|
اینبار نوبت عربها!!!!
|
|
۱۱:۲۸, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۹:۴۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من هیچ نظری ندارم که این آهنگ از طرف شیطان پرستان هست یا یه عده بیکار یا شایدم اصلا قصد هیچ توهینی نداشته باشه تنها کاری که من میکنم گذاشتن یه مشت لینک هست,قضاوت با شماست
چند وقت پیش یه آهنگ نیمه عربی نیمه انگیلیسی رپ به اسم arab money گوش دادم اولش خندم گرفت ولی بعد از 2-3 بار گوش گرفتن و توجه کردن بیشتر به تیکه عربیش به یه نکاتی پی بردم. لینک دانلود آهنگ از 4shared: (لینک حذف شد) لینک موزیک ویدئو از youtube(البته واسه فی*ل*تر شکن داراش!!): (لینک حذف شد) لینک متن(lyric) اهنگ: http://www.metrolyrics.com/arab-money-re...hymes.html دوستان لطفا تو لینک سوم که فقط متن اهنگ هست به خط ششم یا هفتم توجه کنید...نوشته: Bismillah hirrahman nirrahim Alhamdulillahi rabbil 'alamin نمیدونم تو اهنگی که همش راجع به پول و خریدن هوا و شنا کردن با کوسه ها و شاید چیزای دیگه ای که انگلیسی دست و پا شکسته ی من از پسش بر نمیاد هست اوردن اسم خدا درسته یا نه؟! ببخشید که خیلی توضیح ندادم و ترجمه که نکردم. راستی این اولین پستمم بود
|
|||
|
|
۹:۴۰, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عزیز دل لازم نیست به خود آهنگ گوش بدیم یا کلیپ ببینیم بنابراین لینکهایی که گذاشتین حذف میشه.
فقط خود اشعار و لیریک رو تحلیل کنین. با تشکر. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |