کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 2.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد از ایجاد بعضی تاپیک ها
۱۶:۴۴, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

برای خیلی از کاربران متأسفم!!!!!!!

دوستان من اینجا اسمش تالار بیداری اندیشه است . و مطالب داخل این تالار برای مطلع کردن شما عزیزان از حقایق پنهان جهان هستش.

ولی متأسفانه در این تالار تقریبا عده بسیار زیادی سراغ مطالب پرمحتوا نمیرن .

متأسفانه تازگی ها هم مطالب بی محتوا که با عنوان های سرگرمی و مشاعره و ... در تالار بسیار زیاد شده .

باز دوباره متأسفانه بازدید و مشارکت در این مطالب حیرت انگیزه . ( 24 صفحه در یک روز!!!! )

این تالار هیچ توقعی از کاربران نداره که در بحث ها شرکت کنند !!!! ولی حداقل بازدید که باید انجام بشه. بخدا بعضی از تالارها رو آدم وقتی بهشون سر میزنه احساس غربت میکنه !!!

بحث هایی مثل دشمن شناسی از منظر امام علی خداوکیلی چندتا بازدید داشته ؟؟؟

لطفا کمی رعایت کنید . برای روشنفکرایی مثل شماها زشته !!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، میلاد.م ، محمود ، am_po ، یاران مهدی ، mohammad1369 ، shia12 ، boghz ، امیرحسن ، mohammad008 ، Admirer ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، Mitsonary ، MohammadMeraj ، nafas ، محیصا ، Tolou ، أین المنتظر ، fazel ، zaeim ، mahdi_haji ، Agha sayyed ، ضد ماسون ، libera ، MAHDI59 ، ترنم ، montazer_rm ، حسن عزتي ، ema1392 ، میثاق ، m.hossein ، rahgozar.f ، hessam ، لبخند خدا ، رهگذر. ، vahrakan ، عبدالرحمن ، MohammadSadra
۱۷:۱۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
دوست عزیز با نهی از منکر کاری پیش نمیره
امربه معروف ونهی از منکر کن
هر چند منکری در کار نیست

به نظرم اون تایپیک باید حذف وبه جاش تایپیکی با عنوان مشاعره انتظار یا مشاعره مهدوی یا .......

خب حالا می تونه مفید باشه هرچند با شعار کاری پیش نمی ره.

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، محیصا ، ema1392 ، MohammadSadra ، vahrakan
۱۷:۱۷, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۶ توسط rastin.)
شماره ارسال: #3

بسم الله
عزیزدل،
صحبت شما متین، بنده هم قبول دارم،بعضی مطالب ارزشمند البته نادیده گرفته میشه.
ولی مانمیتونیم بگیم به خاطر این ؛برای خیلی از کاربران متاسفیم....
ببینید اولا سلیقه وعلایق هرشخصی متفاوته،وقابل احترام.
دوم: اگر میخواهیم بین کاربران یک فضای صمیمی ودوستانه ایجاد بشه وایجاد انگیزه بشه برای حضور دوستان ،به کاربردن این طور ادبیات پسندیده نیست.لااقل دریک فضای مجازی جواب نمیده.
بعدش هم ماشاءالله این چندروزه اینقدر حجم مطالب ارسالی بالا رفته که یکی مثل بنده خیلی از ارسالها رواصلا نمیبینم.باید اینقدر بالا پایین کنم تا مطلبی رو پیدا کنم.Blush
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، محمود ، SARV ، یاران مهدی ، وحید110 ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، محیصا ، هدهد ، mhklord ، navid-313 ، libera ، میثاق ، MohammadSadra ، vahrakan
۱۷:۵۹, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۷)rastin نوشته است:  بسم الله
عزیزدل،
صحبت شما متین، بنده هم قبول دارم،بعضی مطالب ارزشمند البته نادیده گرفته میشه.
ولی مانمیتونیم بگیم به خاطر این ؛برای خیلی از کاربران متاسفیم....
ببینید اولا سلیقه وعلایق هرشخصی متفاوته،وقابل احترام.
دوم: اگر میخواهیم بین کاربران یک فضای صمیمی ودوستانه ایجاد بشه وایجاد انگیزه بشه برای حضور دوستان ،به کاربردن این طور ادبیات پسندیده نیست.لااقل دریک فضای مجازی جواب نمیده.
بعدش هم ماشاءالله این چندروزه اینقدر حجم مطالب ارسالی بالا رفته که یکی مثل بنده خیلی از ارسالها رواصلا نمیبینم.باید اینقدر بالا پایین کنم تا مطلبی رو پیدا کنم.Blush
یاحق

دوست عزیزم من حرف شما رو کاملا قبول دارم و این رو هم قبول دارم که ادبیات متنم خیلی زننده بود . ولی وقتی آدم میاد داخل تالاری که باید بیشترش محتوا باشه ولی اینطوری نیست کمی شوکه میشه.

در کل من از عزیزانی که به خاطر متنم ناراحت شدند عذر میخوام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، shafagh_mah ، rastin ، oO DaViD Oo ، MohammadSadra ، rahgozar.f
۱۸:۱۹, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام خسته نباشید...بنده هم با نظر جنابwake up 2012 موافقم .. در اینترنت به اندازه کافی فروم در زمینه سرگرمی تفریح و وقت گذراندن وجود داره ولی این فروم یک فروم ویژست و هدف خاصی رو دنبال میکنه.. به نظرم وجود تاپیک های سرگرمی و امثال اینها در این فروم موضوعیتی نداره ما که دچار کمبود سرگرمی نیستیم در اینترنت به اندازه کافی از این چیزا پیدا میشه....به نظر بنده اگه این تاپیک ها حذف بشن بهتره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، shafagh_mah
۱۸:۲۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام به همه دوستان

ببخشید ، چرا تاسف ؟!!

مگه ماها که داریم توی این حوزه کار میکنیم ، یه ساعت تفریح یا استراحت نمیخوایم ؟؟

بله، خب . نباید زیاد به این مسائل پرداخته بشه و دائما توو این تایپیکا باشیم ولی این دلیل نمیشه این موضوع ، موضوع اشتباهی باشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، emadm
۱۸:۲۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7

به نظر من کلیه ی تاپیک هایی که اینطور هستند باید بسته بشن ، چون برای سرگرمی و مشاعره و این جور صحبتها تا دلت بخواد تو اینترنت پره ، حد اقل این یه تالار پر محتوا باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، shafagh_mah
۱۸:۳۳, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
توی اون تالارها که شما میگید سرگرمی و مشاعره هست درست ولی به سبک خودشون!
اینجا هم بچه ها به سبک خودشون این موضوعات رو دارن
در ضمن یادتون باشه قرار نیست که همه یک روزه بشن حافظ قرآن و بشین قرآن و نهج البلاغه تفسیر کنن،اگه اینطور بود که ایران میشد گلستان! هر کسی در حد توانش داره فعالیت میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa ، خادمة الزهرا ، Admirer ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، رمز شب ، semnani
۱۸:۳۳, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
اتفاقا چند روزی هست که این تاپیک رو می بینم تازگی ها به 24 صفحه هم رسیده از آقای بیداری اندیشه بیشتر از این توقع می رود که نظارت رو بر روی تاپیک ها بیشتر کنند چون جای مشاعره اصلا تو این تالار نیست و نبوده اگه اشتباه نکنم قبلا در این مورد یک بحثی شده بود و دوستان پیشنهاد زدن تاپیکی به نام مشاعره رو داشتند ولی مخالفت شده بود ولی مثل اینکه بلاخره ویروس مشاعره تو این تالار هم اومدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، boghz ، shafagh_mah
۱۸:۳۹, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۴)خادمة الزهرا نوشته است:  سلام به همه دوستان

ببخشید ، چرا تاسف ؟!!

مگه ماها که داریم توی این حوزه کار میکنیم ، یه ساعت تفریح یا استراحت نمیخوایم ؟؟

بله، خب . نباید زیاد به این مسائل پرداخته بشه و دائما توو این تایپیکا باشیم ولی این دلیل نمیشه این موضوع ، موضوع اشتباهی باشه ...

منم نگفتم که موضوع اشتباهه . مشاعره خوبه ولی نه دراینجا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]