کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معجزه سخن امام علی (علیه السلام) استاد کلمبيايي را شيعه کرد
۱۱:۵۷, ۱۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار

تاریخ انتشار:
۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۷
يك پژوهشگر مسلمان آرژانتيني تصريح كرد: گرايش مردم آمريکاي لاتين به اسلام، از آثار و برکات مهم پيروزي انقلاب اسلامي ايران مي باشد.

به گزارش «مركز خبر حوزه» دکتر سهيل اسعد طي سخناني در جمع طلاب مدرسه علميه امام محمدباقر (علیه السلام) مشهد، به كشور آرژانتين و ويژگي هاي خاص آن اشاره کرد و گفت: منطقه آمريكاي لاتين به منطقه ضد استعمار معروف شده و حركت‌ها و جنبش‌هاي اجتماعي گوناگوني را براي حقوق بشر در اين منطقه ايجاد نموده است.

وي با بيان اين كه حدود 150 سال پيش عده‌اي از مسلمانان از كشورهايي مانند لبنان، سوريه، فلسطين، اردن و مصر به مناطق مختلف آمريكاي لاتين مهاجرت كرده اند، گفت: به همين خاطر بيشتر مسلمانان مهاجر بوده‌اند و ازدواج‌هاي مسلمانان با غير مسلمانان، موجب كمرنگ شدن اسلام در ميان مسلمانان شد و پس از چند سال، برخي از اين مهاجران، به دلايل مختلف مسيحي شده و يا اسلام كم رنگي داشته اند؛ متاسفانه در اين دوران به مسأله حج، امامت، اصول و فروع دين اسلام توجه نمي شد.

اين محقق و مبلغ حوزوي همچنين با بيان اين كه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، مسجدي در آمريكاي لاتين وجود نداشته است، گفت: در سراسر آرژانتين در آن ايام با 40 ميليون جمعيت و 2ميليون و 750 هزار كيلومتر مربع مساحت، فقط 2 نفر، قرائت قرآن را ياد مي‌دانسته اند.

وي اضافه كرد: تنها ارتباط مسلمانان آرژانتين با قرآن، بوسيدن آن قبل از خواب بود.

* حرکت جديد در آرژانتين بعد از پيروزي انقلاب اسلامي

پروفسور اسعد، در ادامه به پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1979 ميلادي و حضور تعدادي از روحانيون از سوي امام خميني (رحمة الله علیه) در آمريكاي لاتين اشاره و خاطرنشان كرد: يكي از اين روحانيون اعزام شده، در آرژانتين به تأسيس مسجد پرداخت و حدود 1500كتاب به زبان اسپانيولي ترجمه كرد كه موجب ايجاد حركتي جديد و تحولي عميق در جامعه اسلامي اين كشور شد.

وي از وضع امروز مسلمانان در آرژانتين گفت و ابرازداشت: امروزه قرآن كريم توسط جوانان ترجمه مي‌شود و قاريان بين المللي خوبي تربيت يافته اند.

اين انديشمند مسلمان آرژانتيني همچنين با اشاره به قرائت قرآن كريم در كليساها، دانشگاه‌ها، مدارس و رسانه‌هاي عمومي آرژانتين بيان داشت: قرائت اين كتاب آسماني مورد استقبال غير مسلمانان هم قرار گرفته است.

وي از فعاليت 25 مركز اسلامي با رويكرد مطالعاتي و پژوهشي اهل بيت (عليهمالسلام) در آمريكاي لاتين خبر داد و گفت: اكثر مديران و مسئولان اين مراكز، بومي امريكاي لاتين هستند.

* بيان يک حديث، استاد فلسفه را شيعه کرد

وي فرهنگ اهل بيت (علیه السلام) در تمام دنيا را انقلاب معنوي در قلوب انسان ها عنوان كرد و با اشاره به خاطره خود در يكي از دانشگاه‌هاي كلمبيا و سخنراني درباره فلسفه اسلامي و بيان حديث «الهي ما عبدتك خوفاً من نارك و ... وجدتك اهلا للعبادة ...»، ابرازداشت: همين حديث كه درباره انواع عبادات است، موجب شد كه يكي از اساتيد فلاسفه حاضر در اين جلسه به تحقيق بپردازد و به اين نتيجه برسد كه اين حديث همان آزادي در عين بندگي خداوند است بر خلاف ساير مكاتب و اديان كه اين دو را با هم جمع نكرده اند؛ اين حديث موجب شيعه شدن آن استاد دانشگاه شد.

اين محقق آرژانتيني با اشاره به نمونه‌هاي ديگري از گرايش افراد مختلف آمريكاي لاتين به اسلام و تشيع در كوبا، بوليوي و ...، افزود: اهل بيت (علیه السلام) باعث بركات زيادي در قلوب مردم مي‌شوند.

وي در ادامه درباره مديريت قوي تبليغ و نيازسنجي‌ها و توجه به سلاح علم وفرهنگ، اظهارداشت: بايد مديريت تبليغ را به گونه‌اي انجام داد كه نيازهاي جوامع مختلف را پاسخ دهد.

سهيل اسعد، خوب درس‌خواندن و عالم بودن را نخستين شرط در تبليغ دين دانست و آن را مورد اهتمام عالمان و بزرگان ديني عنوان و خاطرنشان كرد: اميرالمومنين (علیه السلام) تعلم، عمل و نشر علم را مورد تأكيد قرار داده اند.

وي با بيان اين كه آشنايي با فرهنگ‌ها، زبان‌ها، روش‌هاي تبليغ، آگاهي،تبعيت و پيروي به عنوان سرباز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در تبليغ مورداهتمام قرار گيرد، ابرازداشت: اين گونه طلبگي بسيار خوب، مؤثر و مفيد است.

اين محقق و پژوهشگر حوزوي همچنين با اشاره به اين كه رسانه و فضاي مجازي مي‌تواند در تبليغ دين به خوبي نقش داشته باشد، گفت: روش سنتي تبليغي حوزه‌هاي علميه نيز بايد باشد؛ البته بايد به ياد داشت كه هر سخني كه مخاطب را به فطرتش متوجه سازد، تأثيرگذار است.

* فعاليت 5 هزار آئين و مکتب در آرژانتين

وي به فعاليت پنج هزار دين و مذهب مکتب مختلف در آرژانتين اشاره و خاطرنشان كرد: متأسفانه در اين كشور، پروتستان، هندوئيزم، بودائيزم، وهابيت، بهائيت و ... بااستفاده از منابع مالي زياد به تبليغ در مدارس و دانشگاه‌ها مي‌پردازند.

سهيل اسعد، با توصيه به اين مطلب كه كتاب‌هايي مانند كتب شهيد مطهري و آيت‌الله مصباح يزدي براي تبليغ مورد استفاده قرار گيرد، اظهارداشت: رشد انقلاب در رسانه ها و ماهواره به كندي پيش رفته و بر خلاف آن، ديپلماسي، مباحث اقتصادي، بحث جهاد و... در جمهوري اسلامي ايران رشد و نفوذ زيادي داشته است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، أین المنتظر ، saloomeh ، mhvvhm ، میلاد.م ، Agha sayyed ، علی 110 ، Hadith ، MohammadMeraj ، mohammad reza ، یا صاحب الزمان ، مجید املشی ، molasadra
۱۵:۴۱, ۱۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #2
آواتار
باز هم سخن مولامون علی (علیه السلام) معجزه کرده...

آنجا که فرمودند:
اِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللّهَ رَغْبَةً فَتِلْكَ عِبادَةُ التُّجّارِ. وَ اِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللّهَ رَهْبَةً فَتِلْكَ عِبادَةُ الْعَبيدِ. وَ اِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللّهَ شُكْراً فَتِلْكَ عِبادَةُ الاَْحْرارِ. (1)
گروهى خدا را از روى ميل به ثواب عبادت كردند و اين عبادت تاجران است. و گروهى از ترس كيفر عبادت كردند و اين عبادت بردگان است. و گروهى به خاطر سـپاسگزارى عبـادت كردند و اين عبادت آزادگان اسـت.

و سپس در حدیثی حقیقت عبادت معبود را کامل کردند:

الهی ما عبدتک خوفا من نارک و لا طمعا فی جنتک بل وجدتک اهلا للعبادة فعبدتک. (2)
[b]خدایا! من تورا به خاطر بیم از کیفر و عذاب یا به طمع بهشت پرستش نکردم; بلکه تو را چون شایسته عبادت یافتم، پرستیدم
.[/b]

پس ما باید به دو دلیل خداوند را بپرستیم:
1- بخاطر سپاسگزاری از خداوند.
2- بخاطر اینکه فقط خداوند شایسته عبادت است.
منابع:
1-نهج البلاغه، حکمت 237
2- بحارالأنوار، ج41، ص14

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seven.attar ، علی 110 ، فرشته مهربون ، Hadith ، fazel ، وحید110 ، ali.khm ، MohammadMeraj ، mohammad reza ، یا صاحب الزمان
۱۶:۰۲, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
ریشه ی این دو نوع عبادت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عبادت به علت شکرگذاری
و عبادت به علت اینکه خدایی را میشناسد که شایسته ی پرستش است

شما قبل از سپاسگذاری از یک نعمت باید خود نعمت را خوب بشناسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از شناخت خود نعمت و ادراک عظمت آن نعمت به شناخت عطاکننده ی آن نعمت هم میرسید
احساس عشق و محبت به کسی پیدا میکنید که اینهمه نعمت به شما داده
من عرف نفسه فقد عرف ربه
هر کس خودش را شناخت ، رب خود را نیز خواهد شناخت
و این همه آیات که دعوت میکند به توجه انسان نسبت به نعمات بیشماری که به او بخشیده
و بالاترین نعمتی خدا به هر انسانی نعمت هدایت است!!!!!!!!!!!!!
که سازنده ی سعادت ابدی انسان است

و اما چه وقت خدا را لایق پرستش میداند
زمانی که قبل از آن ویژگیهای این خدا را بشناسد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا صفات و ویژگیهای این خدا را نشناسیم چگونه او را شایسته ی پرستش بدانیم

و اینجا مشخص میشود که چرا به مولای ما امیرالمومنی علی علیه السلام میفرمایند

امام العارفین
پیشوای اهل معرفت
خدا را شکر که مولایم علی شد
مخلص کلام این که
مبنای و پایه ی عبادت احرار را معرفت تشکیل داده است!!!!!!!
همانطور که در حدیث قدسی هم ذکر شده:
من طلبنی وجدنی ،
من وجدنی عرفنی،
من عرفنی أحبنی،
من أحبنی عشقنی،
من عشقنی عشقته ،
من عشقته قتلته،
من قتلته فعلی دیته ،
من علی دیته فانا دیته.

هر کس مرا طلب کند می یابد،
هر کس مرا یافت می شناسد،
هر کس مرا شناخت به من محبت پیدا میکند،
هر کس به من محبت پیدا کرد عاشقم میشود،
هر کس عاشقم شد من عاشقش میشوم،
هر کس عاشقش شوم او را میکشم،
هر کس را من بکشم خون بهایش بر من است،
و هر کس خونبهایش بر من باشد
من خودم خونبهای او میشوم.
مقدمه ی محبت را معرفت برشمرده اند
و کسانی که عاشقانه خدای را میپرستند را نیز به همین علت عارف میگویند

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، فرشته مهربون ، fazel ، وحید110 ، mohammad reza
۱۸:۲۷, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
هر چه در این دنیا سیر میکنم میبینم هیچ کس در خوبی ها و دانش . در اخلاق و شجاعت . در ...

به یک کلام هر چه خوبان همه دارند تو یک جا داری [تصویر: heart.gif]

نمیدونم با وجود امام علی (علیه السلام) چرا بعضی از افراد به کس دیگری علاقه مند میشوند؟!!!

خدایا انقدر محبت مولا را در دلم نیرومند بفرما که بجز ان هیچ در قلبم نباشد

امین یا رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، ali.khm ، mohammad reza ، یا صاحب الزمان ، أین المنتظر
۱:۲۴, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۱:۲۹ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بنام خدای علی
یا علی یا علی یا علی
در عجب از قوم عرب چه کردند با گوهری مثل تو
چه کردند با ناز دانه پیامبر
چه کردند با حسنینت
آخ مولا در عجب از مرد عرب اورا چه شد که گفت من در سر چند مو دارم
کاش درکت میکردند
کاش درکت کنم
آخ آخ آخ وقتی نهج البلاغه میخونم عجب وصفی میکنی مولا از خدا
عاشقترم میکونی از خدا