|
حقیقت آموزش و یادگیری زبان فارسی در رژیم نامشروع اسرائیل:
|
|
۰:۵۲, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱:۰۳ توسط seyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصدیقین
حقیقت آموزش و یادگیری زبان فارسی در رژیم نامشروع اسرائیل: دوستان قضیه از این قراره که وقتی بنده زیر نویسی رو که در شبکه 3 دیدم که نوشته بود که در کشور اسرائیل زبان فارسی به کودکانشون یاد میدن و از برداشت غلطی که توسط تلویزیون جمهوری اسلامی به خورد مردم کشورمون میدن ناراحت شدم و خواستم یک حقیقتی رو فاش کنم که حقیقت ماجرا از این قرار است: ما ها نباید توی تلویزیون اذهان عمومی رو با اطلاعات غلط پر کنیم.اگه ما فکر کنیم که زبان فارسی رو به خاطر نفوذش و یا به خاطر غنی بودنش دارن تو اسرائیل یاد میدن سخت در اشتباهیم. از اونجایی که صهیونیست ها عقیده دارن که از رود نیل تا فرات را خواهند گرفت که به طور یقین همین طور هم خواهد شد.بذارید یه پارانتز کوچولو باز کنم تا یه وقت فکر نکنیم که من هم عقیده با رژیم غاصب اسرائیل هستم.( به طور یقین این اتفاق خواهد افتاد و لشکر کشی آمریکا به عراق و انتقال قدرت از بریتانیا به آمریکا و از آمریکا به اسرائیل به هیچ وجه جدای از این مسئله نیست و اگر غیر از این بود دیگر امام زمان یا منجی نیاز نبود تا ظهور کند و صلح و عدل برقرار کند).اینکه این مسائل به آموزش زبان فارسی در اسرائیل چه ربطی دارد صبر کنید الان ربطش رو میگم.به عقیده صهیونیست ها وقتی نیل تا فرات رو به طور کامل گرفتن بعد چون که ایران از نظر استراتژیکی در منطقه خوبی قرار گرفته و هم از نظر ذخایر طبیعی جایگاه خوبی در دنیا داره.اون کسایی رو که الان تربیت میکنه و بهشون فارسی یاد میده وارد ایران بشن و چون به زبان فارسی مسلط هستن از اینرو اقداماتی رو در داخل خاک ایران انجام بدن ( حالا چه اقداماتی نمیگم که بحث طولانی میشه ) و ایران رو هم مال خودشون کنن.بله این رژیم نخوابیده و شب و روز در طرح ریزی و نقشه سازی برای نظم نوین جهانی هست تا زمینه رو برای ظهور دجال فراهم کنه.بله اسرائیل 50 سال یا شاید هم 100 سال دیگه رو میبینه.مثل بعضی از ما نیست که بیاییم زیر نویس کنیم و بگیم: ما افتخار میکنیم که در اسرائیل زبان فارسی تعلیم داده میشه.و نهایتا اینکه ماها جلوی دماغ خودمونو نمیبینیم چه برسه به 100 یا 200 سال دیگه.به امید ظهور مولایمان مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۳۰, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۲)seyed نوشته است: بسم رب الشهدا و الصدیقین بسم الله الرحمن الرحیم تاپیک قدیمیه ولی قبل از سخنرانی استاد رائفی در مورد اسطوره های صهیونیزم بوده احتمالا اول اینکه من چنین کشوری نمیشناسم برام جدیده همان رژیم نامشروعو میشناسم اما علتش تا آنجا که از سخنرانی استاد یادمه این بود که در اسطوره های اینها آمده قومی که آنها را نابود می کنند که اینها زبان آنها را بلد نیستند و چون صهیون فقط از شیعیان و خاصتا از ایرانیان می ترسند چنین حرکتی زدند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |