|
*** سلام ***
|
|
۴:۴۰, ۳۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۲ ۴:۴۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
روزانه خیلی این عبارت را تکرار می کنیم![]() سلام آیا می دانید سلام یعنی چه؟ شاید در ترجمه ها بگویند سلام یعنی درود یا Hello Hola Hallo Merhaba و ..... خیر اینها نیست. سلام یکی از نام های خداوند است هو الله الذي لا إله إلا هو الملك القدوس السلام المؤمن المهيمن العزيز الجبار المتكبر سبحان الله عما يشركون(حشر23) گفته اند بزرگترین پاداش خدا به بهشتیان همین سلام است سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ ﴿۵۸یس﴾ ما نمیفهمیم خود خدا که سلام است و به ما سلام می دهد یعنی چه خیلی مفهوم عجبیست سلام علامت تسلیم است «وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا» النساء/65 سلام علامت حسن ظن است حضرت رسول فرمان حمله دادند مسلمانها هم حمله كردند شخصي كه از حمله باخبر شده بود اثاثيهاش را پشت كوهي گذاشت و آمد به مسلمانها سلام كرد اينها هم گفتند اين حقه باز است زدند و او را كشتند پيغمبر فرمود همين كه سلام كرد نبايد او را ميكشتيد «وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ أَلْقَى إِلَيْكُمْ السَّلَامَ لَسْتَ مُؤْمِنًا» النساء/94 حق نداريد كسي كه سلام كرد او را بكشيد ممكن است همان سلام چراغ سبزي باشد كه من در اختيار هستم من مكتب شما را قبول دارم گفتند آقا اين آدم پولداري است ميترسد كه پولهايش را ببريم آمد سلام كرد فرمود شما چه ميدانيد راست ميگويد يا دروغ اين سلام كلام مباركي است و كسي كه سلام كرد نبايد او را بكشيد. سلام علامت تواضع است کسی که سلام میکند از تکبر دست بر می دارد. سلام هماهنگي با خداوند و فرشتگان است چون فرشتهها هم ميگويند «سَلَامٌ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْ» الرعد/24 و آيات قرآن زيادي داريم كه خدا چقدر سلام كرده است بر انبياء و اولياء سلام نشانه نجات از خطر است «ادْخُلُوهَا بِسَلَامٍ آمِنِينَ» الحجر/46 پشت سر سلام آمنين دارد يعني در امان هستي سلام پاسخ بندگان خاص خدا به ياوه گوهاست قرآن ميفرمايد آدمهاي ساخته شده جوري هستند كه «وَإِذَا خَاطَبَهُمْ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا» الفرقان/63 تا يك كسي خواست به شما زخم زبان بزند شما سلام كنيد با سلامتي برخورد كن سلام نشانه بركت است چون قرآن درباره شب قدر ميفرمايد «لَيْلَةٍ مُبَارَكَةٍ» الدخان/3 شب مباركي است بعد در سوره قدر ميفرمايد «سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ» القدر/5 يعني سلام رمز بركت است. سلام اذن ورود است «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَدْخُلُوا بُيُوتًا غَيْرَ بُيُوتِكُمْ حَتَّى تَسْتَأْنِسُوا وَتُسَلِّمُوا عَلَى أَهْلِهَا» النور/27 خانه غير خودتان حق نداريد برويد مگر اينكه سلام كنيد و اگر جواب سلام را دادند يعني بفرمائيد تو و اگر جوابي نيامد يعني نيا تو ما در ورود به حرم های اهل بیت اذن مورد می خوانیم و اجازه ورود می گیریم سلام اعلام علاقه است وقتي كسي به كسي سلام ميكند يعني من تو را دوست دارم. اما آن قسمتی که به وظایف منتظران مربوط است چیست؟ در زیارت عاشورا می گوئیم انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی يوم القيامه در همان زیارت عاشورا میخوانی السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین .... بنده که زیارت عاشورا را می خوانم و به اباعبدالله(علیه السلام) سلام می دهم شامل همه موارد بالا می شود(البته حداقل) وقتی شما هم می خوانی باز هم شامل آن موارد می شود من و شما وقتی سلام می کنیم به اباعبدالله(علیه السلام) در واقع اظهار دوستی می کنیم،اظهار علاقه و اینکه ایشان و همه دوستانشان پیش ما در امانند. آیا واقعا هستند؟ آیا یک نفر که اظهار علاقه می کند به اهل بیت و به اهل بیت سلام می دهد نزد ما در امان است؟ از غیبت هایمان؟ از تهمت هایمان؟ از توهین هایمان؟ چقدر به این جمله انی سلم لمن سالمکم معتقدیم؟ حداقل به خود راستش را بگوئیم دوستان لطفا در بحث شرکت کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: salam%20bar%20HOSSEIN.gif]](http://telmikha.persiangig.com/image/Transparent/salam%20bar%20HOSSEIN.gif)