کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شهیدان مظلوم راه حق (تمام عزیزانی که توسط جنایتکاران وهابی به شهادت رسیده اند)
۲۱:۴۴, ۲۷/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۷:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
شهیدان مظلوم راه حق ( تمام عزیزانی که توسط جنایتکاران وهابی به شهادت رسیده اند)
در این تاپیک به شرح جنایات وهاببیان در سر تا سر دنیا می پردازیم و اسناد و فیلم های عموما درد آوری را ارئه خواهیم کرد.
مطمئنا تنها می توانیم گوشه کوچکی از اقدامات ددمنشانه ی این دیو صفتان را برملا سازیم

خواهش می کنم همه ی عزیزان مطالب خود را که مرتبط با این موضوع است را در این تاپیک قرار دهند تا یک مجموعه کاملی را بتوانیم جمع آوری کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ELENOR ، یکدوست ، ANTI satan ، EMPERATOR ، mohammad008 ، F_R ، janali ، حلما ، أین المنتظر ، MESSENGER ، rastin ، Ghiamat.ir ، خادمة الزهرا ، فاطمه خانم ، MohammadSadra ، Havbb 110 ، مفقود الاثر ، ali.khm ، warior ، دل خسته ، عبدالرحمن ، Patriot ، Farzaneh
۲۳:۲۶, ۲۷/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۰:۵۷ توسط Anti Vahabi.)
شماره ارسال: #2
آواتار
شهید سعید چندانی (متولد شده در یک خانواده بلوچ سنی مذهب در زاهدان)

[تصویر: 13136924291.jpg]

پدر شهید: در شب تولد حضرت مسیح به دنیا آمد
مبتلا به سرطان بسیار پیسرفته ای می شوند که سر تاسر بدنش را غده های بدخیم پر می کنه ...
و دکتر ها جوابشون می کنن ...
مادر شهید:
یکی از پرستار ها به من گفت جمکران ...

رفتم پیش دکتر ها گریه کردم ،جیغ زدم .... گفتم آقای دکتر اگر قرصه جمکران به من بده ... اگر شربته جمکران به من بده
..........................................
شهید سعید چندانی:

شکمم پر از غده بود ... پاهام کج شده بود ..گلوم گرفته بود...

شب شهادت حضرت فاطمه زهرا بود .. در عالم رویا و یا بین رویا و بیداری بودم دیدم در باز شد ...

یک خانم با یک آقا آمدند داخل و کنار بستر من نشستند.
بانو با جوان عرب با زبان عریی صحبت می کرد...
آقا بهم سلام کرد
(ادامه را نمی گم لطفش از بین میره ... در فیلم ببینید)
.
.
.
.
دکتر :
من تمام عکس هاش رو ... عکس های قدیمیش و عکس های جدیدش رو بررسی کردم

بیماری که در شرح بیماریش ضایعه ی بدخیم فراگیر ناحیه لگن گزارش شده حالا شفا پیدا کرده و بدون هیچ عارضه ای فرز و چابک راه میرفت!!!!

دانش پزشکی هیچ گونه جوابی نداره که با چه مکانیسمی این امر شفا رخ داده است و این اولین بار نیست ....
............................................
.
.
.
چند وقت بعد پدرش رو دیدم گفتم از سعید چه خبر ؟
گفت سعید را مسموم کردند ....

(نهایتا بعد از طلبه شدن ایشون به دست وهابیت خبیث مسموم و به شهادت رسیدند)

دانلود:

حجم : 56 مگابایت
زمان : 37 دقیقه
شهید سعید چندانی-نوجوان سنی شفا یافته
ادامه دارد (ان شالله)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F_R ، janali ، حلما ، ELENOR ، أین المنتظر ، وحید110 ، EMPERATOR ، MESSENGER ، aramino ، هدهد ، بیداری12 ، علی 110 ، MAHDI59 ، rastin ، فرید ، یاران مهدی ، Ghiamat.ir ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، faateme-313 ، مفقود الاثر ، Jim.m ، warior ، دل خسته ، عبدالرحمن ، Farzaneh
۱۳:۳۴, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۸ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #3
آواتار

اولین کشتار شیعان به دست وهابییون

وهابیان، پس از اشغال خانة خدا و حاکم شدن بر منطقة عربستان امروزی، اماکن مذهبی شیعیان در جهان را هدف خود قرار دادند. کشتار وهّابیان در کربلای معلّی در سال 1216 صفحة تاریخ را سیاه کرده و قلب هر خواننده را به درد می آورد. دکتر منیر عجلانی می نویسد: دوازده هزار نفر سپاه وهّابیان به فرماندهی سعود، فرزند عبدالعزیز وارد کربلا شدند، در حالی که بیشتر مردم کربلا به مناسبت عید غدیر به نجف اشرف و زیارت امیرالمؤمنین(علیه السلام) رفته بودند و در شهر، جز عدّه اندکی از پیرها و ناتوان ها نمانده بودند. سپاه وهّابیان به هر کس که برخوردند، کشتند، تا آنجا که آمار کشته ها به مرز سه هزار نفر رسید و اموال غارت شده از کربلا قابل وصف نبود. گفته می شد آن روز دویست شتر بار سنگین از کربلا به غارت بردند.(1)

محمد قاری غروی، در تاریخ نجف، از مجموعه شیخ خضر، نقل می کند: وهّابیان صندوق قبر حبیب بن مظاهر را که از چوب بود شکسته و سوزاندند و با آن در ایوان طرف قبله حرم، قهوه درست کردند. آن ها می خواستند صندوق قبر شریف حسین را هم بشکنند، اما چون دارای شبکه های آهنین بود، توفیق نیافتند.(2)

شیخ عثمان بن بشر، مورّخ دیگر وهّابی، که خود اهل نجد بود، می نویسد: گنبد روی قبر (سیدالشهدا) را ویران ساختند و صندوق روی قبر را که زمرّد، یاقوت و جواهرات دیگر در آن نشانده بودند، برگرفتند و آنچه در شهر از مال، سلاح، لباس، فرش، طلا، نقره و قرآن های نفیس یافتند، غارت کردند و نزدیک ظهر از شهر بیرون رفتند.(3)

صلاح الدین مختار که خود وهّابی است، می نویسد: در سال 1216 امیر سعود با لشگر انبوهی از مردم نجد، عشایر جنوب حجاز و دیگر نقاط به قصد عراق حرکت کرد. در ماه ذیقعده به کربلا رسید. او تمام برج و باروی شهر را خراب کرد و بیشتر مردم را که در کوچه و بازار بودند، کُشت و نزدیک ظهر با اموال و غنایم فراوان از شهر خارج شد. آن گاه خمس اموال غارت شده را خود سعود برداشت و بقیه را به نسبت هر پیاده، یک سهم و هر سواره، دو سهم، بین لشگریان تقسیم نمود.(4)

شیخ عثمان نجدی، از مورّخان وهّابی می نویسد: وهّابیان به صورت غافلگیرانه وارد کربلا شدند و بسیاری از اهل آنجا را در کوچه و بازار و خانه ها کشتند؛ روی قبر حسین(علیه السلام) را خراب کردند و آنچه در داخل قبّه بود را به چپاول بردند و هرچه در شهر از اموال، اسلحه، لباس، فرش، طلا و قرآن های نفیس یافتند، ربودند. نزدیک ظهر، در حالی که قریب به دو هزار نفر از اهالی کربلا را کشته بودند، از شهر خارج شدند.(5)

برخی می نویسند: «وهّابیان در یک شب، بیست هزار نفر را به قتل رساندند
».(6)

میرزا ابوطالب اصفهانی در سفرنامه خود می نویسد: هنگام برگشت از لندن و عبور از کربلا و نجف، دیدم که قریب بیست و پنج هزار نفر وهّابی وارد کربلا شدند و شعار «مشرکان را بکشید و کافران را سر ببُرید»(7) سر می دادند. آنان بیش از پنج هزار نفر را کشتند و زخمی ها حساب نداشت؛ صحن مقدّس امام حسین(علیه السلام) از لاشة کشتگان پر و خون از بدن های سر بریده شده، روان بود. او می افزاید: پس از یازده ماه، بار دیگر به کربلا رفتم. دیدم که مردم، آن حادثه دل خراش را نقل می کنند و گریه سرمی دهند، به گونه ای که از شنیدن آن، موها بر اندام راست می شد.(8)

------------------------------------------------------------------------------
1. تاریخ العربیة السعودیه، ص 126.
2. نزهة الغری فی تاریخ النجف الغری السری، ص 52.
3. عنوان المجد فی تاریخ نجد، ج 1، ص 121.
4. تاریخ مملکه السعودیه، ج 3، ص 73.
5. عنوان المجد فی تاریخ نجد، ج 1، ص 121، حوادث سال 1216.
6. تاریخچه نقد و بررسی وهّابی ها، ص 162.
7. مشرکان را بکشید و کافران را ذبح کنید.
8. مسیر طالبی، ص 408.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Anti Vahabi ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، فاطمه خانم ، MohammadSadra ، مفقود الاثر ، warior ، دل خسته ، عبدالرحمن
۲:۵۱, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۲:۵۲ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #4
آواتار

کشتار حجاج ایرانی

در روز جمعه ۹ مرداد ۱۳۶۶ پس از آن که حجاج ایرانی خانه خدا در حالی که در تظاهرات برائت از مشرکین، «شعار مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر می‌دادند، نیروهای امنیتی عربستان بر آنان آتش گشودند.
در این واقعه غم انگیز حدود 400 نفر از حجاج ایرانی، لبنانی، فلسطینی، پاکستانی، عراقی و دیگر کشورها به شهادت رسیدند و حدود 5000 نفر مجروح و عده ای بیگناه نیز دستگیر شدند.

پس از این واقعه ایران سریعا روابط دیپلماتیک خود را با عربستان قطع نمود و رهبر کبیر انقلاب نیز در پیامی این حادثه دلخراش را به شدت محکوم کردند و آن را جنایت تاریخی دانستند که دل مسلمانان متعهد جهان را آتش زد.

امام این حرکت حاکم سعودی را بهترین یاری و کمک برای نشان دادن مظلومیت ملت ایران و بهترین دلیل برای بی لیاقتی آل سعود جهت تصدی امور کعبه و حج دانسته و در پیامی که در تاریخ 12 مرداد سال 1366 خطاب به نماینده خود و سرپرست حجاج ایرانی صادر کرد، نوشت:

«آنها به دست خود اسباب افتضاح و رسوایی خود را فراهم نمودند ... ما اگر می خواستیم به جهان اسلام ثابت کنیم که کعبه داران کنونی لیاقت میزبانی سربازان و میهمانان خدا را ندارند و جز تأمین آمریکا و اسرائیل و تقدیم منافع کشورشان به آنها کاری از دستشان بر نمی آید، بدین خوبی نمی توانستیم بیان کنیم ... و به این اندازه که کارگزاران بی اراده حاکمیت سعودی در این قساوت و بی رحمی عمل کردند، موفق نمی شدیم».

نگاهی می اندازیم به عکس های باقی مانده از آن روز.

http://www.fararu.ir/vglcm0q4.2bqpo25aail82.,.html

منبع : سایت فرارو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، ELENOR ، خادمة الزهرا ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، فاطمه خانم ، MohammadSadra ، warior ، دل خسته ، عبدالرحمن
۳:۲۸, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:«آنها به دست خود اسباب افتضاح و رسوایی خود را فراهم نمودند ... ما اگر می خواستیم به جهان اسلام ثابت کنیم که کعبه داران کنونی لیاقت میزبانی سربازان و میهمانان خدا را ندارند و جز تأمین آمریکا و اسرائیل و تقدیم منافع کشورشان به آنها کاری از دستشان بر نمی آید، بدین خوبی نمی توانستیم بیان کنیم ... و به این اندازه که کارگزاران بی اراده حاکمیت سعودی در این قساوت و بی رحمی عمل کردند، موفق نمی شدیم».

قربون امام برم. خیلی قشنگ حرف میزده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، MohammadSadra ، warior ، OSZ ، عبدالرحمن
۱۴:۵۴, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
من بي خيال حرمت مادر نمي شوم
هرگز جدا ز دامن حيدر نمي شوم
با من مگو كه شيعه و سني برادرند
من با فريب خورده برادر نمي شوم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، warior
۲۱:۰۱, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 13900726_7317629.jpg]

اگر شما دیدین کسانی وحدت ملی مارو به بهانه ی مذهب
این سنیه این شیعه است بخوان بهم بزنند
اون کسی که ندای تفرقه ی بین شیعه و سنی رو سر میدهد
چه شیعه باشه چه سنی مزدور دشمنه چه بدانه چه ندانه .

رهبر عزیز انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای

علی صراط حق نمسکه

من بي خيال حرمت مادر نمي شوم
با هركه غير اوست برابر نمي شوم

ما راهمان ز دشمن مرتضي جداست
با دشمـــن پليد برادر نمي شـــــوم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Havbb 110 ، warior ، OSZ ، دل خسته
۳:۴۶, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
[تصویر: 1372347300275179_large.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن ، Patriot
۲۲:۵۹, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۴/تیر/۹۲ ۳:۴۶)warior نوشته است:  
[تصویر: 1372347300275179_large.gif]
استادی داشتیم فرمودند:خون این شهید دامان آنها را تا قیامت خواهد گرفت واز شهادت این عالم شیعه به بعد اون کشتار عظیم مصر آغاز شد
خداوند جوابشان را بدهد انشا الله این شهید تمام ما شیعیان را شفاعت کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن ، Patriot
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]