|
حجاب،یک کلام
|
|
۱۹:۱۹, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
خواهشا این تاپیک رو ادغام نکنید!! خواهش می کنم تا آخر بخونید!خواهش!خواهش! چند وقت پیش همونطور که می دونید،رفته بودم سفر.وضع حجاب خیلی بد بود.خیلی سعی کردم جلوی خودم رو بگیرم که تحریک نشم.خدارو شکر به یاری خدا موفق هم شدم. شب که شد از بس که از این روزگار نامرد و وضع خیلی بد حجاب عصبی و ناراحت بودم،خوابم نمی گرفت.که یه معجزه برام اتفاق افتاد. خیلی اتفاقی موبایلم رو گرفتم دستم و اومدم تالار.دیدم خبری نیست. رفتم تو سایت های جستوجو.می خواستم یه کتاب درباره حجاب دانلود کنم. از بین40،30تا سایت اتفاقی یکی رو انتخاب کردم.دیدم تا ته پره کتاب حجاب.شاید نزدیک150تا کتاب بودن.اتفاقی یکی رو دانلود و نصب کردم. اتفاقی رفتم به یکی از صفحه هاش.از بین350صفحه!چنان آب یخی روم ریخته شد که بیا و بخون!!! یه داستانی خوندم که براتون نوشتم.خواهش می کنم بخونید: اميرالمومنين علی عليه السلام فرمود روزی من و فاطمه نزد رسول خدا صلی الله عليه و آله و سلم رفتيم. پيامبر سخت می گريست. من گفتم«پدر و مادرم فدای شما باد؛ چرا گريه میكنيد؟!» رسول خدا فرمود«در شب معراج زنهايی از امت خود را ديدم كه در عذاب شديدی بودند. از ديدن وضع آنها بسيار اندوهگين شدهام.» فاطمه عليهاسلام عرض كرد«پدر جان، عمل آن زنان چه بود كه به عذاب مبتلا شده بودند؟» رسول خدا فرمود«زنی را به موهايش آويخته بود و مغز سرش در آتش می جوشيد. او در دنيا موی خود را از مردان نمی پوشانده. زنی را به زبانش آويخته بودند و آب جوش در حلقش می ريختند. او در دنيا شوهرش را اذيت می كرده. زنی را با پا در تنوری از آتش آويخته بودند چرا كه بدون اجازه شوهر از خانهاش بيرون می رفته. زنی گوشت خودش را می خورد و در زير پايش آتش برافروخته بودند. او در دنيا خود را برای مردان زينت می داده است. دستهای زنی را به پاهايش بسته بودند و مارها و عقربها بر او مسلط بودند. او در دنيا طهارت را مراعات نمیكرده و نماز را خوار می شمرده است. زنی كور و كر و لال در تابوتی از آتش بود و مغز سرش از بينی اش خارج می شد و بدنش از جزام و برص پاره پاره شده بود. او از زنا بچه دار شده و بچه را به شوهرش نسبت میداده است. زنی گوشت تن خود را با قيچی پاره پاره می كرد. او در دنيا خود را در اختيار مردان قرار می داده است. زنی صورت و بدنش در آتش بود و روده هاي خود را می خورد. او در دنيا برای زنا وساطت می كرده. زنی سرش چون خوك و بدنش چون خر بود و هزاران هزار از انواع عذاب بر او می باريد. او زنی بوده سخن چين و دروغ پرداز. زنی به صورت سگ بود و آتش از دهانش خارج می شد و ملايكه با گرزهای آتشين بر سرش می كوفتند. او در دنيا زنی بوده آوازه خوان و حسود.» آنگاه رسول خدا فرمود«وای بر آن زنی كه شوهرش از او خشمگين باشد و خوشا به حال آن زنی كه شوهرش از او راضی باشد.» [/size] دیدید چه معجزه ای برام شده بود؟!! التماس دعا. |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
خدمت برادر خوبم آقا mohammad.d ، منباب اطلاع خدمتتان عارضم که این مقال در کتابهای ذیل آمد است: عیون الاخبار الرضا جلد 1 صفحه 249 ، بحارالانوار جلد 103 صفحه 246
موفق باشید وخدایی .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||