|
چه لذتى دارد اين حجاب!
|
|
۱۸:۰۸, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چه لذتى دارد اين حجاب!
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى سياهى چادرم، دل مردهايى كه چشمشان به دنبال خوشرنگترين زنهاست را مىزند. نمىدانيد چقدر لذتبخش است وقتى وارد مغازهاى مىشوم و مىپرسم: آقا! اينا قيمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمىدهد؛ دوباره مىپرسم: آقا! اينا چنده؟ فروشنده كه محو موهاى مشكرده زن ديگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمىبيند. باز هم سؤالم بىجواب مىماند و من، خوشحال، از مغازه بيرون مىآيم. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى مردهايى كه به خيابان مىآيند تا لذت ببرند، ذرهاى به تو محل نمىگذارند. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خيابان قدم مىزنيد؛ در حالى كه دغدغه اين را نداريد كه شايد گوشهاى از زيبايىهاتان، پاك شده باشد و مجبور نيستيد خود را با دلهره، به نزديكترين محل امن برسانيد تا هر چه زودتر، زيبايى خود را كنترل كنيد؛ زيبايى از دست رفتهتان را به صورتتان باز گردانيد و خود را جبران كنيد. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى در خيابان و دانشگاه و... راه مىرويد و صد قافله دل كثيف، همره شما نيست. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاك و افكار پليد مردان شهرتان نيستيد. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى كرم قلاب ماهىگيرى شيطان براى به دام انداختن مردان شهر نيستيد. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى مىبينى كه مىتوانى اطاعت خدايت را بكنى؛ نه هوايت را. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى در خيابان راه مىرويد؛ در حالى كه يك عروسك متحرك نيستيد؛ يك انسان رهگذريد. نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد اين حجاب! خدايا! لذتم مدام باد. منبع و نویسنده : زهرا قديانى-پارسمان دات نت این مطلب در تاریخ 11-12-88 در پایگاه شفا ثبت شد که برخی نظرات مثبت و منفی رو بی کم و کاست در خصوص این مطلب که در بخش نظرات ان پابگاه ثبت شده رو اینجا می ذارم . نظر شما ؟؟؟ اگر قسمت زیر رو مناسب ندید مدیران حذفش کن .ممنون ----------------------------------------------- نویسنده: فرامرز پنجشنبه 12 فروردین1389 ساعت: 13:47 چه لذتی دارد که ادم تنها باشد لذتت مدام باد نویسنده: مریم یکشنبه 16 خرداد1389 ساعت: 17:22من نمی خواهم باهات مخالفت کنم ولی منم که چادری نیستم و فقط روسری می پوشم تاحالا نه کسی دنبالم افتاده و نه عفتم تو خطر افتاده . نویسنده: اذر چهارشنبه 26 خرداد1389 ساعت: 2:58به همین خیال باششششششششششش توهنوز اسیر تن و ماده ای فراتربیندیش -------------------------------------------------------------------------------- پیام مدیر شفا : حجاب لازمه رسیدن یک زن به تعالی انسانی خویش است . بدون حجاب قطعا زن نمی تواند به درجات بالای انسانی خود دست پیدا کند . شما کمی سنجیده تر و با تعصب بیشتر به حجاب نگاه کن نویسنده: همون اذر چهارشنبه 26 خرداد1389 ساعت: 3:2 اگه بااعتمادبه نفس و اعتقاد اینو نوشتی جرات داشته باش و مستقیم رو صفحه بذار نه بعد از برسی نویسنده نویسنده: ناشناس پنجشنبه 17 تیر1389 ساعت: 11:17ممنون عزیزم عالی بود مریم جون اصل رعایت حجابه خیلیها چادر نمیپوشن ولی حجابشون خوبه نویسنده: رضانانوا پنجشنبه 11 آذر1389 ساعت: 21:45جداَ که حرف حق را ادا نمودید افراد پاکدامنی همچون شما عدم توجه چشمهای شیطانی را موهبت الهی می دانند . امیدوارم که هم در دنیا وهم در آخرت مورد توجه حق قرار گیرید |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
انشاا... خدا هم جواب این پاکدامنی شما رو در آخرت خواهد داد
پیروز و موفق باشید
|
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چادر و حجاب تاج بندگی زن در درگاه الهی هستش : خانم آرین ( میشناسید که !؟ )
خداوند توابین رو بسیار دوست داره . " من که همینجوریشم جام جهنمه " این جمله رو هر کی گفت بدونید سخن خودش نیست ، حرف شیطان برای همراه کردنش با گناههای آینده است . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |