|
وبلاگ " من قرآن این کتاب آسمانی را نشناختم "
|
|
۱۶:۳۸, ۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۰ ۱۶:۴۴ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اهم اهم
اولش اینکه شرمنده اگه جای این تاپیک بده من هنوز یاد نگرفتم تاپیک رو کجا باید بدم ![]() راستش این وبلاگ به صورت یه اطلاعیه است که هر کی آمادگی داره برای جست و جو وتحقیق در رابطه با تفسیر قرآن بیاد و بگه البته تو این جا هر کی می خواد نویسنده بشه اسمش رو به همراه ایمیلش بهم بده تا تو نویسندگان همکار اسمش رو بگم اهداف این وبلاگ : راستش بعضی ها یه تفسیرات نادرست از قرآن انجام می دن که واقعا کفر آدم رو در میاره من می خوام تو این وبلاگ به ای سوالات یه پاسخ درست بدم حالا هرکی آماده است بسم الله اون چیزی رو که خواستم بهم بدید اگر هم نوشته ای یا موضوعی مد نظرتون هست بگید تا من تحقیق کنم بزارم تو وبلاگ حالا اگه کمک می کنید که هیچ اگه هم نه ای آدرس وبلاگه یه سری بزنید یه نظری بدید : http://quran-scripture.persianblog.ir/ راستی هر کی یه قالب مناسب واسه ای وبلاگ داره ( البته پرشین بلاگ ) بهم بگه متشکر می شم ارادتمند شما گریفن |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام کارت جای تقدیر داره
ولی ای کاش به جای اون عکس یه عکس از قرآن قرار می دادی یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اون عکس رو می گی ای به چشب شما اگه یه چیزی مد نظرت بده ما حتما می زاریم
![]() راستی مطلبی در مورد فراماسونری همون مقاله ای که گفتم قسمت اولش تو وبلاگ نوشتم یه نگاهی بندازید . ![]() آدرس :http://arda.persianblog.ir/ |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
عزیز پرشین بلاگ چرا ؟
میهن بلاگ که خیلی امکانات بیشتری داره نمونش گذاشتن فیلم |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۹)Gryffen نوشته است: اون عکس رو می گی ای به چشب شما اگه یه چیزی مد نظرت بده ما حتما می زاریم مثلا این عکس http://mouood.org/media/k2/items/cache/0...b97_XL.jpg یاعلی |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آقا عکس دیگه ای نبود : بشمار 3- 2- 1
محمود جون انگار عکس دیگه ای نبود عکست انتخاب شد ![]() راستی یه مطلبی هم سراغ داری بگو خوشحال می شم بزارم تو وبلاگ
|
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اقا چند تا نکته :
1- بعضی ها می پرسن خوب تو که وبلاگ ساختی چرا مطالب رو تو همین سایت نگفتی ؟ ج ) راستش من تو یه فرومی عضو هستم که اون جا یه ذره .... اگه آدرس این جا رو بدم خیال می کنن من یه آدم ... بعضی ها تو این دوران به حرف های آدم های مذهبی گوش نمی ده و ... به هر حال شرمنده می خواستم مطالب رو این جا بونیسم ولی درک کنید دیگه 2- آقا مطلب نبود ؟؟ من چند تا مطلب پیدا کردم واقعا کفرم داره در میاد ها ![]() آدرس سایت رو نمی دم اما به ذار تو وبلاگ که گذاشتم بعد می بینید ![]() 3- آقا یه مقاله است از ویکی پدیا در رابطه با قران برای شروع می زارمش تو وبلاگ البته امروز کتاب خونه چند تا کتاب جالب آورده بود یکیش رو دانشگاه آکسفور نوشته بود انشاا.. مقاله ای پر و پیمون می زارم تو وبلاگ فعلا در حال تحقیقم بخاطر این که وبلاگ خالی نباشه این کار رو می کنم 4- مطالب در دست بررسی هم : 1- چند تا اشتباه که از قرآن گرفتن 2- چند تا آیه که اشتباه تفسرش کردن در رابطه با شهاب سنگ و جن 3- شب قدر چیه ؟ 4- حقیقت واقعه ای که مضمون کتاب آیات شیطانیه سلمان رشدی پ.ن : اگه مطلبی هست بگید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |