کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
۲۲:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
البته بنده ندیدم همین الان توی نظرات یه سایت مذهبی دیدم که مثل اینکه در اسلامشهر دیده شده نظر هم ربوط به 5 دقیقه قبل هست
22:53

الان یه پدیده ای در آسمون شهرمون دیدم
یه شیی مثل یه پروزکتور که خیلی نور داشت در سمت شمال غربی آسمان داشت نور میداد، به یکباره یه چیزی شبیه موشک از طرف فضا خورد بهش
از طرفی که نور نداشت به حالت چرخشی شروع کرد به انفجار و دود سفید بزرگی حاصل شد و این دود بعد از 10 دقیقه محو شد

اگه دوستان خبر جدیدی در این مورد دارن و یا خودشون دیدن اینجا بگن

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار ، جویای حقیقت ، mhvvhm ، Ramin_Ghn ، مجید121 ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، حلما ، yaali1247 ، حسن.س. ، نگار ، vahrakan ، Dragonborn ، فانوس *7* ، kohnavard ، جبریل ، ema1392 ، هادی بهمنی ، هدایت شده ، m.hossein ، mahdi14 ، انتخاب ، hesam110 ، MohammadMeraj ، ali0077

آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۱, ۳۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #201
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)دل خسته نوشته است:  از بعد از این قضیه توی مشهد از پروژکتورهای آسمانی استفاده می کنم ، پرسیدم کسی گفت به خاطر همین قضیه سپاه این کار رو انجام می ده که آسمان رو بررسی کنه.

شایعه است !!!!!
این پروژکتورها ماه ها است که کار می کند، شاید شما توجه نکرده باشید.اما بنده چند ماه است که نور 3 تا 4 تاشون را تو آسمون دیده ام.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مجید121 ، mhvvhm
۲۳:۰۹, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #202
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۰:۴۹)آقا رضا نوشته است:  من این پدیده را به چشم ندیدم ولی از دوستانی که آنرا دیدند خواهش می کنم به این سوال من جواب بدهند

ابعاد پدیده دیده شده چند برابر قطر ماه بود؟ ( لطفا کسانی که خودشان این شی را دیده اند جواب بدهند)

اگر به این سوال درست جواب بدهید قضیه را می توان تا حدودی جواب قطعی داد

قطر ماه با چشم غیر مسلح نیم درجه دیده می شود اگر نسبت اندازه این پدیده با قطر ماه را بدست آوریم می توانیم با استفاده از ارتفاع این پدیده مساحت شیء نورانی را بدست آوریم؟

ارتفاع پدیده را نیز می توان از محدوده دیده شدن آن بدست آورد.
برای مثال اگر طول اون پدیده 10 برابر ماه باشه و فرض کنیم در ارتفاع 100 کیلومتری بوده باشد ( محدوده ارتفاع موشک بالستیک )
2*pi* r
pi*100*2*5/360 ( زاویه دید از زمین)
3.14*1000/360=8.7 کیلو متر
این مقدار فرضی بدست آمده برای شعله حاصل از احتراق یک موشک بالستیک خیلی خیلی زیاده!!!!!
یه چیزی در حد انفجار هسته ای بدست آمده!!!

نمیدونم محاسباتتون درسته یا نه ولی ارتفاع جسم خیلی زیاد بوده ، اونقدر که در کل شمال خاور میانه دیده شده . این پدیده اولا نمیتونه جوی باشه ، دوما نمیتونه موشک باشه .
موشک هر چه قدر بزرگ باشه تو اون ارتفاع اصلا با چشم غیر مسلح دیده نمیشه ... قبلا هم گفتم موشکی که روی زمین است در حین پرتاب ، تیکه تیکه از اون جدا میشه و کوچیک میشه ...
درضمن هاله ای که از اون شی دیده شده سفید رنگ بوده ( با توجه به فیلم ها ) کدوم شعله ی حاصل از احتراقی سفیده ؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، جویای حقیقت
۲۳:۱۷, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #203
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۹)دیدگاه نوین نوشته است:  درضمن هاله ای که از اون شی دیده شده سفید رنگ بوده ( با توجه به فیلم ها ) کدوم شعله ی حاصل از احتراقی سفیده ؟؟؟
سلام
گفته می شه شعله نبوده ، دود بوده،دود هم احتمال انتشارش زیاده ، در ضمن من بررسی کردم دیدم تو اون ساعت بعید نیست نور خورشید به اون ارتفادع برسه و دود رو روشن کنه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۰:۰۶, ۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #204
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۱)حسن.س. نوشته است:  
(۳۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)دل خسته نوشته است:  از بعد از این قضیه توی مشهد از پروژکتورهای آسمانی استفاده می کنم ، پرسیدم کسی گفت به خاطر همین قضیه سپاه این کار رو انجام می ده که آسمان رو بررسی کنه.

شایعه است !!!!!
این پروژکتورها ماه ها است که کار می کند، شاید شما توجه نکرده باشید.اما بنده چند ماه است که نور 3 تا 4 تاشون را تو آسمون دیده ام.Blush

بسم الله
.
.
.
سلام ! در رابطه با این هاله نور باید بگم که این هاله که یک پروژکتور بسیار بسیار قوی هستش از چند سال پیش گهگاهی روشن میشه . اولین بار این پروژکتور توسط یک فروشگاه زنجیره ای به کار برده شد . من دقیقا یادم که وقتی مردم این هاله نور رو دیدن چقدر وحشت زده شده بودند . حتی نیروی هوایی ارتش و سپاه اماده باش شده بودند و حتی چندتا جت هم برای بررسی فرستادن !!! اما بعدش معلوم شد که این هاله ها تبلیغاتی هستش . الان هم نزدیک به 6 ماه است که من این هاله ها رو هرشب دارم میبینم . البته الان دیگه نمیدونم بازم مربوط به همون فروشگاه میشه و یااز جای دیگه ای هستش .

موقعی که ماجرای اون هاله بسیار نورانی اتفاق افتاد جاتون خالی من دقیقا بالای یک کوه در روستا بودم . ( خونه ای که داخلش بودیم بالای کوه بود!!)
اینقدر این نور زیاد بود که یک لحظه همه جا روشن شد . منکه منتظر بودم آدم فضایی ها بریزن توخونمونBig GrinWink
۱۲:۴۴, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #205
آواتار
آیا شیء نورانی دیده شده در آسمان برخی از نقاط ایران عملیاتی خصمانه است یا تهدیدی است در آستانه نشست مسکو؟
و دومین قسمت از مقاله آیا مسیح در راه زمین است؟ در سایت اندیشکده مجازی طف
دوستان عزیز می توانند درباره شیء نورانی دیده شده در همین جا بحث و تبادل نظر کنند و مطالب جدید در این رابطه را از طریق وب
سایت اندیشکده مجازی طف پیگری نمایند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
۱۲:۴۷, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #206
آواتار
نقل قول:که به حدیث حضرت صادق : " پنج سبع مردم تلف می شوند و از آن جمله ظهور باد سیاه در بغداد ، پس زلزله ای شود که اکثر اهل شهر به زمین فرو روند و از جمله ی آیات آفاق ظهور کوکب دنباله دار از مشرق که چون ماه روشنی دهد "

احتمال زیادی میدم که همین باشه

کاملش رو میتونید تو این ارسال بخونید ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
۲۱:۴۱, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #207
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی وقته از این ماجرا میگذره اما من ناخود آگاه یاد این آیات افتادم
بل هم فی شک یلعبون(درسته هیچکی نمی دونه قضیه چیه)
فارتقب یوم تاتی السماء بدخان مبین(...)
یغشی الناس هذا عذاب الیم(مردم ترسیدند.الله اکبر)

ودر آخر
ربنا اکشف عنا العذاب انا موقنون
دنبال مصداق سازی نیستم ولی اگه بخوایم از دید تاویل نگاه کنیم ارتباط تنگاتنگی داره با این موضوع
دوستان به پیشگویی های نوستراداموس هم سری بزنید من نظیر همین حرف رو توی پیشگویی های ایشون دیدم
امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
اینجور مواقع احساس شدیدی پیدا میکنم به کسی که علم کامل داشته باشد ومن بتوانم از اوبپرسم...
ویسئلونک ...
خوش به حال ما که آقامون رو نمیبینیم
وبرای دیدنش باید گناه نکنیم
گناه نکنیم
گناه نکنیم
گناه نکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kowsar88 ، mahdi14 ، hesam110
۲۲:۰۲, ۲۲/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط binam12.)
شماره ارسال: #208

(۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۴۱)jebreel نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

ودر آخر
دنبال مصداق سازی نیستم ولی اگه بخوایم از دید تاویل نگاه کنیم ارتباط تنگاتنگی داره با این موضوع
دوستان به پیشگویی های نوستراداموس هم سری بزنید من نظیر همین حرف رو توی پیشگویی های ایشون دیدم
اینجور مواقع احساس شدیدی پیدا میکنم به کسی که علم کامل داشته باشد ومن بتوانم از اوبپرسم...
ویسئلونک ...
گناه نکنیم
گناه نکنیم
گناه نکنیم

برادر سلام، اگر هم شما چیزی فهمیدی هیچ وقت رو نکن، یعنی اگه نشانه بودن چیزی رو متوجه شدی هیچ وقت پیش دوستی ، فامیلی توی سایتی نیا علنیش نکن دشمن در کمین است "خیلی جمله ی سنگینی گفتم میدونم هم زیبا بود و هم مغزدار Big Grin "
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kowsar88
۲۳:۳۶, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #209
آواتار
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۴۱)jebreel نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

ودر آخر
ویسئلونک ...
گناه نکنیم
گناه نکنیم
گناه نکنیم

بله آقا داره ما رو نگاه میکنه که بین این همه گناه و این دنیای بی رحم نسبت به آدمای خوب ، چطور دووم میاریم و ما رو تحسین میکنه ( خوشا به حال ما که آقامون دوسمون داره )

ولی از یه طرف سنگینی گناه داره ما رو عذاب میده و از یه طرف سنگینی ندیدن یار محبوب

اما عزیز ، باید بگم که بنده فکر میکنم نوستر آداموس ساخته ی خود یهودیان است تا اذهان مردم رو راحت تر کنترل کنن ...
همین ها بودند که تا الان سه بار آخر الزمان پیشگویی میکردن ولی آخر الزمان ما نشد ، اما به جاش آخرالزمان اونها شد ؛ حمله به عراق ، حمله به افغانستان ، حمله به غزه و لبنان ؛؛؛ آره به نظر من با اینکه ما به عصر ظهور نزدیکیم ولی نه به گفته ی نوستر آداموس بلکه به گفته ی امام صادق :

که مضمون حرفشون اینه که در آن زمان شام مرکز فتنه ها خواهد شد و منطقه آرامش خود را از دست خواهد داد و ... .
منتظر ظهور باشید ...... منتظر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عاشورايي ، دونده آزاد
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا