کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: پس از خواندن مطلب رای دهید. آیا باید همه با حجاب باشند؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بلی 76.19% 16 76.19%
خیر 23.81% 5 23.81%
تمام 21 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در دوره جاری آیا همه خانمها باید چادر به سر کنند؟
۱۸:۴۵, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان
قبل از خواندن این مطلب را در نظر داشته باشید که من هیچ قسط توهین و یا اهانتی به کسی ندارم و هیچ قصدی برای ایجاد شبه هم ندارم.

نحوه رعایت حجاب معمولا از درون انسانها سرچشمه میگیره و البته کسانی هستند که بخاطر جامعه و یا محیط کار و مکانی که زندگی میکنند مجبور به تظاهر به داشتن یک نوع خاص از حجاب دارند.

ولی در کل باید حجاب یک حریم امن دور صاحب اون بکشه و این حریم باید قابل درک باشه. حال اگر ما بخواهیم این حریم را عمومی بکنیم و افراد خائن را وارد این حریم کنیم و این افراد با عدم رعایت دیگر مسایل و تحت پوشش بتوانند از این نعمت به سود و کارهای شیطانی خود برسند باید این حجاب را کنار گذاشته و قابل تشخیص باشند.

برای مثال خانم خیابانی برای در امان ماندن از پلیس وقتی چادر سرش میکنه و کنار خیابان میایسته و افرادی که تمایل دارند با چنین زنانی ارتباط برقرار کنند و بعد از مدتی میبینند که این خانمها اغلب در پوشش محجب ظاهر میشوند دیدگاهشان نسبت به چادر تغییر میکند. و زنان با ایمانی که حجاب را نه از روی اجبار بلکه به خاطر خواسته درونی خودشون رعایت میکنند، دیگر قابل تشخیص نسبت به آن دسته از زنانی که همیشه چنین کاری انجام داده و یا گاهی انجام میدهند قابل تشخیص نیستند. و چون برخی از مردان امروز که زیاد پایبند به مسایل اخلاقی نیستند برای تمامی این دسته از زنان مزاحمت ایجاد میکنند. در این صورت دیگر این حجاب برای خانم محجب امنیت به همراه نمیاره.

به نظر من باید این افراد از دیگر افراد نسبت به درجه ایمانشان تمیز داده بشه. و حتی مردان با ایمان بتوانند تشخیص دهند که ممکن است در مواجهه با چنین زنانی ایمانشان کمی بلرزد و از آنها دوری کنند.

اگر قرار باشه گرگها در لباس میش در کنار ما زندگی کنند باید یک سایتی دیگری زده شود و نشانه های آنها هم مورد بررسی قرار گیرد مثل همین شیطان پرستها.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، در جستجوی سختی
۱۸:۵۲, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
ما به بقیه کار نداریم . ما کار خودمون رو میکنیم . من با حرف شما کاملا مخالفم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، وحید110 ، خیبر110 ، سرود پیروزی ، هدهد ، chista3
۱۹:۰۸, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۵۴ توسط خادمة الزهرا.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام

اگه از یه چیز خوب استفاده بد بشه ، دلیل بر بد بودن اون هست ؟؟ و باید اون رو کنار بذاریم ؟؟

بعضی ها هستن که از محاسن و بقیه مسائل دین بد استفاده میکنن ، و باعث شدن بعضی از مردم از این مسائل دینی زده بشن ، به نظرتون این دلیل موجهی هست که بگیم چون دید مردم نسبت به این کارا بد شده ، باید این مسائل رو کنار بذاریم و برای مثال آقایون دیگه محاسن نباید داشته باشن ؟؟!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، وحید110 ، رمز شب ، nafas ، حلما ، خیبر110 ، سرود پیروزی ، parisan ، زهرا خانم ، محب الزهرا ، janali ، chista3
۱۹:۱۴, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله النور
سلام.
به نظر من بله.در یک جامعه اسلامی همه باید با حجاب باشن.صرفا به این دلیل که افراد معدودی پیدا میشن که حجاب رو وسیله ای برای رسیدن به اهداف کثیفشون قرار میدن نمیشه قانون عمومی حجاب رو رد کرد.گاهی اوقات باید فواید و مضرات یک موضوع رو بررسی کرد و ازشون برآیند گرفت تا فهمید این موضوع به نفع جامعه هست یا نه.من خودم چادری هستم ولی هرگز پیش نیومده که تو سطح جامعه آقایون برام مزاحمت هایی که شما گفتید رو به این شدت ایجاد کنن.حتی اگر حجاب به عنوان قانون و اجبار هم نباشه باز هم افرادی پیدا میشن که از حجاب سوء استفاده کنن.
با علنی شدن بی حجابی و برداشته شدن قانون حجاب ما نا خواسته باید منتظر از هم پاشیدن بنیان خانواده در جامعه باشیم. حجاب و استحکام بنیان خانواده به همدیگه وابستگی شدیدی دارن.بحث حجاب خیلی اساسی تر از اونیه که بشه ازش چشم پوشی کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، وحید110 ، حلما ، سرود پیروزی ، janali ، chista3
۱۹:۴۳, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۹ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #5
آواتار
حرف من برداشتن حجاب نبود!!! من میگم اونهایی که خرابند باید از اونهایی که سالمند تمیز داده بشوند. خانم خود بنده هم چادری هست. مدتی برای کار مجبور بود صبح زود کنار خیابون واسته و منتظر سرویس باشهو توی همین مدت 10 ماشین می ایستادند و برای بوق میزدند. درصورتیکه همیشه رویش هم پشت به خیابون بودش. آیا اگر زن بدکاره از مومن بشه تشخیص داد باز هم چنین اتفاقاتی رخ میداد؟
(۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۴)meshkat نوشته است:  صرفا به این دلیل که افراد معدودی پیدا میشن که حجاب رو وسیله ای برای رسیدن به اهداف کثیفشون قرار میدن نمیشه قانون عمومی حجاب رو رد کرد.

راستش یک چرخی تو خیابون بزنی میبینی از هر 100 خانم فقط یکی چادر سرشه؟ چرا اینها دوست ندارند چادر سرشون کنند؟
مشکل اعتقادی دارند؟ یا چادر برای اونها مشکل ایجاد میکنه؟ یا شخصیت اجتماعی اونها زیر سوال میره؟
من زن نیستم که بدونم چرا اونها چادر سرشون نمیکنند. اگر کسی میدونه بگه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
۲۰:۱۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
داداش میشه شما یه چیزی رو تو دنیا مثال بزنی که ازش 100% درست استفاده شده است ؟؟؟ Exclamation
همیشه آدم هایی هستند که به فکر سو استفاده از چیز های خیر و خوب هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، nafas ، حلما ، خیبر110 ، سرود پیروزی
۲۰:۲۵, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
وقتی یک موضوع ظاهری در عرف و فرهنگ نیک باشد و مورد ستایش . 2 دسته افراد به ان جلب میشوند .
کسانی که واقعا خوبند و کسانی که قصد سو استفاده دارند
مثلا : معمولا افراد با شخصیت کت و شلوار میپوشند . کسانی هم که میخواهند کلاه برداری کنند کت و شلوار میپوشند . حالا اگر کت و شلوار برداشته شود ....!!!
مامورین پلیس برای حفظ نظم یونیفرم میپوشند . بعضی خلافکاران برای سو استفاده ممکن است همین لباس را برای انجام جرم بپوشند .

مسئله دوم این است که کدام مورد اسیب کمتری دارد
شما اسیب این حرکت اجتماعی را این میدانید که برای خانم چادری بوق میزنند .
خوب اگر پیشنهاد شما اجرایی شود اثار شوم اجتماعی و فرهنگی دارد که در جاهای مختلف از دیدگاه های مختلف برسی شده است . و چون بنده در این مورد قبلا نوشته ام . مجددا وقت عزیزان را نمیگیرم .
به نظر میرسه بجای پاک کردن صورت مسئله باید فکری به حال گروه بیمار دلی کرد که از همه چیز سو استفاده میکنند .
...
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، nafas ، حلما ، Abasaleh ، سرود پیروزی ، chista3
۲۰:۳۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۳)omoridi نوشته است:  حرف من برداشتن حجاب نبود!!! من میگم اونهایی که خرابند باید از اونهایی که سالمند تمیز داده بشوند. خانم خود بنده هم چادری هست. مدتی برای کار مجبور بود صبح زود کنار خیابون واسته و منتظر سرویس باشهو توی همین مدت 10 ماشین می ایستادند و برای بوق میزدند. درصورتیکه همیشه رویش هم پشت به خیابون بودش. آیا اگر زن بدکاره از مومن بشه تشخیص داد باز هم چنین اتفاقاتی رخ میداد؟
(۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۴)meshkat نوشته است:  صرفا به این دلیل که افراد معدودی پیدا میشن که حجاب رو وسیله ای برای رسیدن به اهداف کثیفشون قرار میدن نمیشه قانون عمومی حجاب رو رد کرد.

راستش یک چرخی تو خیابون بزنی میبینی از هر 100 خانم فقط یکی چادر سرشه؟ چرا اینها دوست ندارند چادر سرشون کنند؟
مشکل اعتقادی دارند؟ یا چادر برای اونها مشکل ایجاد میکنه؟ یا شخصیت اجتماعی اونها زیر سوال میره؟
من زن نیستم که بدونم چرا اونها چادر سرشون نمیکنند. اگر کسی میدونه بگه.
چادر سر کردن کار ساده ای نیست.خیلی سخته اینکه تو اوج گرما 4 متر پارچه تیره رنگ علاوه بر تمام لباس هایی که بقیه خانم ها تنشونه سرت کنی یا تو برف و بوران زمستون چادرت رو بخوای جمع کنی.بعضی ها به خاطر سختیش سرش نمیکنن.بعضی ها به خاطر اینکه دوسش ندارن سرش نمیکنن.بعضی ها چون فکر میکنن با مانتو حجابشون کامله سرش نمیکنن.بعضی ها اصلا اعتقادی به حجاب ندارن،بعضی ها اصلا مسلمون نیستن ولی مطمئنا به این دلیل نیست که چون فکر میکنن زن های هرزه چادر سرشون میکنن اگه چادری باشن به اون چشم دیده میشن.اینو میاتونید از اونایی که چادری نیستن بپرسید.چادر من و امثال من هنوز انقدر که شما فکر میکنید قداستش رو از دست نداده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Mitsonary ، حلما ، Abasaleh ، زهرا خانم ، janali ، پارسه ، chista3 ، خادمة الزهرا
۲۰:۴۱, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
کسانی که کورکورانه از هر کسی تقلید می کنند در هیچ جامعه و فرهنگی جایی ندارند.
چادر رو دخترای دنشگاه ما به لجن کشیدن .میندازن رو شونه و میپیچن دور کمر و بقیه رو هم میکشن رو زمین تا خاکی بشه واقعا متاسفم
خانم وزیر بهداشت یک خانم چادریه پس اینایی که میگن چادر عقب موندگیه بهتره خط اول رو بخونن.
۲۰:۵۸, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #10
آواتار
یه چیزی که یادم رفت بگم این بود که نظرسنجی این تاپیک از بن غلطه

پس از خواندن مطلب رای دهید. آیا باید همه با حجاب باشند؟

یعنی چی ؟ اگه مخالفیم از فردا همه لخت و عور بیایم خیابون Exclamation
داداش من حجاب چیزه کلیه هم آقایون دارند هم خانوما همون لباسی که من و تو هم می پوشیم حجابه . خواهشا قبل طراحی سوال نظرسنجی اونو درست از هر جهت بررسی کنید.Exclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omoridi ، خادمة الزهرا ، حلما ، خیبر110 ، محیصا ، hamed313 ، chista3
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]