کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تأسف برای صدا و سیما و مسئولین آن
۱۷:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با این که قرآن واذان ونماز از ارکان اصلی اسلامه واینکه ایران درافکارجهان اسلامیترین کشوره وبااین ارکان ودیگر ارکان درجهان شناخته می شه،اما متأسفانه مسئولین کشوربه اینها اهمیت زیادی نمیدن. چند روز قبل موقع اذان تلویزیون رو روشن کردم. موقع اذان بود. اما ببینید تو این شبکه ها بترتیب داشت چه اتفاقاتی می افتاد:
شبکه یک و دو طبق معمول اذان و نماز رو پخش کردند.شبکه سه بلافاصله بعد از اذان فیلم پخش کرد و بیخیال پخش نماز جماعت و دعا ی سلامتی آقامون شد. شبکه چهار هم که بخاطر اخبار اصلا اذانی پخش نکرد.
این از وضع ایران اسلامیه. شاید بعضی ها این موضوع رو جدی نگیرند ولی به این موضوع توجه کنند که:
چندین بار من خودم مشاهده کردم که اخبار بخاطر مسابقه فوتبال به تأخیر افتاد و بعدش به مدت تنها 5 دقیقه پخش شد. و فیلم ها هم بخاطر فوتبال اصلا پخش نمیشد.

آیا ارزش فوتبال بالاتر از نمازه؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، Ramin_Ghn ، parisan ، aliakbar ، setareh ، The Arrival ، sinasafaee ، yektaparast ، shafagh_mah ، meshkat ، محمداحسان ، hamed313 ، janali ، توبه ، peimane ، soshiant

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۵, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
سلام
دوستان خیلی از حرفاتون حرف دل منم بود.حالا شما که گفتنی هارو گفتین.تقریبا قبل اذان ظهر یه برنامیه به نام نیمروز چیز خوبی اما مجریش من توجه کردم تو تمام قسمت ها از میهمان برنامشون میخواد که با جونها حرف بزنه و این جمله مزخرف میگه "که ما جونها از نصیحت بد مون میاد مارو نصیحت نکنید"درحالی که این شدیدا" مخالف با سیره ائمه است.و مگر ما از پیامبر و ائمه چیزی جز نصایح داریم.من یه کتاب حدیث با نام نصایح دارم که تالیف اقایی مشکینی است.و یک باب در مورد نصیحت و نصیحت پذیری
بااینم شدیدا" موافقم که تلوزیون دختر بازی و روابط پشت پرده رو گسترش دادو قبح شو برداشت.
من یه راه حل پیشنهاد میکنم .حداقل کاریی که خودم انجام میدم. Smile
یه گروه اعتراضی به بعضی از برنامه هایی تلوزیون تشکیل بدیم.و ازطریق پیامک و ایمیل و رفتن به سایتهای صداو سیما برنامه هارو تحریم کنیم.حداقل کاریی که میتونیم انجام بدیم
۰:۵۹, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
بچه ها صدا و سيما كه حتما نبايد سرگرمي هاش رو حذف كنه . ميتونه به همين سرگرمي ها جهت بده و با سرگرمي به مردم درس بده . ميتونه به جاي پخش هجو طنز واقعي پخش كنه . خيلي كارا ميشه كرد فقط بايد جهت دار بشه نيازي نيست نابود بشه
۲۳:۱۲, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
سلام
من دو سال پیش یکی از عاشق های فوتبال بودم اما الان وقتی که تیمی که طرفدارش هستم هم میبره احساس خیلی خاصی پیدا نمی کنم یکی از دلایلش اینه :
وقتی توی تلویزیون ایران میخواد فوتبال پخش بشه همه ی فیلم ها برنامه ها و... تعطیل میشه وقتی اذان پخش میشه اگر از حق نگذریم بازم برنامه ها بیشتر وقت ها قطع میشن
حالا اگر وسط فوتبال موقع اذان بشه آیا فوتبال را قطع میکنن؟
نه بابا ...
فوتبال مهم تره Exclamation فقط دوستان Exclamation لطف می کنن زیر نویس میکنن که اذان شده
[b]حالا یک سوال اگر وسط اذان موقع فوتبال بشه چی؟[/b]Huh
۲۳:۴۵, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
عزیزان بزرگوار ، همان طور که می دانید مسئله خیلی بزرگتر از اذان و... است

یک کلمه جمع بندی تمام تفکرات و نظرها است:
صدا و سیمای ما سکولار است

بله دین را قبول دارد ولی فقط برای موقع اذان و رمضان (البته همان هم...) و دعا و گریه ولی در بقیه موارد دین از سیاست و علم و سرگرمی جدا می شود و...

رویکرد صدا و سیما همین است: سکولاریسم
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر
۱۶:۰۰, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱:۳۵)Grace Dies نوشته است:  آره به نکته خوبی اشاره کردید یادمه بچگی هامو وقتی اذون بین برنامه میومد بدم میومد حالام عادت شده اذون که تو تلویزیون میاد یحال بدی میشم اما از بیرون که میشنوم نه
خداییش روم تاثیر گذاشته خدا نبخششون

منم همين جوري ام .
علي الخصوص اينكه ما تو شهرستان هم ههستيم و يه ربع اذان ما با تهران فرق ميكنه . وقتي اذان ميشد كارتن رو قطع مي كردن . از نصف كارتن جا ميمونديم . مثلا دژ فضايي .

صدا سيما به جاي اينكه روي ساعت مشخص برنامه ريزي كنه بايد نسبت به وقت اذان برنامه هاش رو تنظيم كنه . مثلا چه لزومي داره يه سريال هميشه ساعت 9 شروع بشه ؟ خب مثل ماه رمضون بگن 1 ساعت بعد از اذان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]