کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



موضوع بسته شده  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آخرین اخبار از سخنرانی و بازتاب سخنرانی های دکتر احمدی نژاد
۱۲:۵۸, ۱۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۲۱:۰۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
كاربران اينترنت مقايسه كردند؛
سخنرانی احمدی‌نژاد در مرز اسرائیل بدون حفاظ؛سخنرانی اوباما در ایرلند پشت شیشه


نارضایتی جهانی از رویکردهای سیاسی و اجتماعی سران کاخ سفید موجب شده تا رئیس جمهور امريكا حتی در سفرهایی که به کشورهای دوست و همراه خود در عرصه‌های بین‌المللی دارد، نوعی هراس از واکنش‌های اعتراضی داشته باشد.
به گزارش رجانیوز، باراک اوباما درحالی تور شش روزه خود در چهار کشور اروپايي را ادامه مي‌دهد که تمهیدات گسترده و بی سابقه امنیتی برای وی درنظر گرفته شده تا از اعتراض‌هاي احتمالی به مواضع و اقدامات دولت امريكا جلوگیری شود؛ موضوعی که موجب شده تا این سفر شش روزه به یکی از گران‌ترین سفرهای تاریخ این کشور تبديل شود و البته هزینه آن از مالیات شهروندان امريكایی تامین می‌شود.
[تصویر: 27815.jpg]
این ترس از برخورد با واکنش‌های رادیکال مردمی تا جایی است که اوباما برای سخنرانی‌های خود در یک محافظ شیشه‌ای ضد گلوله قرار می‌گیرد و به در جمع هوادارانش سخنراني مي‌كند.

این اقدام تیم محافظت از رئیس جمهور امريكا درحالی است که برخی کاربران اینترنت، با مقایسه این عکس با عکس یکی از سخنرانی‌های احمدی‌نژاد رئیس جمهور ایران، وي را فردی محبوب و شجاع معرفی کرده‌اند که اوبامای ترسو نمی‌تواند او را مغلوب کند!!!


[تصویر: 27814.jpg]

این عکس که در جریان سفر چند ماه پیش دکتر احمدی‌نژاد به کشور لبنان و سخنرانی وی در شهری در مرز فلسطین اشغالی گرفته شده، به عنوان مدرکی برای ترسو خواندن رئیس جمهور اوباما به دلیل استفاده از حفاظ شیشه‌ای ضدگلوله در سخنرانی آن هم در کشور ایرلند، مورد استناد کاربران قرار گرفته است.

احمدی‌نژاد در جریان سفر خود به لبنان که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خبری جهان نيز داشت، چند سخنراني در جمع مردم بيروت، بنت جبيل و دانشگاهيان لبنان داشت و در روستاي قانان نيز حضور يافت اما در هیچ‌يك از این مراسم‌ها و حتی هنگامی که بالگردهای رژیم صهیونیستی در حال چرخ زدن در بالای محل سخنرانی بودند، حاضر نشد تا از پشت شیشه محافظ با مردم سخن بگوید، بلكه مترجم را به درون محفظه فرستاد و خود رودررو با مردم لبنان صحبت کرد!!

[تصویر: 1287401711_152720_641.jpg]
این عکس اخری رو دوست خوبم علائم ظهور گذاشته
برای تشکر از ایشون اینجا کلیک کنید
یاعلی


http://www.rajanews.com/detail.asp?id=90632
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hadi.ah ، EMPERATOR ، janali ، انتخاب ، خیبر110 ، rastin ، bagheri4 ، idea ، أین المنتظر ، ANTI satan ، یوسف خان ، Justice Bringer ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۲, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
ماشاالله رو که رو نیست سنگ پا قزوینه! القاعده سگ دست آموز خودشونه 11سپتامبر هم کار خودشون انداختن گردن ما
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، oO DaViD Oo ، amir72 ، عبدالرحمن
۲۱:۵۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
شفايه عاجلُ كامل عنايت كن خدااااااااااااAngel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، amir72 ، عبدالرحمن
۲۳:۲۴, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #13
آواتار
ان شاء الله که دلایل محکمی پشت حضور آقای احمدی نژاد هست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، oO DaViD Oo
۲:۱۴, ۲۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۲:۱۹ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #14
آواتار
در طی 7 سال ریاست جمهوری ، 7بار سفر به نیویورک ؟!!!!!
لعنت خدا به این شهر که اینقدر در سیاست مداری مهمه .....................
که در آن برجها پشت درهای بسته چه خبرها که نیست
ما که بی خبریم .............?!!!!!

نیویورک یکی از اولین شهرهایی که در آخرالزمان نابود میشه ............................
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۳:۲۹, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:نیویورک یکی از اولین شهرهایی که در آخرالزمان نابود میشه ............................
عزیز شما چطور به این نتیجه رسیدی؟میشه لطف کنی بگی؟Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۰۵, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
اینها بیخود کردند این حرف ها رو گفتند میترسند مثل پارسال احمدی نژاد گل و عزیزمون بیاد پنبه هاشون رو رشته کنه.ولی همیشه میگم و خواهم گفت سرو د لبنانی هارو که میگفتند: ای بهترین ناصرین رزمندگان مقاومت(((((((((((یا مرحبا به نژاد))))))))))))
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۶:۱۱, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
رئيس‌جمهور شخصاً به نيويورك مي‌رود


معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری با رد برخی شایعات مبنی بر حضور صالحی وزیر خارجه به جای رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: آقای احمدی نژاد شخصاً به نیویورک خواهند رفت.

محمد حسن صالحی‌مرام معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در گفت‌وگو بافارس با اشاره به سفر محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان به نیویورک جهت شرکت در مجمع عمومی سالانه سازمان ملل متحد گفت که برخلاف شایعه‌سازی‌هایی که صورت می‌گیرد این سفر در زمان مقرر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز سازمان‌های صهیونیستی با فراخوان مخالفین بدنام نظام اقدام به نصب پلاکاردهای بزرگ و استفاده از حرف‌های سخیف و بسیار زشت به تخریب علیه رئیس جمهور وکشورمان می‌پردازند، اظهار داشت: دشمنان همواره با هنجارشکنی در صدد هستند این سفر انجام نشود اما انشاءالله رئیس جمهور از این فرصت طلایی برای رساندن صدای رسای ملت ایران به گوش جهانیان استفاده خواهد کرد.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال که آیا خبر برخی سایت‌ها مبنی بر حضور صالحی وزیر خارجه به جای رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل صحت دارد یا خیر؟ با رد این اخبار گفت: رئیس‌جمهور شخصاً در این مجمع حضور خواهد یافت.

صالحی‌مرام در پاسخ به این سؤال که آیا تصمیمی بر عدم انجام سفر رئیس جمهور به نیویورک بوده است، تصریح کرد که چنین تصمیمی نبوده و طرح مباحثی مبنی بر احتمال لغو سفر رئیس جمهور به نیویورک شایعه و ساخته و پرداخته اذهان بیمار مخالفین نظام است.

http://rajanews.com/detail.asp?id=101595
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، عبدالرحمن
۲۱:۰۸, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۰ ۲:۱۴)m.shirazi80 نوشته است:  در طی 7 سال ریاست جمهوری ، 7بار سفر به نیویورک ؟!!!!!
لعنت خدا به این شهر که اینقدر در سیاست مداری مهمه .....................
که در آن برجها پشت درهای بسته چه خبرها که نیست
ما که بی خبریم .............?!!!!!

نیویورک یکی از اولین شهرهایی که در آخرالزمان نابود میشه ............................
منظورتون از ((((((((در طی 7 سال ریاست جمهوری ، 7بار سفر به نیویورک ؟!!!!!)))))))))) اینه که نباید اینقدر شرکت کنه؟!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۴۴, ۲۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۰ ۰:۰۸ توسط dani.)
شماره ارسال: #19
آواتار
محمود احمدی نژاد در هفتمین سفر سالانه خود به آمریکا برای حضور در مجمع عمومی ملل متحد از زمان تصدی پست ریاست جمهوری اسلامی ایران ، امسال احتمالا برای بار دوم در دانشگاه کلمبیا در نیویورک حضور خواهد یافت.

[تصویر: 320px-Mahmoud_Ahmadinejad_Columbia.jpg][تصویر: Ahmadinejad_Columbia.jpg]



به گزارش عصر ایران روزنامه دانشگاه کلمبیا با انتشار خبر حضور دوباره احمدی نژاد در یک شام خصوصی و محدود با حضور اعضای شورای روابط خارجی این دانشگاه در 21 سپتامبر سال جاری ( 30 شهریور) نوشت که قرار است 15 دانشجوی این دانشگاه نیز در این مراسم شام حضور یابند تا با رییس جمهوری ایران دیدار و گفتگو کنند.

گفتنی است حضور احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا و سخنرانی وی در جمع هزاران دانشجو و استاد این دانشگاه در سال 2007 سبب ایجاد جنجال گسترده ای شد و هفته ها تبدیل به سوژه یک اغلب رسانه های آمریکایی بود.

[تصویر: 1190776243438_34429.jpg]


در مراسم 4 سال پیش در دانشگاه کلمبیا ، رییس این دانشگاه علی رغم دعوت از احمدی نژاد در یک سخنرانی در حضور میهمان مراسم، به وی توهین کرد .

اما این بار به نوشته روزنامه دانشگاه کلمبیا مسئولان دانشگاه کلمبیا در نظر دارند حضور احمدی نژاد بدون جنجال و حاشیه باشد و وی در جمع کوچک و با حضور تعداد محدودی از افراد از این دانشگاه دیدار کند.



[تصویر: ahmadinejad_UN.jpg][تصویر: 69743_471.jpg]


محمود احمدی نژاد امسال نیز طبق سنت سالانه خود برای هفتمین بار برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی ملل متحد به نیویورک سفر خواهد کرد .




دوستان فکر میکنید محورهای سخنرانی دکتر احمدی نژاد امسال چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، وحید110
۱۷:۵۴, ۳۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۲۰:۵۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #20
آواتار
محمود احمدی‌نژاد که به منظور شرکت در شصت و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، شامگاه پنجشنبه ـ 31 شهریورماه ـ به وقت تهران برای هفتمین سال پیاپی در این نشست سخنرانی خواهد کرد. به گزارش ایسنا، سخنان رئیس جمهوری اسلامی ایران به عنوان ششمین سخنران نوبت صبح نشست پنجشنبه در فاصله ساعت 12 تا 13 به وقت محلی برابر با ساعت 20:30 تا 21:30 به وقت تهران به صورت زنده از شبکه‌های پرس تی‌وی و العالم و شبکه‌های اول و خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد. http://rajanews.com/detail.asp?id=102578
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fereshteh ، amir72 ، Maysam-1st ، عـلـی ، dani ، idea ، shafagh_mah ، hesam110
موضوع بسته شده  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  پاسخ شما به این بخش از نامه احمدی نژاد چیست؟ سعدی 1 1,202 ۲۸/اسفند/۹۶ ۲۱:۰۴
آخرین ارسال: سعدی
Exclamation احمدی نژاد بر حق است چون... عبدالرحمن 11 4,537 ۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۵۷
آخرین ارسال: mdroudgar
Lightbulb اخبار،تحلیل‌هاو بیانیه‌های دکتر محمود احمدی‌نژاد(انتخابات۹۶) عبدالرحمن 9 3,271 ۲۰/خرداد/۹۶ ۳:۱۶
آخرین ارسال: عمار94
  چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟ سعدی 25 6,961 ۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۳۹
آخرین ارسال: متفکر
  سبد آرای احمدی نژاد و اصولگرایان علائم ظهور 1 1,591 ۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۱
آخرین ارسال: علائم ظهور
  احمدی نژاد .... آمد سید ابراهیم 140 31,121 ۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۳۴
آخرین ارسال: A L I
  غنایم احمدی نژاد از شکست اصولگرایان mohammadz 31 10,544 ۲۶/فروردین/۹۶ ۲۱:۵۷
آخرین ارسال: Maysam-1st

پرش در بین بخشها:


بالا