|
مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۶:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
گلایه : بنده پس از اینکه استقبال از بحث مشاعره از نوع واقعی رو دیدم مثل خیلی از دوستان کمی جا خوردم. واقعا جالبه که بازدید از بحث های قرآنی و بحث هایی مثل نماز و ... و بحثهای پر محتوا که در تالار زیاد هم هستند ، بسیار بسیار کمه ولی این بحث اینقدر بازدید و پاسخ داره.البته مشاعره امری است بسیار پسندیده و بسیار خوبه که اینقدر طرفدار داره ولی ان شاء الله رفقا برای بحث های دیگر هم همین مقدار علاقه مند و فعال باشند. پیشنهاد : به نظرم اگر به این بحث(مشاعره) رنگ و لعابی قرآنی بدیم بسیار زیبا و جالب خواهد شد.پیشنهاد میکنم با آیات قرآن مشاعره کنیم و خواهشمندم معانی آیات و شماره آیه و نام سوره را هم در ذیل آیات قرار بدیم. باشد که با قرآن مانوس تر شویم.ان شاء الله.... برای شروع بسم الله الرحمن الرحیم به نام خداند بخشنده و مهربان میم بدید.... |
|||
|
|
۹:۲۴, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۹:۲۵ توسط نسیم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله ارحمن الرحیم
ما القارعه وچه حادثه ی کوبنده ای!!!! سوره قارعه/2 |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
هل اتیک حدیثُ الٌغاشیة (سوره الٌغاشیة/آیه 1) آیا خبر غاشیه به تو رسیده است؟ ت یا ه بدید... |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فکر نمی کنید بازی با آیات قرآن کاره درسته نیست؟؟؟؟
![]() نظر من که اینه شاید با این پست من این تاپیک بسته نشه ولی خواهشا خیلی در این امر دقت کنید. |
|||
|
۱۵:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول:فکر نمی کنید بازی با آیات قرآن کاره درسته نیست؟؟؟؟ 1. اصلا مشاعره ادبی یک نوع بازی نیست . و دلیل این کار برای مرور محفوظات و یاد گرفتن ابیات تازه است. 2. بسیاری از تالارهای مذهبی که برخی از آنها تالارهای تخصصی قرآن هستند،و در بین اعضای این تالارها حافظان و قاریان و محققان قرآنی دیده میشوند این کار انجام میشه . بنده دقایقی پیش با یه سرچ کوچیک در اینترنت با این مساله روبه رو شدم. ضمن این که من ندیدم در هیچ کدوم از این تالار ها اعتراضی کرده باشن و بسیار هم استقبال کردند. در یکی از این تالارها که من سر زدم 4 ساله که دارن به این مشاعره ادامه میدن با استقبال زیاد. 3. حتی کتابی در این زمینه با نام گفتگوی نور خیلی وقت پیش تالیف شده،با موضوع مقارئه یا مشاعره قرآنی فکر کنم از خانم جمشیدیان باشه. 4.آفت بزرگی در این تالار دیده میشه. گاهی دوستان بدون تحقیق و کمی فکر کردن پست میذارن.و باعث ایجاد شبهه میشن. 5.تالار مکانی برای ارائه ی نظرات شخصی نیست.لطفا نظرات کارشناسی شده و دقیق رو مطرح کنید. در تاپیک های دیگر مدیران تالار این مساله رو گوشزد کرده اند. 6.واقعا از استقبال بی نظیر کاربران تالار شگفت زده شدم. |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من میگم به جای صرف وقت روی اینجور مسائل ساده و پیش افتاده اگر فرد به دنبال حقایقی جدید و نو در قرآن باشه بهتره تا مشاعره . فرد میتونه با یه سرچ ساده آیه رو کپی کنه و حتی اونو نخونه من میگم بی احترامی به قرآن جایز نیست! :s
مخاطبم هم شما نیستید همه ی کاربران این تالار هستند.
|
|||
|
۱:۰۹, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱:۱۷ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من با اینطرح کاملا موافقم به نظرم آیات قرآن در هر حالی تامل برانگیزه...در ضمن دوستان تالار خدا رو شکر انقدر با فکر و باشعور هستن که میدونن آیات ملعبه ای نیست برای سرگرمی... خوبه آیاتی گفته شه که تا حالا نا آشنا باشه....حافظان هم میتوونن کمک کنن
خیلی ایده ی خلاقانست خیلی جالبه ![]() ![]() تلک آیات الکتاب الحکیم هداً و رحمـة للمتقین این آیات کتاب حکیم است هدایت ورحمتی برای پرهیزگارانست سوره لقمان آیه 2و3 |
|||
|
|
۲:۰۶, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ناصِیَةٍ کاذِبَةٍ خاطِئَة (آیه 16/سوره علق) پیشانی دروغگوی خطا پیشه را (به خاک هلاک کشیم) |
|||
|
|
۸:۵۶, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تلک آیات ُ الکتابِ احکیم
آن(این) نشانه ها کتاب با حکمت است سوره لقمان آیه 2 |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول:تلک آیات ُ الکتابِ احکیم رفیق دقت کن این آیه تکراری بود. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مَن کانَ عَدُوًّ الِلهِ و مَلائِکَتِه وَ رُسُلِه وجِبریلَ و میکالَ فَاِنَّ اللهَ عَدُوٌّ لِلکافِرین (آیه 98/سوره بقره) هر کس با خدا و فرشتگان و رسولان او و جرئیل و میکائیل دشمن است (محققا کافر است و) خدا هم دشمن کافران است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

مخاطبم هم شما نیستید همه ی کاربران این تالار هستند.