کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشتی کج و نماد های شیطان پرستان
۷:۴۸, ۱۴/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۶:۵۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در این پست برای شما مطلبی تحت عنوان کشتی کج و فراماسونری را مورد بررسی قرار میدهم. البته بنده به شخصه با افراط گرایی مخالفم ولی حقایق را باید گفت و نمیشود منکر آن شد.

اینکه کشتی کج بیشترش استوری لاین هست و از قبل همه ی جوانب آن سنجیده میشود کاملا بر حقیر مشخص است زیرا من خودم قبلا بسیار در زمینه ی کشتی کج فعالیت داشتم و وبلاگ های متعددی در این زمینه دایر کرده و در سایت های معروف کشتی کج نیز سابقا فعالیت داشته ام .

حال که برای شما تا حدودی مشخص شده است که کشتی کج واقعی نیست و تمام کارها و تمام بازی ها و بردها و باخت ها یک استوری لاین از قبل تعیین شده است به بررسی نمادهای ماسونی در آن میپردازیم.

گروه دی اکس : این گروه نماد X را به راحتی نمایش میدادند و با ورود به رینگ و حرکات دستشان این نماد را نشان میدادند.

[تصویر: lyetb3db9f7j57570s.jpg]

اج: این کشتی کج کار علامت دست شاخدار یا همون Horned Hand را هنگام پیروزی و ورود به رینگ نشان میدهد.

همچننین عكس این كج كار را بر روی پوستر یكی از مسابقات ماهانه ی كشتی كج تحت عنوان Judgemnt Day ( روز رستاخیز ) میبینیم كه ترازوی عدالت را بر هم میزند و ضد عدالت را نشان میدهد !!!

[تصویر: 7jakk8rrdxxiaw9dmu1.jpg]

[تصویر: j3czxc7338k60h0i0m.jpg]

جان سینا : علامت 666 را در حركت دست جدیدش نشان میدهد.

و لازم به ذكر است كه سابقا جان سینا نیز مانند ادج علامت دست شاخدار را نشان میداده است. علامتی كه در نقد فیلم سنپطرزبورگ مورد بررسی قرار دادیم.

[تصویر: g3ii85thtm3cml9cpdk.jpg]

[تصویر: 94109442.jpg]

تریپل اچ : علامت شوالیه های Templer معبدی را بر روی شرت و بازوبند و لباس هایش میزند. (اینجا از قراردادن عكس شورت تریپل اچ معذوریم.

[تصویر: xp3n9ldhjj1rb9m0qj5.jpg]

[تصویر: wjbjn2srpy6fzu9yo17n.jpg]

باتیستا : بازیكنی كه وجودش توسط برخی رسانه ها فرشته ی الهی (نعوذبالله) معرفی شد و شكل رگ های اون رو مانند نوشته های الله و محمد معرفی كردند. بازیكنی كه لقب حیوان را داشت!!! Animal Batista !!!!!

[تصویر: 11sjlip58yqj5d68tj6m.jpg]

سی ام پانك : كه علامت X و نماد خدایان مصر باستان را نشان میدهد به فرم دست ها دقت كنید!!!

[تصویر: kgs63ymhtow7kje3losd.jpg]

ری مستریو : مسیحیان میگویند كه عدد شیطان 616 است و 666 نیست حال آنكه ری مستریو علامت 619 كه اگر 9 را برعكس كنیم همان 6 میشود را علامت خود قرار داده است. آهنگ ری مستریو با عبارت Boyaka Boyaka شروع میشود كه تحقیق با خودتان.......

جف هاردی : این بازیكن به بهانه ی سوخته شدن صورتش توسط ادج تحت عنوان یك استوری لاین صورتش را مانند روسای گروه های شیطان پرستی رنگ میزد ولی آیا هفت رنگ شدن موهایش هم ربطی به سوختگی صورتش داشت؟؟؟

جف هاردی موهایش را نیز به هفت رنگ مختلف رنگ آمیزی میكرد و علامت هم جنس گرایان را تبلیغ میكرد.

[تصویر: qqad0hf32yi25wqpea64.jpg]

در انتها نیز باید گفت كه ارتباط كشتی كج با فراماسونری و سران آنرا نمیشود به هیچ عنوان اعلام كرد و این تنها گوشه ای بود از آنچه شما در World Wrestling Entertaimnt یا همون WWE میبینید.

کشتی کج دارای طرفداران زیادی از سراسر جهان می باشد . همچنان که بازی ویدیویی آن نیز در بازار وجود دارد. زیاد شدن این علامت ها در جامعه بسیار خطرناك است . خواهشا به کشتی کج به عنوان یک ابزار سرگرمی نگاه نکنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، حلما ، ehsan_mt ، Maysam-1st ، janali ، أین المنتظر ، hussain ، mohammad74 ، توبه ، محمداحسان ، anti M ، مفقود الاثر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۴, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
خودشونم من شنیدم بعد از شکست طرف مقابل ممکنه کار غیر اخلاقی هم انجام بشه :s
خدا رو شکر که من کشتی کج دوست ندارم Smile
۱۷:۴۷, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۸:۱۴ توسط A L I.)
شماره ارسال: #12
آواتار
اما دوستمون اصلی ترین ماسون توی کشتی کج رو فراموش کردن اسمش رو بگن
Undertaker شاید ماسونی ترین باشه!معنی اسمش میشه گورکن
حرکات و حرفهای عجیب آندرتیکر حرفها و حدیثهای زیادی رو به دنبال داشته
[تصویر: 3842.jpg]
چهر ای که از خودش درست میکنه
آندرتیکر در روزهای اول ورودش به کشتی کج تیپ darkness رو واسه خودش انتخاب کرد!
لقب آندرتیکر dead man هست!
یکی دیگه از تیپهای آندرتیکر تیپ american bad هست!
و تیپ امروز هم که داره عجیب تر از بقیه هست!
فیگورهایی که میگیره خیلی بحث برانگیزه مثلن همین فیگورش که بعضی ها میگن فیگورر جام عیسی هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، وحید110
۰:۴۶, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13

سلام دوستان
لازم به ذکر هست که کشتی کج در ایران بانام ورزشی رزم ایران وجود داره البته ایرانی ها از این وحشی بازی ها در نمیارن
دارای فدراسون هست من خودم این ورزش رو انجام دادم هر کسی که از بیرون به این ورزش نگاه کنه در هنگام اجرای فن با خودش می گه طرف مقابل به ملکوت پیوست ولی اینجوری ها نیست تمام فنون دارای یک سری ریزه کاری خواص خودش هست که در هنگام اجرا باید رعایت شه در ضمن شخصی که فن مورد نظر روش اجرا می شه باید بدونه که چطور فرود بیاد به عنوان مثال وقتی ب پشت فرود میاد باید شانه و کف پاش به زمین بخوره به طور مثال اگر باسن طرف به زمین بخوره بدون شک دل درد می گره ( تو اون لحظه ) این اتفاق برای مبتدی ها زیاد پیش میاد
تا یادم نرفته بگم مسابقات رزم ایران در کشور برگزار می شه که دارای دو بخش نمایشی و مبارزه هستش در بخش مبارزه کاملا قانون رعایت می شه مثلا ضربه به صورت با مشت خطا هست و غیره بخش نمایشی هم مثل همین فیلمای کشتی کج خارجیه
یا حق
۱۷:۴۱, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14

salam be doostan.aghayoon shma dige shooresho dar ovordin haDodgyDodgy
be har alamati migid masonAngry
avalan jeff hardy sooratesh nasookhte.
dovoman chand rang boodan mooha che rabti be mason dare??
sevoman aslan midoonestid undertaker ostad daneshgah hastesh?
dar zemn gorohe d -generation - x bekhater esme goroheshoone ke ba dastashoon alamat x neshoon midan.
vaghean dige shooresho darovordin be har kasi migid freemasonAngryAngry
۱۷:۴۹, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
دوستن من اولا فارسی نوشتن یکی از قوانین تالاره در غیر اینصورت پستت به زودی حذف خواهد شد . Angel
اولا کی گفته اینا فراماسونرن
ما گفتیم اینا از علامتاشون استفاده می کنن
دومن ما نگفتیم استفاده زا رنگ مربوط میشه به فراماسونری ما گفتیم همجنسباز ها اینجوری موهاشونو رنگ می کنند نمونش همین سریال فرار از زندان تی بگ (بگول)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمداحسان
۲۳:۰۰, ۲۷/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۲۳:۰۴ توسط Rman.)
شماره ارسال: #16

امیدوارم که پستمو جای درستی گذاشته باشم
چند وقت پیش یه فیلم دیدم که البته برنده ی جایزه های متعدد از جمله گلدن گلوب برای بازیگر نقش مرد با بازی mickey rourke شد!
این فیلم راجع به مردی کشتی(کج) گیر با بازی همون mickey rourke هست.به داستان فیلم کاری ندارم ولی در سکانس اخر فیلم مبارزه ای رو میبینیم بین "رَم(mickey rourke)" و شخصی به نام "ayatollah" که البته ایرانی هست
از نکات قابل توجه این مبارزه وارد شدن مردی که پرچم ایران رو در دست داره با لباس عربی است

همچنین لباس "ayatollah" هم بسیار قابل توجه میباشد که خود پرچم ایران عزیز میباشد و از ان مهم تر نحوه ی قرار گرفتن دو الله در جلو روی شکم(!!) و در عقب قسمت پایینتر از کمر(نعوذ بلله) میباشد و در طول مدت مبارزه بیشترین نقاطی که مورد حمله قرار میگیرند همین دو "الله" روی کمر و شکم میباشند

همچنین شکسته شدن پرچم ایران توسط یک امریکایی قابل توجه است.

لینک فیلم از یوتیوب:
http://www.youtube.com/watch?v=oRkAmKkjz-4
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Reza2035 ، محمدجواد
۲۳:۱۲, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام دوست خوبم بهتره این کلیپتو از کشتی کج تو یه جای دیگه آپلود کنی
همه می دونن که یوتیوب فی.ل.تره
مثلا تو آپارات آپلود کن
ممنون می شوم. Blush
۱۵:۱۷, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
با سلام من یک فایل تصویری جالب دارم درباره کشتی کج که دانلود کردنش خالی از لطف نیست که از صدا و سیما پخش شده
[url=koshtikaj70347.flv - 7.6 MB]کشتی کج[/url]

موفق باشیدSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمدجواد
۱۳:۳۷, ۲۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۷ توسط meisam64.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام دوستان عزیز . من همین امروز عضو این سایت شدم و هدف معرفی کارتونهای شیطان پرستی در ایران بود که به این بخش رسیدم و نتونستم چیزی نگم . میدونم توضیحات زیاده ببخشید .
شاید من هم مثل بقیه عاشق های کشتی کج اگه میگفتن اینا فراماسون هستند باور نمیکردم ولی با دیدن مستند ظهور حقایقی برام روشن شد و جواب های بعضی از دوستان رو هم میدم .
1 ) ارتباط کشتی کج و نظم نوین جهانی :
در ایران علاقه مندان کشتی کج زیادن مثل من و اونهایی که از قدیم تماشا میکردن خوب میدونن wwf چی بود یعنی فدراسیون جهانی کشتی کج که در دهه 90 دچار شکست شد ولی کامل تعطیل نشد و چند کمپانی مثل wcw از افراد با سابقه قدیمی در اون حضور داشتن . گفته شد که شکست wwf بخاطر مسائل مالی بود ولی کسانی wcw رو تاسیس کردن از پولدارترین و مشهورترین افراد زمان خود بودند یعنی هولک هوگان - بیگ نش و اسکات هال . بعد از چند وقت گفته شد که wcw هم بحران مالی داره و داره تعطیل میشه و اینجا بود که کمپانی wwe که باز هم مدیرش و ثروتمند ترین فرد هیئت مدیره یعنی وینس مکمن ( کسی که در سال 2009 برای انتخابات مجلس سنای آمریکا برای همسرش لیندا مکمن 50 میلیون دلار خرج کرد ) بود و کل این کمپانی توسط خانواده اش شین مکمن و استفانی مکمن ( همسر تریپل اچ ) اداره میشد و زمانی که wwe راه اندازی شد همان افراد که wcw رو اداره میکردن یعنی هولک هوگان و بیگ نش و اسکات هال به این کمپانی آمدن و گروهی تحت عنوان NWO مخفف NEW world order یا بهتر بگم نظم نوین جهانی رو تشکیل دادند و همه افراد متفرق شده در کمپانی های دیگه رو دور هم جمع کردند . تا اینجا مثل یک داستان بود ولی میبینید که کشتی کج ماکت کوچکی از نظم نوین جهانی بود یعنی از بین رفتن تمام قدرت ها و تشکیل یک قدرت با نام نظم نوین جهانی NWO
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۷)A L I نوشته است:  اما دوستمون اصلی ترین ماسون توی کشتی کج رو فراموش کردن اسمش رو بگن
فیگورهایی که میگیره خیلی بحث برانگیزه مثلن همین فیگورش که بعضی ها میگن فیگورر جام عیسی هست!

سلام دوست من . چرا نمیگی خود جام عیسی . از سال 1990 تا همین چند وقت پیش اندرتیکر با یک جام داخل رینگ میشد که وقتی به اون جام نگاه میکرد چشمهاش برمیگشت و بعد دارادی قدرت عجیبی میشد و در موزیک های ورودیش همه جا تاریم میشد و فقط از اون جام نور بیرون میومد . به ورودی تیکر هم توجه کنید میبینید وقتی روی پله ها وای میسه و دستهاش رو بالا میبره همه جا روشن میشه
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۷)A L I نوشته است:  اما دوستمون اصلی ترین ماسون توی کشتی کج رو فراموش کردن اسمش رو بگن

سلام دوست من . چرا نمیگی خود جام عیسی . از سال 1990 تا همین چند وقت پیش اندرتیکر با یک جام داخل رینگ میشد که وقتی به اون جام نگاه میکرد چشمهاش برمیگشت و بعد دارادی قدرت عجیبی میشد و در موزیک های ورودیش همه جا تاریم میشد و فقط از اون جام نور بیرون میومد . به ورودی تیکر هم توجه کنید میبینید وقتی روی پله ها وای میسه و دستهاش رو بالا میبره همه جا روشن میشه
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۵۶)Sms4815 نوشته است:  
تصاویری از حضور یک زن با حجاب کامل در کشتی کج !!

[تصویر: d6c9d8445b104bcfb70f8235d1591d25.jpg]

زنی عرب به نام بنت سعید در مسابقات کشتی کج بانوان صاحب یک کمربند شد.

[تصویر: 75f3924c097b77051bf33ffde13da219.jpg]

[تصویر: 385435c80d4ccd02d098a8447e15a378.jpg]

[تصویر: bee85106414456b1f8633edddbbe316c.jpg]

البته من شک دارم اسمش بنت سعید باشه ولی این خانم در سال 2008 ولی تاریخ دقیقش رو یادم نیست یکی از کسانی بود که توسط گروه بیوتیفل پیپل که سه تا دختر .... بودند کشف حجاب شد و موهاشو قیچی کردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، محمدجواد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]