|
رفع کدورت ها و پیوند دادن دلها؛ عملی بالاتر از نماز و روزه
|
|
۰:۳۲, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رفع کدورت ها و پیوند دادن دلها؛ عملی بالاتر از نماز و روزه
اميرمومنان(علیه السلام) در شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان با فرقي شكافته، در بستر شهادت افتاده بود،گاه بيهوش ميشد وگاه به هوش ميآمد و جملاتي ميفرمود و به فرزندانش وصيّت ميكرد. آن حضرت ضمن وصيتّش چنين فرمود: «وَ صلاحُ ذاتِ بَينِكُم»؛ صلاح ذات البين داشته باشيد. ايشان ميفرمود: من از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنيدم كه ميفرمود: اصلاح ذات البين (روابط را حسنه كردن وآشتی دادن میان کسان) در پيشگاه خدا از انواع نمازها و روزههاي مستحبي برتر و با فضيلتتر است. (نهج البلاغه فيض نامه ۴۷) هرچه روزه بگيريد، نماز بخوانيد، مكه برويد و عمره و حج انجام بدهيد، اين اعمال آن قدر شما را به خدا نزديكتر نميكند كه اصلاح ذات البين ميكند. امام صادق(علیه السلام) فرموده است: آن صدقهاي كه خدا خيلي دوست دارد اين است كه كينه توزي و دشمني و فساد بين افراد را به صلاح و دوستي مبدّل كنيد. (اصول كافي جلد ۲ صفحه ۲۰۹). اخلاق و عرفان، اوج نیاز |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امام رضا(علیه السلام) و ارزش شادی آفرینی
مردي بسيار گرفتار بود و هميشه دعا ميكرد كه مشكلش حل شود و حاجتش روا شود اما هر چقدر دعا كرد مشكلش حل نمی شد، وليكن پس از مدتي برطرف شد، به همين خاطر به محضر امام رضا(علیه السلام) مراجعه كرد و از حضرت پرسيد كه كداميك از نذرها و دعاها و... باعث شد حاجتم روا شود تا بعد از اين هم، من با همان نذرها و دعاها، ديگر مشكلاتم را نيز برطرف كنم. حضرت فرمود هيچكدام! آن مرد گفت: آقا من كارم درست شد، حضرت فرمود: بلي، ولي به خاطر دعاهايت نبود بلكه آن روزي كه زن و شوهري را كه با هم قهر بودند آشتي دادي و بچهها پدر و مادر را در كنار هم ديدند و از اينكه آنها با همند، شاد شدند، خدا هم به خاطر اين كار تو، قلبت را شاد كرد و مشكلت را برطرف كرد http://jmaliahmad1.samenblog.com/ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیوند دین و اخلاق | panel123 | 1 | 1,013 |