|
روشهاي مقابله با طوفان جنسي
|
|
۱۲:۲۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
دوستان عزيزم سلام . راستش رو بخواين اين پست رو به خاطر اين ايجاد كردم ، كه نظر دوستانم رو درباره ي راهكارهاي مقابله با غريزه جنسي بدونم . براي تخليه اين غريزه چه راهكارهايي وجود داره ؟ اول از همه خودم به سوال اولم جواب بدم . 1) دائم الوضو بودن 2) نماز خوندن 3) قرآن خوندن 4) خدا رو ناظر اعمال خود ديدن 5) دوري كردن از مشاهده فيلم ها و تصاوير مبتذل 6) خويشتن داري و . . . درباره سوال دوم دوست دارم ، شما جواب بدين . اگه مديران سايت تشخيص دادن اين موضوع بي ربطه ، با حذف اين تاپيك اصلا ناراحت نميشم . با باز كردن اين پست هدفي دارم كه انشاءالله بعد از چندتا نظر دوستان ، هدفم رو ميگم . يا مهدي مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۳, ۲۹/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۰ ۱۹:۲۴ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
برای غلبه بر شهوت توجه به نکات ذیل، مفید و راهگشاست:
الف) شهوت یکی از غرایز نیرومند انسان است که باید قبلاً ماهیت آن را شناخت و سپس با آن مبارزه کرد. آدم شهوانی کر است و کور و از هر طریق ممکن در پی ارضای خویش است. حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان میفرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوتها پرده عقلش را دریدهاند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108). برای شخص شهوت پرست، سلامت جسم و روح، مصلحت فرد و اجتماع، آبرو و حفظ شخصیت، رسوایی ومنفور گشتن و... هیچ کدام مطرح نیست و فقط ارضای شهوت مد نظر اوست و بس. بنابراین با شناخت این موارد، بهتر میتوان به مبارزه با شهوات برخاست. ب ) هم چنین با آگاهی از مفاسد و مضرّات شهوت رانی؛ مانند:اثر مخربی که شهوترانی بر سلامت جسم دارد، نا امنی وهرج و مرجی که در اجتماع به بار میآورد، سرنوشت شومی که بچههای نامشروع پیدا میکنند، باز ماندن از اهداف عالی و شخصیت انسان و... انسان از شهوت رانی دوری میجوید و سعی میکند که همواره در زندگی پاک باشد. ج ) عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شرارههای دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید. چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلتها نشود و امکان نداردشهوتها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90) گر تو را با عرشیان است آرزو طلعت خورشید میکن جست و جو هر که را قرب وصال اندر دل است گوهر تقواش شمع محفل است حلقه ما گر به دل میپروری پس چرا رسوایی از حد میبری؟ تدبر در آیات قرآن بویژه آیاتی که ما را از پیروی شهوات بر حذر داشته است؛ مثلاً خدا میفرماید:« و من خاف مقام ربّه و نهی النّفس عن الهوی فاِنّ الجنّة هی المأوی » ؛ و کسی که از مقام ربوبی در بیم و هراس به سر برد و نفس خویش را از هوا و هوس بازدارد، به راستی که بهشت برین مقصد و مأوای او خواهد بود(نازعات، آیه 40 و 41) و یا در مذمت آنهایی که چشم و گوش بسته، به دنبال هوا و هوس سرگردانند، میفرماید: در سوره جاثیه، آیه 23 این آیه به گونهای دیگر آمده است) :« ارأیت من اتخذ الهه هواه »؛ آیا دیدهای آن کسانی را که معبود و خدای خویش را هوای نفس خود قرار دادهاند(فرقان، آیه 43). و ) الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که میفرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمیکنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی میکشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست. ز ) نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود. ح ) عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد میکاهد. ط ) برای کاهش شهوت، نکات دیگری نیز مطرح نمودهاند از قبیل: 1ـ نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است. 2ـ روزه گرفتن. 3ـ در ازاله موهای زاید بدن شتاب نکردن. ی ) هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلمها، مجلات وعکسها در زمره همین عوامل محیطی به شمار میروند. ک ) کنترل افکار و تخیلات. در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوترانی پرداخت. امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم). علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت. |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
دوستان با یه برنامه ی غدایی خوب هم میشه یه کارهایی رو کرد
مثلا خوردن لیمو مانع شهوت است و یا نخوردن ران مرغ و پیاز راستی خواندن نماز اول وقت هم عالیه چون اون موقع ها شهوت در انسان اوج می گیره پس باید به یاد خدا بود راستی زیاد پوش دادن به این اهنگ ها هرچند مجاز ولی چون مسائل احساسی هستند اصلا خوب نیست |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان عزیز
من به عنوان یه جوون 20 ساله این حرفا رو میگم مطالب دوستان هم جالب و خوب بودن ولی همه رو نتونستم بخونم.پس ببخشید اگه حرفام تکراری باشه اولین چیزی که میگم همونی هست که شما مکررا گفتید: توکل به خدا ولی چطوری توکل به خدا اگه واقعا از ته دل به اون جملات عربی که میگی اعتقاد راسخ! نداشته باشی (که ما جوونا اکثرا نداریم،حالا با کسانی که به زره و کلاه خود! ایمان مجهزند و عمرا به گناه تن نمیدن کار ندارم) نتیجه ی زیادی نداره همیشه در همه ی موارد اول فکر کن که کاری که میخوای بکنی درسته یا نه (یک ساعت تفکر بهتر از چند سال عبادته؟) و به این فکر کن که اگه الان یه بزرگتر پیشت بود اون کارو میکردی یا نه بدون خجالت، حالا چه برسه به بزرگترین بزرگترا که همیشه میبینتت و دو تا ماموری که با تو هستن و حتی اعضای بدنت و حتی زمین و زمانی که درش محدودی. کاری بکن که بعدا عضاب وجدان نگیری که چرا این کارو کردم. بعضی چیزا هم هست که خیلی مهمن: یکی اینکه تا میتونی چشتو نگه داری از نگاه کردن به چیزایی که درست نیست بهشون نگا کنی که قبلا هم گفتم و دوستان هم گفتن. یکی اینکه به پشت بخوابی.به رو خوابیدن از افتضاح ترین چیزاست. با جنس مخالف تو دانشگاه و همه جا کلا زیاد گرم نگیری و رابطه ی معمولی داشته باشی در حد جواب سوالا شون رو دادن و سلام کردن. و اینکه هیچ چیزی رو بدون علت و فکر در موردش قبول نکنی چون شاید یه چیزی رو خیلیا بگن خوبه ولی بعد از چند وقت انجامش بفهمی که روت تاثیر نذاشته. در مورد ازدواج موقت هم یه چیزی بگم؛ اینکه اولا اگه مجوز شرعی برای دزدی و قتل هم میدن خبر بدین،حالا چه برسه به ناموس مردم رو لکه دار کردن که از اونا هم بدتره. ثانیا،کسانی که میگن ازدواج موقت درسته و راهشه،آیا خودتون اجازه میدین که خواهر یا فرزندتون با یک پسر ازدواج موقت داشته باشه تا زمانی که ازدواج دايم داشته باشه؟! الان وقتی از یکی خوشمون میاد واقعا (نه از لحاظ قیافه بلکه از لحاظ رفتار و همه ی مشخصات ) و شرایط ازدواج هم نداریم، تو اینکه با طرف رابطه سالم برقرار کنیم میمونیم و چندین وقت یا حتی چندین سال از فشار عاطفی داغون میشیم تا زمانی که شوهر کردن طرفو ببینیم! و داغون تر بشیم. رها شدن از فشار جنسی امکان نداره بلکه فقط کنترلش ممکنه. اینا رو از جایی بر نداشتم بلکه چیزای تجربی خودم رو گفتم که تا به حال خدا رو شکر جواب داده. شرمنده از اینکه کمی تند حرف زدم ولی واقعا به نظرم لازم بود تجربیات و حرف دلمو بگم.و در آخر ممنونم از شما که این تاپیک رو ایجاد کردین.مفید واقع شد |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۲۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۹ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : هدفم از ارسال جدید در این تاپیک ، قرار دادن یه کتاب با نام « مشکلات جنسی جوانان » از آیت الله مکارم شیرازی هستش . به نظرم کتاب خوبیه و میشه ازش چند نکته برداشت . اما یه موضوعی هستش که حقیقتا در مقابلش کم آوردم . داشتیم با یکی از دوستامون در مورد مضرات اسمتنا صحبت میکردیم که ایشون گفت که با توجه به استفتاء آیت الله مکارم شیرازی ، استمنا در مواقع ضروری و موقعی که باقی ماندن آن برای بدن ضرر داشته باشه ، اشکالی نداره که راست هم میگفت . چون خودم هم از نرم افزار استفتائات ایشون چک کردم . و همچنین فرمودن که استمنا توسط همسر اشکالی نداره . حالا سوال پیش اومد که : 1) مواقع ضرورت رو از کجا تشخیص بدیم ؟ 2) اگه استمنا حرامه ، پس چرا توسط همسر اشکالی نداره ؟ در صورتی که در عمل یکی هستش . راستش رو بخوائید اصلا موندم چی جواب بدم ؟ بهش گفتم اجازه بده علتش رو پیدا کنم تا جوابت رو بدم . این دوستمون هم بهم به حالت تمسخر گفت « گشتم نبود ؛ نگرد نیست » . حالا از دوستان یه درخواست دارم : اگه کسی جواب این دو سوال رو میدونه ، یه اطلاع رسانی کنه ، تا هم ما در مقابل این سوالات ـ نه تنها در مقابل این دوستمون ، بلکه بقیه افراد ـ حرفی برای گفتن داشته باشیم . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۵ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۱)جویای حقیقت نوشته است:همون گشتم نبود نگرد نیست درسته حالا من به این فتوای خاص کاری ندارم ولی در کل خیلی از فتوا ها هستن که شما نمیتونی خیلی راحت بهشون جواب بدی و جواب دادن و درک این مسائل نیاز به علم خیلی عمیق داره اگر اینجوری بود که دیگه پس مرجع تقلید به چه دردی میخورد؟! ------------------------------------- در مورد نگه داشتن شهوت و غرایز جنسی هم همونطور که خیلی از دوشتان اشاره کردن روزه گرفتن و پر نکردن شکم و درست غذا خوردن بهترین راهکار هستش
|
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:1) مواقع ضرورت رو از کجا تشخیص بدیم ؟ ببینید دوستان ، در اسلام احکامی هست که این احکام شرایط خاص داره. مثلا میگه میتونی دوتا زن بگیری ولی شرایطشو بخونید مختون سوت میکشه ، میگه دزد رو باید دستش رو قطع کنی ولی چندین شرط داره ، میگه زنای محصنه حکمش سنگساره ولی چندین شرط داره و... شبیه ترین مثالی که برای درک سوال اول به ذهنم میرسه رو براتون میگم شاید متوجه بشید ، سوال اول شما مثل اینه که بگی: روزه در مواقعی که برای بدن ضرر داره رو نباید بگیری. حالا از کجا بفهمیم برای بدن ضرر داره؟ یا کسی که نمیتونه روزه بگیره نباید بگیره ، از کجا بفهمیم میتونیم یا نمیتونیم؟! . و اما قصد ندارم فتوای ایشون رو تفسیر کنم ، ولی یه نکته رو میگم بهتون از علم غربی. بدن مرد ساز و کاری داره به نام احتلام که بسیار بسیار حکیمانه طراحی شده. اسپرم ها پس از مدتی در بدن عمرشون به پایان میرسه و منی (که حاوی بسیاری از مواد مغذی و پروتئین ها و...) هست ، پس از چند روز فاسد میشه در بدن و باقیماندن اون در بدن خطرناکه... به علاوه ی اینکه بدن مرد از وقتی که هورمون مربوطه در حدود دوازده سالگی ترشح میشه تا سنی که اصطلاحا بهش یائسگی میگن ، دائما در حال تولید اسپرم هست! یعنی اگه کسی ازدواج نکنه باید منفجر بشه (اگر ساز و کار احتلام نبود) و اما احتلام چیزیه که اولا در خواب اتفاق می افته یعنی بهترین موقع (یکم روش فکر کنید) ! و اینکه بدن هر وقت لازم بدونه اون مواد فاسد و سلولهای مرده رو میریزه بیرون.... خب فرض کنید کسی به دلیل یک بیماری ، ساز و کار احتلام درون بدنش صورت نمیگیره و چنین شخصی به دستور پزشک طبیعتا میتونه استمنا انجام بده (و ایشون فقط مجوز فقهی این مسئله رو بیان کردند که این گویای پویایی و انعطاف و گستردگی و به روز بودن فقه شیعه است) حکایت چنین شخصی دقیقا حکایت شخصی هست که به دلیل مشکلی در بدنش نمیتونه روزه بگیره.... البته این مثال روزه و احتلام فقط یه مثال بود! چندین حالت دیگه ممکنه اتفاق بیوفته.... البته اگه کسی شهوت برش غالب شد نمیتونه بگه نیاز داشتم و برام ضرر داشت و نمیتونستم و... :دی امیدوارم متوجه شده باشید ، اگه سوالی بود در خدمتم. یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۷)Havbb 110 نوشته است:نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : از اینکه پاسخ دادین ، متشکرم . اما به سوال دوم پاسخ ندادین . مثالی هم که زدید ، مثال خوبی بود . اما باز هم مشخص نشد که چجوری باید خالت ضرورت رو تشخیص داد . از دوستان دیگه هم خواهشمندم که توی بحث بیان و توی این بحث شرکت کنن تا به نتیجه برسیم . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
۱۸:۳۲, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.بنده تمام مطالب رو نخوندم اما برای سوال دوم ایشون یه جواب قانع کننده دارم. ایشون پرسیدن چرا استمناء مشکل داره ولی اگر توسط همسر باشه اشکالی نداره. عرض کنم که در کل هنگامی که در انسان انزال صورت می گیره و منی ازش خارج می شه برای بدن دارای ضرر است زیرا شیره ی وجودی انسان توسط خود او خارج شده و یه جورایی نظم طبیعی بدن رو بر هم زده و به همین دلیل دارای ضررهایی است.اما ضرر هنگامی بسیار زیاد است که خود ارضایی صورت بگیره زیرا در خود ارضایی فقط تصویر سازی وجود داره و فیزیکی نیست.به این معنا که دو جسم با یک دیگر ارتباط برقرار نمی کنند و فقط یک جسم است که تصویری مستهجن در ذهن دارد و به وسیله آن خود ارضایی می کند.حال اگر استمناء توسط همسر انجام شود باز هم ضرر دارد اما ضرر آن بسیار کمتر از خود ارضایی است و به همین منظور حرام اعلام نشده است. برای اطلاع عمومی دوستان عرض کنم که آیا میدانید که چرا جناب ابن سینا در حالی که از دنیا رفت تنها 50 سال عمر داشت.شاگر ایشون میگه که جناب ابن سینا خیلی رابطه جنسی رو علاقه داشت و مکرر انجام می داد و به همین منظور عمرش کوتاه بود.دوستان در جریان باشند که رابطه زیاد و بی حساب و کتاب جنسی عمر را کوتاه می کند.حتی من در جایی شنیدم که این موضوع را خود جناب ابن سینا در کتاب معروف مربوط به پزشکی خویش نیز بیان کرده بود. |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
در مورد ابن سینا من شنیدم به علت قولنج توی یکی از اعضای داخلی بدنش (نمیدونم ، فکر کنم معده یا کبد یا همچین چیزی بود :دی)
ولی در مورد این سوال (دوم) ، در خود ارضایی ، عمل جنسی با تصویر ذهنی انجام میشه که اصطلاحا بهش میگن زنای ذهنی. ولی وقتی این کار توسط همسر انجام بشه که اولا دیگه اسمش «خودارضایی» نیست!! شما به این نکته ش توجه نکرده بودی که جواب سوال رو متوجه نشدی. دوما حرام نیست چون زنا نیست! دوستمون در پست بالایی درباره ی مضرات خودارضایی صحبت کردند. استمنا در لغت (باب استفعال هست) به معنای طلب کردن و کشیدن منی هست. حالا این کشیدن منی میتونه به صورت خود ارضایی باشه میتونه توسط همسر باشه... اینا باهم فرق میکنه. ولی در ذهن شما اینطور شکل گرفته است که خودارضایی همون استمنا هست (که در اکثر موارد این دو یکی هستند) . و اما در مورد اون سوال که در پست آخر گفتید از کجا بفهمیم نیاز هست ، خب طبیعتا پزشک باید بگه مثل همون قضیه ی روزه.... یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۰:۰۲ توسط seyed.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
تصاویر و فیلم مستهجن نبینیم.مثل این میمونه که میری به طرف باتلاق و میگی نه من فرو نمیرم.این نوع تصاویر هم اینگونه هستن نباید به طرفش بری بعد بگی حالا بزار نگاه کنم دچار اون عمل نمیشم و خودمو نگه میدارم.دیگه دیر شده اگه نگاه کردی دیگه اتش شهوت رو با سوره ناس که سهله کل قران هم ختم کنی نمیشه خاموش کرد.
راه حل بعدی ازدواج- خدا نگذره از پدر و مادرهایی که این ازدواج رو اینقدر سختش کردن خدا وکیلی همه چیز رو هم نمیشه تقصیر مملکت و دولت و نظام دونست کما اینکه تو پست های قبلی تو این تالار نقدهای مربوط به این بخشها رو به شدت گفتم ولی تقصیر پدر و مادرها هم هست که تشریفات رو زیاد کردن. بعدی اینه که بری به سراغ یه ورزش و اونو ادامه بدی مثلا تکواندو- بدنسازی بیشتر مال ما پسرها که خانوما هم علاقه دارن.و...... در ضمن در مورد پیاز هم بگم که اصلا درست نیست چون من از بچگی پیاز نمیخورم.اصلا تو غذا باشه غذا نمیخورم.تو کباب و ماکارونی که ریز رنده میشن هم باشه نمیخورم.ولی شهوتم از کل دنیا بیشتره پس به پیاز ربطی نداره. نقل قول:در مورد ازدواج موقت هم یه چیزی بگم؛ اینکه اولا اگه مجوز شرعی برای دزدی و قتل هم میدن خبر بدین،حالا چه برسه به ناموس مردم رو لکه دار کردن که از اونا هم بدتره. اره اگه پسری جرات داشت و اومد گفت که اقا جون من به جای اینکه با دختر شما پنهانی دوست بشم و ازش سو استفاده کنم که البته میتونستم این کارهارو بکنم ازتون میخوام که راه شرعیش که ازدواج موقت هست رو موافقت کنین. شما دارین حرف عمر لعنت الله علیه رو میزنین اونم این تفکر رو داشت البته ناراحت نشین چون من با هرکس که با ازدواج موقت مخالفه تند صحبت میکنم.مگه در مورد زنا میگیم که عصبانی میشید.چرا خودتون رو به نفهمی میزنین و چشمتون رو از راه شرعی میبندید و خودتونو به کوچه علی چپ میزنین و کاری با اینکه دختر و یا خواهرتون دوست پسر داره ندارین و میگین جوونه و داره جوونی میکنه ولی در مورد ازدواج موقت که همون دوستی رو شرعی میکنه مقابله می کنید؟ و با حکم خدا می جنگید. شما و امثال شما کی هستین که حکم خدا و رسول خدا رو حرام اعلام کنید؟ حلال محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تا روز قیامت حلال و حرام محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تا روز قیامت حرام. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |