم الانم میگم من هیچ کس رو به گوش دادن به اهنگا ژ دیگه توصیه و تشویق نمیکنم.صدای زن حرامه؟بله حرامه.چرا؟چون برای جنس مذکر حال میاره!(از خواهران حاضر عذر میخوام.)اما این صدای بریتنی برام عادی شده عین صدای مامانم. اما میدونم به هر حال درست نیست. من ارزومه یه روزی بزنن بکشنش تا براتون همه ی اونایی که گفتم ثابت بشه!اصلا چرا بریتنی رو هم مدونا و هم ریهانا به قول معروف"بوسه ی فرانسوی"کردن؟!بله؟!بریتنی تو جریان نبود!فعلادوست عزیز وقتت رو تلف نکن بریتنی فراماسون نیست ، هرزه انحراف جنسی (خودش گفته) و.... در ضمن دلیل حرام بودن صدای زن فقط لذت نیست یک سری حرمت ها ارزش های دیگه.... |
|||
|
|
۵:۲۷, ۱۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۶:۰۱ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام."سحر"همه بخیر باد انشالله.در مورد عکسایی که بریتنی گردنبند صلیب داره،نمیدونم میتونم بذارم یا نه.اصلا بد نیستنا فقط یه ...ااصلا من همه ی اینارو با گوشیم مینویسم.نمیدونم اصلا چطوری باید عکس گذاشت.یه سایتی هست به نام:Gobritney.com ضمنا اگه اگهاون لینکی که گذاشته بددم رفته باشین خیلی چیزا رو میتونین درک و استدلال کنین از جمله اینکه بریتنی اعتراف میکنه تحت سلطه ی اونا بوده و دیگه نمیخواد باشه.http://bumpshack.com/2007/03/04/britney-spears-claims-to-be-the-anti-christ/اینم یه منبع دیگه.عزیزی که گفتی بریتنی خودش گفته انحراف جنسی داره و هرزه هستش،میتونم از شما منبعی ویدیویی بخوام؟در مورد مدونا احتمالا همه ی شما عکس مدونا را دیدید که پشت لباسش نماد هرم و تک چشم جهان بین هستش.این اول کلیپی هستش که مدونا توش گوشواره ی صلیب داره و کلا یکی که میاد اول اون علامت رو نشون میده مطمئنا اون صلیب دیگه به قول معروف خنثی میشه.بریتنی یه اخلاق گندی داره و اونم شیطون و شلوغ بودنشه!جوونه خب!همه از شیطان برای پیشرفتشون کمک میگیرن پس این چیکار کنه؟!آقای اس ام اس ۹۰٪ حرفای اولین ارسالتون اطلاعات درست بودن ولی نه کامل!!!!توجه کنید کامل نیستند به هیچ وجه و کاملا یک طرفانه بودن!یکی بود با شنیدن صدای قران"ایا وقت ان نرسیده که ..."از راه زنی و دزدی دست کشید و عارف شد؛یادتون اومد؟مثلا این یک طرفه بودن شما مثه این می مونه که شما بیاین دوران قبل از آدم شدن این اقا رو فقط ذکر کنین!امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم.مثلا شما وقتی میخواستین عکس از بریتنی دربیارین وبذارین اینجا،به انگلیسی ننوشتین که بریتنی با گردنبند صلیب!بلکه نوشتین بریتنی با گردنبند ستاره!(مثال زدم).من قسم میخورم که مطمئن باش تعداد عکسای بریتنی با صلیب ۱۰۰ برابر تعداد عکساش با نماد های کابالایی هستش.در مورد هرزگی بگم بریتنی یه زمانی رسما و به حق قاطی کرد و شب و روزش شده بود با paris hiltonالاغ مهمونی رفتن و کارای عجیب و لباسای عجیب!همه ی بدبختیا در فاصله ی 2005~~~~2008افتادن.من احساس میکنم هر چی لازم بود گفتم.اینم بگم من از بریتنی دفاع میکنم چون قلبا ایمان دارم.به قول معروفidolمن نیستا فردا بیاین هی برچسبه اینو روم بزنین!گفته باشم.من تقریبا فراموشش داشتم میکردم که این بحثا پیش اومد.اصلا یکی زنی که به خاطر عشق به بچه هاش بیاد خودکشی کنه به خاطر اینکه بچه هاش رو از دست نده دیگه نوبره و نشان از انسانیتشه!!.اینکه واقعا ایا زنی با بعضی صفات نچندان جالب شایسته ی دفاع هست؟من میگم من از اون در برابر تهمت هایی که واسش درست شده دفاع میکنم.یه چیزیم بگم یه زنی هست به نام Miyah marie که هم صداش عین بریتنیه و هم قیافش خیلی شبیه!بهاسم بریتنی خیلی غلطا کرده!حتی میگن یه ویدیوی همجنس بازی داره که هنوز بعضیا فکر میکنن بریتنیه!همه ی شما تو مستند ظهور اون کنسرتی که توش مدونا بریتنی رو ماچ کرد رو دیدین.اون گردنبند Bرو مدونا برای بریتنی سفارشی تهیه کرده بود که روش با تعداد زیادی الماس تزئین شده بود و مدونا بعد ها از اینکه برای بریتنی پول خرج کرده اظهار ندامت کرد و گفت وقت و پول تلف کنی بود!توی مستند ظهور یه کلیپ از بریتنی نشون میده "من برده ای برای تو هستم"،یادتون اومد؟اونجا اولا تحلیلی از این اهنگ میکنه که هر کی ندونه فکر میکنه واقعا اونطوریه!سازنده ی مستند هم برای اینکه پیاز داغشو زیاد کنه و حرف و تحلیلش رو به کرسی بشونه،اومده بود یه قسمتی از خودش به کلیپ اضافه کرده بود که توش یه زن بزرگ که فکر کنم قرمزم پوشیده،داره با وسایل خیمه شب بازی ادمارو کنترل میکنه!نمیدونم چرا همه با زور میخوان بگن اینم متسونه و تحت نفوذ شیطانه!خواهش میکنم یکم منصف باشین.ضمنا من انقدر این حرفارو این جا اونجا در دفاع از بریتنی زدم که دیگه حفظ شدم.راستی من مستند ظهور رو خیلی دوست دارم و واقعا روم تاثیر بسزایی داشته اما یه نقدایی هم دارم که یکیش همین بود و توی"سوالات کلی در مورد مستند ظهور"هم نوشتم.خب؟حله انشاللهdige.فعلا.خدانگهدار
|
|||
|
|
۵:۴۵, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوب این که دلیل نشد آدم بخواد به خاطر نشون دادن محبت به فرزنداش خودشو بکشه. اه اینجور می بود پدر و ماداری ما هفت کفن پوسونده بودند این نشون از ضعف روحی و خلا روانی تو این زنه که باعث شده به خودکشی فکر کنه . خودکشی یعنی نپذیرفتن مسئولیت ها یه طفره رفتن از اون ها و عذاب وجدان و ...
خودشم اگه سریال ظهور رو نگاه کرده باشی یه قسمتش درباره ی ترفیع مدونا و عزل بریتنیه. برو دوباره با دقت نگاه کن یا اگه کلا نگاه نکردی تهیه کن و نگاه کن نظرت 100% عوض می شه. |
|||
|
۶:۲۶, ۱۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۶:۲۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز در یک کنسرت موسیقی فردی از بالای هرم چند طبقه پایین می آید بعد یک بوسه ی عزل به بریتنی می دهد و سپس یک بوسه ی ترفیع به مدونا
یادت آمد؟؟؟ و بعد به مردم اشاره می کردند بعد از اون قضیه بریتنی قاطی کرد. آنقدر از این جادوها استفاده می کنند که حتی شاید بریتنی هم نمی دانست قرار است چه بلایی بر سرش بیاید! |
|||
|
۹:۵۸, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام.با دلیل بگم اونجا اشتباه کرده و فقط خواسته بگه بدبختیش به همون یدونه عزل و فلان مربوطه.اولا اون کنسرت سال۲۰۰۳ برگزار شد و بریتنی ۲۰۰۵ به بعد قاطی کرد.ثانیا عزل و نصب و اون حرفا به نظرم یکم مشکل دارن.چراکه بعد اون تا چند سال دیگه بریتنی بازم کابالا بود و عکساشم دارم.پس عزل نشده.اونی که مدونا ۱۳ پله میاد پایین،درست نیست.بیش از ۱۳پله هستش!نگینا از مدونا دفاع میکنم!این مدونای ابلیس بود که همه این بدبختیارو سر بریتنی اورد!گور بابای مدونا!""بنام خدا.سلام.این مستند میتونم بگم خیلی خیلی به قول معروف موجبات تحول من رو ایجاد کرد.کاش سازندگتنش اینهمه که زحمت واسش کشیدن،یه کمی هم بیشتر دقت میکردن و هر جا یه مثلث(مثال میزنما!)میدید:diridin!!نمیکردن یا اون نقد های نچندان قوی و مستدلل که از اهنگ من برده ی تو هستم رو حداقل نمیگفتن.اونجا هم بخشی از کلیپ اصلی رو نشون داد و هم یه بخشی رو خودش اضافه کرده بود که اگه یادتون بیاد وسطای کلیپ یه زن بزرگی رو نشون میده(لباس قرمز داره) که داره با وسایل خیمه شب بازی آدمارو کنترل میکنه!هر کی ندونه فکر میکنه این هم جزء کلیپه!من هرگز کلیپ رو تایید نکردم.یه کم نا انصافیه که این همه ایراد میگیریم اما بزاریم خب همه بدونن دیگه.ما که توهین نمیکنیم!می کنیم؟!مثلا مدرک برای اینکه مدونا عضو کابالا و از اینجور حرفاس؛خیلی زیاده!مجبور نبود بیاد نشون بده مدونا از ۱۳ تا پله پایین اومد و اون دخترای بدبخت رو ماچ کرد! پله ها از ۲۰ تا بیشترن.من کلا این بحث انرژی رو نگرفتم.خیلی بد درست کردن بودن اون قسمتارو.خب معلومه مثلا(با عرض پوزش)محل دستشویی هیچ وقت به ادم اون انرژی مثبتی رو نمیده که ادم توی اتاق خوابش خوابیده!هر کی کاخ سفید و ساختمان پنتاگون رو ببینه خب معلومه یاد جنگ و بدبخت کردن و خونریزی . مکر و حیله میفته!اگه همه ی ادمای دنیا رو وارد مسجد یا کلیسا کنی و قرآن و یا سرود مذهبی مسیحیا رو بذاری،معلومه اکثرشون احساس ارامش میکنن دیگه!مثلا اگه من نمیدونستم ستاره ی پنج پر و ساختمونی عین ساختمون پنتاگون ماله آدم بداست،معلوم بود بازم تو مسجدی که اونطوریه احساس آرامش میکنم!نه؟!دوستی که میخواستی اسم ماتریکس رو بدونی؛از الان پیشنهاد میکنم فیلم رو نبینش چون هیچ چیزی نخواهی فهمید!شاید یکم دیر گفتم(چون یه ماه از روی پست قبلی گذشته!)خلاصه مستند خیلی زیبایی بود فقط از قسمت موسیقی و انرژی اصلا خوشم نیومد!به قول اون خواننده!::dont let them fool ya!or school ya!البته به قول آقای بیداری اندیشه ی گرامی و بعضی دوستان دیگه،چیزای مهم تری هست که بشه روشون بحث کرد و این مستند که وظیفه و هدفش فقط شناساندن بود رو به نحو احسن انجام داد.با این همه این بحث به نظرم خیلی مهمتره،آخه ما ایرانیا از زمان تولد کلا منتقد،دکتر،مهندش،فنی،شاعر،سیاستمدار،صاحب نظر به دنیا میایم!!!عجیبم نیست که این گونه مباحث طول بکشن و جواب پیدا نشه!من شخصا دیدن این مستند رو به همه توصیه میکنم،حتی شما دوست عزیز.فقط خواهشا دیگه از جن حرف نزنین که میترسم!الانم شب ساعت ۲.۳۰ هستش و وقت وقته گردهماییه اجنه ی عزیز و دوست داشتنی!همگی در پناه حق.بذارین یه "بسم الله الرحمن الرحیم" هم بگم که این موجودات انگل دور شن!!!! البته باید اول میگفتم.به قول اقای رائفی هیچ چیز جای این رو نمیده!""اینم نقد مستند.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 7yibu56xg7bkcnb7ay.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/7yibu56xg7bkcnb7ay.jpg)
![[تصویر: r2mlhpki8mp6xq1bxumc.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/r2mlhpki8mp6xq1bxumc.jpg)
![[تصویر: qvuvnpihbbvl7tpderk.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/qvuvnpihbbvl7tpderk.jpg)
![[تصویر: 8cfg44knene7o1cvq40d.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/8cfg44knene7o1cvq40d.jpg)
![[تصویر: u0fkupzy8pkb51mq9bfh.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/u0fkupzy8pkb51mq9bfh.jpg)
![[تصویر: 2jfcp0xvbp67h3njzri.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/2jfcp0xvbp67h3njzri.jpg)
![[تصویر: uyprllaz0xddawocc01h.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/uyprllaz0xddawocc01h.jpg)
![[تصویر: 1312398455_2.jpg]](http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-08/1312398455_2.jpg)
![[تصویر: 1312398431_3.jpg]](http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-08/1312398431_3.jpg)

![[تصویر: sigar.jpg]](http://multi-download.com/photos/sigar.jpg)
![[تصویر: birthney-motad.jpg]](http://multi-download.com/photos/birthney-motad.jpg)