|
كتاب خاكهاي نرم كوشك
|
|
۰:۲۲, ۲۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان
خيلي حيفم اومد كه اين كتاب رو خوندم و از كنارش بگذرم و براي شما چيزي ننويسم. اميدوارم اين كتاب رو تهيه كنيد و بخونيد. اصل اين كتاب درباره يك شهيد به نام عبدالحسين برونسي است كه در سال 1363 به شهادت ميرسد. خاطراتي توسط همسر، همرزم،و ديگران از اين شهيد بزرگوار بيان شده كه بي شك و شبهه اي تاثير زيادي بر روي خواننده خواهد گذاشت. در وصف اين كتاب عرض كنم كه رهبر شخصا از اين كتاب در جمع هنرمندان نام بردند و خوندن اون رو به همه توصيه كردن. و همينطور شخصي مثل آيت الله خزعلي مهمترين تاسف زندگي خودشون رو نشناختن اين شهيد در طول حيات دنيوي اين شهيد عنوان كردن. اميدوارم اين كتاب رو بخونيد. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۲, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسیار بسیار کتاب پرمعناییست
این شهید باید سرلوحه همه ی افراد قرار بگیره از همه ی جهات به کجا رسیده ایم. یعنی یکی نبود که حواسش جمع باشه. خیر سرمون ولایتی هستیم. خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
در توصیف خوب بودن کتاب خاکهای نرم کوشک همین بس که مقام معظم رهبری امام خامنه ای از این کتاب خوششان آمده از فرمایشات ایشان : الان چند سالی است که کتاب هایی درباره ی سرداران و فرماندهان باب شده و می نویسند بنده هم مشتری این کتاب ها هستم و می خوانم بعضی از این ها را من خودم از نزدیک می شناختم آنچه درباره شان نوشته شده روایت های صادقانه و بسیار تکان دهنده است این هم حالا آدم می تواند کم و بیش تشخیص بدهد کدام مبالغه آمیز و کدام صادقانه است آدم می بیند بعضی از این شخصیت های برجسته حتی در لباس یک کارگر به میدان جنگ آمده اند این اوستا عبدالحسین برونسی قبل از جنگ یک بنا بود و با بنده هم مرتبط بود شرح حالش را نوشته اند من توصیه می کنم و واقعا دوست می دارم شماها بخوانید اسم این کتاب خاک های نرم کوشک است قشنگ هم نوشته شده است....... 1385/3/26 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |