|
فوری ...! فوری...! متن خبر از سایت weekly world news
|
|
۱۷:۲۸, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
امروز یه سری زدم به سایت weeklyworldnews دوتا لینک جالب دیدم: برای دیدنشون روی موضوع کلیک کنید 1- چگونه روح خود را به شیطان بفروشیم!!! 2-سال 2011 سال حمله فضایی ها به زمین جالبه خدایی من میگم اگه قراره فضایی ها حمله کنن این مسخره ها از کجا خبر دارن؟ بعدشم اینا مثل اینکه واقعی واقعی روحشون رو میفروشن و جالب اون نظر سنجیه هست که تو متن خبره...! شاخ درآوردم یعنی اینقد واضح وروشن شیطان پیشنهاد میده، پر رو... خجالت هم خوب چیزیه والا... اون لینک هارو هم یه نگاهی بکنین و لذت ببرین. و من الله توفیق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۷, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
تمام چیزی که در اون وبسایت مبنی بر فروش روح به شیطان وجود داره چیزی بجز حرف مفت نیست !
تمامی این کارها به دلیل شرکت شما در رای گیری آخر مبحث می باشد ! اونها فقط دارن آمار میگیرن که چند نفر حاظر هستند روح خودشون رو بفروشن به شیطان و به چه دلیلی همین ! |
|||
|
|
۴:۲۷, ۲۰/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۸۹ ۴:۳۱ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خداوند منان نگهدارتان باد
با عرض سلام و خسته نباشيد جناب omoridi اگر در متن دوست عزيز mohammad790 دقت كنيد لينكي به نام "سال 2011 سال حمله فضایی ها به زمین" وجود دارد كه بنده با توجه به مقدس بودن سال 2011 (كه سال خروج جنيان و شياطين نام گذاري نموده اند) به همراه اعداد خاص آنان سعي نمودم تا تاريخ خروج اين موجودات كه قطعا در روزها و اعداد مقدسشان انجام مي شود را بنويسم. اگر دقت كنيد متوجه خواهيد شد. خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۷:۲۸, ۲۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
انگار قراره يوفوها در سال 2011 رسما به زمين بيان...! يك افسر بازنشسته هوا فضای آمریکا هم مدعی ارتباط با فرازمینی هاست و پیشگویی وی در دیده شدن یوفوها در ۱۳ اکتبر سال ۲۰۱۰ در نیویورک به واقعیت پیوسته و همه را شگفت زده کرده بود این بار "مدعی حضور یوفوها در ژانویه ۲۰۱۱ شده است " وقتی که پیشگویی های فولهام درست از آب درآمد خبرنگاران بسیاری به سراغ او رفتند بلکه بتوانند از میان حرفهای این افسر بازنشسته , به راز باخبر بودن او به این ماجرا پی بببرند و فولهام به آنها چنین گفت: "من با موجودات فرازمینی در ارتباط هستم و آنها نه تنها حادثه ۱۳ اکتبر را به من خبر داده اند بلکه درباره اتفاق های دیگری هم با من صحبت کرده اند که از این قرار است: "یوفو های زیادی در ژانویه ۲۰۱۱ در آسمان مسکو دیده خواهند شد و هفت رو بعد همین اتفاق در لندن هم خواهد افتاد." مداخله فضایی ها سرعت بیشتری خواهد گرفت؛ البته نه برفراز آسمان شهرهای ما بلکه آنها به تمام قاره ا سفر خواهند کرد. هدف از این اتفاقها این است که یوفوها از نگاه مردم قابل قبول تر به نظر برسند؛ به امید اینکه در سال ۲۰۱۱ بتوان با انها رودر رو ارتاط برقرار کرد." لينك : http://iranufo.blogfa.com/post-86.aspx البته عمر ايشان كفاف ديدن اين موجوداتشان را نداد و در روز 28 آذر امسال جان به جان آفرين تسليم كردند. به نظرمي آيد قرار است كه در ژانويه همين امسال اين موجودات به زمين بيايند و خروج شومشان را به اواسط سال 1390 به تعويق نياندازند. و امروز هم كه من اين نوشته را براي شما ارسال مي كنم(10 ژانويه 2011) است. ببينيم تا 10 بهمن 1389 چي بشه. (انشاءا... كه خير است) خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۲۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۸۹ ۱۳:۰۹ توسط god-sun-911.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
فکر کنم اینها جزو نژاد الوهیم یا خزندگان فضائی از نسل اجنه های کافر که هزاران سال قبل حاکم زمین بودند(بخصوص در تمدن سومر و مصر و آتلانتیس) و دارای تمدن بسیار پیشرفته ای هم بودند و سرانجام از زمین فرار کردند باشند که برای انتقام گرفتن از انسانها و نابود کردن آنها و شاید به بردگی کشیدن آنها با کمک خادمان زمینی دورگه هستند (الومیناتی-طبقه ممتاز و اشرافی و قدرتمند زمین) و اجرای طرح نظم نوین جهانی مورد نظر جهت برپایی حکومت موعود جهانی دجال(تمدن آتلانتیس جدید) در حال آمدن به زمین هستند و احتمالا خادمان آنها مخفیانه در تدارک استقبال از آنها هستند.
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۳:۳۱ توسط حقیقت تلخ.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
نظر ائمه را هم بنویسید
ولا حول ولا قوه الابالله |
|||
|
|
۲:۰۷, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۸۹ ۱۵:۳۰)فرهاد نوشته است: سلام اگر ذوالقرنین را پادشاه ایرانی بنامیم شاید دلیل کشتار ایرانی ها به دست یهودی ها هم معلوم شود ... شاید ما این سد را گذاشتیم و یهودی ها را ناراحت کردیم ... |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
در صفحه ی "چگونه روح خود را به شیطان بفروشیم؟" نظرسنجی ای هم قرار دادند که شما روحت رو به چی می فروشی؟ پول ؟ قدرت؟ ... یا اصلا نمی فروشی؟
جالبه که اکثریت گزینه ی "هرگز روحم رو به شیطان نمی فروشم" رو انتخاب کرده بودند. |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من فكر ميكنم اينقدر درگير بحث اجنه و به خصوص تعيين تاريخ براي ورودشون به زمين نشيم. الان وظيفه ما بيشتر شناخت خود امام و كسب اطلاع بيشتر در مورد علائم مهمتر ظهور و فلسفه ي اوناست. بعد از اون ترويج تفكر مهدوي و انتظار ببه طور واقعي بين اطرافيان به خصوص جوونا هست.
نبايد راه اشتباه رفت به خصوص به دوست عزيز "rahbin" توصيه ميكنم اينقدر درگير ضرب و تقسيم اعداد نشن . مهم اينه كه ما ميدونيم قراره اين اتفاق بيوفته به هر حال بايد خودمونو اماده كنيم |
|||
|
|
۲:۵۵, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
جالب بود ولی فقط این قضیه ی سد و ذوالقرنین و اینا یعنی چه؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نظر من ما نباید به این چیز ها توجه کنیم و زهنمون رو با اینا اشغال کنیم. ما در حال حاضر باید خود سازی کنیم و آماده باشیم برای هر اتفاق خوب یا بد.
باید آماده باشیم برای اینکه تحت تاثیر جریانات انحرافی منحرف نشیم و به این مسائل سرگرم نشیم تا اونا اهداف خودشون رو پیش ببرن. اصلا مهم نیست که جن ها میخوان چیکار کنن، مهم اینه که ما توانییمون برای مسائل از این قبیل چقدره؟؟؟ یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |