کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سایت wakeupproject فی*ل*تر شد!
۱۶:۰۵, ۲۴/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۱ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
دوستان تالار سایت wakeupproject (سازندگان مستند ظهور) در اقدامی تعجب برانگیز فی*ل*تر شده است.
پس از پیگیری اینجانب متن زیر جوابیه ستاد سازماندهی پایگاه های اینترنتی ایران در این رابطه می باشد:

با سلام
آدرس فوق دستور انسداد از دادستانی دارد.
----------------------------------------------------------------
به نظر می رسد دلیل این اقدام انحراف عبدالله هاشم و دوستانش باشد که به تازگی شبهاتی را در مورد شخصیت یمانی در آخرالزمان به وجود آورده اند.
امیدواریم که wakeupproject که تا کنون نشان داده اهل تحقیقات و حق گوییست به انحراف کشیده نشوند و راه حقی که تشنه ی آنند ادامه دهند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، aybaniz ، انتصـار ، rastin ، navid-313 ، REDEMPTION

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۷, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام.
دوستان دیگه این سیستم فی*ل*تریتگ داره شورش رو در میاره.
رفتم تو سایته wup دیدم فرومش فی*ل*تره.
کسی میدونه علتش چیه؟؟
اگه علت خاصی نداره با هم دیگه به صورت دسته جمعی یه درخواست تنظیم کنیم.
حالا که دارم امتحان میکنم میبینم ارور فی*ل*تر رفع شده ولی سایت دیگه بالا نمیاد.
آدرس فروم
آدرس سایت
دوستان لطفا امتحان کنن،ما رو در جریان بذارن.
انشاالله که مشکل از سایت باشه،نه از پایگاه فی*ل*ترینگ ایران.
.در پناه خدا.
۱۰:۳۱, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12

دوست عزیز مشکل از هیچ جا جز فی*ل*ترتینگ ایران نیست.

ایران یک سیستمی داره شبیه به موتور جستجو و به دنبال کلمات خاص هست. مثلا در مورد فساد اگر داخل سایت مطلب گذاشته باشی ولی موضوع اینه که داره فساد گسترش پیدا میکنه فی*ل*ترت میکنند مگر اینکه سایت را در ساماندهی ثبت کرده باشی.

کاشکی به نورآگا می گفتم بیاد داخل ساماندهی ثبت نام کنه تا قیلترش نکنند بنده خدارو.Big Grin

من با سیستم فی*ل*ترینگ در ارتباطم ، سعی می کنم راضیشان کنم که فی*ل*ترینگ را از سایت پروژه بیداری (دوستان عزیز خارجی) بردارند.
یاحق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: REDEMPTION
۱۵:۴۲, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۹)Sms4815 نوشته است:  شایدم اشتباهی فی*ل*تر شده بعضی سایتا اینجوری اشتباهی فی*ل*تر می شن مثل همین سایت فرهنگ دهخدا که فی*ل*تر شده بود
اون اشتباهی فی*ل*تر نشده بود دلایلی داره که اگه اینجا بگم هم بحث سیاسی میشه و هم داستان طولانی
اینکه چیزی نیست من یک سایتی رو داشتم راه اندازی میکردن صفحه اولش زده بودم در دست تعمیر و کسی نمی تونست وارد شه.یک روز دیدم فی*ل*تر شدهBig Grin
۱۵:۴۹, ۲۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۰ توسط آیدین.)
شماره ارسال: #14
آواتار
با سلام و خسته نباشید

دوستان عزیز باید خدمتتون عارض شم که این سایت در حال حاضر غیر فعال میباشد اما فی*ل*تر نشده تازگیا هم چند مطلب در آن به اشتراک گذاشته شده است که میتوانید با مراجعه به آدرس زیر به آkجا ماجعه فرمائید
www.wakeupproject.com
تازه دز این سایت سریال جدید ظهور که همون ظهور 2 هستش نیز گذاشته شده و میتونید برید ببینید

باتشکر
آیدین
۰:۱۶, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۰ ۱۵:۴۹)آیدین نوشته است:  با سلام و خسته نباشید

دوستان عزیز باید خدمتتون عارض شم که این سایت در حال حاضر غیر فعال میباشد اما فی*ل*تر نشده تازگیا هم چند مطلب در آن به اشتراک گذاشته شده است که میتوانید با مراجعه به آدرس زیر به آkجا ماجعه فرمائید
www.wakeupproject.com
تازه دز این سایت سریال جدید ظهور که همون ظهور 2 هستش نیز گذاشته شده و میتونید برید ببینید

باتشکر
آیدین

سلام دوست عزیز
همانطور که در ارسال اول مشاهده می کنید, بنده نوشتم تالار (فروم) wakeupproject. که هم اکنون نیز فی*ل*تر است.
مستند ظهور 2 (The Arrived) به هیچ وجه در این سایت قرار نگرفته و مستندی که لینکش در سایت قرار گرفته نسخه تلویزیونی ظهور است.

البته ناگفته نماند که insha از اعضای اصلی گروه بیداری اخیرا مستندی به نام مسیر قیامت را آماده کرده که فعلا 2 قسمت از آن پخش شده.
۰:۱۹, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۰ ۰:۱۶)ganjname نوشته است:  
(۲۷/شهریور/۹۰ ۱۵:۴۹)آیدین نوشته است:  با سلام و خسته نباشید

www.wakeupproject.com

باتشکر
آیدین

سلام دوست عزیز
همانطور که در ارسال اول مشاهده می کنید, بنده نوشتم تالار (فروم) wakeupproject. که هم اکنون نیز فی*ل*تر است.
مستند ظهور 2 (The Arrived) به هیچ وجه در این سایت قرار نگرفته و مستندی که لینکش در سایت قرار گرفته نسخه تلویزیونی ظهور است.

البته ناگفته نماند که insha از اعضای اصلی گروه بیداری اخیرا مستندی به نام مسیر قیامت را آماده کرده که فعلا 2 قسمت از آن پخش شده.

می توانید وارد سایت شوید و خودتان ببینید که میشود از آن استفاده کرد
البته دوست عزیز باید اضافه کنم که مثل قبل نیست و تغییراتی در آن انجام شده اما نم میتوانم واردش شوم

باتشکر
آیدین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا