|
رفتار صاحبان دین چگونه است؟
|
|
۱۳:۲۲, ۲۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۰:۲۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
همیشه برای من این سوال بوده که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت علی (علیه السلام) با داشتن قدرت حکومتی و سیاسی و اسلامی چگونه با قشر زیر رفتار میکردند؟ کسی میدونه جواب بده. 1- قشر بی حجاب. 2- قشر شراب خوار. تا اونجا که من مطلب خوندم جایی ندیدم که مثلا در مقابل بی حجابی طرف را بزور حجاب دارش کرده باشند. یا اصلا در زمان آنها این قشر بودند؟ یاد فیلم مختار افتادم که وزیر ارشاد اسلامیش وقتی از دنیا نا امید شده بود به شراب خواری روی آورده بود. و یا یک روایت که حضرت محمد (علیه السلام) که وقتی جوانی را دید که در دست کوزه شراب دارد و پشت به او کرده از او پرسید در کوزه چه داری و او گفت شیر! حضرت از خدا خواست که این جوان را شرمنده نکند و شراب به شیر بدل شد ...... در آخر به جوان گفت هیچگاه روی از ما برنگردان. (روایت را تصحیح کنید) من نمیدونم فقط این رو میدونم که اسلام زوری توسط عمر به کل دنیا صادر شد. شاید رفتارهای ما بیشتر عمری باشد تا علی وار. یا شایدم داریم مثل خوارج رفتار میکنیم. آنها هم خود را مسلمان 2 آتیشه فرض کرده بودند. شاید یکی از بزرگترین دلیل ها این باشه که توی عصر جدید محبوبیت اسلامی کم شده. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۸, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خوب هرکاری زنگ تفریح هم میخواد اومدم زنگ تفریح
.در ضمن س و ص زیر هم هستند. بعد غلط املایی اینقدر مهمه! در ضمن من لپتاپم حروف فارسی نداره و چون تند تند تایپ میکنم این اتفاق میافته. در هر صورت مرسی از تذکرت. من واقعا شرمنده هستم که 2 تا غلط املایی داشتم. منو ببخشید. |
|||
|
۱۹:۰۵, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۰ ۱۹:۲۶)omoridi نوشته است: سوها جان خوشم اومد داری منطقی صحبت میکنی.سلام اخوی. بابت هندونه هم ممنون که زیر بغل ما گذاشتی. به عنوان اخرین پاسخم: ببین عزیز دل! شما یه قسمت رو می گیری روش مانور موشکی میدی بقیه رو ول میکنی؟! من تمام عرضم راجع به بیداری اسلامی اینجاست ... ادعا می کنی که رفتار عُمری مردم ایران(البته بیشتر بسیج) باعث شده محبوبیت اسلام کم بشه! غیر این رو نوشتی؟ من عرض کردم که این چه جور رفتار عمری هست که همه ی مردم مستضعف از شمال افریقا تا حوزه خلیج فارس از گفتمان انقلاب اسلامی استفاده کردند؟! چرا شعارهاشون تا حدود بسیار قریبی به شعارهای پدران ما وقتی شاه رو انداختن بیرون شباهت داره؟! ایا این که الگوی مبارزه ی اونها برگرفته شده از الگو حسینی و شهادت هست یا نیست؟ اگر هست که مردم ما عُمری رفتار نکردن ... علوی برخورد کردن که بعد از این همه سال هنوز رو به جلو طلایه دار کلمه ی وحدت « لا اله الا الله » هست و مردم مستضعف جهان اسلام به سراغ مکاتب فکری غربی نرفتن چون یه الگوی موفق اسلامی از نظام حکومت داری بهشون معرفی شده.(علیرغم توصیه های اردوغان!!!) برادر! رفتار عُمری رو توی کشور عربستان شناسایی کنید نه در ایران. بعضی از خاطره هایی که می فرمایید مدلهای مختلفی داره! ببینید بعد از اینکه حسابی این مستند ظهور و نماد شناسی ها مد شده بود ... همه هرجا مثلث می دیدن می گفت نکنه ماسونی ... اعتراف کن ... در همون زمان من توی یه فرومی امضای من این عکس بود ![]() بعد یکی از دوستای نماز شب خونم ... بهم گفت شیطون پرست شدی؟ ها؟ گفتم چرا؟ گفت این امضا شبیه مثلث هست و اسارت و بردگی و این ماجراها و کلی حرف و فلسفه! گفتم بابا بیخیال منظورم از این امضا اسارت دل در وقت غیبت حضرت حجت عج هست. خب این باید باعث این میشد که من ازش بدم بیاد و قید مسلمونی رو بزنم؟ نه والا! مطمئنا خیلی ازین خاطره ها همه دارن، ولی کار غلط رو تشخیص می دن و فکر نکنم به حساب اسلام و قران بذارن! ببینید یه حرفی هست ... تشخیص اینکه کسی شراب خورده با نگاه قابل تشخیص نیست درست؟ تشخیص اینکه کسی قلباً هم دیندار، به قول عنوان تاپیک صاحب دین باشه هم با دیدن و ای بسا با بو کردن و هزار تست علمی هم مشخص نمی شه! بلکه شما هر تشخیصی بدی از روی لباس و چهره اش دادی و این توی اون ور ماجرا هم صادقه که اونم با دیدن چهره و لباس و اینا تشخیص داده ... خب به نظر می رسه یه جور بحث بی فایده پیش میاد چون توی همه چیز می شه تشکیک کرد. می بینید شما در ادامه ی حرفاتون از دکترها هم اسم می برید؛ من خودم هم با همین جوابکی می نویسم! ایا رفتار پول پرستانه ی رییس یه بیمارستان و پزشک ها و ... باعث می شه که کسی بگه علم پزشکی جواب مریضی های ما رو نمی دونه؟ و ایا اون مریض دیگه به بیمارستان نمی ره؟ همین مثال رو با دین و متخصص های دین و ... تصور کنید. راجع به رفتارهای عده ای که غلط هست کسی حرفی نداره ... چون کار اشتباه؛ اشتباهه. ولی اگر کلی نگاه کنید به نوع رفتار مردم، می بینیم که شرایط اونقدر که شما دوس دارید معرفی کنید بحرانی نیست، چون امروز جامعه از این ور افتاده، چون ما برای امر به معروف کردن طلبه می فرستیم بیمارستان و چشم خالی می شه! درسته یه وقتی خیلی سفت و سخت بود ... یه مدتی هم خیلی شُل بود نتیجه اش چی شد؟! بدتر از قبل نشد یا شد؟ راجع به صحبت های اخر شما هم که به نظر میاد خیلی فکر نکردید به اونچه نوشتید. ببنید اگر مد بشه که همه ی دختر پسرا راحت و بدون دردسر با هم معاشقه کنن که یه جور تبلیغ می شه واسش! حتی اون بنده ی خدایی که چنین رابطه ای نداره مایل می شه و می خواد همرنگ جماعت بشه! همین جور رفتارهای عاشقونه خودش کلی توی سینمای ایران کلی تبلیغ میشه که دل خود من خونه! بالاخره رابطه ی دوتا نامحرم درسته یا غلط؟ اگر غلطه که دفاع نداره اخوی!! مطمئن باشید دوست پسر و دوست دختر بازی ها چه برخورد بشه چه نشه بنا بر هیجانش ... اکثر به اونجور خونه ها کشیده میشه! بیخودی داریم گردن یه سری رفتار و قشر خاص می اندازیم. در نهایت هم که فرمودید اداره! این غریزه برای همه ی ادم ها هست که در خلوت شیطان وسوسه می کنه! حتی اگر پیامبر خدا باشی وسوسه می کنه! حتی اگر احتمال 1% گناه بده ادم مومن سعی می کنه تو شرایطش نباشه! درسته؟ پس دلیل اینکه در بازه ربطی به برخورد ها نداره بیخودی اوردین داخل پاسختون. به هرحال با عنوان صاحبان دین برای این تاپیک مخالفم. یا حق |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بازم خدا را شکر.
دوست من، با هیچ کدوم از حرفهای شما مشکلی ندارم و مخالفتی ندارم. شما هم دارید حرف منو میزنید. ولی سبکش فرق میکنه. خدا توفیق. فقط چند تا نکته به نظر من رسید که خوبه بگم. 1- این که من یک تاپیک دارم و موضوع اینه رفتارهای انسانها را پای اسلام نزاریم. پس وقتی میگم بسیج، پلیس، گشت ارشاد و ... منظور اسلام نیست. منظور خود اونها هستند. و وقتی دارم از اینها صحبت میکنم. منظور آلان نیست. رفتار گذشته است. آلان خیلی معقولتر شده اند. یادمه توی یکی از پستها گفته شد. رفتارهای گذشته اونها به ما ربطی نداره. ولی به نظر من غلطه. رفتارهای گذشته هر قشری روی دید دیگران به آنها تاثیر میزاره و خراب کردن این وجه راحتتر از ساختن اونه. یعنی آلان بسیجی های فعال کارشون خیلی سخت تر است. ما 1 دوره داشتیم حدود 10 - 15 سال که بعد از جنگ بود. به اصطلاح سازندگی، درسته سازندگی مملکت بود ولی از این طرف افتادیم. پس اینو همه قبول داریم که توی اون دوره اشتباه برخورد کردیم. خوب حالا که فهمیدیم باید درستش کنیم. 2- درباره قیام آفریقا و خلیج فارس. یک سوال آیا اینها مسلمان نیستند؟ کاری به شیعه و سنی ندارم. حرف هر مسلمان در مقابل ظلم گفتن الله اکبر و لا اله الا الله است. همونظر که در فرانسه، یونان، انگلیس و ... مردم چلوی ظلم بلند شده اند. آیا اونها هم از ایران الگو گرفته اند؟ این فطرت انسان است که در مقابل ظلم مقاومت کنه. هر کس بنا به فرهنگ خودش قیام میکنه. اینکه بخواهید بگید که شعارها زمان شاه ما با اینها یکی است قیاس درستی نیست. چون همین شعارها 2 سال پیش هم داده میشد. آیا اینها هم درست بودند؟ آیا از فطرت شیعه این افراد بود؟ اگر بود چرا دولت سرکوب کرد. اگر نبود چرا شعارهای اسلامی میداند. پس یکم معقولانه نگاه کنیم. میبینیم. شعار خیلی مهم نیست. این چیزی که مهمه هدف است. باید دید هدف چیه. همنطور که قرآن هدایت کننده است اگر اشتباه از آن استفاده کنی گمراه کننده میشه مثل بر سر نیزه کردن اون. خود قرآن مشکلی نداره، روش ماست که مشکل داره. اگر میگم عمری، بخاطر زوری بوده که برای مسلمان کردن افراد بکار بردیم. علوی نباید با زور و تهمت و کتک و شلاق و ... طرف را مسلمان کنه. باید با حرف و سخن نافذش هر کافری را شیعه کنه. نه هر شیعه ای را کافر. (متاسفانه این اتفاقی که از سالهای گذشته افتاده و داره میافته.) عنوان این تاپیک هم همینه، آیا صاحبان دین (14 معصوم) درمقابل ناهنجاری های دینی با زور متوصل میشدند یا با اخلاق سعی میکردند این موضوع را حل کنند؟ وقتی میشه با صحبت کردن و تعلیم درست (البته اگر خودموم درست باشیم) کسی را در آغوش اسلام قرار داد، چرا با زور و کتک و ترس از شلاق و بی آبرو کردن طرف میخواهیم اونو مجبور به رعایت قوانین کنیم. این بهتر که نمیشه که هیچ طرف جریتر هم میشه و بدتر هم میکنه. چون فکر میکنه داره بهش ظلم میشه و میخواد در مقابل این ظلم مبارزه کنه. سعی کنیم در جامعه یک قشر عاشق اسلام بسازیم. که این هدف امام خمینی بوده و است. ولی نتیجه چه کردیم. چندین قشر که همه با هم مشکل دارند. مسلمان 2 آتیشه، مسلمان طرفدار دولت، مسلمان مخالف دولت، بی دین، کافر. و .... خدا توفیق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.![[تصویر: 22912621825032153115791223527138187148769.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1390/05/22912621825032153115791223527138187148769.jpg)