کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم.

(۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است:  ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن.
حالا اون مکان مشترک میتونه کتابخونه ،حسینه ،مسجد نمیدونم...هرجایی که عمومی باشه و برای همه قابل دسترس...
تشکیل یک گروه در بیرون از فضای مجازی امکان پذیر هست یا خیر به نظرتون؟؟Huh
مثل همه موسسات مهدوی که میشناسیم...
ممکنه غیرممکن باشه ولی دوست دارم بدونم نظراتتون چیه..باتشکر..Smile

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است:  جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه
البته همین الان من با بعضی از رفقایی که در این تالار پیدا کردم ارتباط حقیقی پیدا کردیم
اما این کار کری هست که باید با برنامه و دقیق انجام بشه اگه میخواد که هدفمند باشه و موثر
مقدماتی لازم داره
برای گام اول بهتر است دوستان لیستی از کتاب هایی رو که دارند رو شروع کنند به آماده کردن
سعی کنند که موضوع بندی شده باشه
اگه خواستید میشه یه نمونه از موضوع بندی رو هم خدمت دوستان ارائه بدم
در گام دوم باید یه توضیح مختصر در حد چند خط در مقابل هر کتاب نوشته بشه
در گام سوم باید محل شهر سکونتش رو هم هر شخص معین کنه
در گام چهارم باید کل کتابهایی که در یک شهر اعضا دارند و هر کدوم فهرست بندی کردند رو در یک فهرست جامع گرداوری کنیم
و در گام پنجم باید با مشورت به یک سازو کار برای به اشتراک گذاشتن کتابها برسیم
البته این فقط در مورد کتاب هست
البته موارد زیاد دیگه ای برای همکاری اعضا وجود داره اما برای گام نخست این بد نیست باقی دوستان هم باید نظر بدن
یک نکته این، پست به نظر حقیر جای مناسبی برای مطرح کردن این پیشنهاد نیست
یا علی

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است:  این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟
اون نمونه که گفتید رو در اختیار ما هم بگذارید تا بدونیم چطور عمل کنیم.
این پیشنهاد رو در پست پیشنهادات بگذارم؟

البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، hosseinta ، محصل ، chista3 ، ONLY66 ، nooromahdi ، semnani ، nasimesaba ، ساقی ، taleb ، azade ، mhvvhm ، Farzaneh

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۷, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #41
آواتار
بنده از مدیر بخش درخواست می کنم این تاپیک رو حذف کنن.
گویا بعضی از کاربران هنوز به سنی نرسیدن که بشه باهاشون همچین بحث هایی رو مطرح کرد!
ما وقتی این تاپیک رو ایجاد کردیم گمان می کردیم دوستان خودشون ضوابط رو مد نظر دارن اما...
این پست رو قبلا علی 110 گذاشته، کار قشنگی نیست که تمام پست رو عینا کپی کردم اما لازمه دوستان یه بار دیگه هم بخونن:
نقل قول:طبري در دلائل الامامة، از مفضل بن عمر نقل کرده که امام صادق فرمود: همراه قائم (آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم ) سيزده زن خواهند بود. گفتم آنها را براي چه کاري مي‏خواهد؟
فرمود: به مداواي مجروحان پرداخته، سرپرستي بيماران را به عهده خواهند گرفت. عرض کردم: نام آنها را بفرماييد.
فرمود: قنواء، دختر رشيد هجري، ام ايمن، حبابه والبيه، سميه، مادر عمار ياسر، زبيده ام خالد احمسيّه، ام سعيد حنفيه، صيانه ماشطه، ام خالد جهنّيه. [4]
[4] دلائل الامامة، ص260.

مولا علی و ارتباط با زنان و دختران

حد سخن گفتن و ارتباط با نامحرم

در روایتى رسول خدا (صلى الله علیه وآله) زنان را نهى فرمود از این که در حضور نامحرم بیشتر از پنج کلمه (یا جمله) درباره مسائل ضرورى سخن بگویند (بحارالانوار،ج 100، ص 243).

همچنین در روایت دیگرى آمده است: ابوبصیر گوید: در کوفه براى زنى قرآن مى خواندم، روزى با او مختصرى شوخى و مزاح کردم؛ پس از مدتى که خدمت امام باقر (علیه السلام) رسیدم مرا مورد سرزنش قرار داد و فرمود: هر کس در خلوت مرتکب گناه شود خدا به او نظر رحمت نمى کند. (سپس فرمود) : به آن زن چه گفتى؟ من از خجالت صورتم را پوشاندم و توبه کردم. پس فرمود: دیگر چنین کارى را تکرار نکن. (بحارالانوار، ج 46، ص 247).

امام على(علیه السلام)فرمود: هر کس با دختران و پسران جوان شوخى کند (وبگو و بخند داشته باشد)، قطعاً به زنا دچار مى شود (مستدرک الوسایل، ج 14، ص 331).

امام صادق (علیه السلام) فرمود: رسول خدا (صلى الله علیه وآله) بر تمام زنان سلام مى کرد و آنان به سلام او پاسخ مى دادند و امیرالموءمنین(علیه السلام) نیز بر زنان سلام مى کرد ولى دوست نداشت بر زنان جوان سلام کند و مى فرمود: مى ترسم صداى آنان مرا خوش آید و ضررى که از این جهت بر من وارد مى شود، بیش از ثوابى باشد که از سلام کردن به آنان مى طلبم (فروع کافى، ج2، ص 648).

امیرالموءمنین (علیه السلام)فرمود: بر زنان سلام نکنید و آنان را به غذا خوردن با خود دعوت نکنید (منبع پیشین، ج5، ص534).

امام على(علیه السلام)فرمود: پیامبر خدا (صلى الله علیه وآله) زنان را از بلند صحبت کردن نهى مى کرد مگر آن که ناچار باشند؛ و نیز مردان را از سلام کردن بر آنان نهى مى نمود (مستدرک الوسایل، ج14، ص280).

حجاب و قانونمندى روابط زن و مرد در روایات اسلامى

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، mohammad790 ، bahar2006 ، مسافر ، bozorgmehr
۷:۳۹, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۷:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #42
آواتار
من متاسفانه می بینم تعداد محدودی کاربران خیلی داغ کردن. یادم به 10 سال پیش خودم افتاد تو دانشگاه که وقتی حرف از محدودیت در روابط آقایون و خانم ها زده میشد زود عصبانی میشدم و توهین می دونستم و ... امیدوارم دوستان فکر نکنن از جایگاه بالا دارم حرف می زنم اما اینها و این صحبتها یعنی یا هنوز شیطان رو نشناختین یا اینکه دارین خودتون رو فریب می دین.
شما یک دلیل موجه (نه توجیه شیطانی) بیارین که چرا آقایون و خانومها باید حتما همدیگه رو زیارت کنن؟ می خواین رشد کنین؟ رشد کنین چرا با هم؟ چرا نمیشه آقایون جدا رشد کنن، خانومها جدا رشد کنن. عذر میخوام عزیزی که فکر می کنین ماها می خوایم قیم شما بشیم. یعنی شما احادیث پیغمبر و امام رو هم قبول ندارین؟ اونها رو قیم خودتون نمی دونین؟ نعوذ بالله اونها هم فکر خشک مقدسی داشتن که اینهمه محدودیت گذاشتن یا واقعا شیطان رو می شناختن و نگران ما بودن؟
این ارتباط رو به شرط اضطرار اونهم با شرایط خاص مجاز دونستن. آیا الان اضطرار در کار هست؟ خدا خوب می دونه که نه تنها اضطراری نیست بلکه نیازی هم نیست.
عزیزان من نمیخوام بگم پیر و مرشد و ... هستم. اما ما خودمون این حرفها و این جلسات مختلط و ... تجربه کردیم. اتفاقا من آدم مذهبی هم نبودم و مدافع اختلاط بودم اونهم در زمان جوانی و جاهلیت خودم. خوب می فهمم چرا اینقدر جبهه می گیرین. من مطمئنم شما نیت خیر دارین و اهدافتون هم مقدسه اما ما معصوم نیستیم. اینقدر حدیث و روایت خوندم از اینکه شیطان چقدر از بحث زن و مرد نامحرم استفاده میکنه. چقدر سود برده و میبره. یعنی اینقدر ما به خودمون مطمئنیم. نمیشه وارد جزئیات شد اما موارد تلخ کم نبوده. من یه مثال کوچیک می زنم شما تا آخرش برین.
این کشش و جاذبه یک امر غریزی هست. نمیشه بگین نیست یا من مهارش می کنم. حضرت علی علیه السلام هم نتونستن چنین ادعایی کنن. ما چطور می تونیم به خودمون مطمئن باشیم؟ اومدیم در این دیدارها یکی صدایی شنید و به قول مولامون علی دلش لرزید. چهره ای دید و دلش لرزید. لحن صحبت دید و دلش لرزید. اون وقت چی؟ تا کجا و چطوری ادامه پیدا کنه؟ .... من دیگه ادامه نمیدم. آیا اون موقع فکر و ذهن طرف میشه امام زمان یا .... من بحث فسق و گناه رو نمی کنم. بحث آشوبی رو می کنم که در دل پیدا میشه.

یکبار دیگه دعوت می کنم به کلام معصومین احترام بیشتری بگذاریم و پیروی کامل کنیم نه سلیقه ای. کمی هم به تجارب ما اعتماد کنین. خدایی ناکرده ما که بد شما رو نمی خوایم. نیت ما هم خیر هست. شما دقیقا فکر کنین این خواسته ما که ارتباط مختلط باشه واقعا نیازه یا توجیهی هست که شیطان بر دهان و زبان ما جاری کرده؟ دوستان کتابهایی هست که مکرهای شیطان در طول تاریخ رو نوشته. مطالعه کنین می فهمین اینهمه اصرار بنده برای چیه.

عذر میخوام طولانی شد کلامم. احساس می کنم سر این قضیه ارتباط دوستانه مجازی ما داره خدشه دار میشه. گفتم پا وسط بگذارم بلکه روابط باز حسنه بشه. اما واقعیت غیر از کلام معصومین نیست. مواظب توجیهات شیطانی باشیم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، mohammad790 ، rastin ، bahar2006 ، جوینده حق ، aliakbar ، MAHDI59 ، bozorgmehr ، Seyed Mohsen ، nasimesaba
۱۰:۰۸, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #43

آقای مدیر حرفات خیلی قشنگ بود ولی اینکاذاتون همه جوان ها و نوجوان هارو غده ای می کنه ببین کی گفتم جامعه از این بدتر به فساد میکشه پس باید بگیم حضرت علی نباید به فقرا یا زنان بی سرپرست کمک می کرده ممکن بوده اتفاقی بیوفته که هیچ نمیوفته چون انقدر مرد بودن غیرت داشتن ما اگه واقعا کار خدایی کنیم اینا همه مثل خخواهر بدونیم نه صدا نه شکل و نه چیز دیگه ای باعث تحریک نمیشه حتی بحث تو گروه غیرتی میشه اگه کسی به اون دختر یا یه فرد تو گروه اصلا چپ نگاه کنه کل گروه پا میشن و دفاع میکنن از اون یه نفر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۱۱:۲۶, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #44
آواتار
بله...
خیلی ممنون...
منو قانع کردین...که دیگه فایده ای نداره تو این انجمن بحث کردن...
تا وقتی عده ای هستن که خودشونو از بقیه بالاتر میدونن و من و امثال منو فقط به خاطر اینکه تفکراتمون با تفکرات محترمشون یه کم زاویه داره جاهل و جوان میخونن و اعتقاد دارن که "دوستان هنوز به سنی نرسیدن که بشه باهاشون بحث کرد" و البته اینها هیچکدوم توهین نیست...به هیچ عنوان...اینها هیچکدوم خود رابرتر دونستن نیست...من فقط چون جوانم هیجانی مینگرم به قضایا و دوستان چون سرد و گرم چشیده اند متفکرانه و با تدبیر...

بله دوستان من یک جوان جاهل 19 ساله ام، که هنوز سنم به بحث کردن نرسیده به همین دلیل، دیگه دلیلی نداره که اینجا ادامه فعالیت بدم...

از همه خانما و آقایونی که از طرف من بهشون بی احترامی شده، یا احیانا باعث رنجش خاطرشون شدم عاجزانه حلالیت میطلبم...
انجمن خوبی بود فقط حیف....حیف که من هنوز سنم نرسیده...
البته من میام بحث هارو دنبال میکنم اما دیکه اظهار نظر نمیکنم....چون هنوز سنم!!!

موفق و پیروز باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، parisan ، aliakbar
۱۱:۴۳, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #45
آواتار
امیر جان من می فهمم نگرانی شما کجاست. در مورد مولی علی علیه السلام دیدین چطور در مورد زن جوان نامحرم جانب احتیاط رو رعایت می کردن. کمک کردن به زن فقیر که چند تا بچه داشته فرق داره با زن جوان نامحرم مجرد.

از طرفی من عرض کردم مطمئنم همه بچه های این تالار دل پاکی دارن و نیت خیر. قرار نیست کسی نگاه پلید به دیگری بکنه. بحث اینه که در دل خبرها می شود. برخورد اول و دوم و سوم شاید فقط نگرش و تفکر افراد فقط موضوعات مهدوی باشه. اما کم کم انس و الفت و گرایش پیدا میشه. دست خود فرد نیست. طبیعت انسانه. گریزی ازش نیست. قرار نیست حتما این حضور منجر به گناه بشه اما احتمال خطر وجود داره. شیطان اصلا بیکار نمی مونه. بسیار منتظر چنین فرصتهایی هست. بهت میگه با نگاه خواهری نگاه کن. بعد که علاقه پیدا کردی و خوشت اومد میگه از دید خواهری و انسانی دوستش داشته باش. همینطور جلو میره. من مطمئنم اتفاق بدی نخواهد افتاد اما فکر انسان، ذهن انسان، کم کم وجود انسان درگیر میشه. دیگه می بینی حضور در جلسه نه فقط برای مهدویت که بیشتر برای چیز دیگه ای خواهد بود. سوال اینجاست: اگر ضرورته باشه همه سعی می کنن در این دامگه شیطان بیان و مواظب باشن. اما اگر ضرورتی نیست چرا آدم باید خودش رو در معرض خطر بندازه؟ این نوع خطرهای ذهنی رو نباید دست کم گرفت. آیا تقوی و خداترسی ما ذره ای از خداترسی حضرت علی هست؟ چرا ایشون باید بترسن و ما نه؟ قضیه 1400 سال و 3000 سال پیش نیست. مال همیشه هست چون توی فطرت انسانه.
من به شخصه از خودم مطمئن نیستم. من هم مثل حضرت علی باید بترسم از اینکه دلم بلرزد. من مدتیه واقعا میخوام تمام تلاشم رو برای شیعه علی بودن بکنم. این مورد می تونه یکی از این گامها باشه.

اصلا هم نگران عقده ای شدن جوانان نباشین. اگر قرار بود عقده ای بشیم، ائمه قرآن و ائمه راهکار می دادن. اونها طبیب روح هستن. راهکارش رعایت عفت تا زمان ازدواجه. می دونم متاسفانه سن ازدواج بالا رفته. اما دلیل نمیشه قوانین رو زیر پا بگذاریم.
من می دونم شما هم با حرفهای ائمه و حضرت علی موافقین اما برای مشکلی که مد نظر شماست راهی به جز تقوی الهی نیست. پس اینهمه سفارش به نگه داشتن چشم از نامحرم و حیا و عفت و حجاب برای چیه؟ باید یه جا بندگی خودمون رو به خدا ثابت کنیم دیگه. یه کم سختی بدیم به خودمون. صبر کنیم. تا صبر نکنیم که بزرگ نمیشیم. تا صبر نکنیم که بزرگ شناس نمیشیم. چطور میخوایم جمال نورانی ائمه رو ببینیم؟ باید روحمون بزرگ بشه تا ظرفیت نورشون رو داشته باشیم. یکی از مهمترین راه های بزرگ شدن صبر هست. صبر بر گناه هم مهمترین نوع صبر هست. وقتی می دونیم جایی خطر به گناه افتادن هست، اگر اضطراری نیست بگذریم. برای رضای خدا و امام زمان علیه السلام بگذریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، bahar2006 ، جوینده حق ، parisan ، aliakbar ، فرهاد ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، chelcheleh ، elhamA ، nasimesaba
۱۱:۵۲, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #46
آواتار
جوان 19 ساله عزیز، باعث افتخار منه که شما در این تالار باشین و اظهار نظر کنین. شرح صدر خودمون رو بالا ببریم. من نمی دونم ما جوانهای امروز چرا وقتی بهمون میگن جاهل ناراحت میشیم. بترسیم که گرفتار غرور نباشیم.
خدا نکنه من حقیر بخوام کسی رو جاهل بدونم. اصلا مردان و زنان قدیم ما به جوان می گفتن جاهل. دلیلش توهین نبوده فقط منظورشون کم تجربه بودنه نه توهین.
من خودم هم جاهل هستم. اما چندین سال از شما بزرگترم. روی مسائل اجتماعی خیلی حواسم هست که عبرت بگیرم. نمونه های واقعی جامعه اطراف رو خیلی با دقت نگاه می کنم. حرفهایی که در دو پست بالا گفتم به تجربه اطرافم بوده و هست.
عرض کردم خدمتتون که این راهکاری که مد نظر شما و دوستانه، کمی احتمال خطر داره. تا ضرورتی نیست، بهتره ریسک نکرد. حرف هم از سرور و مولامون ائمه هست نه حقیر.

به هر حال امیدوارم شما هم حرف ما رو خدایی ناکرده توهین به خودتون ندونین. اگر هم بد گفتیم حلال کنین. من کوچیک شما هستم. فقط برادرانه و از سر خیرخواهی پیشنهادی دادم.
اگر برگردین و به شیطان لعین، لعنت بگین و همچنان در بحثها دوستانه شرکت کنین خوشحال میشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، bahar2006 ، InsomniAc ، جوینده حق ، parisan ، aliakbar ، EMPERATOR ، فرهاد ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، chelcheleh ، 872325 ، nasimesaba
۱۱:۵۵, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #47

دوستان:من بانظر جناب بیدازی اندیشه وبقیه اعضاءمحترم موافقم.به یک دلیل که برای خودم قبلا ثابت شده:
چندسال پیش به عضویت کانونی درآمدم بامحور فعالیت انتظار...اوایل خوب بود ولی بتدریج کانون ازمسیر اصلی خودش منحرف شد...ومواردی دیدم که تصمیم گرفتم ارتباطم روبا کانون قطع کنم.البته من این نکته روبه همه جاتعمیم نمیدم. ولی اوایل کار هدف چیز دیگه ای هست....کسی منظوربدی هم نداره، ولی شایدیه عده ای بخوان....
بعنوان کسی که چنین تجربه ای داشته میگم،اگه قراره ارتباطی (مفید)ایجادبشه بهتره دردو گروه مجزاباشه...
یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bahar2006 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، aliakbar ، EMPERATOR ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، chelcheleh ، elhamA ، 872325 ، parisan
۱۲:۰۲, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۰۴ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام
اين پيشنهاد به نظر من خوبه اما معتقدم كه هنوز خيلي زوده كه به اجرا در بياد.
در ضمن دوستان من به عنوان يه خانم مجرد كاملا با اين بحث كه خانما جدا و آقايون جدا با هم در ارتباط باشن موافقم.
اما يه سوال مگه نه اينكه اگه يه شيعه بخوايم باشيم بايد مطلقا تسليم گفته هاي امامامون عليهم السلام باشيم؟مگه اطاعت از گفته هاشون واجب نيست؟
دوستان اماماي مطهر ما چيزي فراتر از آنچه كه در ذهن ما نمي گنجه رو مي دونن و درست نيست كه در مورد اين موضوع كاملا واضح اينجوري بحث راه انداخت.
درست كه من خودم يه خانم هستم و شايد گاهي بعضي از احاديثي كه در مورد زن بيان شده رو خوندم ناراحت شدم و گاهي هم دنبال اين بودم كه بگم اشتباهي پيش اومده اما هيچ اشتباهي در كار نيست و من در اشتباه بودم، متاسفانه اين ارتباطات با هر هدفي هم كه ايجاد بشه آخرش موجب گناه ميشه بهتره خودمون رو گول نزنيم.
در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، جوینده حق ، aliakbar ، EMPERATOR ، علی 110 ، فرهاد ، MAHDI59 ، chelcheleh ، elhamA ، 872325
۱۲:۲۵, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #49
آواتار
هرکاری کردم نتونستم جلو خودمو بگیرم...اما باید یه شفاف سازی کنم

دوستان مشکل من به شخصه خدایی نکرده با معصوم و کلام معصوم و احکام دین نیست...

مشکل من ادبیات برخی دوستانه که نه فقط توی این بحث بلکه تو همه بحثا فکر میکنن چون 4تا آیه و حدیث بلدن و حالا مسائل دیگه، باید به دیگران امر و نهی کنن و تکلیف تعیین کنن...انگار خوب و بدو فقط اونا میدونن...به نظر من ما به هیچ عنوان نباید افکار خودمونو برتر بدونیم، اینجا فقط باید بیان کنیم افکارمونو...

پ.ن: مدیر عزیز، جناب بیداری اندیشه، روی صحبت من به هیچ عنوان با شما نبود...شما یه نگاهی بکن پستای قبل از خودتو میفهمی روی صحبت من با چه کسی بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، بیداری اندیشه ، rastin ، جوینده حق ، parisan ، aliakbar ، فرهاد ، sunrise59
۱۲:۵۹, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #50

همه اعضا که نظر دادین نظرتون محترم ولی اگه ما خودمونو حبس کنیم بعد بگیم گناه نمی کنیم هنره نه خیر این هنره مثل حضرت یوسف تو شرایط باشی ولی کاری نکنی این هنر نیست خودتو حبس کنی با هیچ جنس مخالف ارتباط نداشته باشی چون گناه نکنی نه این هنر نیست این هنر تو شرایط خودتو سالم نگه داری ببخشید اگه به کسی توهین کردم من با پسر 19 ساله هم موافق آفرین ولی این بدون تو کارت خدایی باشه نباید کوتاه بیای من خودم خیلی فشار دارم از بعضی ها تو سایت من خودم 18 سالمه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا