کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نغمه هایی ازبلبل بوستان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
۲۳:۳۸, ۲۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۱ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 658.jpg][/font]

[/font]
نغمه هایی ازبلبل بوستان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

خیلی وقت بود درنظرداشتم درمورد یکی ازدوستداران حقیقی وراستین امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مطالبی روبنویسم ،حتما دوستان درمورد واعظ شهیرمرحوم شیخ احمدکافی مطالبی روخوندید ویااحیانا تکه هایی ازسخنرانی های ایشون روگوش دادید....شخصی که معروف هستند به عاشق امام زمان....
بنده ازکودکی به لطف آرشیو صوتی پدرم با سخنرانی های این عزیز بزرگ شدم ،وهمیشه این اعتقادرودارم که اگر میخواهیم ارادت خودمون روبه فردی نشون بدیم،فقط شنونده صحبت هاش نباشیم....ویاخواننده نوشته هاش ....مهم نشرعقایدودغدغه اون فرده وزنده نگه داشتن یادش.
ونمیدونم شایدبتونم ذره ای ازارادتم روبه این عاشق راستین امام زمان به اینصورت نشون بدم....
ان شاءالله ذخیره ای باشه برای ...
گوشه ای ازمقدمه ناشر:
[/b]
کتاب نامبرده درسه جلد بانام نغمه هایی ازبلبل بوستان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف مجموعه سخنرانی های واعظ شهیروعاشق امام زمان مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد کافی خراسانی رحمه الله علیه میباشد.(جلداول به مناسبت پانزدهمین سالگرد فقدان ایشان چاپ شده)

[تصویر: images.jpg]
جلداول در14بخش شامل موضوعات زیر میباشد:

مختصری ازبیوگرافی
1-حقیقت ایمان1 /داستان ملاعباس چاووش "ره"
2-حقیقت ایمان 2/ داستان بوعلی سینا"ره"
3-حقیقت ایمان 3/ داستان تاثیررفیق
4-ماجرای ولادت علی علیه السلام
5-خصوصیات خانوادگی حضرت زهرا"سلام الله علیها"
6-ازدواج حضرت زهرا"سلام الله علیها"
7-ظلمی که بعدازرسوال الله "صلی الله علیهاوآله وسلم شد
8-حق خواهی جریان فدک
9-حقوق والدین وفرزندان /داستان عابدنادان
10-حفظ مقام وموقعیت /داستان بلعم بن باعورا
11-افتخارات مردم1/داستان بهلول
12-افتخارات مردم2/داستان جغدوبلبل
13-اوصاف مومنین1/داستان اصحاب اخدود
14-اوصاف مومنین2/ولادت حضرت عباس علیه السلام
ان شاءالله چند روایت از بخش های فوق را در روزهای آتی قرار خواهم داد.
یاحق.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hadi.ah ، MAHDI59 ، محمود ، فاطمه خانم ، Agha sayyed ، محمداحسان ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، وحید110 ، EMPERATOR ، shafagh_mah ، nafas ، warior ، عبدالرحمن
۱۴:۵۷, ۲۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۴ توسط rastin.)
شماره ارسال: #2

مختصری ازبیوگرافی مرحوم کافی

[تصویر: 558.jpg]

مرحوم حاج شیخ احمدکافی درسال1315درشهرمشهدمقدس درخانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود،پدروی مرحوم میرزامحمدکافی است ، فرزند میرزااحمدکافی یزدی،که ازعلماءوروحانیون بسیارمتقی ووارسته بوده است. مرحوم میرزااحمدکافی جدپدری مرحوم کافی درتحصیل مدارج علمی وعملی بسیارکوشاوموفق بوده است،مرحوم کافی دردامان جدخویش درکمال دقت نظرتربیت یافت.

ایشان ازکودکی علاقه وافرخویش رابه حضوردرمجالس ابی عبدالله الحسین علیه السلام وذکرمراثی آن حضرت نشان میداد.وبسیارمورد تشویق مردم ومخصوصا جدخویش واقع میشد.

سالیانی بعدبرای ادامه تحصیل راهی نجف اشرف گشته ومدت پنج سال درکنارمرقدمنورعلی ابن ابی طالب علیه السلام به تحصیل علوم می پردازد.

ایشان دروس اخلاق رادرمحضرآیت الله سیداسدالله مدنی تبریزی (شهیدمحراب)ودروس حوزوی خویش راازمحضرحضرت آیت الله راستی کاشانی سلمه الله فرامیگرفت.دراین مدت شبهای جمعه که گروهی ازطلاب وعلماپیاده عازم کربلا می شدندایشان هم به همراه جمع میرفت که دراین مسیرعلماوبزرگان زیادی ازنغمه های گرم وی که راه طولانی راکوتاه ورنج راه رابه راحتی مبدل میکردخاطراتی دارند.

[تصویر: 548.jpg]

درسن 23سالگی درشهرمقدس مشهدبابیت مرحوم آیت الله سیدحسین شاهرودی که اززهاد وعلمامعروف مشهدبودندوصلت مینمایدوبعدازدوسال به جهت اصرارفوق العاده مردم ومتدینین شهرتهران وابراز نیازتبلیغی شهرتهران دررژیم منحوس پهلوی ،ایشان جهت ادای وظیفه شرعی به تهران کوچ میکندودرنهایت مشکلات کارخویش راآغازمی نماید.

تااینکه احساس نیازبه یک پایگاه مذهبی ایشان راوادار به احداث مهدیه تهران می نمایدکه بحمدالله منشاء آثارخیری بوده وهست.

منابرایشان درسراسرکشوروبعضی کشورهای دیگرازقبیل:کویت،سوریه،عربستان،افغانستان وپاکستان.
وخدمات دیگرشان:تاسیس مدارس،مساجد،درمانگاهها،ومهدیه هاو....
تااینکه دراوج محبوبیت دربین قلوب مومنین وپاکی وصفادرروز میلادمعشوقش امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یعنی نیمه شعبان1357درسن 42سالگی ودرمسیرزیارت ثامن الحجج علیه السلام دارفانی راوداع وبه سلف صالح پیوست.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، محمود ، Agha sayyed ، MAHDI59 ، MESSENGER ، محمداحسان ، وحید110 ، EMPERATOR ، shafagh_mah ، nafas ، عبدالرحمن
۲۲:۰۹, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3

قسمتهایی ازبخش دوم وچهارم کتاب:

حقیقت ایمان 2/داستان بوعلی سینا

بوعلی یک آدم عادی نیست،ملائی بوده بااینکه بشراینقدراوج علمی گرفته بازمیگویدملا است.برهانشان هم کتاب شفا وقانون بوعلی است،مدارک زنده ای ازاومانده ملااست وحرفی هم دراونیست، آقای بوعلی سینا باآن مغزمتفکروشکافنده مشکلات علمی ،هضم کننده معضلات باآن استعداد(آی جوانها باشما هستم) .

بوعلی میگویدهروقت درهرمشکلی ازمشکلات علمی گیرمیکردم مغزم تیغش کندمیشد نمیتوانست ببرد به هدف وجان حرف نمیتوانستم برسم،بلندمیشدم میآمدم وضومیساختم مقداری تربت امام حسین علیه السلام میگذاشتم جلو،مقابل قبله می ایستادم دورکعت نمازمی خواندم پناه به خدای عقل وفهم میبردم استمداد میکردم ازدهنده عقل وفهم ،حل این مشکل رامیخواستم بعدازنمازبایک حالت توجه وتوسل به خدا(باآن همه علم ودانش غرورعلمی اورانگرفته بازدین راحالت توسل دراوهست) میگفت وقتی دعاوسلام تمام میشد یک سری دیگه این صفحه رامطالعه میکردم آنی الهامات مغزی وفکری به من میشد ،مشکلات علمی ام حل می شد.

هشدار ونصیحت:
بوعلی هروقت درمسائل علمی گیرمیکردبه خداپناه میبرد،توکه هنوزنمیدانی الف گرداست یادراز است میگویی نمازچیست؟میگویی مسجدچیست؟نمیفهمی بیا درمیدان ببین بوعلی وبوعلی سیناهاروی خاک افتاده انددرخانه این خدا،توچه می گویی؟

جوانهای عزیزاگررشد علمی میخواهیدباارتباطات معنوی ،اگرترقی دنیایی میخواهیدباتوجه به خدا والتماس به گرداننده چرخ هستی،اگرترقی وتعالی مادی ومعنوی میخواهیدقطع رابطه بااین کسی که همه کارازش می آیدنکن.
اگردروادی ثروت افتادی غرور ثروت دیوانه ات نکند،دروادی تحصیل افتادی غرور چهارتا اصطلاح بلدشدن تورادیوانه نکند،هیچوقت دست ازخدانکش،به هرجارسیدی زرنگ باش بالاترش رابخواه واگربالاترش رامیخواهی موافقت خداگیرمی آید، اگر خدابخواهد تورازمین بزنددنیا جمع بشوندبه جایی نمیرسی واگربااوساخت و پاخت شودارتباط محکم بشودبخواهدبه تواوج بدهددنیامخالفت کنندنمیتواندکاری کند.برویک نفرراببین آن هم خدا...

[/font]
[font=B Zar] بخش 4/ماجرای ولادت علی علیه السلام

نام نیکونهادن

امام حسین علیه السلام میفرماید:بخداقسم اگرخداصدتاپسربه من بدهداسم همه آنهاراعلی میگذارم،ازبس به اسم بابایم علاقه دارم.
شیعه هااسم بچه های خودراایرج نگذارید،هوشنگ نگذارید، خسرونگذارید، پرویز نگذارید،بلکه علی ،مهدی،رضا،کاظم،جواد،مرتضی، صادق، باقر، حسن، حسین، نامگذاری کنید،چون بچه شیعه وپیروعلی هستیم...
یاعلی.

ان شاءالله ادامه دارد...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، محمود ، MESSENGER ، محمداحسان ، وحید110 ، EMPERATOR ، Agha sayyed ، shafagh_mah ، nafas ، warior ، عبدالرحمن
۱۵:۲۶, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4

قسمتهایی ازفصل 8 ،10و12 جلد اول:

حق خواهی/ جریان فدک
آبروی علی علیه السلام باشیم
یک جوری زندگی کنیم که ازهرجای عالم باشماروبروبشوندتعجب بکنندازانسانیت شما،ازتقوای شما،ازورع شما،ازدرستی شما،ازنمازشما،ازروزه شما،ازایمان شما،ازحق خواهی شما،ازوفاداری شمابه قرآن واهل بیت علیهم السلام علی علیهم السلام بعداز13قرن چشم به شمادوخته،انتظارکمک ویاری دارددرمقابل دشمنان ،باعملتان نه باحرف"الاوان امامکم قداکتفی من دنیاه بطمریه ومن طعمه بقرصیه".

امیرالمومنین علیه السلام نان جوخوردن ازمانمیخواهد،لباس کرباس پوشیدم ازمانمیخواهد خودش میفرماید:شمانمیتوانیدمثل من فشاربه خودتان بیاوریدومثل من زندگی کنید،بااینکه میتوانستم جوردیگری زندگی کنم اما باقانعانه ترین زندگی،زندگی کردم نمیخواهم اینجورباشیداما کمک کنیدباورع وخداپرستی ،یارعلی باشید باجدیت دراموردینی ومذهبی ،مددعلی کنید،باحفظ تقوی وپاکی،نصرت علی کنید....

دوستان ناآگاه
بعضی ازدوستان امیرالمومنین(خداعلاقه هایشان راریشه دارترکند) میخواهنداظهارعلاقه به علی کنندیک قالیچه دیواری که عکس علی علیه السلام روی آن است میزندتوی اطاقش ،تجارتخانه اش و...
بااین کارمیخواهدبگویدمن علاقه مندبه علی علیه السلام هستم،امااین نشدچون ریشه این عکسهامسیحی است....

افتخارات مومنین
رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند:
خداوندوحی کردبه من،حبیبم 6چیزسبب شده دردنیاکه مردم به خاطر این 6چیزبه هم افتخارمیکنندوبه رخ هم میکشند:
حسن جمال:
آما آنهاییکه به حسن جمال و زیبایی صورت مینازید!فرمود حبیب ما به این ها بگو از زیبایی صورت در قیامت کاری ساخته نیست ،آنجا خوشگل نمی خرند ،خوش عمل می خرند خوش صورت نمی خرند ،خوش سیرت می خرند خوش ظاهر نمی خرند خوش باطن می خرند.
فصاحت و بلاغت :
یک دسته از مردم به فصاحت و بلغت می نازند . مرتب حرف بزنی و با قدرت همه را کنار بگذاری،بدان فردای قیامت از این خبرها نیست دم دهانت را می بندیم و نمی توانی یک کلمه حرف بزنی می گوئیم چه کارهایی کرده ای مهر میزنیم به دهان،الیوم نختم علی افواههن و تکلمنا ایدیهم و تشهدوا رجلهم بما کانوا یکسبون (سوره یاسین ،آیه56) آی دست بگو ،آی پا بگو، زبان تو حرف نزن .
مال و اولاد :
یک دسته دیگر به مال و اولاد مینازند دو خانه دارد سه تیمچه دارد، فردا خدا می گوید بنشین آنجا ،اگرکارگرکارگرت هم بود دین درستی داشت تو با ثروتی که به تو دادیم هیچی نداشتی.
حسب و نسب:
یک دسته از مردم به حسب و نسب می نازند ،قرآن میگوید "افلا انساب بینهم یومئذ و لا هم یتسائلون "(سوره مومنون ،آیه 103)ریشه دودمانی و خاندانی را در نظر نمیگیرند قضاوت روی کردار و اعمال است.
باید زبان ودل یکی باشد

موسی بن عمران –علیه السلام- گفت:رد میشدم ، دیدم بنده خدائی ،پیشانی را روی زمین گذاشته داد میزند خدا،سجده که کرده گریه میکند خدا میگوید. موسی –علیه السلام- گفت :خدا به عزت و جلال خودت قسم اگر حاجت این بنده به دست من بود حاجتش را میدادم !خطاب رسید :به عزت و جلالم قسم، اگر اینقدر سجده راطولانی بکند که ستون فقراتش از هم جدا شود و آنقدر هم اشک بریزد که چشم هایش سفید و نابینا بشود من بنا دارم حاجتش را برنیاورم . گفت :مگرچه جرمی دارد؟ خطاب رسید :موسی،جرمش این است که زبانش میگوید یا الله اما دلش پهلوی گوسفندهایش است .
ما درون رابنگریم وحال را ............. نی برون را بنگریم و قال را

خداشناسی حقیقی

در بازار حبیش نجف حمال بیچاره ،دو زنبیل خرما روی کولش است پیرمرد نفس نفس میزند آی کمرم ، اما دستش را پیش کسی دراز نمیکند ،زن عرب هم بالای پشت بام رفته لباسهائی که شسته پهن میکند و بچه اش هم بغلش است همین جوری که لباس میگذاشت این بچه یم جستی زد از بالای پشت بام افتاد به بازار حبیش نجف، مادر داد زد : آی مردم بچه ام .این حمال هم دارد میرود زنبیل خرما هم در کولش، یک مرتبه شنید یکی میگوید بچه ام ، نگاه کرد دید بچه داردمی افتد،یک مرتبه گفت:یاالله...
دیدندقدرت جاذبه الهی این بچه راجذب کرئه همینطوری نگه داشته حمال جلوآمدوگفت:بده ببینم...
بچه آمدپایین،حمال این بچه راگرفت مبه مادرش گفت:
بیابچه ات رابگیر.
میخواست برودریختنددورش راگرفتند،آهای توموسی (علیه السلام) هستی؟عیسی(علیه السلام)هستی؟الیاس(علیه السلام)هستی؟خضر(علیه السلام)هستی؟
گفت:حسن علی حمال هستم که برای شماحمالی میکنم.
گفتند:پس چطورگفتی نگه دار،خداهم نگه داشت؟
گفت:روی حساب است.
گفتند:چطور؟
گفت:70سال است هرچه راگفته ،گفتم چشم،یکبارهم گفتم یاالله گفت،چشم...
گوش به حرف خدانداده ای که ببینی چقدرخیربه تومیدهد.
والله یک عالمی دراین دنیاست،که این عالم معرفت است،عالم حقیقت است،عالم واقعیت وباطن است:
چشم دل بازکن که جان بینی ......... آنچه نادیدنی است آن بینی
پایان قسمت اول؛
همانطور که ذکرکردم مجموعه سخنرانی های این بزرگواردرقالب 3جلد عرضه شده درصورتی که دوستان تمایل داشتند،درآینده قسمتهایی ازجلدهای دیگررانیز قرارخواهم داد.
جهت شادی روح این مربی روح وواعظ شهید صلوات.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، MAHDI59 ، محمود ، shafagh_mah ، nafas ، warior ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]