|
قرارگاه قدس (حمله به صهیونیست های فیس بوک به مناسبت روز قدس)
|
|
۱۳:۱۶, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الرحمن الرحیم
با توجه به تجربه ی خوبی که این چند روز اخیر در مورد حمله به صفحه های صهیونیستی داشتیم، من پیشنهاد می کنم یه عملیات وسیع تری هم به مناسبت روز قدس انجام بدیم. اهدافی که با این عملیات میشه بهشون رسید ایناس : 1. آگاه کردن کاربران فیس بوک در مورد روز قدس خیلی از کاربرای فیس بوک (خصوصا خارجی ها) اطلاعات کافی در مورد جنایت های اسراییل و راهپیمایی روز قدس ندارن. 2. تشویق به راهپیمایی خیلی ها هم هستن که انگیزه ی کافی برای راهپیمایی ندارن. 3. تهییج قبل از راهپیمایی اون بغض و کینه ی انقلابی که باید سر اسراییل خالی بشه خیلی مهمه 4. نشون دادن جنایت صهیونیستا به مخاطبان صفحه های صهیونیستی خیلی از صفحه های اسراییل هستن که در مورد مسایل هنری و علمی و حقوق بشر و این جور چیزا فعالیت می کنن و کاربرای زیادی هم جذب کرده ن (که عموما از ماهیت واقعی اسراییل غافل هستن). 5. محدود کردن فعالیت صفحه های اسراییلی یه تجربه ی جالبی که تو این حمله ی اخیر کسب کردم این بود که خیلی از صفحه های اسراییلی به شدت ترسو هستن و تا دو تا عکس از جنایتای اسراییل روش می ذاری امکان پست گذاشتن رو صفحه شونو غیر فعال می کنن. این جوری دیگه غیر از ادمین کسی نمی تونه چیزی رو این صفحه ها پست کنه، و یه بخشی از ظرفیت تبلیغاتی این صفحه ها از بین میره. 6. در صورت امکان بستن صفحه ها البته تو این حمله ی اخیر تعداد ما به قدری نبوده که بتونیم با ریپورت کردن صفحه های اسراییلی، باعث بسته شدنشون بشیم، ولی با شناسایی صفحه های کم جعیت و البته با جذب نیروهای جدید به جبهه ی خودمون، می تونیم رو این صفحه ها تاثیر بذاریم. 7. جذب سایر کاربران برای همکاری تو حمله ی اخیر (تا جایی که من دیدم) بیشتر تبلیغات و ارتباط ما از طریق پیام و Event بوده. در حالی که پتانسیل های وسیعی تو فیس بوک وجود داره (خصوصا بین برادرای عرب) که از طریق پیام قابل دسترسی نیستن. جبهه های اصلی که میشه توش عملیات کرد : 1. صفحه های خودمون هر کدوم از ماها تو هزار تا صفحه و گروه عضو هستیم، که اگه رو هر کدومشون یه عکس یا یه شعار ضد صهیونیستی برای دعوت به راهپیمایی روز قدس بذاریم، خودش کلی تبلیغاته. 2. صفحه های اسراییلی اسراییلی ها کلی صفحه های جور و واجور تو فیس بوک دارن برای تبلیغ اسراییل و صهیونیزم. ما می تونیم با نشون دادن جنایت های اسراییل یه بخشی از این تبلیغاتو خنثی کنیم. مثلا یه صفحه هایی هستن که برای اسراییل توریست جذب می کنن؛ فرض کنین یه توریست بیاد و تو این صفحه عکس بچه هایی که تو غزه سوختنو ببینه 3. کاربران صهیونیست کاربرای اسراییلی تو فیس بوک زیادن و خیلی هاشون هم در زمینه ی اسلام تیزی خیلی فعالن، که اگه هر کدومشونو 100 نفر از ما ریپورت کنیم، ممکنه یه تعدادی شون از فیسبوک اخراج بشن، یا حد اقل اخطاری که می گیرن، هزینه ی اسلام ستیزی شونو بالا ببره 4. صفحه های عربی تو این صفحه ها (که خصوصا امسال حال و هوای انقلابی تری دارن) میشه مردمو به رهپیمایی روز قدس دعوت کرد، یا برای حمله به صفحه های اسراییلی نیرو جذب کرد. 5. صفحه های انگلیسی یه سری صفحه هایی در مورد حقوق بشر و صلح و ... هستن که میشه توشون کار تبلیغاتی کرد. سلاح هایی که برای حمله به اسراییل در اختیار داریم 1. عکس عکس در واقع (به نظر من) موثرترین سلاح تبلیغاتی ماست. تو این حمله ی اخیر، من یه فولدر رو Desktop م درست کرده بودم و توش 10 – 15 تا عکس از جنایتای اسراییل پر کرده بودم و هر صفحه ی اسراییلی که پیدا می کردم، همه رو خالی می کردم روش. 2. لینک خبرها و تحلیل های زیادی علیه اسراییل رو اینترنت هست که میشه ازشون تو اون چند تا جبهه استفاه کرد. خصوصا لینک هایی که همراهشون یه عکس هم نمایش داده میشه، مخاطبو بیشتر کنجکاو می کنه. 3. شعار شعارها و پیامهای ضد اسراییلی زیادی هم هستن که میشه تنها یا همراه عکس و لینک استفاده کرد. تو صفحه های اسراییلی شعارهای عربی و انگلیسی بهترن، چون اینا معمولا فارسی حالیشون نمیشه. 4. گزارش این موردو تو این چند روز زیاد تجربه کردیم و دوستان هم خوب آموزشش داده ن 5. صفحه ی شرکت در راهپیمایی و گزارش صفحه های اسراییلی می تونیم با ایجاد این جور صفحه ها و تبلیغ اونا رو صفحه ها و گروه های دیگه، بقیه ی کاربرای فیسبوک رو هم جذب کارمون کنیم. 6. شرکت در راهپیمایی اینم میشه حسن ختام عملیات !! از امروز حدود 24 روز مونده تا روز قدس. من پیشنهاد می کنم یه گروهی تشکیل بدیم به عنوان قرارگاه عملیاتی ، بعد تو دو سه هفته ی اول کار اطلاعاتی و شناسایی انجام بدیم؛ یعنی صفحه های مورد هدفو شناسایی کنیم، کاربرای اسراییلی رو شناسایی کنیم، عکسا و شعارای قابل استفاده رو جمع آوری و مرتب کنیم، و این جور کارا. از هفته ی سوم می تونیم تبلیغ برای راهپیمایی روز قدس و حمله به صفحه های اسراییلی رو شروع کنیم؛ دو سه روز آخر با عکس و لینک و شعار به صفحه های صهیونیستی حمله کنیم، و روز آخر هم (روز قبل از روز قدس) ضمن Unlike کردن صفحه های هدف، همه مون، همه شونو ریپورت کنیم. بعد از اجرای عملیات هم لازمه که یه ارزیابی کلی از کارمون انجام بدیم برای حمله های بعدی. حالا هر کس که پایه س، یا علی ان تنصر الله ینصرکم و یثبت اقدامکم (ضمنا کامنت هم فراموش نشه لطفا) دوستان صفحه در فیس بوک ایجاد شده این هم ادرس و لینکش هست، البته همونجور که مطلعید فیس بوک فی*ل*تره و احتیاج به وی پی ان داره دوستانی که در این مورد مشکلی دارند گیام خصوصی بدند انشاا... حلش میکنیم http://www.facebook.com/groups/220189461361233/ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۹, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
منم هستم ولی این جوری تعدادمون خیلی کمه
|
|||
|
۵:۱۱, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
کاش منم ميتونستم کمک کنم ولي من فقط با گوشي ميتونم اان شم که اونم. تو فيس نميره.
|
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۰ ۵:۱۱)ewas نوشته است: کاش منم ميتونستم کمک کنم ولي من فقط با گوشي ميتونم اان شم که اونم. تو فيس نميره. سلام همان طوری که هر جبهه ی نبردی قبل از خط مقدم محتاج به یه خط پشتیبانی است ما بیش از همه نیاز به تدارکات و پشتیبانی داریم . اگر ما منابع و تصاویر و..... که ضد صهیونیستی است داشته باشیم راحت تر می توانیم مانور دهیم . اجرکم عندالله |
|||
|
۱۸:۴۲, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی باید یک سری توضیحات رو اضافه کنم
اول در مورد دوستمون که گفته بودن تعدادمون کمه باید بگم نه دوست عزیز ما الان تو گروهمون در فیس بوک در حال حاضر337 عضو داریم و این تعداد تا الان خوبه و مطمئنا تعدادش اضافه هم خواهد شد. باز هم اضافه میکنم این کار خیلی برای ما مهمه و به نتایج کار هم خیلی امید داریم و همونطور که رفقای فیس بوکی ما در جریان هستن فیس بوک هر صفحه ای و یا هر گروه ای که در اون ثبت نام کردند رو با دریافت حدود 20 گزارش مبنی بر مسدود شدن گروه ، می بنده یعنی ما اگه فقط بیست گزارش مسدودیت صفحات اسرائیلی رو برای فیس بوک ارسال کنیم این صفحات بسته میشن البته این تنها یکی از اهدافه... بهرحال باز هم میگم ما در فیس بوک منتظر دوستان هستیم برای مقابله با دشمن در جبهه و سنگر خودش |
|||
|
۰:۰۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۲)ghadimi2 نوشته است: دوستان گرامی باید یک سری توضیحات رو اضافه کنماگه زحمتی نیست تو کدوم قسمتش(لینکش) باید عضو بشیم اگه میشه لینکشو بگذارید |
|||
|
۳:۲۷, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۰:۰۳)Sarbaze Monji نوشته است:(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۲)ghadimi2 نوشته است:اگه زحمتی نیست تو کدوم قسمتش(لینکش) باید عضو بشیم http://www.facebook.com/groups/220189461361233/ |
|||
|
|
۴:۱۷, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۶)ghadimi2 نوشته است: با توجه به تجربه ی خوبی که این چند روز اخیر در مورد حمله به صفحه های صهیونیستی داشتیم، من پیشنهاد می کنم یه عملیات وسیع تری هم به مناسبت روز قدس انجام بدیم. سلام یه جوری نوشتی عملیات وسیع تر , انگار میخوای والفجر هشت رو پیاده کنی !!! ![]() به عمل کار برآید به سخنرانی نیست... گرچه که میدونم روحیه ی عملیاتی کردن بالاتر از والفجر هشت ها در شما وجود داره, صرفا شوخی بود... همونطور که گفتم انشالله در وادی عمل هم کاری بکنیم چون به هر حال امام عصر اگه سرباز آماده ی کار نداشته باشه که اصلا ظهورش چیز عبث و بیهوده ای میشه! نعوذبالله موفق باشید یا علی مدد |
|||
|
|
۸:۰۲, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۸:۰۳ توسط semnani.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۴:۱۷)Braveheart نوشته است:(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۶)ghadimi2 نوشته است: با توجه به تجربه ی خوبی که این چند روز اخیر در مورد حمله به صفحه های صهیونیستی داشتیم، من پیشنهاد می کنم یه عملیات وسیع تری هم به مناسبت روز قدس انجام بدیم. سلام دوست عزیز اگر شما یه سری به صفحات اسرائیلی بزنید متوجه میشید که چرا دوستمون چنین پیشنهادی ( که به حق هم هست ) رو دادند . همین اسرائیلی های مارموز همچین مظلوم نمای می کنند و ..... که از همه بدتر اینکه بعضی ها که عمدتا اروپایی و آمریکایی هستند گول این حیونا رو می خورند و ما بچه مسلمونا ( خودمو نمی گم) وحشی و تجاوزگر و.... می دونند خلاصه با این کار( که اگه بیشتر نباشه کمتر از والفجر 8 نیست) ما ها می توانیم ماهیت حیوانی این اسرائیلی های ..... رو روشن کنم والسلام |
|||
|
۹:۲۴, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۹:۳۳ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
جهت اطلاع بگم منم Milad gh هستم که منو اد کردید...
سوال وقتی که یک صفحه ی اسراییلی رو ریپورت می کنیم دلیل چی باشه ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |