|
ویرایشگر تالار
|
|
۲:۳۸, ۱۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۰:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
لازم دیدم چند نکته در مورد ادیتور تالار متذکر بشم که برای کاربران گرامی ابهامی وجود نداشته باشه.... در واقع الان ادیتور تالار 2 نوع است: 1-ادیتور پیشفرض و ساده سیستم 2-ادیتور پیشرفته، موسوم به wysiwyg مهمترین تفاوت این 2 ادیتور اینست که در ادیتور اول شما با کدها سر و کار دارید و در ادیتور دوم خیر.همچنین در مرورگرهای IE و firefox و chrome می توانید متون را با قالب بندی و عکس و ... مستقیما درون ادیتور پیشرفته کپی کنید البته ادیتور پیشرفته هنوز مشکلاتی دارد که امیدواریم در آینده رفع شود! 1-تغییر ادیتور: در صورتیکه تمایل دارید از ادیتور پیشرفته استفاده کنید، روی دکمه ای که با شماره 1 مشخص شده کلیک کنید... بوسیله ی این دکمه می توان به راحتی ادیتور را تغییر داد 2-حذف قالب بندی: در زمانیکه از ادیتور پیشرفته استفاده می کنید، بوسیله ی دکمه ای که با شماره 2 مشخص شده می توانید قالب بندی متن را حذف کنید.منظور از قالب بندی رنگ، بزرگی متن می باشد. 3-سایز کادر: برای افزایش یا کاهش سایز کادر می توانید از دکمه هایی که با شماره 3 مشخص شده استفاده کنید 4-حذف لینک: در زمانیکه از ادیتور پیشرفته استفاده می کنید، بوسیله ی دکمه ای که با شماره 4 مشخص شده می توانید لینکهای متن را حذف کنید التماس دعا |
|||
|
|
۴:۴۹, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دست شما درد نکنه واقعا عالیست.
من امروز مشکل پیدا کرده بودم هرکار میکردم ادیتور پیشرفته نمیشد. ممنون
|
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:البته ادیتور پیشرفته هنوز مشکلاتی دارد که امیدواریم در آینده رفع شود! انشا الله زود اقدام به رفع اشکالات این ادیتور چموش بکنید. چون بیشتر اعضای تالار باهاش درگیرند!!! در پناه حق |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
من که هر کار کردم عوض نشد ادیتور ، فقط کادر نارنجی می شد ، می شد کوچیک بزرگش کرد. |
|||
|
۱۵:۲۵, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دو سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1-چرا بعضی موقع ها قلم یا اندازه متنتون کار نمیکنه؟؟؟؟ 2-چرا بعضی اوقات متنی رو که پاراگراف بندی و سطر بندی کردیم بعد از ارسال خراب میشه و دوباره باید ویرایشش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۵)ali0077 نوشته است: دو سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۲)دونده آزاد نوشته است: بخش ویرایش متن یک مشکلی که داره اینه که وقتی میخوای توی یک خط، 2 یا کلمات بیشتری رو bold کنی، تمام کلمات بین آن دو کلمه هم bold میشود (۲۸/آذر/۹۱ ۲۳:۴۴)عبدالرحمن نوشته است: به هم ریختن کد های نوشته برای حل این مشکل پیشنهاد می کنم ویرایشگر را تغییر حالت داده و سپس تغییرات خود را اعمال کنید دقت کنید که این تغییرات به صورت ترتیبی باشند تا مشکلی پیش نیاید: ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: te.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7589632896/te.jpg)