کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت بازي هاي رايانه اي
۱۳:۵۵, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه بچه هاي فعال تالار گفتگو اول از همه اين روزهاي عزيز محرم رو بهتون تسليت ميگم براي همه تواين ماه عزيز دعا كنين واسه منو چندتا از بچه هاي گروهمون هم دعا كنين تا بتونيم كاري رو كه قراره شروع كنيم به ثمر برسونيم تا راه براي بقيه هم باز بشه وهر كسي كه دوست داره براي سربلندي اين اب و خاك كاري بكنه ودر حدتوانش در مقابل ناتوي فرهنگي يه حركتي بكنه راه براش هموارتر بشه.
راستش من دانشجوي رشته كامپوترم وقراره ( به كمك خدا ) با چندتا از هم رشته اي هاي خودم يه گروه بشيم و روي بازيهاي كامپوتري كاربكنيم تا بتونيم ذهنهاي كودكان ايراني رو خودمون كنترل كنيم .شايد بگين اين كارها زياد تو ايران انجام ميشه درسته ولي اين يكي با بقيه فرق داره زياد نميتونم در موردش حرف بزنم ..... Confusedميخواستم از افرادي كه دستي در ساخت بازيهاي رايانه اي دارن حالا از داستان نويسي گرفته تا.....برنامه نويسي اون كمك بخوام وچندتا طرح در مورد داستانش بدن كه محتواش ديني فرهنگي باشه ويكم هم در مورد خود بازي راهنماييم كنن .به اميد راهنمايي وكمكهاي شما دوستان عزيزSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، محب الزهرا ، Ali#59
۱۴:۰۰, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
به نظر من محتواش دینی نباشه ، فعلا فرهنگی باشه تا راه بیوفته.

یه اسم دینی که روی یه بازی اومد ، دیگه کسی نمیره و تهیش کنه ، این همه بازی با گرافیک بالا هست.

به نظر من یه اسم شیک و یه داستان هیجان انگیر و کاملا فرهنگی ، حتی اگه سبک اکشن باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، fereydun ، L.payam
۱۴:۰۹, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
از راهنماييتون ممنونم خودم هم به همين فكر ميكردم اگه فرهنگي باشه بهتر ميشه كار كرد ميشه يكم جزيي تر راهنمايي كنين ؟؟؟ مثلا چندتا اسم واسه بازي بگين تا روش فكر كنم من خودم زياد اهل بازي كردن نيستم دقيقا نميدونم چه داستاني و محتوايي بيشتر جوانها وبچه هارو جذب ميكنه.
۱۴:۱۷, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام دوست عزیز
کاری خیلی خوبی میکنید. لازم دونستم برخی موارد رو برایتان ذکر کنم.
اکثر کسانی میان تو این کار منظورم ساخت بازی های ارزشی است، بعد مدتی انتظار دارند که دولت و سازمان بازی های رایانه ای و.... همه بیان یه کمکی چه مالی چه غیر مالی بهشون بکنن که این انتظار غلطیه. شما اول برادریتو باید ثابت کنی بعد ادعای...

اما راجع به بازی های ساخت داخل. مشکلات زیادی داره .
ما حدود یک ماه پیش یه جلسه افتتاح 4 بازی وطنی بودیم که درباره جنگ و دفاع مقدس بود.
به جز یکیشون به اسم نبرد خیبر همه شون مثل بازی های قدیمی بودن. هیچ کدوم به دل من نچسبید که بخوام بازی کنم.(گرچه دیگه بازی نمیکنم) خلاقیت لازم داره نه چیزی که برای ورژن های 1و2 بازی های خارجی است.
به نظر من ایده ای که میتونه مورد توجه قرار بگیره در مورد داستان بازی پیش بینی حمله به ایرانه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۱۹:۱۲, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5

به نظر من جناب Mohammad Trust کاملا درست می گن.
این تاپیک شما و کمک خواستنتون باعث شد سری به آرشیوم بزنم.مطلبی پیدا کردم در مورد صلح در بازیهای ویدئویی که چه قدر از صلح سوئ استفاده شده برای جنگ افروزی.حالا مطلبشو تایپ می کنم تا بیشتر استفاده کنید.(30 دقیقه دیگه با عنوان صلح در بازیهای ویدئویی)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، help me
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]