کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهندسین معمار ما کجان؟ طرح های ماسونی به شدت فراگیر شدند!
۲۳:۱۳, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1

این مهندسین معماری ما ؛ این اساتید معماری ما دارن چی کار می کنن تو این دانشگاه ها ؟ آقا یا برای دنیا برنامه داشته باش یا مجبوری برنامه که به بهت می دن رو اجرا کنی

این طرح های ماسونی دایره توخالی بالای ساختمانها که استعاره از تک چشم هست و نماد زوج ستون اطراف پنجره ها یا کل سازه که نماد 2 ستون ورودی معبد سلیمان هست رو واقعا کسی تو شهر نمی بینه ؟

بابا چرا خوابیدین ؟ بیدار شین! یعنی 2 تا طرح اسلامی نداریم برای سازه های جدید؟ که همه نما ها باید ماسونی باشه ؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، MahyarTpour

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۲, ۴/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۱۶:۱۲ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #11

اینا چی؟

[تصویر: 8.jpg]

[تصویر: jordan%20masoni%20tower.jpg]

[تصویر: piramid%20dar%20park%20razi%20tehran%20%282%29.jpg]

[تصویر: 12bqb.jpg]

[تصویر: 7.jpg]
۱۸:۱۹, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
salam be dustan, man nemidunam chera shoma be hamechiz kheili gir midid. chizayi ke dalile agli nadarand. khodavand tu sureye an'am farmude harchi az taro khoshk marbut be qeyb bashe dar ketabi moayan neveshte shode. chera hame az heramo ... vahshat darid. mage in hamun hazrate yusef nabud ke ye omri tu hamin heramha zendegi mikard. che energie manfi? ina che harfayie ke mizanid. be esme elm. fagat delet ba khoda bashe, ebaadateto bokon. giram tamume donia azina bashe, che ettefagi miofte masalan. man mostanade arrivals ro didam, vali in gesmate me'mari moz'heke. emem hasan mifarmayand: faseleye hag va baatel 4angoshte. anche ke mibini hag ast va aanche ke mishnavi baatel ast.

ya hag,
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۹:۲۰, ۴/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۱۹:۵۹ توسط MAJID.D.H.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۳/مهر/۹۰ ۲۲:۲۳)Mehrdad.IV نوشته است:  
(۳/مهر/۹۰ ۱۱:۰۶)MAJID.D.H نوشته است:  خوب که چی؟ از کجا میدونی اتفاقی نیست؟
قرار نیست که هرچی 666 یا 999 ببینین بگین ماسونیه.. شاید منظورشون از طراحی اون یه چیزه دیگه بود.
فرضا ماسونیه, مدرک بیار من باور کنم , اینطوری که نمیشه تحمت زد.

اینم مدرک ببینم بهونه بعدی چیه :

[تصویر: d5p9oicmlon2yjvn52.jpg]

میدونم الان چی میگین، این اتفاقیه مگه نه؟ این یهو همینجوری اومده تو صدا سیما تو شبکه دو، صدا و سیمایی که اگه بخواد یه تصویر نشون بده از ده تا فی*ل*تر و مقامات مختلف میگذره....

کسی که این همه ساختمون دور و برش ریخته باور نمیکنه کسی که تلوزیون داره میزنه شبکه یک با لوگو یک چشم حال میکنه باور نمیکنه، کسی هر چیزی که داره با هاش کار میکنه لوگو چشم خورده باور نمی کنه، چه جوری می خواد با مدرک باور کنه؟ به نظرم شما اصلا باور نکن....
یه دونه اتفاقی ،ده تا اتفاقی، 500 تا اتفاقی، هزارتا اتفاقی .....صد هزار تا ایا اتفاقی میشه؟
شما سرت رو کردی زیر برف اصلا انگار نه انگار
ایران رو دجال و فرامسونر ها گرفتن اقا جان تمومه درش هیچ شکی نیست تمامی ساختمان، صدا سیما، تمامی نماد ها و تمامی همه چیز علامت یا مهر دجال خورده تمومه اقا خودمون رو داریم گول می زنیم مگه نه؟
میگیم لوگو شبکه یک چشمه میگن نه اتفاقیه میگیم لوگو شبکه پنچ ، اردبیل ، پنچ چشمه میگن نه اتفاقیه، میگیم لوگو تمامی بانک ها و ساختمون هاتون چشم و هرمه میگن نه اتفاقیه، بابا صد رحمت به استیفان هواکینگ شما ها مثل اینکه این دنیا رو هم اتفاقی می دونین پس چه جوری به خدا ایمان دارین؟
واقعا از کار بعضی از شما ها میمونم که ایا اصلا فکر می کنین؟
اصلا خود تو هم اتفاقی هستی حالا که اینطوره...

نقل قول:ف ف ف فرهنگی ورزشی فولاد و ف رو وسط انداخته

اون وقت ببخشید شما خودتون متوجه شدین چی گفتین؟ ففف فرهنگی ورزشی فولاد؟
چه ربطی داشت؟ الان فرهنگی فولاد یعنی چی؟ بعد فرهنگی ورزشی فولاد چرا باید ف بیاد وسط؟ در حالیکه میتونست ف و ف بزاره؟ اینجوری قشنگ تر نبود؟

آرم باشگاه فولاد چه ربطی داره به صدا و سیما؟!!!!!!!!Big Grin
ببین عذیز من , مهم نیست که چندتا نماد تو ایران هست , مهم وقت توست که داری با به دنبال نماد گشتن تلفش میکنی.
اصلا کل ایران نماد, من نماد شما نماد, به من چه؟ وقتی میتونم زمانی رو که صرف گشتن نماد میکنم صرف خوندن کتاب بکنم, و عوض اینکه بشینم به این فکر کنم که وای خدای من حالا چی میشه آرم شبکه سبلان اردبیل چشمه! ای وای آرم شبکه یک چشمه! بشینم فکر کنم تا حالا چه کاری واسه امام زمانم کردم بجز اینکه بدنبال نماد تو ایران گشتم؟
عذیزان من وقتتون رو تلف اینا نکنین, مگه منو شما چقدر زنده ایم؟ یه روز میمیری ازت میپرسن تو فرصتی که در دنیا بهت دادن چیکار کردی؟ یکم فکر میکنی میگی:هیچی دنبال نماد های فراماسونری تو ایران گشتم.
و...
۲۱:۳۴, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14

(۴/مهر/۹۰ ۱۸:۱۹)rAsTiNv نوشته است:  salam be dustan, man nemidunam chera shoma be hamechiz kheili gir midid. chizayi ke dalile agli nadarand. khodavand tu sureye an'am farmude harchi az taro khoshk marbut be qeyb bashe dar ketabi moayan neveshte shode. chera hame az heramo ... vahshat darid. mage in hamun hazrate yusef nabud ke ye omri tu hamin heramha zendegi mikard. che energie manfi? ina che harfayie ke mizanid. be esme elm. fagat delet ba khoda bashe, ebaadateto bokon. giram tamume donia azina bashe, che ettefagi miofte masalan. man mostanade arrivals ro didam, vali in gesmate me'mari moz'heke. emem hasan mifarmayand: faseleye hag va baatel 4angoshte. anche ke mibini hag ast va aanche ke mishnavi baatel ast.

ya hag,

خوب چرا به جای این هرم های چندش آور نمیان 4 تا ساختمان با معماری پـارســی یا حداقل اســلامــی بسازن؟!
۲۳:۰۷, ۴/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۲۳:۰۹ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #15

(۴/مهر/۹۰ ۱۹:۲۰)MAJID.D.H نوشته است:  
(۳/مهر/۹۰ ۲۲:۲۳)Mehrdad.IV نوشته است:  
(۳/مهر/۹۰ ۱۱:۰۶)MAJID.D.H نوشته است:  خوب که چی؟ از کجا میدونی اتفاقی نیست؟
قرار نیست که هرچی 666 یا 999 ببینین بگین ماسونیه.. شاید منظورشون از طراحی اون یه چیزه دیگه بود.
فرضا ماسونیه, مدرک بیار من باور کنم , اینطوری که نمیشه تحمت زد.

اینم مدرک ببینم بهونه بعدی چیه :

[تصویر: d5p9oicmlon2yjvn52.jpg]

میدونم الان چی میگین، این اتفاقیه مگه نه؟ این یهو همینجوری اومده تو صدا سیما تو شبکه دو، صدا و سیمایی که اگه بخواد یه تصویر نشون بده از ده تا فی*ل*تر و مقامات مختلف میگذره....

کسی که این همه ساختمون دور و برش ریخته باور نمیکنه کسی که تلوزیون داره میزنه شبکه یک با لوگو یک چشم حال میکنه باور نمیکنه، کسی هر چیزی که داره با هاش کار میکنه لوگو چشم خورده باور نمی کنه، چه جوری می خواد با مدرک باور کنه؟ به نظرم شما اصلا باور نکن....
یه دونه اتفاقی ،ده تا اتفاقی، 500 تا اتفاقی، هزارتا اتفاقی .....صد هزار تا ایا اتفاقی میشه؟
شما سرت رو کردی زیر برف اصلا انگار نه انگار
ایران رو دجال و فرامسونر ها گرفتن اقا جان تمومه درش هیچ شکی نیست تمامی ساختمان، صدا سیما، تمامی نماد ها و تمامی همه چیز علامت یا مهر دجال خورده تمومه اقا خودمون رو داریم گول می زنیم مگه نه؟
میگیم لوگو شبکه یک چشمه میگن نه اتفاقیه میگیم لوگو شبکه پنچ ، اردبیل ، پنچ چشمه میگن نه اتفاقیه، میگیم لوگو تمامی بانک ها و ساختمون هاتون چشم و هرمه میگن نه اتفاقیه، بابا صد رحمت به استیفان هواکینگ شما ها مثل اینکه این دنیا رو هم اتفاقی می دونین پس چه جوری به خدا ایمان دارین؟
واقعا از کار بعضی از شما ها میمونم که ایا اصلا فکر می کنین؟
اصلا خود تو هم اتفاقی هستی حالا که اینطوره...

نقل قول:ف ف ف فرهنگی ورزشی فولاد و ف رو وسط انداخته

اون وقت ببخشید شما خودتون متوجه شدین چی گفتین؟ ففف فرهنگی ورزشی فولاد؟
چه ربطی داشت؟ الان فرهنگی فولاد یعنی چی؟ بعد فرهنگی ورزشی فولاد چرا باید ف بیاد وسط؟ در حالیکه میتونست ف و ف بزاره؟ اینجوری قشنگ تر نبود؟

آرم باشگاه فولاد چه ربطی داره به صدا و سیما؟!!!!!!!!Big Grin
ببین عذیز من , مهم نیست که چندتا نماد تو ایران هست , مهم وقت توست که داری با به دنبال نماد گشتن تلفش میکنی.
اصلا کل ایران نماد, من نماد شما نماد, به من چه؟ وقتی میتونم زمانی رو که صرف گشتن نماد میکنم صرف خوندن کتاب بکنم, و عوض اینکه بشینم به این فکر کنم که وای خدای من حالا چی میشه آرم شبکه سبلان اردبیل چشمه! ای وای آرم شبکه یک چشمه! بشینم فکر کنم تا حالا چه کاری واسه امام زمانم کردم بجز اینکه بدنبال نماد تو ایران گشتم؟
عذیزان من وقتتون رو تلف اینا نکنین, مگه منو شما چقدر زنده ایم؟ یه روز میمیری ازت میپرسن تو فرصتی که در دنیا بهت دادن چیکار کردی؟ یکم فکر میکنی میگی:هیچی دنبال نماد های فراماسونری تو ایران گشتم.
و...

عزیزم ارم باشگاه فولاد و ساختمون ها ربطی به صدا و سیما نداره من اینو گذاشتم برای کسایی که همه چیز رو تصادفی می دونن
شما نگران وقت من نباش، چون نه تنها وقت من بلکه تمام عمر من و عمر شما بستگی به فهمیدن حقیقت داره، اگه شما دوست نداری حقیقت رو بفهمی حق نداری بیای به کسایی که دنبال اصل حقیقت هستن بگی وقت تلف نکن.
جدی؟ واقعا به شما چه؟ پس اصلا امام زمان هم به شما چه، همه چیز به شما چه، شما بشین کتابت رو بخون و منتظر ظهور امام زمان بشین تا پیر بشی ، چون امام زمان از جایی که از بیرون واسش پر پر میزنن و از درون هیچ کس با هاش نیست ظهور نخواهد کرد اینو بدون. شما یک کار میتونستی بکنی اون هم فکر کردن بود، فکر به اینکه کشوری چون ایران که اسمش کشور امام زمانه چرا اینقدر نماد دجال داره، یا فکر به هزار چیز دیگه اما کتاب خوندنت کمکی به ظهور اقا نخواهد کرد، بلکه بدتر با فکر نکردنت مانع از ظهور اقا خواهی شد.
در ضمن اون دنیا وقتی ازت می پرسن شما چی کار کردی؟ میگی تو کشوری که پر از نماد های دجال بود منتظر امام زمان نشستم بعد بهت میگن چرا یه کم فکر نکردی که کل کشور رو نماد دجال برداشته ولی گفتی امام زمان از تو کشوری که کلی نماد دجال توشه ظهور میکنه؟ اون وقت یه راست میندازنت جهنم چرا؟ چون نه تعقل کردی نه از فکرت استفاده کردی. باز خوبه من اون دنیا میگم سعی کردم حقیقت رو بفهمم و خودم رو نزدم به کوچه علی چپ.

بمیرم در حالیکه حقیقت اصلی رو فهمیدم خیلی بهتر از اینه که بشینم کتاب بخونم اما هیچی نفهممو بمیرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MahyarTpour
۰:۲۸, ۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۰:۳۴ توسط MAJID.D.H.)
شماره ارسال: #16
آواتار
اولن شما منظور منو متوجه نشدین, دومن خیلی دارین تند میرین
لطفا طرز فکرتونو عوض کنین چون اینطوری به جایی نمیرسین, من میشینم کتابمو میخونم تا علم یاد بگیرم چون میدونم علم نیمی از ایمانه, شما از کجا میدونی من از جمله از این افراد هستم؟(نقل قول از شما:امام زمان از جایی که از بیرون واسش پر پر میزنن و از درون هیچ کس با هاش نیست ظهور نخواهد کرد اینو بدون)).شما چه شناختی از من دارید؟! منی که کارایی برای خدا و امام زمانم میکنم که منو مطمعن میکنه جزو اون 313 نفر خواهم شد, من تا این حد آقا رو دوست دارم(البته بعد از خدا),اونوقت شما...
این حرفتون یعنی چی؟(اما کتاب خوندنت کمکی به ظهور اقا نخواهد کرد، بلکه بدتر با فکر نکردنت مانع از ظهور اقا خواهی شد.)یعنی هرکی دنبال نماد نگرده مانع از ظهور آقا خواهد شد؟
وقتی اون دنیا ازم میپرسن چیکار کردی, با افتخار میگم نمازمو کامل خوندم, منتظر آقام بودم طوری که دست از دعا برنداشتم, علمی که پیامبران و امامان توصیه کرده بودند تا حد توانم فرا گرفتم و...
(باز خوبه من اون دنیا میگم سعی کردم حقیقت رو بفهمم و خودم رو نزدم به کوچه علی چپ.) واقعا شما فکر میکنید حقیقت دنبال نماد گشتنه؟ آره؟ واقعا؟!!!!! اونم حقیقت اصلی!!!!!!!! حقیقت اصلی خداست عذیز دل برادر طرز فکر شما خیلی بچگانست.
اللهم عجل لویک الفرج
لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندین , جواب من اینی بود که دیدین, وسلام.
حالا هرکی یجور فکر میکنه , هرکسی رو تو گور خودش میذارن , من رو تو گور تو نخواهند گذاشت.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015
۶:۲۳, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17

به نظر من که امام زمان هم مثل دجـــــال میمونه.
ما مسلمانها منتظر ظهور یه انسان یـــه چــشــمــی بودیم که برامون کارهای خارق العاده میکنه، ولی الآن متوجه شدیم دجـــــال یه انسان نیست بلکه یه گــــروهــه(فراماسونری).

حالا شاید امـــام زمــان هم یه انسان نــبــاشــه و یه گــروه 313 نفره باشه که دنیا رو عوض میکنن،نه؟

حدیث ها همشون گفتن "تا این 313 نفر آماده نشن امام زمان هم یـُخـتـی...[تصویر: biggrin.gif]" پس 100% یه گروهه که جهان رو عوض میکنه.افـــــراد این گروه(یاران امام زمان) هم باید نـــــمـــــادها رو بشناسن تا دجال رو نابود کنن، پس باید نماد ها رو بشناسی.Cool
۲۲:۲۶, ۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۰ ۲۲:۲۹ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #18

(۵/مهر/۹۰ ۶:۲۳)MahyarTpour نوشته است:  به نظر من که امام زمان هم مثل دجـــــال میمونه.
ما مسلمانها منتظر ظهور یه انسان یـــه چــشــمــی بودیم که برامون کارهای خارق العاده میکنه، ولی الآن متوجه شدیم دجـــــال یه انسان نیست بلکه یه گــــروهــه(فراماسونری).

حالا شاید امـــام زمــان هم یه انسان نــبــاشــه و یه گــروه 313 نفره باشه که دنیا رو عوض میکنن،نه؟

حدیث ها همشون گفتن "تا این 313 نفر آماده نشن امام زمان هم یـُخـتـی...[تصویر: biggrin.gif]" پس 100% یه گروهه که جهان رو عوض میکنه.افـــــراد این گروه(یاران امام زمان) هم باید نـــــمـــــادها رو بشناسن تا دجال رو نابود کنن، پس باید نماد ها رو بشناسی.Cool

حالتان خوب است؟؟؟
(۴/مهر/۹۰ ۱۳:۳۶)anti نوشته است:  خودتان به خنده نمی افتید با عکسهایی که در بالا گذاشتید؟!
شما برو ریشه نماد زوج ستون رو در نما پیدا کن ببین از کجا بوده بعد اگه دوست داشتی بخندی بخند . به بی خیالی و ساده انگاری ما .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAJID.D.H
۲:۰۸, ۷/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۳:۰۶ توسط A L I.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام،باز هم از این دست تاپیکها!
جون هرکی دوست دارید انقدر گیر به نمادها ندید!بیشتر نمادها در ایران(90%)فقط و فقط تقلید از غربی ها هست!
جدیدن این تیشرتها رو دیدید که روشون یه سری شماره عجیب زده؟(اگه لباس ورزشی باشه مشکلی نیست ،ولی تیشرت!!!!!Huh)الان از همه اون جوانهایی که این لباسها رو بپوشن بپرسی یعنی چی؟نمیدونه فقط میگه قشنگ بود منم خریدم!!!

در ساختمون سازی و...هم از غربیها تقلید میکنیم پس باید انتظار این رو داشت که نمادهای اونها به کار برده بشه!(به تقلید)

در مورد آرمهای مختلف صداوسیما گفتید،بنده هم خدمت شما بگم که این هیچ ربطی نداره،منظور از اون چشم(که واقعن ثابت نشده چشم هست!)مخاطبش هست!منظور بیینده هست! کاملن توجیح پذیره!

نقل قول:منی که کارایی برای خدا و امام زمانم میکنم که منو مطمعن میکنه جزو اون 313 نفر خواهم شد, من تا این حد آقا رو دوست دارم(البته بعد از خدا),اونوقت شما...
خوب یکیش پیدا شده بگردید 212 تا دیگه پیدا کنیدBig Grin
نقل قول:به نظر من که امام زمان هم مثل دجـــــال میمونه.
شما احتمالن اشتباه متوجه شدید برادر!
یه کوتاه و مختصر واسه شما توضیح بدم،
شما حرم قدرت رو دیدی دیگه؟
[تصویر: 3zy6d7krxnnfllbpw15w.jpg]
روی نوک هرم یک تک چشم هست که میگن همون لوسیفره و قراره وقتی که نظم نوین جهانی برقرار بشه تشریف بیارن پایینBig Grinروی زمین!و میگن ایشون یک چشم داره و در ستاره صبح(به قول خودشون)زندگی میکنه و بعد از برقراری نظم نوین جهانی میان پایین.اگر تعدا یارای ایشون رو بشماری میشه 313(انجمن300+13تاجدار).
نظم نوین جهانی تقریبن در بیشتر کشورهای دنیا برقرار بود به جز ایران و سوریه!(کشورهای خاورمیانه حاکمانشون همه دست نشانده خودشون هستن)وقرار ایران و سوریه رو از دور خارج کنن و رسمن نظم نوین جهانی رو اعلام کنن.!
ولی ایران(+متحدهاش) زد کاسه و کوزشون رو بهم ریخت الان هم که دیگه وضع خاورمیانه رو مبینید!همه کشورهای مردمشون قیام کردن و خواهان اسلام هستن!
این آقای سفیانی که قرار بیاد(یکی از نوکران لوسیفر یا همون دجال هست)قراره خاورمیانه رو آروم کنه و مردم رو سرکوب کنه و
آماده نظم نوین جهانی بشن!که تا حدودی موفق میشه تمام خاورمیانه رو بگیره ولی در عراق از لشکر ایرانیها(سیدخراسانی)شکست میخوره و...باقی ماجرا!(خودتون به کتاب های مربوطه مراجعه کنید)
الان این تفکر اشتباه بین بچه ها باب شده که میگن فراماسونری همون دجاله!ولی در اصل فراماسونری و دارو دسته و اهل و عیالBig Grin جمیعن نوکر اربابشون لوسیفرهستن(دجال،شیطان)و به قولی میشه اینطور گفت که اینها همه دستگهای شیطانی هستن که زمینه ساز خروج دجال هستن
نقل قول:حالا شاید امـــام زمــان هم یه انسان نــبــاشــه و یه گــروه 313 نفره باشه که دنیا رو عوض میکنن،نه؟
Big GrinBig GrinBig Grin
پس این همه حدیث داریم که میگه ایشون از نسل پیامبر هستن،لقبش فلانه،قیافش این شکلیه(خال داره روی گونه راستش،موهاش این مدلی هستن و...)غیب صغری و کبری هم همش کشکه؟
۱۹:۴۷, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام ،
در مورد معماری ماسونی باید بگم یک بنا ماسونی نیست مگر اینکه در تمام موارد و از هرجهت ماسونی باشه!
البته این دلیل بر مجاز بودن استفاده از نمادها بصورت موردی در ساختمانها نیست .
چندتا از این عکسها از ساختمونها رو اولین بار خود من تو وبلاگم گذاشتم . هنوز هم میگم این معماری ها مشکل دارن ، اما دقیقاً نمیشه گفت بنا ماسونیست . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا