کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شهر های خاص در آخرالزمان
۱۵:۲۲, ۱۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۸۹ ۱۵:۳۸ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اخبار شهرهای بغداد و تهران در آخرالزمان

اوضاع شهرهای بغداد و تهران در آخرالزّمان:

مفضل بن عمر خدمت امام صادق(علیه السلام) عرض کرد: یا سیّدی، در آن روز دارالفاسقین(بغداد) چه وضعی دارد؟ فرمود:«مشمول لعنت و غضب خداوند است. فتنه ها و آشوب ها آن را ویران می سازد و به کلی متروک می ماند. ای وای بر بغداد و مردم آن از خطر لشگری که با پرچم های زرد و لشگری که با پرچم های خود از مغرب زمین می آیند و کسی که جزیره را جلب می کند و لشگری که از دور و نزدیک به آنجا می رود. به خدا قسم همه گونه عذاب که بر امّت های متمرّد و سرکش از اولِ خلقت تا آخر عالم رسیده بر بغداد فرود می آید. عذابهایی به بغداد می رسد که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده است. طوفان شمشیر آنها را فرو گیرد. وای بر کسی که آنجا را مسکن خود قرار دهد زیرا هر کس در آنجا مقیم شود با حالت شقاوت باقی می ماند و هر کس هجرت کند در پرتو خدا به سر برد. به خدا مردم بغداد چنان غرق در ناز و نعمت و عیش و نوش می شوند که می گویند: زندگی حقیقی همین دنیا و خانه ها و کاخ های آن قصرهای بهشت است و دختران آن حورالعین و جوانان آن جوانان بهشتند. و چنین پندارند که خداوند تمام روزی بندگانش را به بغداد ارزانی داشته است. افتراء به خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حکم کردن بر خلاف قرآن و شهادت دروغ و شرابخواری و زناکاری و خوردن پلیدی ها و خونریزی چنان در بغداد شیوع یابد که فجایع تمام دنیا به پای آن نرسد. آنگاه خداوند همین بغداد را به وسیلۀ آن آشوبها و لشگرها چنان ویران می سازد که وقتی رهگذری از آنجا می گذرد می گوید: شهر بغداد در این جا بوده است؟!».

«در آخرالزمان، عراق را فتح کنند و هر اختلافی را با خونریزی پاسخ دهند». امام علی (علیه السلام)

نقل کرده است مفضل بن عمر از حضرت امام صادق(علیه السلام) که فرمودند:

ای مفضل آیا می دانی کجا واقع می شود دار زوراء؟

عرض کرد: خدا و حجت خداوند بهتر می داند،

فرمودند:ای مفضل بدان بدرستیکه در حوالی ری کوهی است سیاه که در زیر آن کوه شهری بنا می شود به اسم تهران .
که دارای قصرهایی است مانند قصر های بهشت ، و زنهای آن شهر مانند حور العین می باشند .
بدان ای مفضل آن زنها ملبس به لباس کفار و مزین به زینت جبارین می شوند و سوار می شوند به زین و تمکین نکنند از شوهر و وفا نکند شوهر ها بر مخارج آنها ، پس طلاق بخواهند از شوهر ها .
اکتفا می کنند مردها به مردها و شبیه می شوند مردها به زنها و زنها به مردها . پس اگر می خواهی دینت را حفظ کنی در آن شهر اقامت مکن و مسکن قرار مده چون محل فتنه است. پس از آنجا به قلۀ کوه ها و از سوراخی به سوراخی چون روباه و بچه هایش فرار کن».

منابع روایت:

حدیث بیست و هفتم در سفینه النجاه و در علائم الظهور ناظمالاسلام کرمانی و در منتخب التواریخ نقل شده از بحار الانوار مجلسی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saleh_mgh ، Ali302 ، oO DaViD Oo ، MARTINI80 ، najmeh ، sasa ، سیماباروتیان ، mohammad790 ، hsmoa ، A L I ، یاران مهدی ، libera ، Maysam-1st ، مبينا ، saloomeh ، خیبر110 ، mhvvhm ، مفقود الاثر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۶, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۰ ۲:۰۰)A L I نوشته است:  حالا این تهرانه انقد بد شده توی شهرستانها هم داره همینطور میشه!
امروز عصری رفته بودم بیرون واسه خرید اصلن نمیشد سرم رو بالا بیارم Smile هر لحظه خطر باطل شدن روزم بود!
پشت فرمون که بودم دیگه چاره ای نداشتم باید جلو رو نگاه میکردم!
واقعن متاسف شدم برای بعضی از دختر خانومها!وضع لباسشون بسیار بد بود از بد هم بدتر!
آستینها تا آرنج بالا!مانتوها رنگهای مدادرنگیSmile نمیگن حداقل توی ماه رمضونی یکم رعایت کنن،زشته مردم روزه هستن!!
علت انحراف خیلی از پسرهای جوان همین مدل لباس پوشیدن دخترها هست!

یه عده پیغمبر رو قبول ندارن شما انتظار داری روزه بگیرند یا به فکر روزه دیگران باشند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، Maysam-1st ، MAJID.D.H ، میرزا احمد
۱۴:۲۵, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
اخییییییییییییییییییییییییی خوبه پسرها بهونه دارن بگن دخترها باعث انحراف میشن .... اه یادم رفت چی میخواستم بگم :من توی کتاب معراج خوندم که پیامبر عزیزمون در اسمان چهارم شهری دیدند که جبرییل در توضیحش گفت:این شهری است که دراخر الزمان یاران پسرت مهدی از ان برمیخیزند سپس پیامبر برای دیدن ان فرودمی ایندو پیرمردی در انجا میبینند میپرسند اوکیست/ جبرییل میگوید:او شیطان است و اینجا منتظر است تا یاران مهدی(علیه السلام) را منحرف کند سپس جبرییل رو به ابلیس میگوید:قم یعنی برخیز که با ورود پیامبر به این شهر اینجا دیگر جای تونیست واز ان زمان به بعد اسم ان شهر قم شده است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، مبينا ، saloomeh ، mhvvhm
۱۵:۲۶, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:اخییییییییییییییییییییییییی خوبه پسرها بهونه دارن بگن دخترها باعث انحراف میشن ....

بله هست! همین لباسهایی که میپوشن نمیدونی چه تاثییر عمیقی بر روی پسرها میزاره،مغز پسرها تمام بدن جنس مقابل رو کنکاش و وارسی میکنه،همین که یه تیکه از بدنش بیروش باشه مثلن دستش تا آرنج و یا مانتو کوتاه و...پسره توی ذهنش به راحتی تا آخرش رو میخونهExclamation این حرف من نیست روانشناسی میگه یه استاد هست در مورد روابط زن و مرد حرف میزنه(اسمش یادم نیست)این مسئله رو به خوبی میگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۵:۳۸, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
میدونم .... ذاتتونه...دخترها کوچکترین نگاه پسرهارو هم تحلیل میکنن نیاز به توضیح حالات نبود........ دکتر حبشی که استاد دانشگاه فردوسیه ومقالات متعدد در زمینه تربیت وروانشناسی داره منظورت نیست؟
۱۶:۰۳, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
خوبه که میدونی...
اسمش اون شخص هم این نبود اسمش چیز دیگه ای بود
۱۶:۳۹, ۱۶/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۶)توبه نوشته است:  
(۱۶/مرداد/۹۰ ۲:۰۰)A L I نوشته است:  حالا این تهرانه انقد بد شده توی شهرستانها هم داره همینطور میشه!
امروز عصری رفته بودم بیرون واسه خرید اصلن نمیشد سرم رو بالا بیارم Smile هر لحظه خطر باطل شدن روزم بود!
پشت فرمون که بودم دیگه چاره ای نداشتم باید جلو رو نگاه میکردم!
واقعن متاسف شدم برای بعضی از دختر خانومها!وضع لباسشون بسیار بد بود از بد هم بدتر!
آستینها تا آرنج بالا!مانتوها رنگهای مدادرنگیSmile نمیگن حداقل توی ماه رمضونی یکم رعایت کنن،زشته مردم روزه هستن!!
علت انحراف خیلی از پسرهای جوان همین مدل لباس پوشیدن دخترها هست!

یه عده پیغمبر رو قبول ندارن شما انتظار داری روزه بگیرند یا به فکر روزه دیگران باشند؟

اتفاقا خيلي ها با همين اوضاع و احوال روزه هم دارن!!!!!!
تازه اگر يك چيز بهشون بگي
بهت ميگن چيه مگه؟ فكر كردي خدا فقط مال توعه؟؟؟!!!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، A L I ، MohammadSadra ، mhvvhm
۱۷:۴۳, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
موضوع بحث: شهرهای خاص در آخرالزمان
منحرف نشیم از بحث
کوفه و بغداد و اونورا که مورد لعن حضرت زینب قرار گرفتن کی میخواد آبادش کنه؟امریکا؟!!!!(خنده ی حلاله مگهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin)
یه سوال هی میگن شمال و رشت اوضاعش خرابه در مورد اینجایی ها هیچی نیست..مطلبی چیزی؟؟
از شوخی گذشته اینا سندیت داره؟واقعا؟
۱۶:۱۲, ۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۰ ۱۶:۱۵ توسط arash313.)
شماره ارسال: #18

با سلام
یا مهدی ادرکنی
مقاله جالبی تحت عنوان ( تهران آخرالزمان ) گرد آوری کردم
در این مقاله روایات و تهران امروزی در غالب تصاویر مقایسه شدند
به این سایت برید و بخوانید

http://endtimeworld.blogsky.com
(۱۵/دی/۸۹ ۱۵:۲۲)m.shirazi80 نوشته است:  اخبار شهرهای بغداد و تهران در آخرالزمان

اوضاع شهرهای بغداد و تهران در آخرالزّمان:

مفضل بن عمر خدمت امام صادق(علیه السلام) عرض کرد: یا سیّدی، در آن روز دارالفاسقین(بغداد) چه وضعی دارد؟ فرمود:«مشمول لعنت و غضب خداوند است. فتنه ها و آشوب ها آن را ویران می سازد و به کلی متروک می ماند. ای وای بر بغداد و مردم آن از خطر لشگری که با پرچم های زرد و لشگری که با پرچم های خود از مغرب زمین می آیند و کسی که جزیره را جلب می کند و لشگری که از دور و نزدیک به آنجا می رود. به خدا قسم همه گونه عذاب که بر امّت های متمرّد و سرکش از اولِ خلقت تا آخر عالم رسیده بر بغداد فرود می آید. عذابهایی به بغداد می رسد که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده است. طوفان شمشیر آنها را فرو گیرد. وای بر کسی که آنجا را مسکن خود قرار دهد زیرا هر کس در آنجا مقیم شود با حالت شقاوت باقی می ماند و هر کس هجرت کند در پرتو خدا به سر برد. به خدا مردم بغداد چنان غرق در ناز و نعمت و عیش و نوش می شوند که می گویند: زندگی حقیقی همین دنیا و خانه ها و کاخ های آن قصرهای بهشت است و دختران آن حورالعین و جوانان آن جوانان بهشتند. و چنین پندارند که خداوند تمام روزی بندگانش را به بغداد ارزانی داشته است. افتراء به خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حکم کردن بر خلاف قرآن و شهادت دروغ و شرابخواری و زناکاری و خوردن پلیدی ها و خونریزی چنان در بغداد شیوع یابد که فجایع تمام دنیا به پای آن نرسد. آنگاه خداوند همین بغداد را به وسیلۀ آن آشوبها و لشگرها چنان ویران می سازد که وقتی رهگذری از آنجا می گذرد می گوید: شهر بغداد در این جا بوده است؟!».

خرالزمان، عراق را فتح کنند و هر اختلافی را با خونریزی پاسخ دهند». امام علی (علیه السلام)

نقل کرده است مفضل بن عمر از حضرت امام صادق(علیه السلام) که فرمودند:

ای مفضل آیا می دانی کجا واقع می شود دار زوراء؟

عرض کرد: خدا و حجت خداوند بهتر می داند،

فرمودند:ای مفضل بدان بدرستیکه در حوالی ری کوهی است سیاه که در زیر آن کوه شهری بنا می شود به اسم تهران .
که دارای قصرهایی است مانند قصر های بهشت ، و زنهای آن شهر مانند حور العین می باشند .
بدان ای مفضل آن زنها ملبس به لباس کفار و مزین به زینت جبارین می شوند و سوار می شوند به زین و تمکین نکنند از شوهر و وفا نکند شوهر ها بر مخارج آنها ، پس طلاق بخواهند از شوهر ها .
اکتفا می کنند مردها به مردها و شبیه می شوند مردها به زنها و زنها به مردها . پس اگر می خواهی دینت را حفظ کنی در آن شهر اقامت مکن و مسکن قرار مده چون محل فتنه است. پس از آنجا به قلۀ کوه ها و از سوراخی به سوراخی چون روباه و بچه هایش فرار کن».

منابع روایت:

حدیث بیست و هفتم در سفینه النجاه و در علائم الظهور ناظمالاسلام کرمانی و در منتخب التواریخ نقل شده از بحار الانوار مجلسی

با سلام
یا مهدی ادرکنی
مقاله جالبی تحت عنوان ( تهران آخرالزمان ) گرد آوری کردم
در این مقاله روایات و تهران امروزی در غالب تصاویر مقایسه شدند
به این سایت برید و بخوانید و در این تالار پاسخ دهید
http://endtimeworld.blogsky.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mhvvhm
۱۵:۰۹, ۹/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۰ ۱۵:۱۱ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام
من اینو(موضوعی که علی آقا گفتن رو) از دکتر انوشه هم شنیدم...
ولی خودمونیم چند وقته دارم بد جور ظهور رو لمس میکنم انگار تو دوقدمیمونه...
نمیدونم...
مخصوصا شب که بارون میاد....
عجیب دلم هوای اقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو کرده...
شما این حسو ندارید...
گاهی شبا از این فکرا و ظهور اقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف)گریم میگیره....

اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج
و العافيه و نصر و جعلنا من خير اعوانه و انصاره و المستشهدين بين يديه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، fazel ، akhevi ، مبينا ، mhvvhm
۱۷:۲۳, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۵/دی/۸۹ ۱۶:۰۳)saleh_mgh نوشته است:  با تهرانش كه خيلي موافقم، همين الان چشاتو درويش نكني كلي حوري ميبيني! البته چون هنوز بغداد به اونجا كه حديث گفته نرسيده، اميدوارم اوضاع تهران از اين بدتر نشهExclamation

راستي بد نيست به اوضاع شهراي ديگه مثل قم، اصفهان، كوفه، خراسان، و الباقي شهر ها هم بپردازيمIdea
تهاجم فرهنگی ، جنگ ... ، جنگ قلم ..... جنگ افکار !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا