|
کدام راه به سمت ايران؟
|
|
۱۹:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۱ توسط عـلـی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
همانطور که می دانید در آستانه سالروز کودتای 28 مرداد قرار داریم ، کودتای ۲۸ مرداد، کودتایی است که با طرح و حمایت مالی و اجرائی سازمان مخفی اطلاعات بریتانیا و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا علیه دولت محمد مصدق در مرداد ۱۳۳۲ به انجام رسید. در آمریکا از آن بعنوان عملیات آژاکس (Operation Ajax) نیز یاد میشود. دکتر حسن عباسی در تاریخ ۸۸/۵/۱۰ در سخنرانی با عنوان “آژاکس ۲، بررسی کودتای توئیتری ژوئن ۲۰۰۹” به تبیین آنچه توسط رسانههایی مانند سایت وزارت خارجه اسرائیل، BBC Persian (بیبیسی فارسی)، VOA (صدای آمریکا) و همچنین شبکههای اجتماعی و مینیبلاگهایی مانند Facebook (فیس بوک) و Twitter (توئیتر) در مهندسی اجتماعی و به مدیریت آشوب، مدیریت محتوایی و اطلاعرسانی و دامنزدن به اغتشاشات انجامید اشاراتی مستند میکند. ایشان آنچه در خصوص انتخابات ۸۸ توسط جریان های خارجی ترسیم شد را تحت عنوان پروژه آژاکس ۲ می نامند. راهبردی که توسط دموکراتها به “استراتژی توئیتری اوباما” مشهور است. دکتر حسن عباسی در این سخنرانی به گزارشی اشاره می کنند که توسط "اندیشکده سابان سنتر" وابسته "انستيتو بروکينگز" که توسط شش تن از استراتژيستهاي وابسته آن به نامهای کنت ام پولاک، دانيل ال باي من، مارتين اينديک، سوزان مالوني، مايکل اي اُ هانلون، بوروس ريدل تهيه شده است که تنها چند روز قبل از انتخابات ۸۸ منتشر شده است. لازم به ذكر است كه مركز سابان كه توسط ميلياردر صهيونيست "حيم سابان" (Chaim Saban) راهاندازي شده است، وابسته به انستيتو بروكينگز است. انستيتو بروكينگز همان نقشي را در تصميمسازي استراتژيك براي حزب دموكرات به رياست جمهوري اوباما ايفا ميكند، كه انستيتو امريكن اينترپرايز براي دولت جمهوري خواهان به رهبري بوش ايفا مينمود. جالب اینکه در همین گزارش به اجرای موفق پروژه آژاکس 1 یعنی همان کودتای 28 مرداد اشاره می کند. متن ترجمه گزارش فوق را می توانید در سایت "مرکز تحقيقات پیشرفته ضد تروریسم" مطالعه نمایید. در این گزارش به بررسي 9 سناريو و گزينه براي برخورد آمريكا با ايران پرداخته است که به نظرم مطالعه آن می تواند بسیار مفید باشد. |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
ممنون، البته این گزارش و موضع عملش بیشتر بر می گرده به زمان انتخابات در اینجا می توانید خلاصه گزارش را به فارسی بخوانید http://ctu.ir/content/?n=23 مدت زیادی هم هست یه طرح آژاکس در زمینه فرهنگ در حال اجراست علی علی |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۱ توسط عـلـی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
من اینطور فکر نمی کنم ، این یک گزارش استراتژیک هست و تمام گزینه های آن همین الان هم روز میز سردمداران آمریکایی قرار دارد و مرتب آنها را تکرار می کنند ، طرح آزاکس هم بخش کوچکی از این گزارش است. اگر دقت کنید من هم همین لینک رو گذاشتم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کدام فاطمه؟!کدام زهرا؟نخونید از دست دادینش | sarallah | 13 | 6,561 |
۲۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: صبا |
|

![[تصویر: i5519_untitled.jpg]](http://0000.img98.net/out.php/i5519_untitled.jpg)