|
معرفی و آشنایی با مهمترین کتب مباحث شیعه و شبهات وارد بر آن
|
|
۲۲:۰۳, ۲۳/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۸۹ ۰:۳۴ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
1- کتاب شبهای پیشاور
این کتاب شرح جلسات مناظراتی است که بین مرحوم سلطان الواعظین شیرازی از علمای شیعه و چند تن از علمای اهل سنت در مورد دو مذهب اصلی اسلام-شیعه و سنی- در شهر پیشاور پاکسان رخ داده و در نشریات آن زمانه به صورت سلسله مباحث به چاپ می رسیده است و خواننده بسیاری را به خود جذب کرده است. و پس از اتمام این سلسه مباحث که منجر به استبصار و شیعه شدن چند تن از علمای روشن ضمیر اهل سنت و گروه زیادی از حاضران مجلس و خوانندگان نشریات شده است این سلسه مباحث به شکل کتابی قطور درآمده و امروزه دهها سال است که تجدید چاپ می شود. مطالعه این کتاب برای تمامی دوستانی که قصد مطالعه علمی و به دور از احساسات و تعصب حول شیعه و سنی را دارند بسیار می تواند راهگشا باشد. دانلود مبایل 2- کتاب المراجعات کتاب سرشناس المراجعات مجموعه نامه هایی است که میان عبدالحسین شرف الدین، از علمای سرشناس شیعیان جنوب لبنان و شیخ سلیم البشری، شیخ الأزهر مصر رد و بدل شد که در نهایت رئیس الأزهر به مذهب اثنی عشری به عنوان یک مذهب رسمی اعتراف کرد. آنچه زیبایی این كتاب را دوچندان كرده رعایت ادب و احترام طرفین است. بر خلاف دیگر مباحثات كه پر است از اهانت ها و هتك حرمت ها، اما این كتاب بدون اینكه كوچكترین شائبه ای از توهین در آن به مشام برسد، تالیف گشته است. نسخه مبایل 3- آنگاه که هدایت شدم دکتر محمّد تیجانی، در شهر قفصه (یکی از شهرهای جنوبی کشور تونس) در سال 1936 میلادی، در خانوادهای سرشناس و مذهبی دیده به جهان گشود. تحصیلات مرحلهی دبیرستانی را در همانجا گذراند و سپس در دانشکدهی علم و صنعت ادامهی تحصیل داد و به رتبهی مهندسی نائل شد. ایشان از کودکی به معارف دینی علاقهی فراوان داشت و با استعداد فوقالعادهای که داشت، در علم و تقوا معروف گردید و در همان سنین جوانی، امام جماعت شهر بود و تدریس تفسیر و فقه نیز مینمود. وی مسافرتهای متعددی به مصر، حجاز، عراق، و کشورهای دیگر، برای کسب معرفت و آگاهی و ادای حج و عمره داشته است که در همین مسافرتها و برخوردها به حقانیت مذهب شیعه پی برد و رسماً تشیع خود را اعلام نمود. وی در پی اذیت و آزار رژیم تونس، از آن کشور به پاریس مهاجرت، و هماینک با خانوادهی خویش در آنجا زندگی میکند. در حال حاضر، ایشان با داشتن مدرک دکترای فلسفه از دانشگاه سوربن پاریس، مشغول به تدریس میباشد. دكتر محمد تیجانی سماوی در سفری با یك شیعه عراقی آشنا می شود و با سفر به عراق به مذهب تشیع متمایل می گردد و با مطالعه و تحقیق بلاخره مذهب شیعه را می پذیرد. در كتاب آنگاه هدایت شدم قسمتی از سرگذشت او و علت شیعه شدنش را به تفصیل برای ما تعریف می كند این كتاب برای مشتاقان به درك و فهم مذهب شیعه و زدودن شبهات تردید نسبت به مذهب تشیع بسیار سود مند است. مبایل 4- کتاب شبهات و ردود از جمله کتابهایی که در زمینه شبه افکنی عقاید شیعه انتشار یافته کتاب «تطور الفکر السیاسی الشیعی من الشوری الی ولایة الفقیه» نوشته احمد الکاتب است. او علاوه بر نشر این کتاب از طریق نشریات و سایتهای اینترنتی به نشر شبهات خود در این موضوع پرداخته و فعالیت خود را گسترش داده است. کتاب های مهم اعتقادی در حوزه اسلام و تشیع که ناظر به آرای مخالفان است در واقع در پاسخ به شبهات دیگران نگاشته شده است هم چون کتاب (غیبت نعمانی) و (اکمال الدین) در پاسخ به شبهات زیدیه, کتاب (الشافی فی الامامه) سید مرتضی در پاسخ به کتاب (المغنی) عبد الجبار, کتاب (عبقات الانوار) میر حامد حسین در پاسخ به کتاب (التحفة الاثنی عشریه) شاه عبدالعزیز دهلوی, کتاب (الهدی الی دین المصطفی والرحله المدرسیه) شیخ جواد بلاغی در پاسخ به کتاب (الهدایة) پاره ای محققین مسیحی. شبهات و ردود عنوان سه جلد کتابی است که توسط (سید سامی البدری) پژوهنده عراقی در پاسخ به شبهاتی که (احمد کاتب) درباره عقیده امامیه مطرح کرده, نگاشته است. این کتاب که به زبان عربى نگارش یافته و از کوشش و زحمات محققانه نویسنده خویش خبر مىدهد؛ تحسین علماى بزرگوارى نظیر علامه عسکرى، آیتالله سیدکاظم حائرى و آیتالله شیخ مجتبى عراقى و نویسندگانى چون استاد حیدرالحلى (از سوئد) استاد خضیرعباس (از کانادا) دکتر سعید سامرائى و استاد مهدى حمودى (از انگلستان) و استاد سید ثامر هاشم العمیرى، استاد حمبل و دکتر عباس ترجمان و... را برانگیخته است. نویسنده در حلقه اول درباره آغاز تفکر شیعی و اعتقاد به دوازده امام معصوم بحث میکند و به شبهات مطرح شده در مورد آغاز تفکر شیعی وعدد دوازده امام و مباحث مربوط به آنها پاسخ میدهد. حلقه دوم به شبهاتی که احمد کاتب درباره وجود نصّ بر امامت امام علی(علیه السلام) وارد کرده است، پاسخ میدهد و درباره بیعت، شورا و مشروعیت حکومت در اسلام بحث میکند. جریان سقیفه، به خانه فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بیعت اکراهی علی (علیه السلام) با خلفا و بررسی مسأله حج تمتّع از صدر اسلام تا عهد خلفای عباسی و عبرتآموزی از آن. از موضوعات مورد بحث در حلقه دوم است. در حلقه سوم مواردی از کتاب احمد کاتب مورد نقد قرار گرفته است. همچنین در این حلقه از حدیث غدیر، دلالت آن و احتجاج امام علی(علیه السلام) به این حدیث بحث شده است. از دیگر مباحث این حلقه موضع امام حسن(علیه السلام) درباره امامت و بررسی افسانة عبدالله بن سبا میباشد. نویسنده در حلقه چهارم به شبهات مربوط به ولادت و وجود حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرداخته است. شبهات و پاسخها در ضمن چند فصل ذکر شده؛ و در فصل هفتم نامههایی که بین احمد کاتب و مؤلّف کتاب شبهات و ردود مبادله شده، آمده است. دیگر فصول این حلقه حاوى موضوعاتى است نظیر موراد ذیل است: 1- عقیده اکثریت شیعیان پس از وفات امام حسن عسکرى، علیهالسلام؛ 2- امامت پس از امام حسن و امام حسین، علیهماالسلام، در دو برادر جمع نخواهد شد؛ 3- روایات اهل بیت، علیهمالسلام، درباره تشخیص هویت و ویژگیهاى حضرت مهدى، علیهالسلام؛ 4- استدلال متکلمین شیعه در غیبت صغرى درباره وجود حضرت مهدى، علیهالسلام؛ 5- ضرورتى که ایمان به مهدى موعود را و اینکه او همان فرزند امام حسن عسکرى، علیهالسلام، است واجب مىکند؛ 6- علماى اهل سنت به ولادت حضرت مهدى، علیهالسلام، اذعان کردهاند؛ 7- اشکالات درباره ولادت حضرت مهدى، 8- جواب سؤالات احمدالکاتب درباره امام زمان, علیه السلام؛ 9- گفتار علماى پیشین درباره روایات بیان کننده غیبت صغرى و غیبت کبراى حضرت مهدی, علیه السلام؛ این کتاب در حقیقت به بررسى سطر به سطر کتاب «تطور الفکر سیاسى الشیعى ...» و با استدلالهاى محکم و بیانى قوى به جوابگویى عبارات آن مى پردازد. نسخهی HTML این کتاب در قسمت «کتابخانه» پایگاه اینترنتی تراث موجود است. با کلیک بر روی اینجا میتوانید این کتاب را دانلود کنید. |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
zarati313 عزیز
ممنون از این پست. البته من از بین این کتابها فقط آنگاه که هدایت شدم رو خوندم و به دوستان پیشنهاد می کنم این کتاب رو مطالعه کنن . چون به نظر من خیلی خوب نوشته شده. و به زبان بسیار ساده می تونه پاسخ خیلی از شبهات رو بده. |
|||
|
|
۰:۱۶, ۲۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در این موردمن کتاب های زیر را معرفی می کنم
1.اسرار آل محمد سلیم بن قیس هلالی (مورد تاکید امام صادق است و امام در مورد این کتاب فرموده اند که از شیعیان ما نیست کسی که این کتاب را نخوانده باشد_البته این مضمون سخن امام است) 2.احتجاجات طبرسی 3.موتمر علمای بغداد 4.رسائل العشر آیت الله میلانی (که این کتاب اون طور که من شنیدم این کتاب مانند الغدیر کتاب بسیار معتبری است و از نظر به روز بودن نسبت به شبهات مناسبتر است) |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۸۹ ۱۹:۵۷ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آقای زرارتی واقعا به خاطر معرفی این کتابها از شما تشکر میکنم،مخصوصا کتاب شبهای پیشاور.
امیدوارم دوستان تالار حتما کتابهای معرفی شده رو بخونن و با قاطعیت بیشتر از مذهب بر حق تشیع دفاع کنند. در ضمن مجموعه صوتی شبهای پیشاور که به صورت یک گفتمان رادیویی درآمده و منتشر شده است،که واقعا جالب و شنیدنی هست و من به غیر از خوندن کتاب،صوتی اون رو حداقل 5 بار گوش کردم و استفاده کردم. لینک دانلود این مجموعه ی بی نظیر رو از سایت yasinmedia.com میذارم. 1_ جلسه اول و دوم لینک دانلود 2_ جلسه سوم لینک دانلود 3_ جلسه چهارم لینک دانلود 4_ جلسه پنجم لینک دانلود 5_جلسه ششم لینک دانلود 6_ جلسه هفتم لینک دانلود 7_ جلسه هشتم لینک دانلود 8_ جلسه نهم لینک دانلود 9_ جلسه دهم لینک دانلود 10_ دانلود همه ی جلسات به صورت یکجا (80 مگا بایت) لینک دانلود ان شا الله دوستان دانلود کنند،و یک CD از اون رو به دوستانشون بدن و یا توی موبایل هاشون بریزن و در اوقات فراقت گوش بدن و استفاده کنند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی کتاب منشور عقاید شیعه | dinpajoohan | 0 | 1,417 |
۱۸/بهمن/۹۱ ۱۸:۳۰ آخرین ارسال: dinpajoohan |
|
| کتاب آشنایی با کلیه اطلاعات و مباحث فراماسونری تحت جاوا | بچه مثبت | 0 | 2,193 |
۲۰/فروردین/۹۰ ۱۲:۵۵ آخرین ارسال: بچه مثبت |
|
| معرفی دو کتاب مفید در مورد اصول عقاید شیعه 12 امامی | علی 110 | 0 | 3,751 |
۲۳/آذر/۸۹ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|