|
دفتر جدید شرکت اپل
|
|
۹:۱۸, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
"استيو جابز" مدير اجرايي شركت اپل در ماه ژوئن با حضوري غير منتظره در نشست شوراي شهر كوپرتينو نقشه خود را براي ساخت دفتر مركزي اين شركت در زميني كه در گذشته به شركت HP تعلق داشته را اعلام كرد.
. . شما بادیدن این بنا یاد چی می افتید!!!؟؟؟ ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۲, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
شما هم یک مقدار درباره استیو جابز و فعالیت شرکت اپل جستجو کنید, مثلا ایا می دانستید استیو جابز مدیر شرکت اپل پایه گذار شرکت انیمیشن Pixar (شرکت سازنده شرکت هیولا ها و ....) می باشد.
|
|||
|
۱۲:۰۳, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
زمینش نه مثلث است نه مربع!
یک مخروطی است که بازش کرده اند پهنش کردند رو زمین! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱۲:۴۵, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
فک کنم این عکس همه چیزو نشون بده:
|
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
[/size]من از راهنمایی شما خیلی ممنونم اما تا جایی هم که من اطلاع دارم استیو جابز مدیر شرکت اپل گفته بود باید بررسی بشه بعد اقدام کنیم. درضمن حدود سه روز این برنامه در فروشگاهشون بود(فکر نمیکنید که همون روز اول میتونستن حذفش کنن!!؟)
راستی تا یادم نرفته بگم که جدیدآ میگن یهودی ها به دنبال نفوذ تو این شرکت هستن تا خودشون رو بیشتر تبلیغ کنن. بهتر نیست یه کم منصفانه قضاوت کنیم...؟ |
|||
|
۱۰:۳۴, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اما همون روز اول به دستور همین آقای جابز میتونستن حذفش کنن چرا بعد از سه روز!!!!؟
ما چرا هر شرکت موفق آمریکایی رو به ماسونها ربط میدیم؟؟ (من خودم از مصرف کننده های این شرکتم. تحقیق میکنم اگه حرفتون صحت داشته باشه دیگه نمیرم دنبال محصولاتش) ممنون |
|||
|
|
۰:۲۳, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نظر من که یه عده با دیدن مستند ظهور زیادی جوگیر شدند!
دیگه هر چی می بینید ربط میدید به فراماسونری!! مثل سریال قهوه تلخ یا ساختمان پزشکان و .... این مطلب هم از همون نوع بود! |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من موافقم که بعضی ها جوگیر شدند ظهور رو دیدند اما باید بگم متأسفانه واقعا همه ی شرکت های موفق از لباس تا الکترونیک مال صهیونیست هاست این سایت ماسون های مشهور رو معرفی کرده http://www.wisdomlodge202.org/famous_masons.htm
با کلید واژه ی famous masons خیلی چیزها دستگیرتون میشه |
|||
|
۱۹:۵۵, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
اکثر شرکت های بزرگ خارجی ماسون هستن این هم روش |
|||
|
۱۱:۵۳, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۵ توسط mahdi jan.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
از روش منطقی ای که پیشنهاد ممنون
![]() از روش منطقی ای که پیشنهاد کردی ممنون
|
|||
|
۱۳:۱۴, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بازم خوبه ازاین کارا تو برنامه شون هست زیاد نگران نباشد از اوناست که هم از آخور میخوره هم از توبره
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 680345_orig.jpg]](http://www3.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/08/680345_orig.jpg)