کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟
۱۱:۴۵, ۲۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۱ توسط ezio252.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
بچه ها مدتی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیانیه میدهند و میگویند باید جلوی بازی های خارجی قاچاق گرفته شود(برای خواندن متن کامل بیانیه ها به این سایت مرجعه کنیدhttp://ircg.ir) حال به یکی از ساخته های تبیان که بازی موفق کوهنورد را در کارنامه خود دارد توجه کنید
نام این بازی علی بابا میباشد ومراحل پایانی خود را به سر می بردباتوجه به عکس های منتشر شده از بازی میتوان دریافت که تقلیدی کامل از بازی شاهزاده ی ایرانی است حتی نوار خون علی بابا هم مانند این بازی طراحی شده حالا جای سوال اینجاست که آیا با تقلید از بازی های خارجی آن هم تقلید ناموفق میتوان جلوی عرضه ی بازی های خارجی راگرفت شما بازی میر مهنا را در نظر بگیرید وقتی این بازی عرضه شد همه تعجب کردند که چرا این بازی اصلا در مورد میرمهنا اطلاعاتی نمیدهد و شخصیت اول بازی میر مهنا نیست حالا بماند که صداهای به کار رفته در این بازی از بازی call of duty برداشته شده بودند توجه شما را به عکس های بازی علی بابا جلب میکنم:
[تصویر: Alibaba_1.jpg]
[تصویر: Alibaba_2.jpg]
[تصویر: Alibaba_3.jpg]
[تصویر: Alibaba_5.jpg][تصویر: Alibaba_7.jpg]
حال واقعا نمیدانم چرا باید تمام حرکات این بازی مانند بازی شاهزاده ی ایرانی باشد چرا باید گرشاسپ از خدای جنگ تقلید کند اگر کسی خدای جنگ رابازی کند میگویند خشونت دارد اما جوانان ما باید گرشاسپ را که خشونت آن کمتر از خدای جنگ نیست را تجربه کنند بچه ها با توجه به این مسائل حتما بیانیه هایی رو که در بالا لینکشو دادم بخونید بعد نظرتونو بگید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sioosh ، vavp ، Kamy ، Mitsonary ، محمدجواد ، Detector ، m.hossein ، xmontazer ، mhvvhm ، seven.attar

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۲, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11

با سلام
من راستش رو بگم اصلاً دوست ندارم1 ریال واسه بازی های ایرانی پول بدم.ولی خداییش خیلی دوست دارم تو ساختن بازی موفق باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۲:۵۷, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۲)sioosh نوشته است:  با سلام
من راستش رو بگم اصلاً دوست ندارم1 ریال واسه بازی های ایرانی پول بدم.ولی خداییش خیلی دوست دارم تو ساختن بازی موفق باشیم.

این بازی منجی که داستانه بازی رو خودم نوشتم خیلی بازی خوبی می شود اگر در ساخت موفق بشه. فعلا که دنبال حامی مالی می گردیم تا به امید خدا شروع به ساخت بازی بکنیم. البته اگر خدا بخواهد ...
این بازی بصورت آنلاین خواهد بود اگه درست بشه فکر کنم بیشتر کاربران بازی های چون تراوین و جنگ خان ها رو به خودش جذب بکنه.

در پناه حضرت حق Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، mhvvhm
۱۷:۵۶, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
ما هم امدواریم این بازی منجی، هر چی زودتر تولید بشه،
بعضی از دوستان خیلی سختگیر هستن.
ببینید به نظر من اگه اوایل کار یه کم تقلید کنیم، شاید خوب نتیجه بده. ما که فعلا نمیتونیم بازی های چشمگیری رو بسازیم. شاید تواناییش باشه، اما پول و کپی رایت... بازی گرشاشب را هم که یک ایرانی هک کرد و الان کرکش تو اینترنت هست.
خوب با این وضعیت چطور میتونیم به آینده بازی های رایانه ای کشور امیدوار باشیم.
اما به هر حال این بازی ایرانی که دوستان میکوبند، میتونه به معنای آغاز خوبی باشه. البته قبول دارم که به جز مسائل گرافیکی، مشکلاتی داره.
۱۹:۱۶, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۶)SideofGames نوشته است:  ما هم امدواریم این بازی منجی، هر چی زودتر تولید بشه،
بعضی از دوستان خیلی سختگیر هستن.
ببینید به نظر من اگه اوایل کار یه کم تقلید کنیم، شاید خوب نتیجه بده. ما که فعلا نمیتونیم بازی های چشمگیری رو بسازیم. شاید تواناییش باشه، اما پول و کپی رایت... بازی گرشاشب را هم که یک ایرانی هک کرد و الان کرکش تو اینترنت هست.
خوب با این وضعیت چطور میتونیم به آینده بازی های رایانه ای کشور امیدوار باشیم.
اما به هر حال این بازی ایرانی که دوستان میکوبند، میتونه به معنای آغاز خوبی باشه. البته قبول دارم که به جز مسائل گرافیکی، مشکلاتی داره.

این بازی بصورت آنلاین خواهد بود پس کپی رایت و ... هیچ معنی و مفهومی برای بازی منجی نخواهد داشت.
در ضمن بازی ما دارای داستان خیلی قوی است فکر نکنم نیازی به تقلید از داستان ها کلیشه ای باشد برادر من.
۰:۱۴, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۶)Sms4815 نوشته است:  این بازی بصورت آنلاین خواهد بود پس کپی رایت و ... هیچ معنی و مفهومی برای بازی منجی نخواهد داشت.
در ضمن بازی ما دارای داستان خیلی قوی است فکر نکنم نیازی به تقلید از داستان ها کلیشه ای باشد برادر من.

دوست عزیز من که برخلاف شما چیزی نگفتم. من فقط میخوام بگم به عنوان اولین بازی ایرانی که ساختن، بدک نبوده. اما خوب قبول دارم، تقلیدشون بهترین کار نبوده.
این بازی که شما میگید رو من صمیمانه دوست دارم موفق بشه تا به عنوان یه بازی موفق ایرانی و قابل اعتماد، استفاده بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۹:۱۶, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16

اگر علم در ثریا باشد مردانی از پارس به آن دست می یابند.پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
خدایا کی میشه بشینیم 1 دست بازی گرافیک بالای ایرانی بزنیم ؟

درسته که خارجیها از قارچ خور شروع کردن تا به اینجا رسیدن ولی انصافا تا کی باید بشینیم تا 1 بازی با گرافیک بالا از جنس ایرانی بازی کنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، fereydun ، xmontazer ، Detector
۱۶:۴۲, ۱۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۴۳ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #17

نقل قول:
این بازی منجی که داستانه بازی رو خودم نوشتم خیلی بازی خوبی می شود اگر در ساخت موفق بشه. فعلا که دنبال حامی مالی می گردیم تا به امید خدا شروع به ساخت بازی بکنیم. البته اگر خدا بخواهد ...
این بازی بصورت آنلاین خواهد بود اگه درست بشه فکر کنم بیشتر کاربران بازی های چون تراوین و جنگ خان ها رو به خودش جذب بکنه.

در پناه حضرت حق Heart

دوست عزیز میتونید به بنیاد ملی بازیهای رایانه ای مراجعه کنید.حتما حمایت میشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۳۴, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
اگه روی لباس گرشاسب رو توجه کنید عکس اسکلت بز وجود داره چزا باید روی لباس یک فهرمان اساطیری ایران نماد شیظان باشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۲:۳۹, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
من اصلا اسم این بازی رو قبول ندارم به نظرم اصلا واسه بازی مناسب نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۶:۰۷, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
کل تاپیک رو خوندم و استفاده کردم...واقعا از این همه دقت نظر دوستان متحیر شدم...
به نظر من تقلید خوبه و نه اینکه تا حد بازی علی بابا یا گرشاسپ باشه...
خوب ما می تونیم تا حدودی گیم پلی بازی هامونو از بازی های موفق خارجی
تقلید کنیم اما چرا باید داستان و شخصیت ها و کاراکترها رو هم از روی بازی های خارجی
به تصوبر بکشیم...می دونم که ساخت یک بازی با گیم پلی و سبک جدید فعلا در کار ایرانی ها نیست
ولی سناریو که می تونیم بنویسیم...اگه صنعت بازی سازی در کشور بومی نیست و موتور بازی سازی
قدرتمند نداریم میتونیم از موتورهای رایگان قوی مثل udk بازی نو و خلاقانه با گرافیک خوب بسازیم!!!!
به نظر من ما بازی سازی رو خیلی سخت گرفتیم...انقدر از این حرفه ترس داریم که حتی سمتش هم نمی ریم
و کسانی که در این زمینه فعالیت می کنن حق دارن که اینجور بازی های کارتونی می سازن چون کسی نیست
که با این گروه ها همراه بشه و این هم به خاطر ترس از بازی سازیه...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]