کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیایید از موسیقی در راه خدا استفاده کنیم
۱۹:۴۹, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1

بی شک موسیقی یکی از قوی ترین سلاح های کنترل احساسات در دنیا میباشد همانطور که قرآن کلام خدا موجزه موسیقی است

به این منظور خواهش اول من اینه که اولا دنبال معرفی موسیقی خوب و خدایی باشیم نه معرفی شیطان
اگر سبک خاصی در جهان منفی است بیایید ما از اون در راه خدا استفاده کنیم همونطور که با چاقو هر کاری میشه کرد
الان پتانسیل های خوبی برای موسیقی در کشور ما وجود داره که واقعا در مرز منحرف شد هستن و این انحراف را جز این مخالفت کورکورانه بعضی ها (خشکه مقدس ها) باعث نشیم که خواننده ای از اسلام زده بشه
ایا همین گروه زد بازی نبود که روزی برای فلسطین خوند ما کاری کردیم که الان ....
بیایید دیدمون رو عوض کنیم
بیایید از خواننده های کشورمون به صورت سازمان یافته خواهش کنیم که نه به موضوع فراماسونری بلکه به موضوع مهدویت بپردازن
ما قبل دشمن شناسی باید اسلحه ی خودمون رو بشناسیم
برای در خواست از خوانندگان چه راه کار هایی پیشنها د میکنین
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، lpsl ، Irani ، Maysam-1st ، vahid1878 ، maryam.f

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۴, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
این طرح چه کمکی به ایمان منتظران میتونه بکنه ؟
چقدر ما رو به خدا نزدیک میکنه؟
چه اثری بر نزدیکی ظهور داره ؟
هدف امام زمان از ظهور چیه و چقدر به این هدف نزدیکمون میکنه ؟
خواننده به این موضوع نیاز داره یا امام زمان؟
میشه بفرمایید با این کار به چه اهدافی می خواهید برسید و این کار چه تاثیراتی میتونه داشته باشه ؟
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aleyasin ، ghadimi2 ، EMPERATOR ، Amir
۲۳:۴۲, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
دوست عزیز من درست متوجه نشدم که منظور شما چیست؟اصلا حرف شما گیج کننده بود به چه دلیلی ما باید برای ترویج فرهنگ ناب مهدویت دست به دامن موسیقی رپ که نشات گرفته از فساد و فرهنگ غرب است شویم به قول یکی از دوستانم که موسیقی شناس و آهنگ سازه رپ موسیقی است که مهد تمدنش لجن زارهای و زاغه های واشنگتن،نیویورک و منهتن بود و تنها افرادی که در زیر پلهای شهرهای بزرگ آمریکا شبها میخوابیدند فقط مخاطب های اینگونه موسیقی بودند رپ چند سالی است که مورد توجه قرار گرفته است،دوستان شمارو به خدا فکر نکرده نظر ندهید،امثال آقای یاس که هستند که بخواهند در مورد مهدویت سرود بخوانند آنهم چه موسیقی رپAngryHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، Amir
۱۳:۳۶, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23

اقای نسبتا محترم الان جوونا میان به سایت چندتا بسیجی متحول میشن یا به یاس گوش میدن کدوم؟
الان من خودم بیشتر از اینکه منتظر مهدی باشم منتظر البوم جدید یاس هستم
اگه یاس مهدوی بخونه خوب خیلی ها دیدشون عوض میشه
۱۴:۱۰, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۳:۳۶)faridmousavi نوشته است:  اقای نسبتا محترم الان جوونا میان به سایت چندتا بسیجی متحول میشن یا به یاس گوش میدن کدوم؟
الان من خودم بیشتر از اینکه منتظر مهدی باشم منتظر البوم جدید یاس هستم
اگه یاس مهدوی بخونه خوب خیلی ها دیدشون عوض میشه

با این نوع خطاب شما از حضرت مهدی روحی له الفدا باید هم ....
دوست عزیزم شما حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو برای یاس می خوای یا یاس رو برای ایشون ؟ اگر یه روزی اقای یاس مخالف امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشه شما کدوم سمت میمونی؟
بنده چند تا سوال منطقی از شما پرسیدم . چون دوست دارم از زاویه دید شما به قضیه نگاه کنم
و در این مورد
اگر شما رو در فبر گذاشتند (مرگ حقه مال همه هست و گریزی ازش نیست )شب اول قبر که تنها زیر خاک هستی در اون تاریکی کدوم انتظار به دردت میخوره؟
وقتی گفتند امام تو کیست؟ جوابت چیه؟
در همین دنیا اگر مبتلا به حادثه ای بشی از کی کمک میخوای ؟ کی بهت کمک میکنه ؟کی هوات رو داره بدون اینکه متوجه باشی؟
خواسته هات رو از کی میخوای ؟
برارد عزیز من موسیقی برای سرگرمیه . اگر به هدف برای زندگی تبدیل بشه و نه یک وسیله برای اوقات فراغت عمر رو بر باد میده .
کسی نمیگه یاس مخالف حضرت هست . یا ادم بدیه اصلا بحث بر سر موضوعه نه فرد .
بنده موافقم که با هر کس باید به زبان خودش سخن گفت . ایده شما هم در صورتی که مقداری روش کار بشه ایده بدی نیست .
من پیشنهاد بهتری دارم . مثل فراماسون ها یا ایلومناتی ها که افراد مشهور و تاثیر گذار رو جذب میکنند چرا سعی نکنیم افراد مشهور و مقبول رو جذب تفکر مهدوی کنیم .با این کار به جای یک بار خوندن یک عمر خوندن نصیب شما میشه .
اما هدف رضای خداست و همه چیز حتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)رو هم برای اون میخوایم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، ghadimi2 ، Amir
۱۷:۰۳, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۷:۰۴ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #25
آواتار
دوستان من یواش یواش دارم ... مشکوک می شم؟!!!
آقا این تایپیک رو ببندید ..... بسه ....
دیگه چی باید گفته می شد ...چه توهین هایی که
اینجا نشده( من منتظر آلبوم یاسم تا مهدی) یعنی چی؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، Amir
۱۹:۲۹, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۳۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #26
آواتار
از همراهی دوستان بی نهایت سپاسگذاریم خوشحالیک که برای اولین بار کی از دوستان در این تاپیک بحث محتوایی خوبی را انجام دادند ، البته قصد داشتیم کمی آزادی برای گفتمان در این بخش ایجاد کنیم اما دوستان ظاهرا خیلی مسائل رو با هم قر و قاطی کرده اند ، و متاسفانه ادامه این تاپیک ممکن است باعث یکسری اعمال شود که به صلاح نیست فعلا.

نقل قول:انتظار از راه یاس برای امام زمان ؟Exclamation .
این یه مورد که انقدر بازخورد خوبی داشت که دوستان خودشان متوجه شدند چه حرفی زده شد !

نقل قول:از دیدن این صحبتها تعجب کردم!
خیلی مسائل بوده که توسط پیامبران و دین ما تاکیدی نشده! پس بد هستن؟

مثلا بازیگری که در قدیم به شکلی بوده و امروزه خیلی گسترده شده.آیا باید گفت مثلا بازیگران مشکل دارن یا نمایشها و فیلمها غیر اسلامیست؟
موسیقی هم به همین صورت
بخواید بازم از این مثالها میزنم

موسیقی امروز تبدیل به یک علم شده.اینکه در چه راهی استفاده شود تعیین می کند که مفید است یا مضر

خب دوست عزیز آن حرف بنده در جواب عزیزی بود که موسیقی رپ را میخواستند راهی برای منتهی شدن به ظهور حضرت مهدی ختم کنند ، عرض بنده در این بود که اگر برای ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیازی بود ما موسیقی گوش کنیم که حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند ، خدا و 124 هزار تا پیغمبر و 12 امام و این علما یکیشون میگفتند برای تعجیل در ظهور بشینید موزیک یاس گوش بدید ، انشالله که فرجی بشه !!!!!

نقل قول:معتاد بودن وی؟ خیلی راحت اتهام می زنید!!
می خواید بنده هم برخی از مداحان اهل بیت رو براتون مثال بزنم که ... (البته برخیشون که دلیل علمی هم میارن!!)

ضمنا در مورد موسیقی حلال و حرام بهتر است هر کسی به مرجع خود مراجعه کنید.در بعضی موارد مراجع نظراتشون 180 درجه متفاوت است....

اولا که بنده مداحان را سرلوحه خود قرار ندادم که بخواهم از انها در اینجا دفاع کنم . دوما نیازی به اثبات نیست فقط کافی است کمی از مصاحبه های این فرد و کلیپ ها و مدارکی که خودشان در سطح نت پخش کرده اند مشاهده کنید که در حال مصرف مواد هستند.

درباره حلال و حرام موسیقی هم بنده کلی نظر ندادم خیلی از سبک ها هستند که دارای آرامش خاصی هستند و واقعا برای انسان نیاز است و این که از موسیقی میشود ضد تهاجم استفاده کرد کاملا درست است همانطور که حضرت آیت الله خامنه ای میفرمایند :
«موسيقي اگر انسان را از ياد خدا و معنويت غافل كند و به ابتذال، گناه و بيكارگي بكشاند، حرام است.»
«اين كه ما بگوييم موسيقي بهترين راه مقابله با تهاجم فرهنگي است، نه، من به اين معتقد نيستم كه موسيقي يك چنين كششي داشته باشد.
بهتر است بگوييم موسيقي يكي از راه‏هاي مبارزه با تهاجم فرهنگي است. بله، يكي از راه‏هاست. البته با شرايطي مي‏تواند باشد امّا اين را، بهترين راه نمي‏دانم.

اما این که این آقای faridmousavi میگوید من با آلبوم یاس قصد انتظار برای حضرت مهدی را دارم واقعا یک حرف بی معنی و بیهوده هست که بدون شک هر خواننده ای بعد از مطالعه آن عکس العملی تعجب برانگیز از خود نشان میدهد،همانطور که در پاسخ عزیزان مشاهده میکنید .

نقل قول:این بحث ریتم باید کار پزشکی و بالینی روش بشه و اظهار نظر شخصی شما نمی تونه دلیل باشه

درباره این بحث هم باید عرض کنم که بنده تخصصی در این زمینه ندارم که بخواهم اظهار نظر شخصی کنم هر آنچه که گفتم 1% از حرفهای محققان خارجی و داخلی در این زمینه بود ، قبلا مقالات و سخنرانی های فراوانی ایجاد شده که با کمی صرف وقت میتوانید به این موضوع پی ببرید ، از حوصله این تاپیک خارج است اگرنه بحثی کاملی بر روی آن میداشتم..

بهرحال دوستان ممنون که تا اینجا با ما همراه بودید بهتره که نیتجه گیری کنیم و این تاپیک بسته شود .

اولا متاسفانه دوستان برخی زمینه ها را با هم اشتباه گرفته اند ، مراقب درگیر شدن حق و باطل با هم باشید و سعی کنید راهکارهایی را سرلوحه عملتان قرار دهید که علما بزرگ دینمان آن را انجام میدادند . بهترین کار تبعیت از زندگانی عالمانی نظیر آیت الله بهجت و آیت الله قاضی است ، این را قبول داریم که سخت است اما هیچ کاری نشدنی نیست.

دوما دوستان این نکته را از یاد نبرید امام زمان منتظر صلوات و اعمال خاص ما است ،‌ لذا اول یک سلامت برای تعجیل و سلامتی ایشان بفرستید دوم هم سعی کنید با یاد خدا باشید که این بهترین راه برای کمک به امر ظهور است ما هم برای شما یک مکانی برای این کار اماده کرده ایم که در لینک زیر میتوانید در این کار خیر که بسیار آسان است و وقت کمی از شما میگیرد شرکت کنید. انشالله که مورد قبول واقع شود

کمک به امر ظهور - ختم قرآن هفتگی

ببخشید که زیاد حرف زدم
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، ghadimi2
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]