|
توجیهات علمی و پزشکی احکام اسلامی
|
|
۸:۵۰, ۲۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱۲:۴۵ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دلیل علمی ذبح اسلامی
با سلام ، با مطالعه سطور ذيل ، به مسلمان بودنم بسيار افتخار مي كنم و شديدا ً به خودم مي بالم كه خداوند منان لطف كرده و مرا مسلمان و علي الخصوص شيعه قرار داده متنی که پیش رو دارید بر گرفته از مصاحبه ای است که تبیان با سرکار خانم لیلا شهرستانی انجام داده است . خانم لیلا شهرستانی محقق علوم اسلامی هستند که در امریکا زندگی می کنند و در رشته میکرو بیولوژی تحصیل کرده اند. ایشان دوره لیسانس را در دانشگاه کالیفرنیا استیت یونورسیتی فولرتون در رشته بیولوژی و دوره فوق لیسانس را در کالیفرنیا استیت پالی تکنیک یونورسیتی در رشته میکرو بیولوژی سپری کرده اند .در جریان تحقیقات دانشگاهی جرقه ای در مطالعات میان رشته بین علوم اسلامی و میکرو بیولوژی در ذهن ایشان زده می شود که باب جدیدی را در فعالیت های ایشان می گشاید . رشته ی تحقیقاتی من در میکروبیولوژی در مورد لاکتوفرین بود. لاکتوفرین یک مولکول پروتئینی است که در خون ما وجود دارد این ماده در کلستروم (آغوز) شیر مادربه میزان زیادی وجود دارد. این ماده خاصیت ضد میکروبی دارد یا این که خیلی شدید جلوی میکروب ها را می گیرد. کاری که لاکتوفرین می کند این است که آهن را به خودش جذب می کند یعنی این که هر میکروبی که در قسمت لاکتروفرین باشد به خاطر این که آهن ندارد نمی تواند رشد کند و میکروفیلم درست کند. که یک نوع خاص باکتری است ایجاد می شود. ماجرا این گونه بود که در یکی از رستوران های آمریکا به نام جک این د باکسjack in the box تقریباً حدود 6 یا 7 سال پیش اتفاقی افتاد که عده ای از این اسهال خونی مردند و بعد که یک مقدار تحقیقات شد معلوم شد که علت این باکتری ها بوده این باکتری ها البته در دستگاه های گوارشی مثل روده و... هست یعنی در بدن همه ی انسان ها هست ولی وقتی از طریق خوردن وارد بدن بشود باعث ابتلابه اسهال خونی خواهد شد که درصد تلفاتش بالا است. در این رستوران هم متوجه شدند که مدفوع زیر ناخن آشپز رستوران به گوشت منتقل شده و تعدادی از مشتریان را کشته . شرکتی که تامین کننده گوشت در ان ایالت بود به استاد بنده پروژه ای را داد که بر اساس ان قرار شد ما در گوشت لاکتوفرین ها را فعال تر کنیم که اگر باز هم میکروبی در انها نفوذ کرد امکان رشد نیابد . مبلغ این قرار داد 15 میلیون دلار بود و چون پروژه من هم در مورد همین لاکتوفرین بود با 5 نفر دیگر کار را شروع کردیم اما متاسفانه میزان نفوذ لاکتوفرین در گوشت ها در حین آزمایش متغیر بود و این امکان وجود نداشت که به ماده ثابتی برسیم که اضافه کردن آن به گوشت میزان محافظت در برابر باکتری ها را افزابش دهد. ما در لابراتوار این لاکتوفرین را فعالش می کردیم (این لاکتوفرین با بافری خاص تحت pH خاصی فعال می شد )و وقتی که تست می کردیم لاکتوفرین در حالت عادی باکتری ها را از بین می برد اما روی گوشت که امتحان می شد گاهی موفق و گاهی نا موفق بود. من ازمایش روی نمونه ها را انجام می دادم و گوشت می گرفتم و محلول های متفاوت را ازمایش می کردم روزی من تصادفاً دیرم شد و مجبور شدم که گوشت از منزل ببرم که گوشت اسلامی بود وقتی امدم این تست را کردم دیدم ای بابا جوابها خیلی فرق می کند با گوشت های دیگر یعنی اولاً وقتی ما این باکتری ها را می گذاشتیم درصد این نفوذ باکتری ها خیلی کمتر بود یعنی واقعاً اصلاً خود باکتری بدون لاکتوفرین هم نفوذ نمی کرد! وقتی هم که می شستیم اصلاً چیزی دیگه نمونده بود روی گوشت. کنترلر آزمایش ما آب بود یعنی هر ازمایش با محلولی خاص صورت می گرفت و کنترل ان با آب بود. من دیدم خود باکتری وقتی به گوشت اسلامی می رسد نفوذ نمی کند و اگر هم کمی نفوذ کند با اب کاملا تمیز می شود. سبحان الله ! اینجا باید اشاره کنم که وقتی آب از مطهرات است به همین دلایل می تواند باشد . ولی الان از اسپری های مختلف استفاده می کنند. ولی همون آب از همه چیز بهتراست . وقتی استادم جواب ازمایش را دید تعجب کرد من گفتم که امروز یک فرقی کرده من امروز گوشت حلال آوردم ایشان آقای دکتر نرن نایدی بود و یک هندی هستند که دکترا رو در سوئد گرفته وقبلا به واسطه کشف دلایل میکروبیولوژیک مرگ تعدادی از زنان که از وسایل خاص بهداشتی استفاده می کردند مشهور شده به من گفتند که خودشون – با اینکه مسلمان نیستند- از گوشت حلال استفاده می کنند . در لابراتوار بعضی برایشان سوال شده بود که این چه گوشتی است که این قدر نسبت به نفوذ باکتری ها مقاوم هست . استاد ما در حالی که سالن را ترک می کرد گفت این گوشتی است که هرگز به شما اسهال خونی نمی ده! برای من علت این مقاومت گوشت حلال بسیار مهم بود و نکته جالب تر این بود که سازمان گوشت امریکا برای تمیز نگه داشتن گوشت 15 میلیون دلار خرج می کند تا این آقا اسپریی برای ایشان بسازد که به گوشت بزنند و مقاوم شود و ان وقت خود او می داند که اگر گوشت اسلامی باشد دیگر نیازی به ان همه هزینه نیست بر می گردم به اون قسمت لاکتوفرین – لاکتوفرین دلیلی که کار می کند این است که آهن را می گیرد به خودش و برای همین چون آهن وقتی نباشد باکتری ها نمی توانند رشد کنند ما وقتی که گوشت را اسلامی سر می بریم اول شاه رگ زده می شود بدون اینکه نخاع قطع بشود وقتی شاه رگ قطع می شود چون که نخاع قطع نشده قلب هنوز در حال تپیدن هست وقتی قلب می زند همه خون از بدن خارج می شود و از انجا که تمام اهن در گلبول قرمز است وقتی که همه خون خارج می شود دیگر گوشت ان آهن را ندارد و به خاطر همین نیازی به لاکتوفرین برای از بین بردن آهن نداریم و باکتری ها هم به علت نبود اهن در خون جذب نمی شوند و اگر بشوند با شستشو با اب ساده از بین می روند. گرچه استاد ما با همان ایده ای که از گوشت اسلامی گرفت ان مبلغ را دریافت کرد و اسپری خاصی را هم ساخت و نهایتا حق را منکر شد اما برای خود من این نکته بسیار مهم بود که حساسیت اسلام به نجاست خون ازین جهت است که در تمام فضای اطراف ما صدها بلکه هزاران نوع باکتری وجود دارد که به شدت جذب اهن می شوند و وقتی دست شما خون می اید امکان جذب باکتری ها به وسیله اهن خون بسیار بالا است بنابر این در معرض انواع عفونت ها هستید اما اگر با دقت ( یک بار یا سه بار ) دست خونی خود را اب بکشید راه نفوذ باکتری ها را بسته اید . من با پروفسور هشام ابراهیم در مورد این تحقیق صحبت کردم که ان شا الله چاپ بشود اما ایشان پیشنهاد دادند که بهتر است زیر نظر یک استاد غیر مسلمان تحقیقات را ادامه دهم تا در مجامع علمی امریکا پذیرفته شود! که البته در پی آن هستم . پايان اللهم صل علي محمد آل محمد اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۵, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۰ ۱۳:۳۵)janali نوشته است: یک سوال با توجه به این که موضوع بریدن رگ ها و... حل شد. این نکته قابل ذکره قلب دارای بافت خاصی است که ضربان ایجاد می کند و ربطی به نخاع و مغز نداره و اگر ارتباط قلب با نخاع قطع بشه، از تپش نمی افتد!!
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۰ ۲۰:۲۵)janali نوشته است:(۹/آبان/۹۰ ۲۱:۲۷)dani نوشته است: ابتدا شریان های اصلی هوا و غذا و خون رسانی قطع شده و خون و هوا به طور کامل خارج می شود......قطع نخاع و مهره های گردن بعد از مراحل فوق صورت می گیرد......ممنون سلام متوجه نشدم....منظورت از احساسات؟ یاعلی |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۰ ۲۳:۱۴)dani نوشته است: متوجه نشدم....منظورت از احساسات؟هیچ. قبول نقصان کردم اطلاعات ناقص من: مربوط به نحوه ذبح در کشتارگاه ها بود که بصورت پراکنده از اطرافیان و یا رسانه ها کسب کرده بودم. که تصورات ذبح آنی را برام تداعی میکرد. که با توضیحات شما دوست عزیز اطلاعات بنده مردود محسوب میشود. آمیختگی اطلاعات ناقص من با احساسات: مربوط به همون پست اول خودم بود که عجولانه تاحدودی بحث رو احساسی کردم. سؤ تفاهم نشه دوست عزیز منظور من شما نبودین_منظور من به خود بنده بود |
|||
|
|
۱:۵۰, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
![]() حرام شمردن گوشت خوك و اعجاز قرآن ![]() ![]() چرا قرآن گوشت خوك را حرام شمرده است؟ [b] پاسخ:قرآن كریم، انواع غذاها را كه برای جسم و روح انسان مفید بوده و ذائقهی او را نیز ارضاء كرده حلال شمرده است، و از طرفی انسان را از خوردن غذاهای مضر و پلید نهی میكند. ممنوعیت از غذاهای غیربهداشتی و تنفرآمیز یكی از خدمات دين الهی به بشریت است، زیرا در شرایطی كه میكروب كشف نشده بود و اثرات غذاهای پلید در بوجود آوردن بیماریها روشن نبود، آنها را ممنوع اعلام كرده و این خدمت بزرگی در جهت سلامتی انسانها میباشد. [/b] یكی از حیوانهایی كه مصرف گوشت آن در فهرست غذاهای حرام قرار گرفته است گوشت خوك میباشد كه در قرآن از آن به «لحم خنزیر» یاد شده است: «إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَیْكُمُ الْمَیْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنْزِیرِ وَ...»؛1خدا، تنها (خوردن) مردار و خون و گوشت خوك و آنچه را كه به هنگام سربریدن نام غیرخدا بران بانگ زده شده حرام كرده است.» كه مضمون این آیه، در چهار سورهی قرآن آمده است و علت تاكید قرآن بر این مطلب، همان اهمیت موضوع و خطرات جسمی و روحی مصرف گوشت خوك و نیز آلودگی جامعهی بشری به آن است به طوری كه هنوز در برخی كشورهای جهان به ویژه اروپا و آمریكا گوشت خوك جزء غذاهای رسمی آنها قرار دارد. [b] حال مي خواهم به حكمت حرام شمردن گوشت خوك بپردازيم :برخی صاحب نظران در مورد حرمت گوشت خوك به برخی از حكمتهای قرآن اشاره كردهاند كه بعضی از آن موارد را در اینجا میآوریم و برای آگاهی بیشتر از این موضوع منابعی را جهت مطالعه معرفی میكنیم: در مورد فلسفهی حرمت گوشت خوك از دو جهت میتوان سخن گفت:[/b] الف. تأثیرات روحی و روانی گوشت خوك:خوك حتی نزد اروپائیان كه از گوشت آن میخورند سمبل بیغیرتی است و حیوانی كثیف است. خوك در امور جنسی فوق العاده بیتفاوت و لا أبالی است و علاوه بر تأثیر غذا در روحیات كه از نظر علمی ثابت شده است، تاثیراین غذا در خصوص لاأبالی گری در مسائل جنسی مشهود است.یكی از نویسندگان مینویسد: خوك غیرت ناموسی ندارد و جفت خود را در معرض خوكهای نر دیگر قرار میدهد و حتی از این كار لذت هم میبرد، كه این صفات در گوشتش هم تاثیراتی دارد از این جهت اشخاصی كه از آن تغذیه میكند همان صفات و اخلاق رذیله را پیدا میكنند. [b] ب. ضررهای بهداشتی و بیماریهایی كه توسط خوك به انسان منتقل میشود: برخی بیماریها هستند كه از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوك است و استفاده از گوشت خوك در ایجاد آنها موثر است: 1.اسهال خونی؛ 2.یرقان عفونی؛ 3. انتامیب هیستولتیك، كه انسان را به اسهال آمیبی مبتلا مینماید؛ 4. بیماری شبه باد سرخ كه در انسان به صورت لكههای سرخ و دردناك توأم با سوزش شدید روی دستها ظاهر میشود؛ تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیتها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریك موجود در گوشت خوك میباشد. 5. خوك از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باكی ندارد لذا معدهاش لانة اقسام میكروبهاست كه به گوشت و خون و شیرش هم سرایت میكند.[/b] اما برخی بیماریها تنها علت آن، خوردن گوشت خوك است از جمله: 1. «كرم كدوی خوك» كه درعضلات و مغز خوك یافت میشود كه انسان را دچارنارسائیهایی در دستگاه گوارش میكند. 2.«تری شینوز» این نیز كرم دیگری است كه باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوشها و دملهای پراكنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... میشود كه تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است 3.استفاده از گوشت خوك، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت میاندازد. ناگفته نماند كه در كشورهای اسلامی در اثر مبارزهی جدی اسلام، گوشت این حیوان مصرف نمیشود و لذا پیامدهای آن نیز كمتر به چشم میآید، اما در كشورهای غربی (اروپا، آمریكا) این ممنوعیت اعمال نمیشود ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری میگزینند؛ حتی در برخی از كشورها مثل برخی قسمتهای روسیه در اثر شیوع بیماریهای مربوط به گوشت خوك (كرم تركین یا ترشین) مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام كرده اند و همچنین بیماری كرم كدوی خوك به صورت گسترده در جهان منتشر شده و در كشورهای اسلامی كه گوشت خوك مصرف نمیكنند به ندرت دیده میشود. نتيجه : حكمت تحریم گوشت خوك را میتوان پیشگیری از زیان مترتب بر گوشت خوك شمرد ولی این ضررهای بهداشتی و اخلاقی فقط میتواند به عنوان فلسفه و حكمت این حكم مطرح شود ـ نه علت انحصاری آن ـ و هنوز باید منتظر كشفیات جدید علمی در این باره باشیم.پس حرامها و حلالهای خداوند دارای مصلحتها و حكمتهایی است كه با پیشرفت علوم بدانها بیشتر پی میبریم. به عبارت دیگر قرآن به برخی نكات اشاره میكند كه علوم پزشكی و عقل آدمیان درصدر اسلم آنها را كشف نكرده بود كه نمونهی آن همین تحریم گوشت خوك است كه برخی از مضرات و حكمتهای آن اشاره شد. |
|||
|
|
۱:۵۷, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اسم تاپیک باید عوض شود
علت و چرایی حرام بودن یا حلال بودن احکام شریعت را فقط خود شارع بیان میتواند بکند توسط 14 معصوم یا ذکر شده در قرآن وگرنه هر علت دیگری میتواند تحت عنوان دلایل مضر بودن فلان چیز حرام به طور مثال بیان شود نه اینکه توجیهات و دلایلی را که خومان برداشت میکنیم را با عنوان علت حرام یا حلال بودن احکام شرع بیان کنیم!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۹ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از جناب علمدار
مجددا توجه دوستان رو به دلیل اول (احتمالی) چرایی این حرمت جلب می کنم مادر شیخ انصاری بدون وضو به فرزندش شیر نمی داد، یک بار بیرون بود آمد دید زنی به فرزندش شیر داده است، بچه را وارونه کرد تا شیر را قی کند!! این بچه می شود شیخ انصاری!!! البته تنها به این دلیل نبود، بلکه اهمیت تغذیه در شکل گیری حالات و روحیات انسان را می رساند. اضافه کنم که خوک از مدفوع خود و دیگر خوک ها نیز تغذیه می کند! فقط جناب علمدار مطالب را راست چین می کردید بهتر بود! و در ضمن بهتر بود آن عکس کارتونی جذاب از خوک را بردارید و یک خوک واقعی که زشت و چندش آور است را قرار می دادید. |
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
خوکم مخلوق خداست حالا اینکه بعضی آدما دست از سر این بیچاره هم برنمی دارن تقصیر اون نیست . خلق شده پس باید باشه اگه نباشه یه جای خلقت خدا لنگ میشه |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۹ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یافته های جالب غربی ها در مورد ختنه
یک بررسی جدید نشان میدهد که مردان ختنهشده نسبت به مردان ختنهنشده در معرض خطر کمتر ابتلا به سرطان پروستات هستند. سازمان جهانی بهداشت بر اساس پژوهشهای قبلی ختنه را به خاطر کاهش خطر سرایت ویروس ایدز یا HIV توصیه میکند. همچنین یک تحقیق در سال قبل نشان داد که همسران مردان ختنهشده کمتر دچار عفونت با ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV عامل زگیل تناسلی و سرطان گردن رحم میشوند. اکنون به گزارش رویترز پژوهشگران در دانشگاه واشنگتن در بررسی گروهی از مردان نشان دادند مردانی که پیش از شروع اولین فعالیت جنسی ختنه شدهاند، 15 درصد کمتر دچار سرطان پروستات میشوند. به گفته آنها این نتایج بیانگر آن است که یک سازوکار زیستشناختی وجود دارد که ختنه از طریق آن باعث کاهش خطر دچار شدن به سرطان پروستات میشود.البته این پژوهشگران میگویند این بررسی از نوع مشاهدهای بوده است و لزوما رابطه علت و معلولی را ثابت نمیکند. با این وجود به گفته این دانشمندان ممکن است این رابطه به این علت باشد که مردان ختنهنشده با احتمال بیشتر ممکن است دچار عفونتهای مقاربتی شوند. التهاب ناشی از این عفونتها ممکن است به نوبه خود در ایجاد سرطان پروستات در این مردان نقش داشته باشد. حشفه (پوست نازک سر آلت که در حین ختنه برداشته میشود)، به پارگیهای ظریف در حین آمیزش جنسی حساس است و ممکن است به باکتری و ویروسها امکان ورود به جریان خون را بدهد. نتایج این بررسی در جورنال "کانسر" منتشر شده است. |
|||
|
|
۲:۰۵, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۶ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به خاطر عکس عذر میخوام !
شبکه پی ام سی با اشاره به مضرات گوشت خوک، مصرف گوشت ماهی را بهترین جایگزین برای آن معرفی کرد. ![]() اندرو، که نمایندگی تولیدکنندگان گوشت خوک در انگلستان را بر عهده دارد در جواب خبرنگار شبکه که پرسید: «یک باور عمومی وجود دارد که گوشت خوک حاوی یک سری مواد شیمیایی و هورمونی است. آیا این واقعیت دارد؟» اندرو گفت: «بله. اینکه گوشت خوک حاوی هورمون است درست است ولی متأسفانه میزان آن به حدی است که به متابولیسم بدن آسیب می رساند.» وی گوشت ماهی را بهترین جایگزین برای گوشت خوک دانست و گفت: «به جز استفاده از گوشت خوک می توانید از گوشت ماهی استفاده کنید. مصرف ماهی به هر میزان برای شما هیچ ضرری ندارد و سرشار از ویتامین دی است!» گفتنی است با این حال بیشتر شبکه های ماهواره ای و از جمله همین شبکه به دفعات مصرف گوشت خوک را تبلیغ کرده اند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مباحث علمی استاد سید حسن ضیائی پیرامون طب اسلامی | سلامت | 7 | 13,480 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۱۸:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: 13167101381.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7207149458/13167101381.jpg)
![[تصویر: 33462851220342204897.jpg]](http://www.upload.iranvij.ir/images_aban/33462851220342204897.jpg)

![[تصویر: IMAGE634676652768403353.jpg]](http://www.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/27-12-1390/IMAGE634676652768403353.jpg)