|
شکاف بین خانواده ها و رشد طلاق !!!
|
|
۱۴:۱۱, ۲۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۱۴:۴۶ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جستجوی علل پیدایش و افزایش بحران ها و جدایی ها در کانون خانواده از منظر دانش های متفاوتی می تواند پیگیری شود.
هر گروه از دانشمندان رشته های مختلفی که پیگیر کشف علل این مشکل اجتماعی هستند، از نگاه خود دلایل محکم و همخوان با واقعیت ها ارائه می دهند. به ذکر برخی علل بسنده می کنیم: 1 - آشنا نبودن با وظایف خانوادگی کسی که در اندیشه تشکیل کانون خانوادگی است، نخست باید بدند که سازمان خانواده مانند هر سازمان اجتماعی دیگر دارای اصولی است که تنها در سایة شناخت اصول و انجام وظایف می تواند به هدف های مقدس ازدواج دست یابد. ناآگاهی از اصول سبب می شود آسیب های جبران ناپذیری بر پیکر خانواده وارد آید و زن و شوهر نتوانند خوشبختی خود و فرزندان شان را در پیوند زناشویی تضمین کنند. برخی زوج های جوان بدون آمادگی قبلی و بی آن که با وظایف و مسئولیت های خود و حقوق شریک زندگی اش به درستی آشنا شوند و راه و روش سلوک در زندگی خانوادگی را بیاموزند، به تشکیل خانواده اقدام می کنند و پس از گذشت مدت زمانی در می یابند چه اشتباه بزرگی را مرتکب شده اند! 2 - عدم شناخت زوجین از یکدیگر کسی که در اندیشه ازدواج است ، پس از آشنایی با وظایف و مسئولیت های خود و حقوق شریک زندگی اش باید بداند با چه کسی ازدواج می کند. نیز معیارهای مهمی که از دید صاحب نظران، از شرایط ازدواج موفق بیان شده، تا چه میزان وجود دارد. شناخت زن و شوهر از وضعیت اخلاقی و معنوی و تفکر اجتماعی و بینش اقتصادی و میزان پای بندی به آداب و رسوم یا گرایش به مدرنیسم ، قبل از ازدواج امری لازم است. اسلام اجازه داده است هنگانی که زن و مرد قصد ازدواج دارند، همدیگر را ببینند، با هم گفتگو کنند، به شرطی که این کار از روی هوسرانی نباشد. باید توجه داشت که تحقیق، با معاشرت ها و انتخاب دوست غیر همجنس که منشأ آن هوس های زودگذر است، تفاوت دارد! 3 - سست شدن مبانی اعتقادی و عدم پایبندی و عدم پایبندی به مقررات دینی اگر با نگاه جستجوگرانه وضع خانواده هایی را که متلاشی شده اند، مورد مطالعه قرار دهیم، درمی یابیم که مهم ترین عامل آن ضعف اصول اخلاقی می باشد. تجربه نشان می دهد کسانی که فاقد تعهدات ایمانی هستند و حتی اگر قبل از ازدواج مدت ها با هم آشنایی داشته باشند، پس از تشکیل زندگی مشترک به دلیل نداشتن ارزش های ثابت و یکسان و نداشتن پشتوانة درونی، با کوچک ترین آسیب، پیوندشان سست شده، چه بسا از هم می گسلد.1 غرق شدن در مادیات و لذت جویی ها و روی گردانی عملی از دین (اگر چه در ذهن معتقد باشد) هیچ نقطة مشترک و عاملی برای وحدت باقی نمی گذارد تا موجب استمرار صمیمیت استواری بنیان خانواده گردد. 4 - گرایش به فرهنگ مصرف غرب و گسترش فساد و بی بند و باری های جنسی و آزادی های افسارگسیخته تفکری حاکم بر جامعه امریکا است، مبنی بر این که "خوشی و لذت مقدّم بر استواری و نگهداری کانون خانوادگی است"! ترویج این اندیشه در جوامع دیگر از جمله ایران یکی از عوامل گسترش جدایی ها و سست شدن بنیان خانواده است. شهید مطهری در این مورد،چه زیبا زمان خود را توصیف کرده است: "در هر جا که آداب و رسوم جدید غربی بیشتر نفوذ کرده است، آمار طلاق هم افزایش یافته است. آمار طلاق ها در شهرها بیشتر از روستاها و شهرهای بزرگ تری که آداب غربی را بیشتر پذیرفته اند، زیادتر است، مثلا بیش از یک چهارم طلاق های ثبت شده سراسر کشور (یعنی 27 درصد) مربوط به تهران است، در حالی که نسبت جمعیت تهران به جمعیت سراسر کشور تقریبا ده درصد می باشد".2 5 - ازدیاد اعتیاد اعتیاد به مواد مخدر، قاچاق، الکل، قمار و سایر مفاسد باعث اختلال در سلامت جسمی، روحی و شخصیت خانوادگی و اجتماعی شده، در نتیجه آمار طلاق را بالا برده است. 6 - بالا بودن میزان مهریه ها یکی از علل طلاق بالا بودن میزان مهریه ها و هوس گرایی زنان جهت دریافت مهریه ها و ازدواج مجدد با مردی دیگر و اخذ مهریه ای دیگر است. 7 - قرار گرفتن طلاق به بهانه های مختلف در دست زنان یکی از احکام اسلام این است که طلاق را در دست مرد قرار داده است، علاوه بر قرآن که در آیاتی چند نظیر49 احزاب و 231 بقره، روایات (3) معتبر زیادی ، قرار گرفتن طلاق به دست مردان را بحث کرده است. جهت روش شدن ارزش اینحکم ، و این که یکی از عوامل شکاف بین خانواده ها ، انحراف از این قانون به بهانه های متفاوت است، به گزارش زیرتوجه کنید. "طلاق های ثبت شده در دادگاه های فرانسه نشان می دهد که بیش از هفتاد درصد طلاق ها به درخواست زنان بوده است".4 لوسون د انشمند امریکایی ، ضمن بیان آمارهای هولناک طلاق در امریکا می نویسد: "قابل توجه این که هشتاد درصد طلاق ها به تقاضای زنان واقع شده است". این وضعیت به بهانه های مختلف در سال های بعد از انقلاب در ایران افزایش یافته است. 8 - صنعتی و ماشینی شدن زندگی زنان و مردان صنعتی شدن زندگی و زنان و مردان موجب بالا رفتن سطح توقعات بانوان و زیاده طلبی و تنوع خواهی مردان گشته و زمینه را برای بروز اختلاف و جدایی ها فراهم ساخته است. نویسنده کتاب "طلاق یا فاجعه انحلال" می نویسد : "طبق آمار ، زن و شوهرهای تهرانی ماهانه دو هزار دادخواست طلاق به دادگستری می دهند. یکی از قضات در این باره اظهار می دارد که : اکثر دادخواست های طلاق از طرف زنان به دادگستری داده می شود. اختلافات این زن و شوهر ها بیشتر در نتیجه ماشینی شدن زندگی و بیشتر شدن توقعات زنان و زیاده طلبی و تنوع خواهی مردان است".5 بخشی از مشکلات خانواده های جدید، ریشه در تغییر و تحول روحی زنان مدرن دارد. همان گونه که مشکلات مردان جدید هم شکل عوض کرده و چهرة تازه تری را به رخ می کشد، اما این مشکل خاص یعنی تحمل ناپذیری برخی از زنان به خصوص قشر فرهیخته، به دیل تغییر مشکل جامعه است. در واقع جامعه ما به سرعت از جامعة سنتی به سوی صنعتی شدن پیش می رود، طبیعی است که در این مسیر زنانی بیشتر درگیر تحول می شوند که در جریان مستقیم این تغییرات قرار دارند. 9 - ناهماهنگی زن و شوهر از جهت وضعیت اقتصادی ، علمی و سطح تحصیلات اسلام توصیه کرده است با کسی ازدواج کنید که "هم کفو" شما باشد، یعنی از جهت اعتقادی ، فکری ، سطح علمی و موقعیت مالی، به هم نزدیک باشید تا بتوانید همدیگر را درک کنید و به احساسات یکدیگر پاسخ مناسبی بدهید. نادیده گرفتن این اصل ، یکی دیگر از علل جدایی ها و ناسازگارهای زن و شوهر ها می باشد، به خصوص اگر زن از جهت سطح تحصیلات یا موقعیت مالی فراهم شده از طریق خانواده ، ارث یا شغل و درآمد ، وضعیت برتری نسبت به شوهر داشته باشد، زمینه برای تنش و اختلاف سریع تر فراهم می شود. ناهماهنگی قدرت علمی، اقتصادی و فکری موجب متفاوت شدن انتظارات می شود و زمینه را برای بروز ناسازگاری فراهم می سازد. عوامل دیگری نیز در گسترش جدایی ها دخالت دارند...جهت آگاهی بیشتر به کتاب نظام حقوق زن در اسلام، نوشته شهید مطهری، از ص 263 به بعد مراجعه شود. پی نوشت ها : 1 - بینش اسلامی پیش دانشگاهی ، ص 93 2 - حقوق زن در اسلام، ص 261 3 - وسایل الشیعه، ج7، ص 340، باب الطلاق بیدالرجل دون المرأه 4 - طلاق یا فاجعه انحلال خانواده، حسین حقانی زنجانی، ص 86 5 - همان ص 94 |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مروری بر چند علل دیگر طلاق
10- موبایل و كاهش غیرت ناموسی! * نمونه بسیار مهم و شایع در کشور: ارسال پیامک های عاشقانه! متاسفانه ارسال چنین پیامک هایی که گاهی بصورت اتفاقی و تصادفی آغاز می شود،در مدتی کوتاه،با از بین بردن حریم عفاف و عفت،باعث شروع و تداوم روابط خارج از خانواده شده و امروزه در ذکر علل طلاق،یکی از فاکتورهای مهم شناخته میشود. این خطر بشدت در حال افزایش است! 11- عادی شدن روابط زن و مرد در محیط کار اگر در اجتماع، ارتباط زن و مرد یک امر عادی به شمار آید، این امر خود یک آسیب اجتماعی است. همکلامی خارج از حوزه کاری،بیان احساسات نابجا،اظهار رازهای درون خانواده،از بین رفتن حجب و حیا در نگاه،کلام و رفتار...همه و همه با ایجاد زمینه گناه و عادی کردن چنین روابطی از علل مهم طلاق در کشور بشمار میآید. 12- نداشتن مهارتهای زندگی مهارتهایی هستند که با بکار بردن آنها می توان زندگی موفقی داشت. مهارتهای زندگی عبارتند از : توانائیهایی که منجر به ارتقای بهداشت روانی افراد جامعه وغنای روابط انسانی وافزایش سلامت در سطح جامعه می شوند. مهارتهای زندگی به صورت یک راهکار ارتقای سلامت روان وهم به صورت ابزاری در پیشگیری از آسیب های روانی ،اجتماعی ،جامعه نظیر اعتیاد وخشونتهای خانگی واجتماعی ،آزار کودکان ،خود کشی ،وموارد مشابه قابل استفاده است. اشاره به برخی از مهارت های زندگی: - مهارت در تصمیم گیری - مهارت حل مسئله - مهارت تفکر خلاق - مهارت تفکر نقاد - مهارت ایجاد وحفظ روابط بین فردی - مهارت خود آگاهی - مهارت همدلی کردن - مهارت مقابله با هیجان و استرس |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
مرسی از پست زیباتون. به نظر من هم بیشترین عامل طلاق استقلال مالی خانومها است. و کار اونها در بیرون خانه که اونم باعث میشه وظایف خودشون را در خانه نتونند انجام بدهند. چون به نظر من مهمترین وظیفه زن شوهر داریه نه درآمد زایی. وقتی شما انرژی خودتو صرف کاری دیگه میکنی از وظیفه اصلی باز میمونی و این سر منشع خیلی از اختلافات میشه. |
|||
|
|
۲:۵۲, ۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۲:۵۲ توسط akbari-vusta.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
هم موضوع خوبی مطرح شد هم نکات خوبی اما چه کنیم با این غم دل که انگار هیچ گوشی را شنوایی درکار نیست وهمیشه خراب کردن ساده تر از ساختن بوده
هم موضوع خوبی مطرح شد هم نکات خوبی اما چه کنیم با این غم دل که انگار هیچ گوشی را شنوایی درکار نیست وهمیشه خراب کردن ساده تر از ساختن بوده |
|||
|
|
۳:۳۱, ۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۳:۳۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: 11- عادی شدن روابط زن و مرد در محیط کار با تشکر علیرضای عزیز اما نظر من اینه که اگه همچین اتفاقی سر کار نیفته بیشتر شبیه جوک میمونه ...چون امکان نداره دو تا انسان مدتی رو با هم باشند و نسبت به هم عاطفه و محبت پیدا نکنند . انسان از انس میاد هر کاریش کنی بلاخره به یه چیزی انس پیدا میکنه . شاید عقیده ی من مردسالارانه باشه ولی به نظرم بزرگترین اشتباه ما این بود که گذاشتیم 70 درصد دانشجوهامون دختر بشن و اینکه اجازه ی کار بهشون دادیم . باعث تاسفه که امروز دختران ما مثه مردان میتونن توی جامعه حضور پیدا کنن . آش روشنفکری اقایون بعد از چند سال که هی داد زدن گفتن اسلام زن ستیزه امروز کاملا پخته و نتیجه اش رو داریم میبینیم
|
|||
|
|
۵:۰۴, ۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۵:۰۴ توسط akbari-vusta.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مشکل باید ریشه ای حل بشه دانشجو شدن و کار کردن زنها حتی شریک مالی همسر شدن و .... از نظر اسلام حرام نیست
اگر اسلام درست شناسونده و شناخته بشه تا نیت ها اسلامی باشه مثلا زن برای استقلال مالی نیاموزد و کار نکند بلکه هدف رشد خود و خانواده خود وجامعه خود و خدمت به خلق خدا باشد که مشکلی نیست هست؟ زن مسلمان واقعی خود در محیط نامناسب کار نمیکند تا با مردی انس بگیرد حتی بقیمت بیکاری مشکل از آنها ایست که قدرت دارند اما نه فرهنگ میسازند نه محیط کار مناسب چند پیشنهاد : ![]() 1 - یک فکر نو = بجای مهریه های بیفایده و مخرب رسم کنیم که مهریه .......... باشد و یک قرآن دست نوشته به همراه معنی آن به خط آقا داماد ( فکرش رو بکن مرده وقتی بخواد طلاق بده چی میشه ===فکر کنم متحولشه پول رو میشه از بابا گرفت اما این قرآن به خط داماد را نمیشه داد بابا بنویسه واین نیت سالن تر و مبارک تر از مثلا 313 سکه طلا به نیت یاران امام است مگه نه > نظر شما چیه ؟) ![]() 2- اگه زمان سربازی و تحصیل در مدرسه و دانشگاه حتی یک ماه کاهش داده بشه فکر کنم یک ماه خیلی ها زود تر ازدواج میکنند حالا حساب کنید در این یک ماه چه نگاه های هوسناک و چه فکر ها و اعمال شیطانی که رخ نمیدهد ( انصافا خودتون قضاوت کنید نمیشه چند ماه کم کرد ؟؟؟ ) ![]() 3-کاش دوستانی بیان راه حل های عملی بدند برای ما تا یاد بگیریم چطور باید در جامعه تاثیر گذاشت و با بد حجاب حرف از حجاب زد یا با آدم فحاش و بد اخلاق حرف از ادب === بنظر من دکتر شریعتی بهتر از همه ی ما طرح مسئله کرد و هشدار داد ( چیزی هست که نگفته باشه ؟ ) ولی ماچی چه کردیم از حکومت تا مردم چه کردند ؟ حالا چه کنیم یکی نسخه دهد کاربردی ![]() ![]() بگی عروسی بدون کفر نعمت یا بدون لختی و آرایش ناجور و رقص و آهنگ و ترانه آنچنانی میگن داماد خسیسه بهش زن ندید یا میگن بد دله یا میگن آخونده === پس دیگه زن گیرد نمیادمشکل باید ریشه ای حل بشه دانشجو شدن و کار کردن زنها حتی شریک مالی همسر شدن و .... از نظر اسلام حرام نیست اگر اسلام درست شناسونده و شناخته بشه تا نیت ها اسلامی باشه مثلا زن برای استقلال مالی نیاموزد و کار نکند بلکه هدف رشد خود و خانواده خود وجامعه خود و خدمت به خلق خدا باشد که مشکلی نیست هست؟ زن مسلمان واقعی خود در محیط نامناسب کار نمیکند تا با مردی انس بگیرد حتی بقیمت بیکاری مشکل از آنها ایست که قدرت دارند اما نه فرهنگ میسازند نه محیط کار مناسب چند پیشنهاد : 1 - یک فکر نو = بجای مهریه های بیفایده و مخرب رسم کنیم که مهریه .......... باشد و یک قرآن دست نوشته به همراه معنی آن به خط آقا داماد ( فکرش رو بکن مرده وقتی بخواد طلاق بده چی میشه ===فکر کنم متحولشه پول رو میشه از بابا گرفت اما این قرآن به خط داماد را نمیشه داد بابا بنویسه واین نیت سالن تر و مبارک تر از مثلا 313 سکه طلا به نیت یاران امام است مگه نه > نظر شما چیه ؟) 2- اگه زمان سربازی و تحصیل در مدرسه و دانشگاه حتی یک ماه کاهش داده بشه فکر کنم یک ماه خیلی ها زود تر ازدواج میکنند حالا حساب کنید در این یک ماه چه نگاه های هوسناک و چه فکر ها و اعمال شیطانی که رخ نمیدهد ( انصافا خودتون قضاوت کنید نمیشه چند ماه کم کرد ؟؟؟ ) 3-کاش دوستانی بیان راه حل های عملی بدند برای ما تا یاد بگیریم چطور باید در جامعه تاثیر گذاشت و با بد حجاب حرف از حجاب زد یا با آدم فحاش و بد اخلاق حرف از ادب === بنظر من دکتر شریعتی بهتر از همه ی ما طرح مسئله کرد و هشدار داد ( چیزی هست که نگفته باشه ؟ ) ولی ماچی چه کردیم از حکومت تا مردم چه کردند ؟ حالا چه کنیم یکی نسخه دهد کاربردی ![]() ![]() بگی عروسی بدون کفر نعمت یا بدون لختی و آرایش ناجور و رقص و آهنگ و ترانه آنچنانی میگن داماد خسیسه بهش زن ندید یا میگن بد دله یا میگن آخونده === پس دیگه زن گیرد نمیاد
|
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۰ ۳:۳۱)Reza_Jackman نوشته است: با تشکر علیرضای عزیز اما نظر من اینه که اگه همچین اتفاقی سر کار نیفته بیشتر شبیه جوک میمونه ...چون امکان نداره دو تا انسان مدتی رو با هم باشند و نسبت به هم عاطفه و محبت پیدا نکنند . از اینکه این جمله رو از شما میشنوم بسیار بسیار در عجب هستم واقعا طرز تفکر شما این هست ؟ یا شما تجربه کاری ندارید یا این که ... اگر انسان بتواند کمی امیال نفسانی خودش رو کنترل کند همچین اتفاقاتی نمی افتد. بنده توی این چند سالی که کار می کنم همچین اتفاقاتی برایم نیوفتاده است. بنده ادعایی در این زمینه ندارم اما همیشه در محل کار حد و حدود اخلاقی را رعایت کردم و هیچ مشکلی هم بوجود نیامده است. تا حدودی با این گفته شما موافق هستم. اصل حضور خانمها در جامعه مشکل ساز نیست اما اینکه چطور و چگونه در جامعه حضور داشته باشند مهم هست. |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۱۵:۳۰ توسط rastin.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۰ ۱۱:۰۸)elecman_1984 نوشته است: از اینکه این جمله رو از شما میشنوم بسیار بسیار در عجب هستم دوست عزیز،فرمایش شماصحیح.ولی به طور عادی کدوم یکی ازما رفتارهای خارج ازعرف دوتاهمکار بادوجنس مخالف روتابحال ندیدیم؟؟؟؟..... ![]() البته افرادی هم هستندکه حدوحدودروکاملارعایت میکنندولی الان خیلی کم پیدامیشه...... نقل قول:آنچه برای زن نکوست درباره حضور زنان در اجتماع و کیفیّت آن سخن بسیار بر زبان ها جاری شده است و قلم های زیادی در این عرصه به قلم زنی پرداخته اند و امّا آنچه که نباید فراموش شود و هرگز هم نباید توجیه گردد این است که اگر زن هم بناست در عرصه های ضروری اجتماع حضور داشته باشد از دیدگاه نامحرمان باید به دور باشد. البته مسئله تحصیل وهمگام بودن بامسائل وعلوم روز شامل این موضوع نمیشه، همینطور که مطالعه سیره وزندگانی حضرت زهراسلام الله علیها بارها این مورد راثابت کرده. ------------- ولی متاسفانه دید اشتباه به مسئله تحصیل دختران هم باعث بروز پیامدهای منفی جنسیتی شده . دیدگاه فمینیستی باعث شده که حضور دختران رودررشته های مکانیک،الکترونیک،حفاری،هوافضاو.....به طور انبوه ![]() ببینیم....وبه خاطر همون به اصطلاح دیدروشنفکری دم نزنیم.
|
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تک سر پرست بودن خانواده ها باعث بروز مشکلات غیر قابل انکارست به خصوص اگر یک زن تنها با چند بچه وبدون منبع درآمد باشد.
خواهشا هیچ کس تعبیر به سوئ نکند داریم زنان سرپرست خانوار که آبرومندانه زندگی می کنند که در اطراف خود میبینیم . |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:از اینکه این جمله رو از شما میشنوم بسیار بسیار در عجب هستم برادر من که نگفتم خانم ها خونه نشین شن اون قسمت رو واسه همین بولد کردم ....زنان ما مثه مردان . زنان ما مثه مردان یعنی خانم ها برن رشته های سخت افزاری بخونن زنان ما مثه مردان یعنی توی هر چی شرکته جای اقایون رو بگیرن . زنان ما مثه مردان یعنی عین اقایون توی خیابون ها باشن . زنان ما مثه مردان یعنی عین یک اقا که با هر کسی خیلی راحت و ریلکس برخورد میکنه باشن در صورتی که باید در برخورد با نامحرم صفت و سخت باشن . زنان ما مثه مردان یعنی پسرها دیگه جایی توی دانشگاه نخواهند داشت (یه مدت دیگه این امار 70 درصد به 100 در 100 میرسه ) در کل هر کار مردونه ای که خانم ها بخوان توی اون نقش ایفا کنن یعنی به فنا رفتن جامعه . ![]() نقل قول:گر انسان بتواند کمی امیال نفسانی خودش رو کنترل کند همچین اتفاقاتی نمی افتد. برادر من خدای نکرده قصد توهین نداشتم که هر جا خانم باشه مرد هم شروع به هوس بازی میکنه ...منظورم انس گرفتنه . حقیر در محل کار همکار خانم هم داشتم و خیلی هم سخت گیرانه با ایشون در حیطه ی روابط کاری صحبت کردم ولی بعد از یه مدت ادم مشکل هاش رو سر کار مطرح میکنه واسه اینکه از همکاراش کمک بگیره به نظره شما چرا همچین اتفاقی میفته ؟ چون من یا طرف مقابل و دیگر همکاران نسبت به محیط و همدیگه انس گرفتیم و هیچ ربطی هم به امیال نفسانی نداره . اصلا خانم ها رو بذاریم کنار شما میرید دانشگاه سر کلاس بعد یه مدت با همکلاسی هاتون یا حتی خود استاد انس میگیرید . بحث من سر دختر و پسر بودن نیست سر اینه که بالا بریم پایین بیایم ما انسان هستیم و نسبت به محیطمون به یه چیزی یا کسی انس میگیریم و حالا وقتی دو جنس مخالف کنار هم قرار بگیرند و یه کشش غریزی هم بینشون باشه مسلما این انس گرفتن قوی تر میشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا ازدواج ؟ چرا طلاق ؟ | جویای حقیقت | 10 | 4,690 |
۲۹/تیر/۹۴ ۲۳:۰۵ آخرین ارسال: Fatemeee |
|
| طلاق، سکته را افزایش می دهد | آیات | 0 | 937 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۲۲:۵۳ آخرین ارسال: آیات |
|
| طلاق عاطفی | زینب خانوم | 91 | 36,094 |
۱۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۲ آخرین ارسال: شیدا |
|
| طلاق و پيامدهاي آن | besooiekamal | 0 | 988 |
۱۰/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۴ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| رضایت جنسی و طلاق قسمت ۲ | وحید110 | 13 | 8,232 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|

![[تصویر: lightbulb.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/lightbulb.gif)