|
فتواهای محیر العقول وهابیون
|
|
۱۹:۴۲, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۱:۵۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اخبار رسیده از بحرین حاکی از آن است که شیخ "سعیدی" مفتی وهابیت بحرین در جدید ترین فتوای خود دست دادن و روبوسی با زنان نامحرم برای نخست وزیر را حلال دانست / آقای نخست وزیر ولی أمر مردم به شمار می رود لذا ممکن است برخی اعمالی که برای مردم حرام است، برای وی حلال باشد!
به گزارش شیعه آنلاین، بر اساس اطلاعات موجود دست دادن و روبوسی هر مردی با زن نامحرم در مذاهب مختلف اسلامی حرام به شمار می رود اما اخبار رسیده از بحرین حاکی از آن است که شیخ "سعیدی" مفتی وهابیت بحرین در جدید ترین فتوای خود دست دادن و روبوسی با زنان نامحرم برای نخست وزیر را حلال دانست. مفتی وهابیون بحرین در مورد این فتوا گفت: آقای نخست وزیر ولی أمر مردم به شمار می رود لذا ممکن است برخی اعمالی که برای مردم حرام است، برای وی حلال باشد! ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۸, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
سجده اما از نوع وهابی دانلود کنید
* فرمت این فایل با مدیا پلیر قابل اجرا نمیباشد با k-m-pleyer اجرا بفرمایید. دانلود نرم افزار |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۰ ۱۵:۱۸)saloomeh نوشته است: سجده اما از نوع وهابی دانلود کنید مطمئنید ویروس نیست فرمتش ms.dos هست |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
مطمئنید ویروس نیست
فرمتش ms.dos هست بله قبلاً چک شده . |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
ای بابا انقد به این چیزایه سطحی گیر ندیم
وهابیا در طی تاریخ حماقت یا بهتر بگم خریت خودشون رو ثابت کردن ما مسائل مهمتری داریم که بشون بپردازیم به نظر من این مطالب رو ببریم تو خنده حلال بذاریم که قاطی جکهایه دیگه بش بخندیم
|
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
دیدن چهره نامزد از اینترنت حرام است! مفتی وهابی در یک فتوایی عجیب اظهار کرد که دیدن چهره نامزد از اینترنت حرام است
شیخ "عبدالمحسن عبیکان" در این باره گفت: در گذشته اجازه داده بودم که مرد چهره نامزد خو را از طریق اینترنت ببیند اما اکنون به این نتیجه رسیدم که امکان دارد مرد ضعیف النفس باشد و در صورت ازدواج نکردن با آن دختر، از عکس او در فضای اینترنت سوءاستفاده کند بنابراین نظر قبلی خود را پس می گیرم و ارتباط از طریق اینترنت بدین شکل را حرام اعلام میکنم. وی در ادامه افزود: هنگامیکه از من پرسیدند آیا جایز است که از طریق یاهو مسنجر چهره نامزد را دید یا خیر، چنین گفتم که اساسا دیدن چهره دختر پیش از ازدواج با هدف ازدواج حق مسلم مرد است و کار حلالی به شمار میرود و در سنت نبوی نیز چنین آمده اما اگر قرار باشد از طریق اینترنت موجب سوءاستفاده و نشر فحشا شود، بنابراین حرام است. گفتنی است به رغم صدور چنین فتوایی اما به دلیل برخی عادات و تقالید بسیار سنتی و رادیکال موجود در عربستان سعودی که گاهی حتی مانع دیدن چهره دختر پیش از ازدواج میشوند، طی چند سال اخیر بسیاری از پسران از طریق اینترنت چنین کاری میکردند. در گذشته یعنی پیش از دسترسی افراد به اینترن، پسران عربستانی تنهای برای دانستن چگونگی چهره دختری که میخواستند با وی ازدواج کنند، به شرح، توضیح و توصیفاتی ک مادر یا خواهر خود که به خواستگاری میرفتند اکتفا میکردند. |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۶:۰۶ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه تحقیق مختصری کردم در مورد چیزهایی که از نظر وهابیون حرام,شرک و بدعت است.که در زیر به بعضی از اونها اشاره میکنم: 1.زیارت پیامبر گرامی و (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)ودست کشیدن وبوسیدن به حرم پیامبر .ائمه طاهرین را شرک وحرام میدانند. 2.سجده به تربت بدعت وحرام است. 3.گرفتن مراسم میلاد رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بدعت وحرام است. 4.مراسم سوگواری پیامبران و صالحان بدعت وکفر است. 5.گرفتن جشن تولد نوزادان ومراسم ازدواج بدعت وکفر است. 6.درود به پیامبر قبل وبعد از اذان بدعت وکفر است. 7.دعا کردن کنار قبر پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)به قصد اجابت بدعت وکفر است. 8.دست کشیدن به پرده کعبه بدعت وکفر است. 9.اهداء ثواب نماز وقرآن به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وتوسل وشفاعت خواستن از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وائمه(علیه السلام)بدعت وکفر است. 10.رفتن به غار حرا بدعت وکفر است. 11.ذکر با تسبیح بدعت وکفر است. 12.آغاز کردن جلسات با آیات قرآن بدعت وکفر است. 13.گفتن(صدق اله العلی العظیم)بعد از ختم قرآن بدعت وکفر است. این مواردی بود که من متوجه شدم.اگر شما هم اطلاعات اضافی دارید عنوان کنید تا دوستان دیگر هم مطلع بشوند. |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
یهو بگن زندگی کردن بدعت و کفر است دیگه...
اونموقع دست دادن و روبوسی دیپلماتهاشون با زن اجنبیه که حلال اعلام کردن بدعت نیست. کافر های نجس. اللهم العن هم جمیعا... |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۹:۰۰ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
دوستان اینها برای فتواهای خودشون به قرآن استناد میکنن و بزرگترین مشکلشون هم اینه که قرآن رو تفسیر به رای میکنن و اعتقاد دارن چون آیه داریم که قرآن ساده بیان شده پس باید همه قرآن رو بفهمن و دیگه نیازی به معلم نداره. مسلما طبق گفته پیامبر این قرآن و عترت هستن که با هم باید باشن و لازم و ملزوم یکدیگرند و اگه هرکدوم از اونها رو به تنهایی مورد توجه قرار بدیم گمراه خواهیم شد. اگر کسی با قرآن و روایات صحیح مانوس نباشه مطمئن باشید جلوی تبلیغات وهابی ها کم میاره چون تسلط فوق العاده ای رو قرآن دارن. و طی تجربه ای که من داشتم اگه تسلط رو قرآن نباشه تمام اعتقادات شیعیان رو به راحتی زیر سوال میبرن و متاسفانه افرادی هم دیدم که طی تبلیغات این وهابی ها از تشیع برگشتن. |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
نظر عجیب یک گروه وهابی عربستان درباره رانندگی زنان یک گروه مهم وهابی سلفی در عربستان سعودی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرده که قانونی شدن رانندگی خودرو توسط زنان در عربستان، به "رواج فساد" دراین کشور خواهد انجامید. به گزارش فرارو در گزارشی که این گروه برای شورای عالی عربستان آماده کرده، همچنین تاکید شده که آزادی رانندگی زنان می تواند به افزایش روسپی گری، طلاق و همجنس خواهی بینجامد. این گروه گزارش خود را در قالب یک تحقیق دانشگاهی به شورای عالی عربستان تقدیم کرده است. شورایی که می تواند در مورد آزادی رانندگی زنان در این کشور تصمیم گیری کند. زنان عربستان سعودی طی سالهای اخیر تلاش می کنند تا "حق رانندگی خودرو" در خیابان های این کشور را از طریق تصویب قانونی در این رابطه، به دست آورند. براساس قوانین اسلامی عربستان سعودی زنان برای شرکت در محیط عمومی باید از مردان خانواده اجازه داشته باشند.
|
|||
|
۱۶:۵۶, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
این فایله ویروسه بابا
نیمدونم چی میکنه ولی یه بلایی رو سیستمم اورد
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مضحکترین فتواهای دنیا را بخوانید | ali0077 | 22 | 10,315 |
۲۶/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: soora |
|

![[تصویر: 230169_154812377919788_143818639019162_3...0274_n.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6664576456/230169_154812377919788_143818639019162_321278_380274_n.jpg)