|
پیراهن عروسی
|
|
۱۰:۱۷, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مراسم زفاف و عروسي، شبي يادگاري و زيبا در زندگي هر فرد است حضرت صديقه زهرا«عليها السلام» در اين شب سرنوشت دست به اقدامي شگفتانگيز زد و لباس شب عروسي را که موجب زيبائي ظاهر بود را به سائل بخشيد و زيبائي معنوي و اخلاقي يعني زيبائي سخاوت و ايثار را بر جان پوشاند و با اين اقدام شايستگي خود را براي تنپوشي لباسهاي بهشتي ثابت کرد و لذا از بهشت پيراهن بهشتي براي او فرود آمد نقل تاريخي ماجرا چنين است:
رسول خدا«صلي الله عليه وآله» در شب عروسي و زفاف فاطمه«عليها السلام» پيراهن نوئي را براي او تهيه فرمود. وي پيراهن وصلهداري نيز داشت. سائلي بر در خانه حاضر شد و گفت: "من از خاندان نبوت پيراهن کهنهاي ميخواهم." حضرت خواست پيراهن وصلهدار خود را به او دهد. بياد اين آيه شريفه افتاد که خداوند متعال ميفرمايد: لَنْ تَنالُوا اَلبِّرَ حَتَّي تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ.[1] . [به نيکي و به مقام ابرار نخواهد رسيد مگر هنگامي که بهترين چيزهاي خود را در راه خدا انفاق کنيد.] بنابراين پيراهن نو خود را به او داد. هنگام زفاف که فرا رسيد جبرائيل نازل شده گفت: "اي محمد «صلي الله عليه وآله» همانا خداوند به تو سلام ميرساند و به من دستور داده که بر فاطمه«عليها السلام» سلام کنم و با من هديهاي از لباسهاي بهشتي از سُندُس سبز فرستاده ميخواهم به او بدهم." هنگامي که سلام خداوند را به او ابلاغ نمود و پيراهني را که جبرائيل آورده بود بر او پوشانيد حضرت نيز عباي خود را بر او پيچانيد و جبرائيل او را با بالهاي خود در برگرفت تا اينکه نور آن پيراهن چشمان را خيره نکند هنگامي که حضرت زهرا «عليها السلام» در بين زنان کافر نشست و هر يک از آنان شمعي به همراه خود داشتند و حضرت چراغي با خود همراه داشت در آن زمان جبرائيل بال خود را به يکسو زد و عبا را برداشت انواري از او تابيد که مشرق و مغرب را روشن ميکرد با تابش نور بر ديدگان زنان کافر، کفر از دلهاي آنان برطرف شده، شهادتين گفتند.[2] http://www.yazahra.net/far2/selecttext.p...84&subid=7پیراهن عروسی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |