|
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
|
|
۲۲:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
البته بنده ندیدم همین الان توی نظرات یه سایت مذهبی دیدم که مثل اینکه در اسلامشهر دیده شده نظر هم ربوط به 5 دقیقه قبل هست
22:53 الان یه پدیده ای در آسمون شهرمون دیدم یه شیی مثل یه پروزکتور که خیلی نور داشت در سمت شمال غربی آسمان داشت نور میداد، به یکباره یه چیزی شبیه موشک از طرف فضا خورد بهش از طرفی که نور نداشت به حالت چرخشی شروع کرد به انفجار و دود سفید بزرگی حاصل شد و این دود بعد از 10 دقیقه محو شد اگه دوستان خبر جدیدی در این مورد دارن و یا خودشون دیدن اینجا بگن |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۱, ۳۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)دل خسته نوشته است: از بعد از این قضیه توی مشهد از پروژکتورهای آسمانی استفاده می کنم ، پرسیدم کسی گفت به خاطر همین قضیه سپاه این کار رو انجام می ده که آسمان رو بررسی کنه. شایعه است !!!!! این پروژکتورها ماه ها است که کار می کند، شاید شما توجه نکرده باشید.اما بنده چند ماه است که نور 3 تا 4 تاشون را تو آسمون دیده ام.
|
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۰:۴۹)آقا رضا نوشته است: من این پدیده را به چشم ندیدم ولی از دوستانی که آنرا دیدند خواهش می کنم به این سوال من جواب بدهند نمیدونم محاسباتتون درسته یا نه ولی ارتفاع جسم خیلی زیاد بوده ، اونقدر که در کل شمال خاور میانه دیده شده . این پدیده اولا نمیتونه جوی باشه ، دوما نمیتونه موشک باشه . موشک هر چه قدر بزرگ باشه تو اون ارتفاع اصلا با چشم غیر مسلح دیده نمیشه ... قبلا هم گفتم موشکی که روی زمین است در حین پرتاب ، تیکه تیکه از اون جدا میشه و کوچیک میشه ... درضمن هاله ای که از اون شی دیده شده سفید رنگ بوده ( با توجه به فیلم ها ) کدوم شعله ی حاصل از احتراقی سفیده ؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۹)دیدگاه نوین نوشته است: درضمن هاله ای که از اون شی دیده شده سفید رنگ بوده ( با توجه به فیلم ها ) کدوم شعله ی حاصل از احتراقی سفیده ؟؟؟سلام گفته می شه شعله نبوده ، دود بوده،دود هم احتمال انتشارش زیاده ، در ضمن من بررسی کردم دیدم تو اون ساعت بعید نیست نور خورشید به اون ارتفادع برسه و دود رو روشن کنه. |
|||
|
|
۰:۰۶, ۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۱)حسن.س. نوشته است:(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)دل خسته نوشته است: از بعد از این قضیه توی مشهد از پروژکتورهای آسمانی استفاده می کنم ، پرسیدم کسی گفت به خاطر همین قضیه سپاه این کار رو انجام می ده که آسمان رو بررسی کنه. بسم الله . . . سلام ! در رابطه با این هاله نور باید بگم که این هاله که یک پروژکتور بسیار بسیار قوی هستش از چند سال پیش گهگاهی روشن میشه . اولین بار این پروژکتور توسط یک فروشگاه زنجیره ای به کار برده شد . من دقیقا یادم که وقتی مردم این هاله نور رو دیدن چقدر وحشت زده شده بودند . حتی نیروی هوایی ارتش و سپاه اماده باش شده بودند و حتی چندتا جت هم برای بررسی فرستادن !!! اما بعدش معلوم شد که این هاله ها تبلیغاتی هستش . الان هم نزدیک به 6 ماه است که من این هاله ها رو هرشب دارم میبینم . البته الان دیگه نمیدونم بازم مربوط به همون فروشگاه میشه و یااز جای دیگه ای هستش . موقعی که ماجرای اون هاله بسیار نورانی اتفاق افتاد جاتون خالی من دقیقا بالای یک کوه در روستا بودم . ( خونه ای که داخلش بودیم بالای کوه بود!!) اینقدر این نور زیاد بود که یک لحظه همه جا روشن شد . منکه منتظر بودم آدم فضایی ها بریزن توخونمون ![]()
|
|||
|
۱۲:۴۴, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
آیا شیء نورانی دیده شده در آسمان برخی از نقاط ایران عملیاتی خصمانه است یا تهدیدی است در آستانه نشست مسکو؟
و دومین قسمت از مقاله آیا مسیح در راه زمین است؟ در سایت اندیشکده مجازی طف دوستان عزیز می توانند درباره شیء نورانی دیده شده در همین جا بحث و تبادل نظر کنند و مطالب جدید در این رابطه را از طریق وب سایت اندیشکده مجازی طف پیگری نمایند. |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
نقل قول:که به حدیث حضرت صادق : " پنج سبع مردم تلف می شوند و از آن جمله ظهور باد سیاه در بغداد ، پس زلزله ای شود که اکثر اهل شهر به زمین فرو روند و از جمله ی آیات آفاق ظهور کوکب دنباله دار از مشرق که چون ماه روشنی دهد " احتمال زیادی میدم که همین باشه کاملش رو میتونید تو این ارسال بخونید .... |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی وقته از این ماجرا میگذره اما من ناخود آگاه یاد این آیات افتادم بل هم فی شک یلعبون(درسته هیچکی نمی دونه قضیه چیه) فارتقب یوم تاتی السماء بدخان مبین(...) یغشی الناس هذا عذاب الیم(مردم ترسیدند.الله اکبر) ودر آخر ربنا اکشف عنا العذاب انا موقنون دنبال مصداق سازی نیستم ولی اگه بخوایم از دید تاویل نگاه کنیم ارتباط تنگاتنگی داره با این موضوع دوستان به پیشگویی های نوستراداموس هم سری بزنید من نظیر همین حرف رو توی پیشگویی های ایشون دیدم امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا اینجور مواقع احساس شدیدی پیدا میکنم به کسی که علم کامل داشته باشد ومن بتوانم از اوبپرسم... ویسئلونک ... خوش به حال ما که آقامون رو نمیبینیم وبرای دیدنش باید گناه نکنیم گناه نکنیم گناه نکنیم گناه نکنیم |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط binam12.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۴۱)jebreel نوشته است: برادر سلام، اگر هم شما چیزی فهمیدی هیچ وقت رو نکن، یعنی اگه نشانه بودن چیزی رو متوجه شدی هیچ وقت پیش دوستی ، فامیلی توی سایتی نیا علنیش نکن دشمن در کمین است "خیلی جمله ی سنگینی گفتم میدونم هم زیبا بود و هم مغزدار "
|
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۴۱)jebreel نوشته است: بله آقا داره ما رو نگاه میکنه که بین این همه گناه و این دنیای بی رحم نسبت به آدمای خوب ، چطور دووم میاریم و ما رو تحسین میکنه ( خوشا به حال ما که آقامون دوسمون داره ) ولی از یه طرف سنگینی گناه داره ما رو عذاب میده و از یه طرف سنگینی ندیدن یار محبوب اما عزیز ، باید بگم که بنده فکر میکنم نوستر آداموس ساخته ی خود یهودیان است تا اذهان مردم رو راحت تر کنترل کنن ... همین ها بودند که تا الان سه بار آخر الزمان پیشگویی میکردن ولی آخر الزمان ما نشد ، اما به جاش آخرالزمان اونها شد ؛ حمله به عراق ، حمله به افغانستان ، حمله به غزه و لبنان ؛؛؛ آره به نظر من با اینکه ما به عصر ظهور نزدیکیم ولی نه به گفته ی نوستر آداموس بلکه به گفته ی امام صادق : که مضمون حرفشون اینه که در آن زمان شام مرکز فتنه ها خواهد شد و منطقه آرامش خود را از دست خواهد داد و ... . منتظر ظهور باشید ...... منتظر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |