|
همای و مستان
|
|
۱۶:۲۵, ۱۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۲۹ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم این روز ها که بازار موسیقی متال و رپ داغ داغ است ما همه از موسیقی سنتی غافل شده ایم و بی خبر مانده ایم چند سال است که یک گروه موسیقی بازار موسیقی سنتی را به دست خود گرفته است و به خوبی دارد کار می کند انصافاً کارهای زیبایی هم اجرا می کند ولی گاهی به جاده خاکی می زند !! در میان اشعاری که می خواند اشعار عرفانی بسیار زیاد است ولی بعضم مواقع اشعارش عرفانی نیست که بر ضد عرفان هم است به این دلیل او را مرتد عنوان کرده اند! این گروه هم اکنون در کشور های غربی کنسرت ها و اپرا اجرا می کند تا جایی که دریافت لوح از شهردار بورلی هیلز آمریکا را در کارنامه خود دارند بگذریم قسمتی از اشعار این خواننده را در زیر آورده ام البته کوتاه: توبه ها را بشکنیم توبه ها را بشکنید ، توبه ها را بشکنید میخانه ها را وا کنید ای بـــاده خـــواران پیمانـه را احیــا کنیـد ای مــل گســاران باده ساغـر کنیـد ، توبـه ای دیگـر کنیـد خرقه از تن برکنید ، توبه ها را بشکنید توبـــه هــا را بشکنیـــد آمــــد بهــــاران ملاقات با دوزخیان ن دم که مــــرا مــــی زده بـر خـــاک سپــارید زیـــــر کفنــــــم خمــــــره ای از بـــــاده گذاریـد تــــا در سفـــــر دوزخ از ایــن بــــــاده بنوشـــم بـــــر خــاک مـن از ساقــــه انگـــــور بکــاریــــد آن لحظـــه کــه بـا دوزخیــــان کنـــــم مـــلاقات یک خمـــره شـــراب ارغـــوان بــرم به سوغات هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی بنشینـــــم و بــــا دوزخیـــــــان کنـــم تــــلافی کعبه بـه گـرد کعبـه می گـردی پریشان کـه وی خود را در آنجا کرده پنهان اگــر در کعبــه می گـــردد نمـایـان پس بگرد تا بگردی بگرد تا بگردی در اینجا باده مینوشی ، در آنجا خرقه می پوشی ، چرا بیهوده میکوشی در اینجا مـــــردم آزاری ، در آنجا از گنـــــــــــــه عاری ، نمی دانم چه پنداری در اینجــا همـــدم و همسایــــه است در رنــج و بیمــاری تو آنجا در پی یاری این چه جهانیست ؟ این چه بهشتیست؟ این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت. این چه جهانیست؟!این چه بهشتیست؟! این چه جهانیست که نوشیدن می نارواست؟! این چه جهانیست؟ این چه بهشتیست , در آن خوردن گندم خطاست؟! این چه بهشتیست؟ ![]() پرواز همای با نام پیشین سعید جعفرزاده احمد سرگورابی از خوانندگان ایران است. وی همراه با گروه مستان که مجموعهای از نوازندگان سازهای ایرانی هستند، سبک تازهای از موسیقی سنتی را ارائه میدهند.وی همچنین خواننده گروه ارکسترال به آهنگسازی شهرداد روحانی در آمریکا بودهاست. همای، زاده روستای «احمد سرگوراب» در گیلان بوده و ترانههایی را نیز به زبانهای گیلکی و تالشی اجرا کردهاست.در زمینه هنر آواز، شاگرد اساتیدی همچون فریدون پوررضا، سید کمال الدین عباسی، هنگامه اخوان، کریم صالح عظیمی را دارد و همچنین در باب زمینه شعر و ادبیات فارسی از استایدی همچون علیقلی محمودی بختیاری، حبیب نبوی، محمود طیاری و دادبه بهره مند گردید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۳, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
من که هما گوش نمدم اما همون 4 5 تایی که شنیدم اشعار خیام بیدن اون شعرای پست اولم فک کنم مال خیامن (بر اساس شنیده ها) |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم...
یه مدتی نبودم تا از دستم یه نفس راحت بکشید! حالا برگشتم... ![]() یکی از شعر های همای هم اینه : زاهدا... زاهدا... من که خراباتی و مستم به تو چه...! ساغر و باده و بط بر سر دستم... به تو چه! ........ تو که در گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟! من که در گوشه ی میخانه نشستم به تو چه!!!!!! راستش نمی خوام الکی گیر بدم اما ...... ![]() وقتی تاثیر این شعر ها رو روی دوستام و حتی خودم دیدم یه کم تعجب کردم! چون همون لحظه داشتم به این فکر میکردم که واقعا به کسی چه!!!!!!!! یعنی یه جورایی دو تا اصل مهم امر به معروف و نهی از منکر واسم رفت زیر سوال! البته استغفار کردم و ..... اما به هر حال خواه ناخواه این شعر همچین تاثیری حداقل روی رده ی سنی خودم میذاره. بقیه ی شعر ها هم یه جورایی یه سری چیزای دیگه رو زیر سوال میبره.... امیدوارم که خواننده ی این شعر ها منظور خاصی نداشته باشه! به هر حال من دیگه این شعر ها رو هم گوش ندادم... نا گفته نماند که کل آلبوم نوازندگی عالی و تاثیر گذاری داره و جذب کننده س و مسلما خیلی بهتر از اراجیفیه که خونده میشه و اسم ترانه روشون گذاشتن! |
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خواهر گرامی مطمئنید این اهنگ ماله همای هست ؟
چون من یه بار از دوستانم شنیدم که این کار گروه دوزخ ه |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
علیک سلام
من این آهنگ رو در آلبوم گروه همای شنیدم... اسم آلبوم ملاقات با دوزخیان ه، اسم قطعه هم به تو چه... |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان خواهشا با دید باز بنگرید.
این اصلا خوب نیست که به هر چیزی گیر بدین. درسته که آدمای سطحی و عامه مردم از این آهنگها چیزای سطحی رو برداشت میکنن. و فکر میکنن کار اینها یه جور دین ستیزی هستش. اما بیشتر شعراشو از خیام گرفته که اونم دیگه میشناسید حتما. شما که فقط به جاهایی مثل : زاهدا... زاهدا... من که خراباتی و مستم به تو چه...! ساغر و باده و بط بر سر دستم... به تو چه! راست بگو راست بگو راست فردوس برینت کجاست؟ بهشت همان ناکجاست! بهشت همان نا کجاست ! گیر میدین باید توجه کنین که اسم آلبومش در کل ملاقات با دوزخیان بوده و این یعنی چی؟ یه کم فکر کنید معلوم میشه! ابیات اینطوری هم داشته: این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت هر کجا وقت خوش افتاد همان جاست بهشت دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود گر درون تیره نباشی همه دنیاست بهشت خب داره یه جورایی راست میگه از لحاظ روانشناسی. و این ابدا به معنای انکار معاد نیست |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۱۹:۲۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۵۲)Maryam.A نوشته است: دوستان خواهشا با دید باز بنگرید. با کمال احترام دارید اشتباه برداشت می کنید! این چه ربطی به روانشناسی داره؟ من متوجه نمی شم! این به معنای انکار معاد نیست به معنی عدم احتیاج به معاد و دنیای دیگر هست. مستقیم می خواد این رو بگه! دیگه از این واضحتر نمی تونست منظورش رو برسونه ! |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۸ توسط Maryam.A.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۹:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: با کمال احترام دارید اشتباه برداشت می کنید! مگه همیشه تو زندگی عادی نگفتیم هر جایی که دیدی خوشی و خوشحالی میتونه برات بهشت باشه اونجا. مگه نمیگیم ای آدما بیایین با خوبیهامون دنیا رو برای خودمون بهشت کنیم . (البته باز تاکید میکنم این اصلا به منظور دل بستن به دنیا نیست) همیشه میخوایین مطالبو از یه جنبه نگاه کنین از شما بعیده. ضمنا اینم بگم که منظور از بهشت کردن دنیامون این نیست که هر کاری دلمون میخواد بکنیم. بلکه همانطور که خدا ازمون میخواد باید از خوبی ها و خوشی های دنیا در جهت تکمیل توشه ی آخرتمون بهره ببریم. والا مگر بشهت چیست جز کمک به هم نوع یا نیکی به پدر مادر یا انجام دستورات خدا... فکر میکنم دوستان معنای بهشتو بد متوجه شدند . |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۷)Maryam.A نوشته است: مگه همیشه تو زندگی عادی نگفتیم هر جایی که دیدی خوشی و خوشحالی میتونه برات بهشت باشه اونجا. ببینید دو نفر رو تصور کنید که دو جهان بینی مختلف دارند . اگر هر دو نفر بیایند و یک کلمه را بگویند به این معنی نیست که هر دو نفر از این یک کلمه یک منظور دارند. مثلا هر دو بگویند "تکامل " اگر خداپرست بگوید تکامل منظورش کامل شدن است یعنی نزدیک شدن به خداوند و طی کردن مراحل عرفان و خداپرستی. ولی اگر یک لائیک بگوید تکامل ، منظورش نظریه داروین است! می خواهد بگوید که قوی تر بوده که حفظ حیات کرده ... (بماند ! ) این آقا طرفداری مثل من و شما لازم ندارد . این آقا همان طرفداری را لازم دارد که بیاید و به او بگوید : " این فریاد ملت ایران بود که از گلوی شما در آمد! حرفهای نگفته ملت ایران را زدید" ( اگر خودم نمی شنیدم باور نمی کردم ) حرف ملت ایران کدام بیت از بیتهای بالاست؟؟؟ نقل قول:والا مگر بشهت چیست جز کمک به هم نوع یا نیکی به پدر مادر یا انجام دستورات خدا... نه دوست عزیز بهشت اینها نیست. اینها راه بهشت است. ای قصه بهشت زکویت روایتی ............. شرح جمال حور زرویت روایتی
را دریابیم . بگذارید فکر کنند بهشت همان نا کجاست!! |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۲۰:۲۱ توسط Maryam.A.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
میشه بگین بهشت چیه فاطمه خانم ؟
یا فکر میکنین اونجا قراره چی کار کنین .که اگه اینجا تو این دنیا انجامش بدین میشه گناه. ضمنا حرف ملت ایران این چیزا نیست . مردم الان خیلی خوب میفهمن چی خوبه چی بد. همیشه افرادی هستن که قصد خراب کردن این ملتو دارن. فکر میکنن مشکل مردم می و باده و این چیزاست و همش در پی معشوق بازین. اما نه عزیز من همون خانم موسوی که فیلم تهران من حراج رو ساخت هم اینا رو میدونست اما دیدین چطور آبروی ملتو پیش کشور های غربی برد. طوری که همه الان فکر میکنن وافعا مهمترین دغدغه مردم ما توی 2 تا دونه پارتی گرفتن خلاصه میشه. |
|||
|
۲۱:۳۲, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۵:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ببینید مریم خانم
بنده اصلا دلم نمی خواد شما و بنده سر این جور افراد با هم بحثمون بشه! و قصد دعوا و مرافعه با هیچ کس رو ندارم. این از این. حالا باید بگم بهشت کجاست . خیلی سخته آخه چیزی رو که آدم ندیده نمی تونه توصیف کنه! و چیزی رو که نمی تونی توصیف کنی نمی تونی شبیهش رو بیاری! البته یک توصیفاتی در قرآن اومده . بهشت طبقات مختلف داره و به اندازه ای که فرد در این دنیا درجات رو کسب کرده از اونها بهره مند میشه. مثل جنات: تِلْكَ حُدُودُ اللّهِ وَمَن يُطِعِ اللّهَ وَرَسُولَهُ يُدْخِلْهُ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ اينها احكام الهى است و هر كس از خدا و پيامبر او اطاعت كند وى را به باغهايى درآورد كه از زير [درختان] آن نهرها روان است در آن جاودانهاند و اين همان كاميابى بزرگ است (۱۳) یا رضوان که یکی دیگر از اون طبقات است. در رضوان کسانی وارد می شوند که هم خداوند از اونها راضیست و هم اونها از خداوند . درواقع افرادی که به مقام رضا رسیده اند. بهره های مختلفی در بهشت های مختلف نصیب آدمها میشه که بحثش در اینجا جایز نیست. حال ممکن است عدهای برای رسیدن به بهشت خداوند رو عبادت کنه . خداوند هم او رو از بهشت برخوردار میکنه اگر بخواهیم مثل جناب همای به دنیا نگاه کنیم به صورت مادی البته این با نیکو کاری متفاوته ها . منظورشون اصلا نیکوکاری نیست یعنی از لذتهای دنیا می خواهند بهره مند شوند همین جا که هستیم خودمون هم می تونیم به نوعی بهشت رو در همین دنیا ایجاد کنیم. تئوری اینها این است که نقد را بچسبیم ،آن دنیا را چه کسی دیده. اما....... حال منتهای همت عارفان رسیدن به مقام وصل الهیست و نه پرداختن به خیال بهشت! و تقاضای آنان رسیدن فقط و فقط به قرب الهیست در این مقال. چنان است که فقط به قصد رسیدن به محبوب او را عبادت کنند. صحـبـت حـور نخواهم که بـُوَد عین قصور بـا خـیـال تـو اگــر بـا دگـری پـــــــــردازم در ضمن در باره رباعیات خیام تحقیق کردم از اساتید ایشون فرمودند: تنها 13 رباعی دقیقا مشخص هست که خیام خود سروده بقیه دچار ابهام است و دقیقا مشخص نیست که خود جناب خیام بقیه را سرودند یا نه! با احترام تحقیق (راجع به موضوع مورد بحث ) کنید بعد حمله کنید! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: homay.jpg]](http://del-ava.persiangig.com/image/homay.jpg)