کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستبند مشکوک
۰:۴۵, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۰:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1

سلام

همونطور که میدونید چیزهایی تحت عنوان های : انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، حاله ی انرژی و.... همه کارهایی کثیف هستند که در واقع منجر به پرستش و عبادت شیاطین من الجن میشود. حالا یه نگاه به این صفحه بندازید و طرز کار این دستبند رو کامل بخونید:
http://biafun.melimarket.com/product/1
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، mohamad ، أین المنتظر ، محمود ، hesam110 ، amirytr ، جویای حقیقت ، سرباز ولایت ، AMINI ، minoo ، mhvvhm ، فدايي ولايت ، soora ، hamediran ، mahdy30na
۰:۵۷, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
آخ آخ عکس کریس رونالدو و بهرام رادانم کنارشه، همه جای اینترنت هم هست، خیلی هم زشته. دست رو دلم گذاشتید داغش تازه شد. حالا واقعا چی هستند، آدم یک دعا به دستش ببنده که بیشتر آرامش می داره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، saloomeh ، hesam110 ، سرباز ولایت
۱:۱۹, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
خوب تا یک حدی می تواند تلقین باشد. تلقین کم چیزی نیست. اما خودشان می گویند با متعادل کردن هاله اطراف بدن انسان باعث ایجاد آرامش می شود.
در ویکی پدیا هم در موردش مطلب هست.
باید دید آیا واقعا به جز بحث تلقین، اثر دیگری دارد؟ چرا اینقدر قیمتش مفت است؟ آیا ارزان بودنش برای این است که همه یکی از آن بگیرند؟ چطور این قدر سریع در جهان پخش شده است؟ چطور برای توضیح نحوه کارکردش اسم هاله انرژی را به عنوان یک اصل بدیهی عنوان می کنند در حالیکه خیلی هاشان ماتریالیست هستند؟
از همه مهمتر آیا استفاده از آن نوعی اعتیاد ایجاد می کند؟ آیا استفاده از آن تعادل طبیعی بدن را بهم می زند به گونه ای که اگر از آن استفاده نکنیم دچار مشکل (مثلا استرس) می شویم؟

در خوشبینانه ترین حالت می تواند کلک پول باشد. اما بدترین حالتش را خدا عالم است.
به شخصه حاضر نیستم تستش کنم.
ضمن اینکه از توکل و توسل و صدقه دادن، عجایبی را دیده ام که فکر می کنم بچه شیعه را از هر چیزی غیرشان بی نیاز می کند.

[تصویر: power_balance.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمداحسان ، میلاد.م ، mohamad ، Havbb 110 ، هدهد ، saloomeh ، hesam110 ، rastin ، یاســین ، حقیر ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، سرباز ولایت ، AMINI ، Motahare ، mhvvhm ، حفیظ
۱۱:۰۷, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4

سلام . این همون دعای که ماها میبندیم. منتها توسل به یه جای دیگست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، اکبر.ع ، AMINI ، Motahare
۱۱:۵۱, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۱۶:۴۲ توسط nahal_m.)
شماره ارسال: #5
آواتار
اگه دقت کنین روش هم علامت تک چشم می تونه باشه
شاید هم اتفاقیهHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، سرباز ولایت
۱۴:۵۸, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6

نقل قول:همونطور که میدونید چیزهایی تحت عنوان های : انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، حاله ی انرژی و.... همه کارهایی کثیف هستند که در واقع منجر به پرستش و عبادت شیاطین من الجن میشود

دوست عزیز شما تا حالا خودت یوگا رفتی که میگی کثیفه؟!رو چه حسابی یوگا رو به شیطان ربط میدی؟!؟!
یوگا مجموعه ای از حرکات موزون میباشد که نه تنها برای جسم مفیده(باز شدن عضلات,باز شدن رگ ها و ...)بلکه از نظر روحی هم به انسان کمک میکنه(ارامش فکری بسیار زیادی به ادم میده).بنده تا به حال نام هیچ خدایی را از زبان هیچکسی که یوگا کار میکنه نشنیدمو کاملا مطمئنم که یوگا نوعی ورزشه نه یک نوع عبادت!!

مادر من خوره ی یوگا هست و هفته ای 4 روز میره یوگا و تعریف میکنه که هر هفته سر کلاساشون نفراتی رو میارن که مریضی ها ی لا علاج خودشون رو با یوگا درمان کردن مریضی هایی مثل پارکینسون.
۱۵:۰۷, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
مطابق گفته ی طرفداران « یوگا »، « شیوا : Shiva » الهه و خدای « یوگا » می باشد و به همین دلیل، الهه ی هندو « شیوا : Shiva » عمدتاً در حین انجام « مدیتیشن یوگایی » به تصویر کشیده می شود

[تصویر: Youga%20%2813%29.jpg]
[تصویر: Youga%20%2814%29.jpg]
« شیوا : Shiva » الهه و خداوند تعالیم « یوگا : Yoga » می باشد.
[تصویر: Youga%20%2815%29.jpg]
« شیوا : Shiva » الهه و خداوند تعالیم « یوگا : Yoga » می باشد.
جالب این که تعداد زیادی از منابع مکتوب « یوگا »، فلسفه ی « تعالیم یوگا » را « پرستش شیوا » عنوان کرده اند:

[تصویر: Youga%20%2816%29.jpg]
[تصویر: Youga%20%2817%29.jpg]
« یوگا » همان « پرستش شیوا » خدای هندویان باستان است.

همانگونه که ذکر شد، متاسفانه « یوگا » آیین پرستش « شیوا » خداوند الحادی هندویان باستان است که در قالب اوراد، اذکار، وضعیت های خاص بدنی، نرمش ها و سماع های مخصوص و ... سازمان دهی شده است.
اما موضوع موقعی نگران کننده می گردد که بدانیم « شیوا » همان تمثال « شیطان » در آیین هندو است! نگاهی به کتاب مرجع شیطان پرستان یعنی « انجیل شیطانی: The Satanic Bible » می تواند کمک زیادی به بررسی این ادعا نماید. در این کتاب، « Anton Szandor Lavey » نویسنده ی کتاب و رهبر سابق شیطان پرستان جهان، در مبحث « نامهای شیطانی (دوزخی): The Infernal Names »، نام « شیوا : Shiva » الهه ی هندویان و « کالی : Kali » دختر « شیوا » و یکی دیگر از الهه های هندویان را در کنار نام های دیگری همچون « شیطان »، « لیلیث »، « ایشتار »، « ست » و سایر نام های شیطانی ذکر نموده است:
[تصویر: Youga%20%2818%29.jpg]
نام « شیوا » و دخترش « کالی » دو الهه ی هندی در بین نام های شیطانی کتاب « انجیل شیطانی : Bible The Satanic ».

[تصویر: Youga%20%2819%29.jpg]
نام « شیوا » و دخترش « کالی » دو الهه ی هندی در بین نام های شیطانی کتاب « انجیل شیطانی : Bible The Satanic ».
بله عزیزان! درست حدس زده اید! آنچه که با نام « یوگا » و به عنوان ورزشی فرحبخش و روحانی مورد تبلیغ و ترویج قرار می گیرد، چیزی نیست جز اوراد، اذکار، حالات و نرمش ها و سماع هایی که به منظور پرستش خدای شیطانی هندویان باستان یعنی « شیوا » صورت می گیرد و فراگیران « یوگا » در طی کلاس های خود می آموزند که با اوراد و اذکار و حالات بدنی خاص خود، انرژی حیاتی! را از الهه ی شیطانی « شیوا » طلب نمایند!

ادامه مطلب در سایت وعده صدق:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، محمود ، SARV ، میثاق ، ELENOR ، هدهد ، آوینار ، saloomeh ، amin015 ، خادمة الزهرا ، zaeim ، djmehdi_67 ، یاســین ، حقیر ، rahgozar.f ، سدرة المنتهی ، ضحی ، مرغ باغ ملکوت ، سرباز ولایت ، mhklord ، AMINI ، Motahare ، الهام ملایی ، میم.حسین.الف
۱۵:۲۲, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #8
آواتار
خوب من خودم قبلتر ها انواع ورزشهای هندی و چینی و ... رو انجام میدادم .
نیت هم فقط ورزش بود و عرفانشون رو کار نداشتیم . استادمون هم یک مسلمون واقعی و اهل عرفان اسلامی و شدیدا متشرع بود.
اصل یوگا را شما درست میگید . حالا سوال اینه که با نیت ورزش هم این عمل مضر است؟!
چون نیت است که به اعمال رنگ میدهد...

ضمنا این دستبندها فقط تلقینه و نوعی کلاه برداری...

یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، محمود ، saloomeh ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، سرباز ولایت ، AMINI ، hesam110 ، فدايي ولايت
۱۵:۵۱, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۲۲)وحید110 نوشته است:  ضمنا این دستبندها فقط تلقینه و نوعی کلاه برداری...

وحیدجان دلیلی برای این حرف دارید؟ البته من با صحبت آن دوستمان که گفته بود این هم، مانند دعا و توسل ماست ولی به جای دیگر، قبول ندارم. دعا و توسل وقتی اثربخش است که ایمانی در پشتش باشد. اما این دست بند به نظر صرفنظر از ایمان و باور داشتن به آن، اثر گذار است.
خلاصه اگر دلیل خاصی بر کلاه برداری بودن آن دارید، خوشحال می شوم ارائه کنید تا خیالمان راحت باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ELENOR ، مجید121 ، سدرة المنتهی ، AMINI
۱۶:۴۹, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۱۶:۵۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #10

به به ، چقدر بحث شده روی این موضوع. اول جاداره از آقای مسافر تشکر ویژه بکنم چون این دکمه ی تشکر رو یه بار بیشتر نمیشه فشار داد ولی من بیشتر از اینا میخواستم تشکر کنم : دی
======
این مطلب رو گذاشتم اینجا که بررسی بشه چون واقعا جای بررسی داره. البته صحبت همه ی دوستان به نظر من تا حدودی میتونه درست باشه ولی نه صد در صد ، مثلا در اینکه وقتی این تبلیغات رو خوندی و دستبند رو بستی یه جور تلقین به آرامش میشی فکر نکنم کسی شک داشته باشه ولی من میگم به علاوه ی این ، مسائل دیگری هم پشتش هست.
وقتی این دستبند رو دیدم گفتم چه خوبه که از آقای رائفی پور جلو بزنیم Big Grin
مگه نمیگن در کارهای خیر از هم سبقت بگیرید؟ حتما باید آقای رائفی پور بیاد بررسی کنه و تو سخنرانی هاش بگه که آره ما فلان چیز رو که اومده کار کردیم روش؟

به نظر من اول بهتر بود حدس های خودمون رو بزنیم و هرکدوم از این حدس ها رو بررسی کنیم. این میشه دشمن شناسی.

من اولین حدسی که زدم این بود که شاید طلسمی مانند اونچه که توی دلار هست توی این باشه (البته روی ما که میدونیم هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست فکر نکنم کار بده) و دلیل ارزون قیمت بودنش هم همینه.
تبلیغات گسترده در سراسر اینترنت میتونه باز هم تصدیق کنه این مسئله رو.
از همه مهمتر نحوه ی تبلیغ کردنشه به قول دوستمون بدیهی مطرح کردن مسائلی مانند انرژی درمانی و مدیتیشن و ارتباط داشتن این دستبند با اینجور مسائل !
برای عمومی کردن این دستبند از تعداد نسبتا زیادی از شخصیت های مشهور استفاده ی تبلیغاتی کردند که خوب من شخصا ندیدم که این همه شخصیت مشهور رو بیان بذارن برای تبلیغ یه دستبند!!!! برای کالاهای مهمتر از اون اینطوری تبلیغ نمیکنن!

البته من یه سری حدسیات دیگه دارم و بررسی میکنم اگه احتمالش قوی بود بازم مینویسم اینجا.

=================
در ضمن این رو هم به مطلبی که در مورد یوگا و مدیتیشن گفتید اضافه کنم که من خودم دارم میرم کلاسهای مربی گری برای رشته ی بدنسازی. اگه یوگا حرکات ورزشیه و برا سلامتی خوبه میشه فرقش رو با باشگاه بدنسازی یا ایروبیک بگید؟؟
شما کله گنده های این رشته ی مدیتیشن رو برید بخونید ببینید کیا بودن و چیکاره بودن....

به اون مطلب هم این رو اضافه کنم که خدایی توی اینجا پرستیده میشه به نام کالی ، کالی خدای قربانیه اصلا تمثالش رو که میسازند یه گردنبند از سرهای بریده شده ی قربانیان انداخته به گردنش....

رجوع شود به مطلب زیر:
« یوگا »: پرستش شیطان! - (مقاله ی ویژه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]