|
معارفی از قرآن
|
|
۹:۵۲, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۰ ۲۰:۰۷ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر خبر قيامت و آخرت احسن الحديث است لذيذترين و شيرينترين سخنان است، دلنشينترين كلمات است پس چرا مسلمانها از قرآن لذت نمىبرند؟! كسى شوقى ندارد كه ببيند خدا از آرامگاه ابدى چه مىفرمايد؟! جـــــــــواب! مسلمانها كارشان به جائى رسيده است كه در آخرت به شك افتادهاند، از بس حب دنيا دارند از هنگام بيدارى تا موقعى كه مىخوابند همهاش در فكر است زندگى دنيايشان مرفه گردد تمام هم و غمشان همين است. نمىگويند عقب كسب نرو، نمىگويند زندگى نكن مىگويند تمام همت همين نباشد. ... الدنيا مزرعة الاخرة ... آيا در دارالرحمه بيشتر مىمانى يا در خانهاى كه دارى؟ اينكه آشكار است پس فكر هر جا كه بيشتر مىمانى بيشتر باش. هر كس به خودش بگويد مثلاً اينجا نود سال مىخواهى بمانى خوب! آنجا نود هزار سال... بلكه حساب ندارد بايد بمانى پس بدون ترديد فكر آنجا بايد بيشتر باشى. چقدر بايد شبانه روز از عمرت استفاده ببرى اى بيچاره مال دار كه در دنيا نه روز آرام دارد و نه شب خواب و در آخرت هم وضعش چنين است، واقعاً خسرالدنيا والاخرة تا پهلوى هم مىنشينيد حرف دنيا مىزنيد. گاهى شده پهلوى هم كه مىنشينيد از پس از مرگ صحبت كنيد از هم بپرسيد در قبر از چه سوال مىكنند يا برويد پيش عالمى كارهايتان را درست كنيد؟ يا مثلاً فشار قبر كه هست آيا همين قبر جسمانى است يا محل روح در برزخ است؟ غرض، آدمى بايد در فكر سفرش باشد ببيند چه بسرش مىآيد. بيست و چهار ساعت مىگذرد تمام هم و غم بر سر زندگى دنياست اگر مثلاً كمى بدهكارى پيدا كرد چه بر سرش مىآيد؟ آيا فرداى قيامت نمازهايت پذيرفته مىشود، روزه هايت لايق اين درگاه است؟ وخیلی سوالهای دیگر ... قرآن مىفرمايد: دنيا سرگرمتان نكند-لا تلهكم امولكم و لا اولادكم عن ذكر الله سوره منافقون، آيه 9 -، اى پولدارها دنيا سرگرمتان نكند-الهيكم التكاثر حتى زرتم المقابر سوره تكاثر، آيات 2 و 3 -كه از خود غافل بشوى، سرگرم زياد كردن ثروت باشى تا مرگ برسد-فلا تغرنكم الحيوه الدنيا و لا يغرنكم بالله الغرور سوره لقمان، آيه 33 -دنيا فريبتان ندهد، به ايمانتان برسيد. شما كه روزه هستيد و آنها كه روزه نيستند چه فرقى كرديد شما مردهايد يا آنها؟ مىترسد روزه بگيرد كه ضعيف بشود گول و فريب شيطانى است.
بدانيد در قيامت سرگرمى هيچ نيست اين اوضاع مال دنياست پس از مرگ، خودت هستى و عملت. امام زين العابدين (عليه السلام) مىفرمايد: هر چه نامه عملم را زير و رو مىكنم عملى از خودم سراغ ندارم غير از يك راه مانده و آن فضل و كرم تو است، غير از آنكه دست گدائى بلند كنم و بگويم يا كريم العفو . mall">بخش هایی از کتاب معارفی از قرآن نوشته آیت الله دستغیب
|
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پست بسیار ارزشمندی است
اگر امکانش بود باز هم از نکات ارزشمند کتاب معارفی از قرآن شهید دستغیب مطالب ناب اینچنینی در تالار قرار دهید |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۰ ۲۰:۱۶ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سه ناله زمين در سه وقت [font=Arial][/font] همين زمين كه رويش راه مىرويد در ظاهرش شعور و نطقى نيست ليكن باطنش مؤمن و كافر را مىشناسد. نشنيدهايد كه زمين در سه وقت از دست سه طايفه ناله مىكند؟ 1. وقتى كه خون مظلومى روى آن ريخته شود. 2. وقتى كه آب زنا ريخته شود. 3. وقتى كه كسى از طلوع فجر تا طلوع آفتاب بخوابد و بلند نشود دو ركعت نماز صبح را بخواند. -ما شكت الارض الى الله بمثل شكايتها من صب الدم الحرام و من ماء غسل الزنا و من النوم بين الطلوعين عليها. لئالى الاخبار، جلد 5، ص 194، س 14- در روايت دارد وقتى كه جنازه مؤمن را در قبر مىگذارند و مىروند قبر (خود زمين) سخن مىگويد. ملكوت قبر به مؤمن مىگويد: آى مؤمن! تو روى من راه مىرفتى من افتخار مىكردم كه روى من بندگى خدا مىكردى و من را شاد مىكردى. مىگفتم چه وقت مىآئى در شكم من كه تلافى كنم؟ الان موقع تلافى من است. ملكوت قبر تا چشم كار مىكند وسعت پيدا مىكند . -مدالبصر- اگر به عكسش تارك الصلوة باشد ملكوت قبرش مىگويد: روى من راه مىرفتى، از دست تو نالهها داشتم حالا موقع تلافى كردن است. چنان ملكوت قبر تنگ مىشود مثل ميخى كه در ديوار مىكوبند چقدر در فشار است اين بدبخت هم در فشار است. |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۳۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۸ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
.: نور براى تشخيص حق از باطل :. همين الان كه راه مىروى، با نور راه مىروى، نفهم نيستى اى كسى كه محكم پشت سر حق ايستادى نفس و هو را رها كردى اگر متوجه حق هستى، حق شناس مىشوى، ثابت مىمانى، ظلمت را تشخيص داده، خوب و بد را تشخيص مىدهى، نور پيدا مىكنى، در دام شيطان انس و جن نمىافتى. اما اى گروهى كه امام خودتان را رها كرديد، يقين بدانيد شما در تاريكى هستيد، طعمه هر بى سروپائى مىشويد هم دست راست و هم دست چپ گروه پيدا شده است، در روزنامهها كه مىخوانيد اين گروه گروه شدنها تمام تاريكى اندر تاريكى است. پس مؤمن متعهد كه ولايت پيغمبر و امام را پذيرفته باشد براى اين چنين شخصى يعجل لكم نوراً آنهائى كه صد در صد تقوا دارند هم ايمان دارند هم ولايت و پيروى از رهبرشان (امام خمينى) را هم رها نمىكنند وقتى شناختند كه اين بزرگتر و نايب امام است هواى نفس ندارد رهايش نكردند، چنين اشخاصى روشن هستند، در نور الهىاند. هر كس در دام شيطان مىافتد، به واسطه اين است كه نور ندارد نمىبيند و نمىفهمد. بخش هایی از کتاب معارفی از قرآن نوشته آیت الله دستغیب. |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسیار ازتون سپاس گذارم
بسیار ترغیب شدم این کتاب رو تهیه کنم و بخونم اجرتون با حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا علی التماس 2a |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۰ ۱۶:۵۸ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نور و فرش براى ملكوت قبر خيال نكنيد اشياء بى شعورند، در و ديوار عالم شعور و ادراك و نطق همه جا را گرفته است ليكن در ملك نيست تا آنهائى كه در ملكند بفهمند. كسانى كه در برزخ رفتند آنجا سر و صداهاى موجودات و نطق زمين را مىفهمند، زمانى مىآيد كه نطق زمين را هم خودت بشنوى. آن وقتى كه قبرت به تو بگويد: نم نومة العروس اگر مؤمن است مىگويد به خواب مثل دامادها، اگر زن است مىگويد بخواب مثل خانم عروسها - بي خود نيست كه اين شبها امام زين العابدين (عليه السلام) مىگويد لم افرشه بالعمل الصالح با كار نيك فرشى نفرستادم، ابكى لظلمة قبرى -از دعای ابوحمزه-گريه كنم براى تاريكى گورم، براى قبرم نه نور ايمانى نه نور تقوائى فرستادم براى گورم. ملكوت گور هم بايد فرش شود. خواستم بگويم: ملكوت گورتان را حجله ببنديد نه ظاهرش را، ظاهرش مىخواهد خرابه باشد، لجن باشد يا فرش كرمانى و اين هم درست نمىشود مگر به عمل صالح هر كارى كه براى خدا كردى حجله گورت را بستهاى. |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
هرگز خالى از حجت نيست! پروردگار عالم هيچ وقت زمين را خالى از حجت و خالى از رهبر و امام نگذاشته است. آن كسى كه رهبرى كند بشر را و به سعادت برساند، پيغمبر پشت سر پيغمبر. در جاى ديگر مىفرمايد: ارسلنا رسلنا تترى - فقينا على آثارهم برسلنا اول نوح، ذريه نوح دوم ابراهيم، ذريه ابراهيم و بعد مىفرمايد قفينا يعنى پشت سر ابراهيم به عيسى ابن مريم عيسى را فرستاديم. در روايت دارد كه حضرت جواد (عليه السلام) بيرون منزل بود يك مرتبه آقا متوجه شد كه حالت هيبتى پيدا كرد، گريان شد رفت توى منزل فرمود پدرم را در خراسان كشتند. بعد از حضرت جواد پرسيدند آقا از كجا دانستى؟ فرمود: عظمت و هيبتى از عالم اعلاء بر من نازل گرديد، به تعبير ديگر منصب امامت را خدا به من داد. غرض: ارسلنا رسلنا تترى - ثم قفينا على آثارهم برسلنا تا اينكه بشر نگويند كه خدايا چرا براى ما رهبر قرار ندادى، خواه پيغمبر باشد يا امام يا نايب امام، نايت امامى كه پى به كليات برده باشد فقيه باشد، حجت خداست. بر خدا واجب است حجتش را معرفى كند و اين حجت موقوف به تبعيت ملت است گر ملت حاضر شدند براى تبعيت، بر امام يا نايب امام واجب است علاوه بر اين كه احكام خدا را به ملت برساند، زمام امورشان را نيز به دست بگيرد. بخش هایی از کتاب معارفی از قرآن نوشته آیت الله دستغیب |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اعجاز علمی قرآن کریم در انجیر و زیتون
رئیس گروه تحقیقاتی ژاپنی بعد از اینکه مطمئن شدند قرآن کریم 1427 سال قبل از آنان نتیجه ی پژوهش آنها را بیان کرده است اسلام آورد. دکتر طه ابراهیم خلیفه، استاد بخش گیاهان داروئی دانشگاه الأزهر مصر و رئیس قبلی این دانشگاه در مورد ماده ی متالویثوندز می گويد : این ماده ایست که مخ انسان و حیوانات دیگر به میزان بسیار کمی ترشح می کنند. این ماده ی پروتئینی دارای گوگردی می باشد که به راحتی می تواند با روی ، آهن و فسفر مخلوط گردد. این ماده برای زنده ماندن انسان بسیار مهم می باشد. ( کاهش کلسترول – جنبه ی غذائی – تقویت قلب و تنظیم تنفّس ) ترشح این ماده از مخ انسان بعد از سن 15 سالگی تا سن 35 سالگی افزایش می یابد. و بعد از این سن تا 60 سالگی ترشح آن کم می گردد. بنابراین این ماده در انسان به راحتی قابل دستیابی نمی باشد.در حیوانات دیگر نیز میزان این ماده بسیار کم است. از این رو گروهی از دانشمندان ژاپنی اقدام به جستجوی این ماده ی سحرآمیز که باعث از بین رفتن عوارض پیری می شود در میان گیاهان کردند و تنها این ماده را در دو گیاه پیدا کردند :انجیر و زیتونو راست گفته است خداوند متعال در آنجا که فرموده است : ﴿ و التين والزيتون (1) وطور سنين(2) وَهَذَا الْبَلَدِ الْأَمِين (3) لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي أَحْسَنِ تَقْوِيمٍ (4) ثُمَّ رَدَدْنَاهُ أَسْفَلَ سَافِلِينَ ﴾ دکتر طه ابراهیم در این قسم خداوند متعال به انجیر و زیتون و ارتباط آن با خلقت انسان در بهترین زمان و برگرداندن آن به بدترین زمان می اندیشد... بعد از نتیجه گیری از انجیر و زیتون فهمید که به کارگیری آن از انجیرِ تنها یا از زیتون تنها فایده مورد نظر را برای سلامتی انسان ندارد پس باید آن دو را باهم مخلوط کرد. دانشمندان ژاپنی نیز بهترین میزان را برای بهترین تأثیر در میزان ( یک انجیر و هفت زیتون ) یافتند. استاد طه ابراهیم خلیفه به جستجو در قرآن کریم ادامه داد و فهمید که انجیر یک بار در قرآن کریم ذکر شده و زیتون 6 بار به صورت صریح و یک بار به صورت ضمنی در سوره مؤمنون به آن اشاره شده است آنجا که می فرماید : ﴿ و شجرة تخرج من طور سيناء تنبت بالدهن وصبغ للآكلين ﴾ استاد ابراهیم طه تمام اطلاعاتی را که از قرآن کریم جمع آوری نموده بود را برای گروه تحقیقاتی ژاپنی فرستاد . و بعد از اطمینان این گروه از اینکه قرآن کریم 1427 سال قبل از آنان به نتیجه ی علمی آنان رسیده است رئیس آن گروه اسلام آورد و مجوز این کشف بزرگ را گروه ژاپنی به دکتر طه ابراهیم خلیفه داد. |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام.
از این تاپیک هم کمک بگیرید،تقریبا در همین راستاست. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5888.html التماس دعا. |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۳:۳۳ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . بسم الله براى دور كردن شياطين روايت عجيبى براى بسم الله ذكر شده است و مضمونش اين است كه شيپور خطر است يعنى تا بسم الله مىگوئى. جن و شيطان در مىروند خصوصاً مركزهائى كه شيطان در آنجا زياد است مثلا در حمام، در جاهاى تاريك، جاهاى كثيف، شياطين بيشترند بسم الله خاصيتش اين است كه جن و شيطان فرار مىكنند. الله يعنى واجب الوجودى كه محيط به تمام عالم هستى است هر چه هست از اوست، كون و مكان از اوست، زمان و زمانيان از اوست، زمان آفرين است، از عرش تا فرش از اوست، قادر مطلق عالم مطلق حد و اندازه ندارد، صفات كماليهاش، توانائيش، حد ندارد كه بگوئيم تا اين اندازه، نهايت ندارد علمش، قدرتش، حكمتش، و هر كمالى در هر كه هست، آنهم از اوست. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |