|
یوحنا + دجال + بحران اقتصادی
|
|
۱۳:۱۷, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
الان داشتم نقد بازی تیکن رو می خوندم یکی از بچه ها نوشته بود ( ANTI satan ) اما در مکاشفات یوحنا که در مورد دجال ( ابلیس ) است نوشته : ...از این گذشته، بزرگ و کوچک، فقیر و غنی، برده و آزاد را وادار کرد تا علامت مخصوصی را بر روی دست راست یا پیشانی خود بگذارند و هیچ کس نمیتوانست شغلی به دست آورد یا چیزی بخرد مگر اینکه علامت مخصوص این جانور، یعنی اسم یا عدد او را بر خود داشته باشد... به نظر شما می تونه به بحران اقتصادی که الان صحبتش هست ربط داشته باشه لطف کنید نظرات خودتونو بگید با تشکر مصطفی |
|||
|
|
۸:۴۰, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.این مطلب (...از این گذشته، بزرگ و کوچک، فقیر و غنی، برده و آزاد را وادار کرد تا علامت مخصوصی را بر روی دست راست یا پیشانی خود بگذارند و هیچ کس نمیتوانست شغلی به دست آورد یا چیزی بخرد مگر اینکه علامت مخصوص این جانور، یعنی اسم یا عدد او را بر خود داشته باشد...) رو شنیدم ولی از کسی نشنیدم که ربطش بدن به بحران اقتصادی (منظورم افرادی مثل آقای رائفیه). معمولا ربطش میدن به دلار آمریکا که واحد پول جهانیه و معاملات بین المللی با دلار انجام میشه یا ربطش میدن به بارکد روی کالاها که نماد666 هست.البته من خودم نفهمیدم بارکد کجاش نماد 666هست.ولی من خودم نظر اول رو ترجیح میدم.
|
|||
|
|
۱۰:۳۲, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۱۰:۳۲ توسط mostafa1367.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از این گذشته، بزرگ و کوچک، فقیر و غنی، برده و آزاد را وادار کرد تا علامت مخصوصی را بر روی دست راست یا پیشانی خود بگذارند و هیچ کس نمیتوانست شغلی به دست آورد یا چیزی بخرد مگر اینکه علامت مخصوص این جانور، یعنی اسم یا عدد او را بر خود داشته باشد...
دقت کنید در نوشته دقیقا اشاره شده در دست راست یا پیشانی این علامت قرار داده می شه به نظر من دقیقا این عمل انجام خواهد شد |
|||
|
|
۲:۱۳, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من با نظریه دوستمون 100 درصد موافقم اینکه آرمی روی دست خود یعنی یه دست و عمل کمک شیطان باشه و معامله داشته باشه! و اینکه آرمی بر پیشانی خود یعنی افکار ماسونی ملحدانه منافقانه کافرانه ....داشته باشه تا بتونند شغل بهش بدن بره تو جمعشون!!! انسان هایی که حاظر نمیشن آرم رو بپذیرند 2 دستن! 1-اونهایی که قلبی پاک و خدایی دارند و با سختی دادن به خودشون و نفسشون پرهیز می کنند از اعمال و افکار باطل و قصد دارن در راه حق باشند و به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بپوندند! 2-اونهایی که نحق رو فهمیدن و باطل رو و هنوز سرگردانند و به دست گروه حق و باطل هلاک خواهند شد!!! |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۲ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نه عزیز ربط مستقیم نداره اما هیچ چیز بی ربط نیست
این عوضیها هیچ چیزشون بیربط به برنامه دیگه شون نیست اگر بحران اقتصادی در جهت اشراف به منابع مالی جهان باشه چی؟ یه روز پاشی ببینی حسابت صفر شده یا ..... بهرحال به نظر بیربطه اما شیعه (مسلمان) باید هوشیار باشه و آماده (۲۴/مرداد/۹۰ ۱۰:۳۲)mostafa1367 نوشته است: از این گذشته، بزرگ و کوچک، فقیر و غنی، برده و آزاد را وادار کرد تا علامت مخصوصی را بر روی دست راست یا پیشانی خود بگذارند و هیچ کس نمیتوانست شغلی به دست آورد یا چیزی بخرد مگر اینکه علامت مخصوص این جانور، یعنی اسم یا عدد او را بر خود داشته باشد... با احترام باید بگم که اصلا موافق نظر شما نیستم توی احادیث و متون الهی یا ائمه معصومین و پیامبران الهی هرگز متنی رو کامل نمیگن و همیشه تو لفافه و ... بیان میشه اگه انتظار داشته باشیم دجال مجسم رو ببینیم و یا خرش و ببینیم و یا آرمش روی دست زاست همه باشه یکم ساده لوحانه ست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |