کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دشمن در خانه! (دیزنی ولک!!!)
۸:۴۹, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نقل از خبر گزاری مهر
نقل قول:مناطق آزاد جزیره فارور كوچك را به "ديزني لند" تبديل می کند
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از برنامه هاي این سازمان براي توسعه جزاير فارور بزرگ و كوچك خبر داد و گفت: قصد داريم فارور كوچك را به ديزني لند تبديل كرده و مجوز ساخت چند هتل پنج ستاره براي سرمايه گذاران علاقه مند صادر کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر مونسان در بازديد از جزاير فارور كوچك و فارور بزرگ به برنامه هاي اين سازمان براي رونق و آباداني اين جزاير اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه امكان مسكوني شدن اين جزاير وجود نخواهد داشت قصد داريم فارور كوچك را به ديزني لند تبديل كرده و براي فراهم شدن شرايط بهتر جهت جذب گردشگر به اين جزيره و توسعه گردشگري مجوز ساخت چند هتل پنج ستاره براي سرمايه گذاران علاقه مند صادر کنیم.

مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش درخصوص طرح هاي توسعه اي براي جزيره فارور بزرگ اظهارداشت: ساخت يك سد خاكي با هدف ايجاد فضاي سبز و تامين آب شرب از جمله نخستين طرح هاي عمراني در اين منطقه است.

فارور بزرگ از جزیره‌های ایرانی خليج فارس است كه در بهمن‌ماه ۱۳۸۹ قانون الحاق جزاير هندورابي و فارور كوچك و بزرگ ‌به محدوده منطقه آزاد كيش از سوي دولت ابلاغ شد.

جزیره فارور در شمال جزيره سيري و جنوب غربی بندر لنگه، در نزدیکی ابوموسي و55 كيلومتري جزيره كيش قرار گرفته‌است. فارور از یک توده ارتفاعات آتشفشاني پوشیده شده وبه طور کلی کوهستانی با کوه‌های بلند است. در میان این کوه‌ها دره‌های پردرخت و سبزی وجود دارد. درختان آن گرمسیری است که بلندی این درخت‌ها در برخی نقاط جزیره گاه تا ۱۰ متر می‌رسد.

در ضلع جنوبی جزیره دشت نسبتاً همواری وجود دارد. در این قسمت از جزیره تپه‌های زیرآبی وجود دارد. در منتهی‌الیه کرانهٔ جنوبی جزیره، تپه‌ای در فاصله حدود ۲۰۰ متری از کرانه در زیر آب قرار گرفته که رأس آن به صورت تخته‌سنگی به بلندای مستقیم ۵ متر از آب بیرون زده‌است.

جزیره فارور دارای کانسارهای آهن، سنگ كاربيت، سنگ گرانيت، سنگ‌های سيليس، خاک‌های قرمز و دیگر فلزات است.

جزیره فارور بزرگ یکی از کانون های زیست حیات وحش است و تعداد زیادی از پرندگان از قبیل عقاب ماهی‌گیر، طوطی، چک چک، قمری، چکاوک کاکلی، پرستو، بلبل خرما، چاخ لق، هدهد، دم جنبانک زرد، دم سرخ معمولی، چک چک سرسیاه، زنبورخور معمولی، یاکریم و همچنین پستاندارانی از قبیل یک نوع خارپشت، مارمولک، مار جعفری و حشراتی چون عقرب در آن زندگی می‌کنند. همچنین این جزیره تنها نقطه ایران است که آهوی کوهی در آن زندگی می کند.

سلام!
من نمی دونم اینا می خوان یه چیزی شبیه به دیزنی لند بسازن یا خود دیزنی ها میان و این کارو می کنن. حالت دوم رو در نظر می گیرم. می خواستم نظرتون رو بدونم. آیا این فقط شایعه است یا واقعیت داره؟
اگه واقعیت داشته باشه می خواستم یه توصیه ای کنم:
قبل از هرگونه اعتراض به مسئولین لطفا به تبعاتش فکر کنید. اگه یه اعتراض آتشین و همه جانبه از طرف قشر متقکر مذهبی و چه بسا اقشار مرتجع مذهبی رخ بده پیامد های خوبی نداره.
چون مردم ایران وقتی می بینن دیزنی لند داره میاد توی جزیره ای خالی از سکنه و گردشگری زیاد می شه و اون جزیره که اصلا متروکه بوده، تصور می کنن که این پروژه فقط سوده و به نفعه مرده. اما....Big Grin
چرا اقشار مذهبی نمی خوان این پروژه انجام بشه. آهان! اونا به خاظر برائتشون از غرب حاضرن هر ریاضتی رو به مردم ایران تحمیل کنن!
واسه همین می گم. مطمئناً موج اعتراضات در می گیره. و جبهه ها تشکیل می شه. اونا که مثل شما موهاشونو تو این جور چیزا سفید نکردن!
خواستم ببینم کسی فکری داره؟ بهتره قبل از اعتراض( مثل اعتراض به قبر ریچارد) عواقبشو و انعکاسش رو در جامعه بررسی کرد تا شاید راه حلی پیدا شه.
دارم یواش یواش فکر میکنم این جریان اعتدال فرمونش سمت غرب گیر کردهSad اسغفرالله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، چکاوک92 ، SAViOR ، zahra11 ، عبدالرحمن ، Eve ، السا
۱۲:۴۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
هر پروزه ای که برای کشور ارز آوری داشته باشه و مالکیت مارو نسبت به جزایر ومناطق خارج از کشور که امکان دست اندازی

بیگانگان در اون هست تثبیت کنه ! فی نفسه کار ارزنده ای است!ولی خب یه پیش شرط داره اونم این هست که هدف پروژه کار

خلاف و حرام نباشه! و همچنین سود حاصل از اون عاید توسعه و عمرا ن اولا همون منطقه !و بعد هم کشور بشه !!نه گروه یا

افراد خاص
!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، السا
۱۳:۲۹, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
توی متن خبر نوشت که هتل های پنج ستاره و پارک های تفریحی خواهد بود. یعنی سبب توسعه و آبادانی خواهد شد.
اما من نگران کودکان هستم. قبلا خیالمون راحت بود که دستاورد این شرکت ها به شکل غیر مستقیم و با گذر از ده ها فی*ل*تر به سمع و بصر کودکان ایرانی می رسید. با آمدن دیزنی لند به ایران زمینه برای دور زدن فی*ل*تر ها فراهم خواهد شد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، SAViOR ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا